Tripp till ikea

Ringde tandläkaren borta på skarptorp imorse, och kollade om man kunde komma dit så de kunde ta en titt på hans tänder, så imorrn kl.8,10 ska vi dit, hoppas det inte blev nån större skada på hans tänder, stackars min lilla kille.

 Nån som vet om man ska ringa försäkringsbolaget oxå? Ifall de skulle bli nån skada på dom..


Ska dra till linköping och ikea idag och köpa skolådor till hallen, men vi ska ha dom som förvaringslådor istället, till vantar och annat smått, och två vita lackhyllor som ska upp i barnens rum, kanske en till leksaksback oxå till Loke, behövs ju hehe.

Kul att gå runt och titta på ikea, få lite ideér och inspiration =D

Hm undra om erica ska få sova hos morfar inatt, så de kan lämna henne på dagis imorrn, vet ju inte om vi hinner bli klara hos tandläkaren till 9, kanske bättre att ta dte säkra före det osäkra..Ska höra med far min..


Såg ni lyxfällan förra veckan? Handlade om en yngre tjej som får pengar av sina föräldrar när hon inte klarar sig på sina egna pengar. I slutet av programmet när de kom tillbaka för att kolla om hon klarar sig och skött sig, så fråga de om hennes föräldrar har gett henne pengar. Då sa hon att hennes mamma hade försökt ge henne pengar, men hon hade sagt ifrån, tycker jag var starkt gjort.
Och jävligt dumt gjort av hennes morsa tycker jag, eftersom det är ju ett slags missbruk med pengar hon har kan man ju säga.
Och då är det ju sjukt att försöka ge henne pengar, kan man ju jämföra med att hon om hon var drogmissbrukare att ge henne droger, välidgt taskigt mot henne tycker jag.

Nehe om man skulle ta och klä på sig, Erica är påklädd och fin iallafall med mörka jeans och en söt kofta till, ser ut som en snobbunge ;p hehe och ett litet rött diadem som piffar upp det hela =D Min underbara fina dotter <3
Loke har pyjamas på sig fortfarande, för han sussar igen.

Kommentarer
Postat av: Lina

hoppas att ni får det roligt på IKEA =) alltid lika roligt att åka dit, men inte lika kul när man köpt för mycket och det inte går in i bilen hehe!

2009-03-09 @ 13:22:43
URL: http://mizzlina.blogg.se/
Postat av: Jenny

Stackars kille! Det är ju bra om du anmäler till försäkringsbolaget. Vi gjorde det när Tindra slog ut sina. Men det är bara om dom riktiga tänderna är skadade som man får ersättning, inte för mjölktänderna. Vi vet ju inte om Tindras tänder skadades när hon ramla, det är bara vänta och se tills dom riktiga tänderna växer ut.

Kram Jenny

2009-03-09 @ 13:37:35
URL: http://mammatillenprinsessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0