Tävlingar

Är med i några tävlingar nu, vill ni ta en titt, kolla här

Tröttare än tröttast

Idag har ja vart hur trött som helst, vaknade 8,20, gjorde lite gröt till Loke och umgicks lite med erica innan dagis. Henka gick och lämnade henne på dagis vid 9-tiden, Loke la sig igen vid 9,40 ungefär, så vid 10 tiden gick både henka o ja o la oss igen, båda var trötta, sen väckte henka mej vid 12-tiden, då hade han fixat lite brunch till oss och mat till Loke, så himla skönt det var att sova.

Vid 2 tiden var det dags att hämta stumpan igen, gick till affären efter det och stannade vid rutschkanan som finns där, efter ett tag kom helen och ellinor, så då blev vi kvar där ett tag till. Vi skulle gå till pappa en sväng så vi hade sällskap med helen o ellinor dit, stannade även till på gården utanför och lekte ett tag, trevligt med oplanerade saker oxå ju =)

Sen var det dags att gå hem och börja med maten efter besöket hos pappa, blev tacopaj idag, mumsigt som vanligt. Busat inne på rummet oxå, Loke har slitit ut alla pussel, så ligger massor med pusselbitar, och detta var andra gången, hade redan hunnit plockat upp dom en gång, men sen struntade jag i det, får städa innan läggdags sen hehe.

Ikväll blir det att bänka sig framför tv:n, först äntligen hemma och sen desperate housewifes.

Shopping

Idag åt vi ju lite våfflor hos henkas farmor, jag fick i mej nästan en hel, visst är ja duktig, det tycker jag med tanke på att jag inte är så förtjust i det.
Loke fick sin present oxå, fick 1000kr :-O Så det får gå till vår och sommarkläder till killen.

På kvällen nu kom pappa o lotta hit och tog en fika och lämnade Lokes vagn som vi lämnade kvar hos dom när han sov över där i helgen.

Nu har erica duschat och luktar jätte gott, köpte nytt schampoo och duschtvål till henne när vi var på babyland tidigare på dan, köpte även en vattenflaska till henne och en pipmugg till Loke, en droppfri, denna var kanon bra tycker jag, inga lösa ventiler som man kan tappa bort, utan det är en slags vacuum mugg, ett toppenköp tyckte jag.
Var oxå inne på jula och shoppade lite, bl.a 2 krokar som ska upp i hallen där barnens kläder ska hänga.

Näe nu läsa en bok för erica nu, sen ska barnen sova.

Sunny monday

Måndag igen och en ny skön vecka. Kollade lite på smhi´s hemsida och såg att det ska bli toppenväder i veckan, uppåt +13 grader nån dag skulle det bli och sol, kanske erica kan cykla till dagis i veckan, hon har ju tjatat om det.

Igår slapp man baksmällan, som vanligt hehe. Mådde hur bra som helst, och inte speciellt trött, trots att man inte kom i säng förän efter 5, och somnade vid 6 tiden typ ;) vad som händer däremellan avslöjas inte hehe.
På eftermiddag åkte vi till blomsterlandet och köpte en bukett tulpaner och presentkort till Linda och jocke som hade fyllt år. Väl där blev vi bjudna på hemmagjord pizza och cheesecake till fikat, rätt så mumsigt.

Idag efter att henka har kommit hem ska vi hem till hans farmor och hälsa på, Loke ska få sin namngivningspresent, lite pengar hörde ja att det va, kanon, kan man köpa lite sommarkläder till honom.Vi ska även äta våfflor där, gott, vi åt aldrig några på våffeldagen. Jag är inte så jätteförtjust i våfflor o pannkakor, så när vi äter det brukar jag tillaga det mest föer erica o henkas skull.

Loke sov länge inatt, somnade strax efter 20,30 och sov fram till kl.9, han var en aning trött =) Erica somnade dock lite sent, tror klockan var 21, 30 när hon somnade och hon sov oxå till kl.9 ungefär.

Näe nu dricka lite te och äta en macka, får bli min frukost idag.

Fler som har barn som knappt äter nåt till frukost?

Idag åt erica 3 tuggor på mackan och drack lite yoghurt, äter jättedåligt på morgonen. Fast det händer nån gång att hon äter mer, men det är väldigt sällan.

Sexpartyt

Ja igår var det dags för sexpartyt, vart dock några mindre än bestämt, men jag tycker det vart lyckat ändå, jag hade dte kul iallafall och jag hoppas de andra oxå hade det. Var Lena från Kondomeri Intima som kom och berättade om de olika grejerna som dom säljer. Hon är verkligen en jättebra säljare, vågar bjuda på sig själv =) Nästa gång hoppas jag hon kan komma oxå, en massa cred till dej Lena =D

Mr.Gustav vart populär här bland tjejerna

Detta är mr.Gustav.


Helen gillade Gustav ;)


Lina och kompisen Gustav


Gustav hade en tuff kväll hemma hos mej hehe.




Fanns en massa godsaker att titta på och leka lite med.

Efter att folket hade gått så blev det jag, helen och jessica kvar, så vi spelade lite fia med hutt, sen kom henka hem och joina ozz, alltså inte i spelet utan bara som sällskap. Helen blev hungrig så henka var snäll och körde oss till max, så vi fick lite mat.
Kl. 5 kom jag i säng, eller klockan var ju 4 egentligen, men ställde ju fram den inatt, det har ni väl inte glömt att göra??

Summa sumarum är att kvällen blev lyckad ändå, hoppas det blir en till snart, Jessica funderar på att ha när hon fyller år, vi får se hur det blir.

Näe nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej iordning, vi ska nämligen ut till strömsfors och gratta svägerskan som har fyllt år..

Snöoväder

Usch vilket jävla snöoväder vi fick idag =/ Jag vill ha vår! blåser ju som fan ute oxå och piskar en i ansiktet när man ute.

Vart och klippt mej nu oxå, vart hyfsad nöjd, hatar mitt tjocka hår, går inte göra så mycket snyggt med det.Vad har gjort för att bli straffad med tjockt hår? Men iallafall en bild kommer in senare.
Efter besöket hos frisören gick vi förbi Paus och köpte en varsin sallad och tog med oss hem, så himla god sallad alltså, sen får man ju så mycket så man blir ju proppmätt. Blev även ett besök till systembolaget för lite shopping.

Nu har vi vart och hämtat barnen, som fick vara hos morfar under tiden, tvättstugan har vi oxå, igen. Annars blir det att storstäda idag, puh, jobbigt värre.

vi ses senare

Tävlingblogg

Jag har fixat en tävlingsblogg, där jag tänkte skriva och länka om tävlingar som jag medverkar i. Den bloggen hittar du här --------> Tävlingsblogg

Telefonkö

Hur kul är det att sitta i telefon kö hos försäkringskassan? typ inte alls. Har precis gjort det, fick plats 188, men gick rätt fort ändå, värsta var nog den gånge jag fick närmre plast 300, det tog ett tag =/
Var tvungen och ringa o kolla när min nästa utbetalning blev, fick ju en idag, men bara för 9 dar, vart ju krångel eftersom jag skulle börja plugga, men platserna var slut, så då var ja ju tvungnen att söka nya dar iallafall, och det är tydligen 5v handlingstid, så nästa blir om 2v, men det är ju lungt, vi har så vi klarar oss.

Stumpan är på dagis igen, sista dan denna vecka. Efter dagis ska vi hem till Helen o Ellinor och hälsa på, ska bli skoj, som vanligt, hon är ju så underbar god den där lilla Helen, och lilla fröken Ellinor oxå för den delen. Erica tycker mycket om Ellinor och pratar massor om henne, hon har sagt att Ellinor är hennes bästa vän <3 Go hon är.

Nehe om man skulle ta o göra lite fiber-havregrynsgröt, så man får nåt i magen, jag bara älskar den gröten. Vanlig havregrynsgröt kan ja inte äta, det bara växer i munnen, denna med fiber är godare, och det är mindre havreflingor i och smakar mer tycker jag.

Sen blir det att ta tag i disken och plocka undan lite hemma.

Och idag blir vår lilla Loke 9 månader!

Goodiebagtävling, värde ca 20,000kr



" Jag är med och tävlar om en Goodiebag hos Maria som har ett värde av hela 20 000:-, de som har sponsrat med priser är: Tidningskungen , Nagelshop , Gudrun Sjöden , Fluffbabes , Depend , Food in Action, BRACY, Snyggunder, Textilboden, Shampoodle, Sagopalatset , Nallebudet , Diary Dreams, Evince Cosmetics, Bemi smycken, Aromia
, Blå Elefant, Stjärnglitter, Pärlsmycken, PikMee, Parfymbutiken.nu, beautystick.com, Wellnesswebshop, PNY DESIGN, Shoppinglust, Ingrids Smyckeskrin, SmyckesVerkstan - möhippa med pärlor, Medvetna Presenter, Leshop.se, Presentkuriren, AmoreMio, Karin Herzog-Oxygen, Drömtorget, presentermedstil, Market2Member, Tekompaniet, Wishdesign, Rosenserien, Kakaobönan, Ingelita, LoveYourHome , MiajiPresento , Tidningsmetropolen.se - Billiga tidningar och magasin

Utvecklingssamtal

Det gick hur bra som helst på Ericas utvecklingssamtal. Vi fick ett papper där vi skulle gå igenom frågor hemma och ta med oss, och hon hade ett likadant som hon hade fyllt i, och vi hade fyllt i det likdant på ett ungefär, väldans roligt att se.

Hon är duktig och snäll på dagis, men väldigt bestämd och envis, men jag tycker det bara är bra att hon är så och står på sig, hoppas hon fortsätter med det. Det vi ville att dom ska jobba med henne på är läsa, bokstäver och siffror och räkna, sånt om hon gillar och är intresserad av, och de tyckte likadant, hon tyckte erica är väldigt duktig då hon kan många bokstäver (nästan alla) och kan saker som börjar på den bokstaven och så.

Ja nu var det nog slut på skrytdelen ;p Efter mötet gick vi tbx till pappa och käkade, fick en jävligt god lasagne, mums som fan alltså, men alla mat pappsen gör blir ju god, nästan allt iaf, tur man har en pappa som är kock =D

Erica somnade tidigt idag med, kvart över 20 slocknade hon på soffan.
Så man fick glo på greys anatomy och fråga olle i lugn och ro =D

Utvilad

Gud så skönt att få sova länge, la mej skapligt igår, eller aa det blev skapligt för mej, klockan var väl 23 när ja la mej och sov nu till 11,45 =D
Henka tog hand om båda barnen imorse, thanks my love <3 Men lika bra att han oxå vänjer sig vid det, eller hur?
Loke ligger fortfarande och sover, men han vaknar nog snart.

Åh längtar till utvecklingssamtalet i eftermiddag =D Tycker såna är kul, tyckte likadant när man gick i skolan, man fick ju bara beröm ;p *skryt skryt*
Fick hem ett papper med lite frågor på som vi gick igenom igår, bla hur man tycker erica trivs på dagis, vilka hon leker med, och det är 3st som hon pratar om och leker med, även hört av fröknarna att det är just dom som leker, hennes kompisar på dagis är Ellinor, Oskar o Nellie. Dom är i samma ålder som erica, nellie är några månader äldre, och de andra lite yngre. Så skönt att veta att hon trivs på dagis och verkligen vill gå dit. Skulle ju va skitjobbigt, om hon sa att hon absolut inte ville dit och att barnen är dumma bort henne, skulle verkligen göra ont i hjärtat, för man vill ju att ens barn ska må bra och vara lyckliga.

Kvällen

Gick förbi pappa och hälsade på efter dagis och vart kvar där tills nu, blev bjudna på käk, alltid lika skönt att slippa lagat mat =D Ska äta där imorrn med hehe, barnen ska ju vara där när vi är på utvecklingssamtalet, och det blir vid den tiden dom käkar så de frågade om vi ville käka där då, när vi ändå skulle va där =D

Erica slockande på 5 sek så fort hon la sig i soffan, lilla gumman, vart nog slut efter dagis idag, hon hade haft det kul iallafall idag och det är ju kanon.


Moa: Jo tydligen en bättre verklighet än dej iallfall. Sålt smöret och tappat pengarna eller? Nåt mer du vill?

Sleepless in Norrköping

Inatt sov jag inte mycket, Loke vaknade och skrek och skrek och skrek. Inget hjälpte,när man sen fick honom att sova igen, så han jag bara somna in så vaknade han igen, ajajaj säger han och skriker och gråter, min lilla kille <3
Så imorse ringde henka vc, fick en tid 10,30. Under tiden henka lämnade erica på dagis så låg han brevid mej på min arm och sov ca en timme, väldans mysigt <3

Väl på bvc, så lyssnade de på lungorna, de lät bra, hon kollade i öronen på honom oxå, han hade lite vätska i ena örat, och det kan trycka på lite, och det är nog det som gör ont. Hade det inte blivit bättre innan helgen så skulle vi hör av oss igen, och då kanske han skulle behöva pencillin.
Nu sussar han i sin säng igen, fick lite alvedon och ventoline innan, var nog supertrött sen inatt oxå, han sov ju nästan lika lite som jag.

Fick hem ett litet paket med lösnaglar idag =D var med i en undersökning och då fick man dom som ett tack =) kanske man kan ha på lördag ;)

Kan man köpa tålamod?

Att ha en trotsig 3-åring är verkligen inget kul och tar verkligen på ens krafter och psyket =/ Bara hojta till om nån vill låna henne, haha, näe då bara skoja.
De bra dagarna vinner ju över de mindre roliga, det är väl därför man biter ihop och hoppas de dagarna kommer fort som fan =D

Hade ju tvättstugan idag oxå, eller har fortfarande, så är det nån som har pajat låset på luckan till torktumlaren, så vi kunde inte tumla våra kuddar som vi tvättade, varav en eller två var dunkuddar, tur att det inte är min kudde ;p men det är ju så himla trist.

Bara längtar tills vi bor i hus och har egen maskin, som ingen annan kan röra, längtar massor!


Åh på onsdag ska linda till läkaren, varit strul med det. Hennes bm skulle boka tid åt henne, till i v.12 ungefär, hon är i v.15 nu och har inte fått nån tid än. Så hon har försökt få tag på henne, men inte lyckats. Så hon fick prata med en annan idag som ordnade en tid åt henne, dock på en annan vc, men huvudsaken hon får en tid. Då kankse hon får reda på om det är 1 eller 2 bebbar där inne, tycker hennes mage är lite stor för att vara i v.15,men vi får se, tid till UL skulle hon få hemskickat oxå, åh jag skulle vilja följa med, så himla mysigt ju.

Jag kommer ihåg när jag var med mamma på ul när hon väntade Freddie, var så man fick tårar i ögonen alltså, det är ju verkligen ett speciellt ögonblick, var likadant när jag var med Erica och Loke.

Jag tror hon får en tjej iaf, och att den kommer 2-3 dar innan bf, känns som det, se om man har rätt =D
Åh va kul det ska bli, en liten kusin till barnen på min sida, på henkas sida har de redan 2 kusiner.

Ha det bra...


Me and I tävling





"Jag har med i utlottningen om 1 presentkort värt 500kr från me&i hos Tant Ulrika. Var med HÄR du oxå!"

Vart tog våren vägen?

Usch igår började det snöa igen, till en början såg det ut som det inte skulle ligga kvar, men så kom det mer o mer och sen var det ett faktum, snön blir kvar, så himla tråkigt =(

Vaknade vid 6 tiden inatt, då Loke hade vaknat. Gick upp o bytta blöja på honom, gav honom nappen och giraffen, så somnade han gott om. Men jag somnade nog inte om förän vid 7.
Erica ligger fortfarande och sover och klockan är 9,44 =D hon kom in till oss strax efter 6, då hon vaknade av att Loke hade gråtit och pratat, men hon somnade om fort.

Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, sånt som vi märker sen, vi har tvättstugan ikväll iallafall.
Måste ringa till dagis sen och säga att Erica kommer imorrn, det lär hon tycka är skoj, har ju vart borta från dagis i en vecka. Och på onsdag är det dags för utvecklingssamtal, ska bli spännande och se vad de har att säga om vår lilla stumpa.

Mirrors

Igår kväll när barnen hade somnat så glodde vi på film som vi lånat, såg Mirrors, så äcklig den va, nästan värre än den japanska tyckte jag.Men den var ju jävligt bra tycker jag.

Idag har vi haft besök av sanna o freja, och det syns i rummet haha, så erica har en del att göra sen ;p
Nu glor familjen på Shrek 2, jag ska börja smått med maten, blir bakad potatis, kött, bearnais sås och sallad med fetaost i, mumsfilibabba =D

Båda är utan feber, Loke hade dock 38 inatt, men han behövde ingen alvedon. Inatt hostade han så han kräktes upp en massa slem, usch, men skönt för honom att få upp det.

Barnen friska nu?

Barnen har vart fria från febern hela dan *peppar peppar* jag hoppas den inte kommer tillbaka till ikväll. Men upptäckte en vit grej under tungan på erica precis vid tungbandet. Blir att ringa till vc på måndag igen så de kan ta en titt på det.

Idag kom mamma o Freddie hit och hälsade på, passade på att låna hennes symaskin oxå.
Efter en himla massa bus, så var det dags för dom att åka hem och tid för att att åka till maxihuset och handlade lite. Så nu har man lite mat i kyl och frys.

På matsedeln idag står det hembakad pizza =D ska bli mumsigt. Se om erica äter nåt, åt lite macka imorse och en bullängd förut, kanske börjar gå åt rätt håll igen, fast hon kanske har ätit dåligt för att det gör ont under tungan. Frågade henne om det gör ont, men det gör det inte sa hon.



Uppdatering

Lovisa: näe det stämde inte med ericas vita grej. ser ut som om det ligger ett riskorn eller typ sitter fast precis vid tungbandet, är ungefär i samma storlek som ett risgryn eller majskorn.

kumla tripp och sjuka barn igen

Ja idag vaknade vi med att båda barnen var pigga och utan feber, så vi bestämde oss att åka till kumla, var trevligt där och skönt att komma hemifrån, Micke blev nöjd med sina presenter oxå. Fick en draklampa, då han gillar drakar, snapsglas med olika sexställingar på och en godis napp i variant av två bröst =D hehe

Väl där fick båda barnen feber igen, tur man hade med sig alvedon och termometer.Sen nu när vi kom hem vid 19-tiden fick erica feberfrossa och hög feber, låg som max på 40,8, ringde sjukvårdsupplysningen, men det var inte så mycket man kunde göra, än det vi har gjort, hålla henne sval o ge henne vätska. Enda man inte får i henne är mat, knappt ätit nåt sen i måndags, åt 3-4 pommes förut och en bulle. Man får väl glad för det lilla, vatten o läska får man i henne iaf, så lite energi från socker, får gå i detta fall.

Nu ligger båda och sussar sött..och vi glor lite på tv, snart börjar hundtricket, en väldans rolig film =D

Min knasiga dotter

Alltså barn kan ju komma med världens konstigaste och roligaste kommentarer ibland.
Igår kväll låg hon på soffan och petade näsan så fick hon en gubbe på fingret som hon tittade på och sen frågade hon:
Kan snorgubbar slåss?
Alltså snacka om att jag började asgarva =D min lilla knasiga unge <3

Nehe nu få sig sig lite frukost..

Mina stackars sjuka barn..

Idag fick Loke oxå lite feber, lilla killen och hostig och dan. Ringde 1177 och kollade om det fanns nåt till honom men tydligen inte. Men konstigt tycker jag. Erica kunde ju ta ventoline när hon va 10mån, och Loke blir 9mån nästa vecka, borde ju inte va nån större skillnad. Funderar på att ringa dit imorrn och då fråga istället om man kan ge honom sånt, köpte ju en flaska i veckan till erica.

Får se om det blir nån tur till Kumla imorrn, beror på hur barnen mår, hoppas vi kommer iväg, skulle vara så himla skönt. synd man inte är rikare, då kunde jag ha tagit tåget upp själv och sovit över en natt, hade vart skönt.

Kryssningen är inställd oxå =( snyft, jag som verkligen hade sett fram emot den, men vi får väl ta den en annan gång istället. Funderar på om man skulle ta en kväll på Hugo istället med mat och bowling, nån som är intresserad?

Fick hem ett paket idag =D
Vad det är avslöjar jag imorrn hihi..

Ses imorron!

Dags för klippning??

Funderar på att klippa mej nästan vecka, men vet inte riktigt vart, har lite funderingar på antingen klippoteket på linden eller modeklipparna på domino, vad tycker ni? (ni som bor här i stan då som kanske vet nåt om dom)
Så man är snygg och läcker tills man ska ha fest den 28:e =D
hittade 2 bilder på nätet som jag skulle vilja ha

  
lånade från nätet.

Tror ni nån av dessa kan passa mej?
Fast den blonda frisyren ska va rak lugg på istället och lite längre..

Trötter

Erica är fortfarande sjuk, febrig och hostig. Var på Vc igår, fick en dryg sköterska som sa att man skulle vänta 3 dar innan man sökte hjälp för febern, men hallå va ju inte den vi sökte för, den hann hon ju få.Hon pratade knappt med mej utan bara med erica, frågade henne hur länge hon har vart sjuk och så, men hallå hon är 3år hur ska hon kunna veta sånt. Hört att man kan fixa så man bara har en läkare som man återkommer till, det ska jag fan göra, vet en som är duktig här nere.

Prata lite med henka igår oxå, efter att det har hänt en del här, så nu vet han vad jag tycker och att han få ordna det på nåt sätt.

Köpte glass igår, då gumman hade så ont i halsen, det är typ det enda hon fick i sig igår och en massa vatten då.
Idag hade hon fått i sig en knäcke och lite mjölk.
Vart inte mycket sömn inatt, erica hostade och frågade efter vatten var 5:e minut typ och det var ju jag som servade henne med det och medicinen då. Men jag fick sova ut nu på förmiddan, väldans skönt.

Feber och sånt

Usch var varm gumman var igår kväll/natt. Hjärtat slog jättefort, va faktiskt riktig otäckt =( Så vi satte på takfläkten och öppnade fönstret så hon skulle svalna lite, andades jättefort oxå, men när hon blev svalare så blev det bättre, yrade lite oxå. Fick sova inne hos oss inatt oxå, med balkongen öppen lite, snacka om att jag frös, men vad gör man inte för sina barn liksom. Så himla bra med en takfläkt, även om det inte är modernt, men det skiter jag fullstänigt i, bra sak att ha, speciellt om somrarna oxå, när det är jävligt varmt.

Om ca en timme är det dags att gå till vc med gumman.
Ringde ju till dagis och sjukanmälde henne, tydligen vädigt många som är sjuka på dagis. Annars är deras avd den friskaste på dagis. Vi är hemma har vart rätt så skonade den här vintern, väldans skönt *peppar peppar*

Ska hämta ut ett paket sen oxå, vann ett par sommar sandaler till Loke =D ska bli kul och se om de passar. Hittat lite mer på tradera som jag vill ha till barnen, men har inte lagt nåt bud än, gör det under de sista minutrarna =D

vi ses senare, puss o kram på er alla goa

Vår sjuka dotter

Erica har åkt på feber nu oxå =( hade nästan 39,5 nu ikväll, och feberyrade lite, usch tycker så synd om barnen när de inte är okej, fast hon blir sällan slö när hon är sjuk, vilket är både bra och dåligt, hon vill ju gärna röra på sig och inte bara sitta still i soffan, vilket gör att febern inte sänks.Men nu har hon sovit några timmar, vaknar ibland, men hostan är bra just nu iaf.
Fick en tid till vc imorrn vid 11, får se vad de säger, hoppas man får nåt till hostan ändå, måste även köpa mer alvedon till henne, fylla på hemmaapoteket lite.

Kollade på Ballar av stål nu, haha fan va roligt det va, har väntat på att de programmet ska börja =D

Lägga sig snart kanske..får se..

Hostig natt

Inatt har ja knappt sovit nåt, Erica har hostat hela natten. Börjad ehosta lite då och då under dagen igår, tänkte ju inte mer på det. Men sen när hon somna igår kväll så kom den jobbiga hostan, hon fick sova inne hos oss så hon inte skulle väcka Loke, vilket gjorde att jag inte har kunnat sova =/

Måste ringa till vårdcentralen så man får komma dit och kan få ventoline eller nåt, får se vad dom säger, eller om det räcker bisolvon..Ska köpa glass till henne sen oxå, skönt för halsen om det gör ont.

Vid 21 kom han hem igår suck =( De skulle ha åkt tidigare, men så dök det upp en grej, pisstråkigt. Det lär ju dröja ett tag innan han får dra iväg igen..Loke var gnällig och trött hela dan igår, och inget hjälpte. Igår hade jag bara lust och krypa ner under täcket och bara va.
Idag med, är super trött, men Loke är ju vaken så jag måste ju va uppe och ta hand om honom, men så fort han somnar så ska jag lägga mej igen, hoppas erica fortfarande sover då, annars blir det att vila på soffan med henne.

Ses senare..

Nystädat hem

Jag städade lite idag med, man får passa på när man ändå VILL städa, det är ju inte så ofta det händer längre, det är mer ett nödvändigt måste. Så det blev att plocka lite leksaker, Erica var jätteduktig och plockade upp sina och la in det i sitt rum, tyvärr bara på golvet, men man slipper ju se det i vardagsrummet, blir att hjälpas åt att städa deras rum sen.

Torkade av speglar och fönster där set fanns fingeravtryck, tror inte jag behöver skicka fingeravtrycken till nåt labb, är 99,9% säker på att det är Ericas hihi. Loke når ju inte så högt upp än, men det kommer snart det med.
Dammade gjorde jag oxå, sch avskyr verkligen att damma, men nu är det gjort, luktar gott här hemma nu, luktar såpa, mmm fräscht!

Pratade med henka förut, vid strax innan 11, då hade han vaknat precis, men vissa av de andra sov fortfarande, så han visste inte när de skulle åka, jag hoppas inte det blir det himla sent.

Pappa och Lotta kommer förbi snart och tar en fika, jessica svarade inte, hon kom aldrig igår och hon skulle höra av sig, vilket hon inte gjorde =/ Har folk nåt emot mej eller? Är jag en pain in the ass???


Well, vi ses senare..

Höra av sig eller inte??

Såg bara röstningen i slutet, vart hypernervös när ugglas fick en massa poäng, men som tur så vann hon ju inte, men fattar ändå inte att hon kom på andra plats, vad fan har svenskarna i detta land för musiksmak egentligen? Suck.

Barnen sussar gott nu, börjar bli lite småtrött men det är ingen idé att lägga sig än, bättre att vänta tills man är supertrött.

Skulle bli lite soligt imorrn, se om man ska slita ut barnen på en promenad. Städandet tog jag hand om idag, så det är redan fixat =)

Inte hört nåt från Henka än =( trodde han skulle höra av sig nåt iallafall, messa till honom för ca 1 tim sen, men inte hört nåt, man kanske skulle slå en signal och se så inget har hänt,så att de kom fram till Göteborg oskadda, men vill ju inte att han ska tycka jag är jobbig, jag är ju bara orolig...
Skulle jag åka iväg, så skulle jag iallfall ringa hem och kolla läget, hör lite till god stil tycker jag, men kanske bara jag som är så omtänksam och vill se hur barnen o mannen/frun mår och har det hemma..

Godiskväll

Så nu har vi alla fått mat i magen, blev lyxmat som ris och korvstroganoff ;p blir ju så när man frågar vad Erica vill ha, korv vill hon jämt ha när man frågar, så ja va snäll och gjorde nåt med korv. Loke fick biffstroganoff med ris, så nu är alla mätta och glada =D

Dom leker och busar med varann och tittar samtidigt på Robotar,så jag passar på att sitta här ett tag.

Gott det ska bli med lite godis sen =D sanna ord från en gottegris ;p hehe

Saknar min Henka <3 Hur ska man stå ut tills imorrn??

Ps. Ni har väl inte glömt att ni kan prenumerera på min blogg via Bloglovin, så missar ni inga inlägg =)


Lördag

Nu har henka dragit till göteborg,eller han drog på förmiddan så det är ju några timmar sen.
Erica tittar på bolibompa och Loke leker med ett stetoskop, en liten blivande doktor kanske? Man kan väl alltid få drömma ;p

Själv så har jag druckit en kopp te, ska väl snart plocka lite hemma och ställa mej och diska, så det ser skapligt ut. Kanske dammsuga lite o svabba golvena eller om man ska ta det imorrn, så det luktar gott hemma när karl kommer hem igen, vilken bra fru jag är va :p

Och inget bra på tv ikväll heller, melodifestivalen vill ja inte se, får nog bli nån tjejfilm, passa på när henka inte är hemma hehe, valet står nog mellan 6points eller Sex and the city-filmen, nån skräckis vågar ja inte se, har svårt nog ändå att sova inatt när henka inte är hemma.
Se om jessica har tid o lust och kommer förbi mej sen och håller mej sällskap. Är lite sugen på att spela lite kort, och Linda bor ju för långt bort, jädra unge ;p

Vi kanske ska dra upp till kumla nästa helg, en liten roadtrip to the big town ;p haha, vet dock inte vilken dag än, sånt som vi får bestämma i veckan, hon skulle ju kolla upp hur micke jobbar oxå.

Vi kanske ses här senare ikväll..


Loke säger pappa

Loke har lärt sig säga pappa =) Det var dock inte han första ord, han kan oxå säga Hej! Han va lite senare än erica att börja prata med inte mycket. Igår kväll gick han omkring lite i sin gåstol och sa pappa pappa hela tiden, så himla gullig min lilla kille. Hoppas han säger mamma snart oxå =D

Fredag och helg igen då. Se om henka drar till göteborg imorrn då, vill inte, jag lär ju inte kunna sova =/ men han måste ju få  åka om han vill.

Igår fick erica ta en premiär tur med sin cykel, det gillade hon verkligen, ska ut en sväng idag med. Lite jobbigt för henne att det är så mycket grus ute bara, när ska de sopa upp det egentligen?

Nästa vecka, eller redan nu i helgen ska det bli vårtemperatur ute, uppåt +8 grader, sköönt, hoppas solen tittar fram lite oxå.




Så här ser det ut i vardagrummet nu. Henka vände på cd-ställen och satte upp dom på väggen =)




Skolådorna i hallen, är inte riktig klart än, men snart. vi har dom som förvaring till vantar och lite smågrejer som man har i hallen.


Hyllorna som vi har satt upp i barnens rum


Ser väl gott ut =) Detta bjöd vi på under namngivningen


Min alltid lika glada kille <3


Erica o hennes kille Noel




Bloggdesigner sökes!

Torsdag idag och ericas sista dag på dagis denna vecka. Lara på dagis blev jätteglad när hon kom, hon hade ingen och leka med och gick o vänta på erica =)

Ni har väl inte glömt att skriva upp den 28 mars i kalendern, för då ska ni ju hit på sexhomeparty =D Hoppas det blir en trevlig tjejkväll. Fick papper från kondomeri intima i veckan, blir hon som var sist, hon var superrolig tyckte jag, förra gången vart ju lyckad, och hoppas denna oxå blir det, nu får jag ju dricka me, sist väntade jag ju Loke.

Nån bra bloggdesigner som vill fixa min blogg? Trött på den, vill ha den vårfin =)

Nehe glo lite på våra bästa år som börjar snart, kankse ta nåt och äta,får se..

Bilder kommer snart, hittar inte sladden till kameran =/ Måste fråga henka när han kommer hem vart han har gömt den..

Jag vill vinna té


Jag vill vara med i denna tävling hos Ninninusen där man kan vinna antingen té eller kaffe från Aromboden. Där har de en massa gott té och annat. Har beställt där ifrån några gånger. Vinner jag så vill ja ju självklart ha té, som den témänniska som jag har blivit =D

Sökandet efter Lokes sko

Igår satte henka upp skolådorna i hallen, vart toppenbra, bara en bräda runt om som saknas nu.
På kvällen kom pappa o lotta hit och mumsade kladdkaka, vart sugen på det i ett par dar, så igår slog ja till =D

Onsdag idag då, erica är på dagis som vanligt. Går vattkoppor på hennes avdelning, håller tummarna att hon blir smittad och sen smittar Loke,vill ha det avklarat ju.

Suck igår tappade Loke sin ena sko på ica maxi, så henka drog in och letade igenom där vi hade gått, sen frågade han i kassan, och de hade hittat den, jippi, vi slapp köpa nya skor hehe. Har vunnit ett par svarta sandaler från Pax till Loke från Tradera, strl 20, så jag hoppas de passar till sommarn.

Idag blir det att fixa med tvätten, då vi hade tvättstugan igår, få i sig lite frukost och sen kanske ta en tur på cykeln.

Vi ses senare, och då kommer det nog lite bilder oxå =D

Jag tävlar igen



"Jag tävlar om ett presentkort värde 300:-
hos Minipeople.seMuppsan´s blogg.
Tävla HÄR du oxå"

Tävling




"Jag är med och tävlar om detta underbara tryck hos Eira - Min ögonsten. Var med och tävla du med!"

Besök hos tandläkaren

Lokes första besök hos tandläkaren gick ju bra, han trodde inte att det hade blivit nån skada, pga av de inte har tittat ut så mycket än, skönt det. Lite jobbigt när vårdpersonal inte pratar svenska utan brytning =/
Besöket var över på några minuter, så man hade ju hunnit lämna erica, men det visste man ju inte innan, så pappa o dom ställde upp och gjorde det.

Fått upp hyllorna i barnens rum nu, blev nöjd. Bara lådorna i hallen nu, men henka skulle låna nån starkare slagborr av sin far, så imorrn är de uppe förhoppningsvis =D

Har vunnit ett presentkort på 300kr hos Zillstar oxå =D superkul ju, så nu gäller det att hitta nåt fint att köpa.

Tripp till ikea

Ringde tandläkaren borta på skarptorp imorse, och kollade om man kunde komma dit så de kunde ta en titt på hans tänder, så imorrn kl.8,10 ska vi dit, hoppas det inte blev nån större skada på hans tänder, stackars min lilla kille.

 Nån som vet om man ska ringa försäkringsbolaget oxå? Ifall de skulle bli nån skada på dom..


Ska dra till linköping och ikea idag och köpa skolådor till hallen, men vi ska ha dom som förvaringslådor istället, till vantar och annat smått, och två vita lackhyllor som ska upp i barnens rum, kanske en till leksaksback oxå till Loke, behövs ju hehe.

Kul att gå runt och titta på ikea, få lite ideér och inspiration =D

Hm undra om erica ska få sova hos morfar inatt, så de kan lämna henne på dagis imorrn, vet ju inte om vi hinner bli klara hos tandläkaren till 9, kanske bättre att ta dte säkra före det osäkra..Ska höra med far min..


Såg ni lyxfällan förra veckan? Handlade om en yngre tjej som får pengar av sina föräldrar när hon inte klarar sig på sina egna pengar. I slutet av programmet när de kom tillbaka för att kolla om hon klarar sig och skött sig, så fråga de om hennes föräldrar har gett henne pengar. Då sa hon att hennes mamma hade försökt ge henne pengar, men hon hade sagt ifrån, tycker jag var starkt gjort.
Och jävligt dumt gjort av hennes morsa tycker jag, eftersom det är ju ett slags missbruk med pengar hon har kan man ju säga.
Och då är det ju sjukt att försöka ge henne pengar, kan man ju jämföra med att hon om hon var drogmissbrukare att ge henne droger, välidgt taskigt mot henne tycker jag.

Nehe om man skulle ta och klä på sig, Erica är påklädd och fin iallafall med mörka jeans och en söt kofta till, ser ut som en snobbunge ;p hehe och ett litet rött diadem som piffar upp det hela =D Min underbara fina dotter <3
Loke har pyjamas på sig fortfarande, för han sussar igen.

Tävling





"Jag är med o tävlar om ett hemligt paket från Moonkids till ett värde av 600kr hos Tant Ulrika. Tävla HÄR du oxå!"

Min lilla kille

Loke ramlade idag och slog i munnen så det började blöda =( Tror det var tandköttet vid tanden som sprack, för hans ena tand sysn mer än den andra, och innan syntes dom lika mycket. Så jag ringde 1177 och kollade med dom, och det var inte så mycket man kunde göra, utan bara ge alvedon typ om han skulle ha ont, men det verkar han inte ha, äter utan några problem. Men vi ska ringa tandläkaren imorrn och få en tid så de kan kolla hans tand/tänder. Jag hoppas de inte blev skadade på nåt sätt.
De öppnar 7 imorrn, så jag ska ringa dit direkt, så man kan komma så fort som möjligt, beroende på när vi ska dit, så funderar vi på att dra till ikea en sväng imorrn oxå, shoppa lite småprylar.

Annars idag så har vi städat, igen, man gör ju inget annat tycker jag. Linda var här en sväng och tog en fika innan hon åkte  hem till Kumla igen. Funderar på att åka upp dit i slutet av månaden, hälsa på och ge Micke en present, han fyllde år förra månaden.

Ska snart slänga barnen i badet, kanske inte bokstavligt, vi får se ;) hehe

Se hur många som ringer soc nu ;p hehe

Tävling






Jag tävlar om ett valfritt väggord från Unikdekor
i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Namngivningen

Tack för alla kommentarena =)

Namngivningen blev lyckad, folket gillade maten och det var ju bra, vart dock en del över, då det inte kom lika många som vi hade räknat med. Och en hel tårta blev det över oxå. En kort sammanfattning av det var att det var väldans trevligt.

Fina presenter fick han oxå
  • Ett piano som man sätter fast i spjälsängen som spelar melodier
  • en bok (som freddie köpte alldeles själv <3)
  • En jag bok (sån där man skriver i om barnets utveckling och så)
  • Ett guldhalsband med kräfta (hans stjärntecken)
  • Ett bestickset från Sia kids
  • En pirattavla från Sia kids
  • Ett lok med tågvagnar, som man sätter ljus o siffra i när man fyller år
  • En stor gosig nalle
  • Åsnan från Shrek i stor modell
  • En elefant fotoram
  • en sparbössa med tillhörande mugg
  • Ett Lok (sparbössa)
  • En morgonrock
  • Träklossar
  • Fotoram där man kan ha 4foton i
  • En leksak med ringar på
Hm vet inte om jag har glömt nåt,han fick ju så mycket fint.

Tackar och bugar för att alla kom och för allt fint som han fick <3

Fredag och helg

Båda barnen sov fram till kl.9 idag, kanon skönt ju. Plockat och fixat lite hemma, skurit upp lite frukt har ja gjort oxå, som vi ska ha tills imorrn, ligger inplastad i kylen nu.

Ikväll ska vi ner till klubben och möblera om lite, städa behövde vi inte, men blir väl att kolla så den är ordentligt gjort ändå =D kolla så vi har bord och stolar så det räcker.

Måste till pappa sen, men vi ska ju ändå lämna barnen där under tiden vi är på klubben, måste låna en stor skål av honom som man kan ha salladen i. Vi har en stor oxå, men den ska vi ha till potatissalladen.

Hittat en fin dikt som Jessica o Linda ska få läsa upp imorrn, de ska ju va gudmor/faddrar tll Loke, dom är även det till Erica.

Hoppas det blir lyckat imorrn =D

Tävling





"Jag är med i utlottningen om 1 presentkort värt 400kr från EKOLEKO hos Tant Ulrika. Var med du oxå!"

Gratisskor

Jag har hittat en sida där man kan få gratis skor, och gratis är ju alltid trevligt =)

Eco kläder

Idag drog vi till maxi huset och handlade lite på ica maxi. Så nu finns allt hemma, alltså det vi behöver på lördag till namngivningen. Ska låna mammas skärmaskin så man kan skära upp kasslern fint. Sen blir det att lägga upp allt på brickor så det blir tjusigt och fint =D

Gick in på lindex och hämtade ut en påse med kläder som jag har beställt. Strumpor o bh till mej, 2 body till Loke, ett par byxor till honom och ett par byxor till erica

Bild från Lindex Shop Online.

Lokes ena body och byxa är i samma mönster som ovan och även Ericas byxor =D eco kläder, bra för miljön och ett + för att de var så söta oxå

Efter det har vi städat lite hemma, satt upp väggljusstaken ovanför soffan nu, på en annan vägg, börjar ju nästan se ut som ett hem snart ju ;p Skulle vilja ha lite nya växter, fast små söta bara =)

Omvandling i hemmet

Idag kom Linda ner till stan och ska va här tills på söndag. Lite mage börjar hon få =D hihi, hon går in i vecka 13 på lördag, den "magiska gränsen". Då har risken för missfall minskat drastisk.

Efter dagis idag åkte vi hem till Joy och tog en fika och hade en trevlig eftermiddag. Erica gullade en del med Alina idag, tänk om hon va lika god mot Loke :p men det är hon för det mesta, dom leker ju mer ihop nu, väldigt kul att se och mer lekande lär det ju bli i framtiden.

Fick låna med oss en hoppgunga hem till Loke, den gillade han verkligen, Alina är ju lite liten för den, så vi fick låna den så länge, väldans snällt =)

På kvällen kom linda hit och hade med sig en påse bullar, även pappa o lotta följde med hit och fikade.

Henka har vart duktig och fixat lite här hemma, vi har två cd-ställ från ikea, avlånga höga. Dom har vi vänt på och satt  upp på väggen mot sovrummet istället, blev väldigt bra tycker jag, skönt med förnyelse hemma, börjar ju nästan se ut som ett hem här snart ju. Man måste nästan bo in sig lite först, för att se hur och vad man vill ha i hemmet.

Just det idag fick vi en ny kran, äntligen, kanonnöjd! =)

Föräldramöte på dagis ikväll

Tisdag idag, och lite finare väder ute, eller ja solen skiner iallafall. Inte kan man dra ut på en promenad för lillkillen sussar i sin säng. Jag har suttit och packat paket som ska skickas iväg, lite kläder jag har sålt på tradera.

Se om dom kommer idag eller inte och byter kranen i köket, sånt som återstå att se.

Ikväll ska vi på föräldramöte på ericas dagis, se vad de har att säga denna gång då, hoppas man får reda på när vi ska ha utvecklingssamtal, skoj att höra om hennes utveckling på dagis oxå. Ska iallafall kolla i henne portfolio, det är alltid lika kul.

Dom står på en hylla på dagis, så även barnen själva kan ta sin bok och sätta sig och titta på korten där i, tycker jag är toppenbra. I augusti blir det att göra en sån till Loke oxå, gud det är ju inte långt kvar tills han börjar på dagis, min lilla kille <3

Eco Tävling





Jag tävlar om Eco kläder hos Eira.

Tävling




Jag är med och tävlar hos Mammabecka

Playdate

Idag träffade vi fina Helen o Ellinor, gick en promenad till en lekplats där barnen lekte och vi pratade. Även Loke fick gunga lite och det gillade han, lite roligare att vara ute när det inte är så himla kallt, trodde våren skulle vara på väg, men näe idag kom det mer snö. Vill inte ha mer snö nu, vill ha lite sol och värme.

Annars så har vi vart duktiga och städat idag, men blir att fortsätta lite imorrn, måste svabba golvena och städa gästtoa och badrummet, sen möblera vi om lite i vardagsrummet, så nu ser det inte lika tomt ut i vardagsrummet, vill hitta ett snyggt matsalsbord oxå snart och pengar till att köpa det =D haha.

Nu har de äntligen bytt namn på vår dörr, vi har snart bott här i 2år hehe, bättre sent än aldrig kanske. Henka sa till om kranen igen oxå, de skulle fixa en rörmokare som kommer och byter till en nu blandare istället. Blir en sån där med bara ett handtag på, om ni fattar vad ja menar. Nu har vi en varsin ratt för varm o kallvatten, hoppas det blir en snygg :p men sån tur har man nog inte.




Mina underbara små ungar <3

Fick ltie scrapbook grejer av svärmor i helgen och detta vart det första jag gjorde, vart väl rätt så nöjd



Söndagen

Idag efter 12 tiden, efter att stumpan hade kommit hem åkte vi ut till djurön och hälsade på mamsen, där bjöds det på en speciell sockerkaka, nämligen grön/röd, tänk va kul man kan ha med karamellfärg =)
 Lite irriterad oxå idag, men det orkar ja inte ta upp nu..

Glo på beck en stund, fixa välling till Loke, lägga erica i sängen sen ska jag sova, skit trött..

Gäääsp

Jag är trött, men får inte sova, Loke vill vara vaken, jäkla unge ;p
kl 4,20 ungefär gick ja o la mej och somna strax efter det, så typ 4 timmars sömn har ja fått, undra hur jag ska orka med dagen..

RSS 2.0