Glaad

Inatt vakna erica och gallskrek och var helt hysterisk och hade ont i andra ögat,tog ett tag att få henne lugn och fick absolut inte tvätta ögat inte ens prata om det, då började hon gråta och skrika igen.  Men idag verkar hon inte ha ont, men var lite igenklibbat när hon vaknade, men inte så himla röd i ögat, så får se om det går över snart. Eller om vi  måste till vc och få salva till ögat, hoppas inte det, så himla svårt att få det i ögat på henne, var ett rent helvete sist hon hade det. men då såg det värre ut än vad det är nu

Igår gick vi en promenad till jessica, erica var duktig och gick hela vägen dit. Det första hon sa när vi kom hem till henne var att hon ville att jessica skulle måla hennes naglar =) På eftermiddan drog vi ner till stan, köpte en present till deras kusin Nellie, köpte även ett par bamse trosor till erica, och en badanka. Hittade en liten nappflaska till Loke för 15kr, perfekt att ha till vatten nu när han äter lite smakportioner.

När vi kom hem var det bara att amma Loke och sen dra igen, henka skulle till posten och hämta ut sitt förarkort, under tiden vi väntade i bilen började det snöa ordentligt, men var blötsnö så allt försvann ju, skönt, kan gärna vänta med snö till december. Drog sen till henkas mor och åt pizza och fixade med datorn där.

Sen dags att åka hem igen, Linda kom förbi en sväng på kvällen, och även jessica o joy då de missade bussen, ville inte stå ute i regnet och vänta, kan ja inte förstå ;p hehe.

Glad är jag idag oxå, gått ner -0,8kg denna vecka =D

sjukling

Blev inget dagis för Erica, hon vaknade med ögoninflamamtion i högra ögat, hoppas det går över utan behandling, undra om hon har blivit smittad av nån på dagis? Men dom sa inget om att nån annan var hemma med det. Så jag har sagt åt Erica att hon inte får pilla på locke i ansiktet, så han inte blir smittad för det vill ja inte.

Så får se vad vi ska hitta på idag, tänkte ringa till jessica och se om hon är hemma eller jobbar, kankse kan dra dit och snacka lite skit och ta en fika, blir ju en skön promenad dit, lite kallt ute nu, ligger mellan + 0-1 grad ute, skulle ju ev bli snö här ikväll/natt, så vi får se imorrn bitti när vi vaknar.

Idag kommer Linda ner till Norrköping, kan ju säga hem längre, eftersom hon nu bor i kumla hehe, många gånger jag säger fel och hon med för den delen =D

Imorrn har de helloween spex nere i centrum med ansiktsmålning och fiskdamm, ska väl kankse ner dit med helen o ellinor, måste bara kolla upp vilka tider det höll på.

foto mania

Ska på kalas på lördag, barnens kusin fyller 2år, så frågan är vad man ska köpa? Leksak eller kläder? Lutar lite åt klädhållet men ha rändå inte bestämt mej. Var och hämtade ut erica regnkläder jag vann på tradera, jättefina ju, ser ju knappt använda ut, vann de för 135kr, ett bamse set från lindex, så det köpet är jag helnöjd med, måste bara skriva hennes namn i dom och slita med mej dom till dagis sen. Ska gå förbi brevlådan och lägga på lite kläder som jag har sålt på tradera, ska paketera några till som gick ut i måndags, sen bara att invänta alla pengar och lägga dom med på lådan.

Så trött på att kläderna bara blir stående, en del har jag ju sparat från det att erica var liten, sen har jessica och linda tagit massor, och resten åkte ut på tradera och allt har blivit sålt, återvinning kallas det för =).

Nu kommer lite bilder, titta och njut hehe ;p
Vår lilla kille på sin 4-månaders dag i söndags

Presenten till henka. Han blev glatt överraskad =)

Muggarna Erica köpte
Jag o Loke
Loke äter sin första smakportion med potatis o palsternacka

Fina tjejerna <3

Kall morgon

Fick en sen present av henkas mormor igår, ett jättefint kakfat med två våningar i porslin, så himla fint. ska lägga in kort på den senare. Kollade på en liknande på indiska i måndags o sa till jessica att jag ville ha en sån i julklapp, men så fick ja en nu =) toppen ju.
Erica fick oxå en liten sak, ett set med klocka, sax, pennväsare,häftapparat, tejp och hålslagare, allt i rosa ;p så den höll hon på massor med igår, tyckte det va jättekul och Loke fick en kanin kramdjur som han tuggade friskt på hehe, men säg nåt han inte tuggar på just nu.

Bara jag som är knäpp eller? Det var minusgrader imorse när vi gick till dagis så jag slet på erica hennes overall, men ingen annan hade det på sin unge, men vill ju inte hon ska frysa.

Nehe nu blev bloggen skum, kollar lite bloggar istället.

Time to pay the price

Sitter här med en varm kopp te och Loke sussar i sin säng. Köpte nytt löste igår, supergott. Jag älskar té, speciellt på hösten/vintern. Så himla mysigt och sitta med en stor kopp te och bara njuta =D

Tänkte sätta mej och betala räkningar snart,alltis lika pisstråkigt, men man måste ju ändå göra det. Plock och städa lite oxå, vi får besök ikväll av Moa(henkas mormor) o svärmor, så tänkte ställa mej och göra en sockerkaka på eftermiddan efter jag har hämtat erica, hon brukar ju vilja vara med och baka.

Måste tänka ut hur erica ska vara hemma vid jul, man kunde ha henne 1 dar innan jul, men har funderat lite på att ha henne hemma från veckan innan, rätt onödigt att ha henne där 1 gång den veckan bara, fröknarna måste ju hinna julshoppa oxå hehe.
Brukar ni ge fröknarna nån julklapp eller julblomma?

Vad ska ni hitta på idag då? nyfiken =D

Stolt

Glömde ju skriva i förra inlägget att erica var duktig på stan, använder ju ingen vagn till henne längre, så hon gick lite mer över en timme på stan, sen gick vi hela vägen hem från stan. Så himla duktig och gick hela vägen frågade inte ens om ståbrädan =)
Vart o handlat hem lite mat och så nu, en massa frukt, vart grymt sugen på frukt bl.a päron, apelsiner, kiwi och banan mumsigt värre.

Nehe borsta tänderna på erica o läsa en bok o sen nanna kudde för henne, för mej med känns det som, lite trötter, men måste ta en huvudvärkstablett först.

Händelserik dag

Dagen började med ett besök på bvc med båda barnen. Jessica hängde med så hon kunde ha ena barnet när jag var inne med det andra. Började med Erica. Fick leka lite o säga namnet på alla sakerna. Ställa muggen på fatet och lägga hunden där i, och allt det kunde hon ju. Sen ville hon ha pärlor som hon hittade där, och började sätta de på ett snöre, tyckte bvc sköterskan var duktigt för det ska man tydligen inte kunna förän vid 4år, så där duktigt. Men hon gillar ju verkligen att hålla på med pärlor så =)
  • 17,3 kg (lite över medel, men inget att oroa sig för sa hon, eftersom hon rör på sig så mycket och inte är tjock.)
  • 94cm lång (hade vuxit 9,5cm på 6mån, mycket ju hehe)
Gick bra med Loke oxå, och hostan var inte så farlig tyckte, sitter inte så långt ner uten rätt högt upp och det är ju skönt, han lider ju inte av det, är nog mer jag som tycker det verkar jobbigt för honom än vad han tycker.

  • 6350g
  • 62,3 cm
  • 40,5 cm huvudomfång

Sen vid lunchtid drog vi ner på stan med jessica och mötte joy. Kollade runt lite, sen drog vi till mique och shoppade lite, köpte choklad, kaffe med baylies smak och en mugg med texten Världens bästa pappa, en liten tidig fars dag present till henka, erica fick en julklapp oxå en liten godisskål. Även erica handlade lite, inne på BR-leksaker, hon köpte två plastmuggar, en med bilar på (från filmen) och sen med my little pony på.

Nehe nu börja med maten.

Söndag

Sanna o Freja kom förbi på en fika idag, hade med sig smörgåstårta, mumsigt. Så tjejerna har busat en hel del idag.
Ska väl dra och hämta vår bil om ett tag, se vad som händer efter det. Måste komma på vad vi ska äta idag.
Några förslag?

Nu har jag ingen storebror längre, men gör ju inte mej nåt. Han bara klagar på att vi aldrig hör av oss, men det gör ju inte han heller,men konstigt att det är bara mej dom jämt klagar på, aldrig på jessica,linda eller mamma. Jag har fan hört av mej mer det senaste året än vad han har gjort. Och istället för att säga det direkt till mej så skickar han sin fru, väldans moget *suck* Så han vill inte ha nån kontakt längre, fine med mej. Har aldrig sett honom som min bror, blir ju så när man inte är uppväxt tillsammans, och enda gemensamma är ju bara att vi har samma mamma och inget annat. Skulle sluta snoka på deras sidor på nätet, men hallå internet är öppet för alla, har ni inte förstått det?? psykos.

Nehe mysa lite med familjen nu när de andra har åkt.


Lördag kväll

Erica, jag o Loke somnade förut vid 17 tiden, men jag sov bara 30 min typ, och under tiden hade henka kommit än. Erica mådde inget bra förut, hon hade feber, nästan 39, såg på henne att hon inte var okej och att hennes ögon såg lite glansiga ut, så jag hämtade tempen, och visst hon hade feber, kände sig att hon var väldigt varm om kroppen,fast ändå frös hon.
Och Lokes hosta blir inte bättre, han själv lider inte av det så mycket verkar det som,men han är lite rosslig, så det blir att boka tid på måndag på vc så han kanske han få inhalera lite ventoline och kanske få lite utskrivet.

Henka skulle vara fyllechaffis igen, till Nyköping, vi som snackade om att glo på nån film =( var ju ett bra tag sen vi gjorde det, bara sitta i soffan och mysa, så två helger i rad nu han har varit iväg, kul, typ inte alls.

Så erica o jag äter lite godis, glor på musikmaskinen och leker lite med Loke..

Och ett stort grattis till Lina, som fick en son i veckan, 5veckor för tidigt. Kände på mej att de skulle få en son hihi. Min kusin peppe´s flickvän har bf idag, men är int ehundra på vad de kommer att få, känns som om de kan vara både en kille o tjej. Joy har bf nästa vecka, o jag tror hon får en tjej. Får se om jag har rätt

Norrköpings tidning

Idag är Loke med i Nt bland nyfödda, går även att se det  på Nt´s hemsida, för er som inte har tidningen. Bättre sent än aldrig hehe

Uppe med tuppen

Enbart för att tvättstugan började kl.7, hade tänkt att ta den själv och låta henka få sova, men min rygg var precis paj när jag vaknade, kunde knappt hjälpa till att sortera tvätten med henka. Så han gick ner med den, men jag harvart nere och hängt upp tvätten och så, så vi har ju delat på det ändå.
Somnade om en kvart i soffan, när jag sen vaknade stog frukosten på bordet, vi mös i vardagsrummet och åt frukosten där, det får man faktiskt göra ibland.

Henka ska väl ner till klubben på möte sen, så vi får se vad vi andra hittar på, hade tänkt gå till jessica, men hon jobbade idag. Se om vi tar en promenad sen hela familjen ihop, mysigt.

min gos plutt

Erica skulle vila lite i sin säng
cutie
pusskalas
kevin o erica Carro me Loke i knät o lill Alvin tittar på

Fredag

Angående Lokes hosta så skulle vi avvakta, eftersom vi ändå skulle dit på måndag och han lider inte så himla mycket av den, får se om den blir bättre snart.

Idag var ju Carro här med sina goa busfrön, så Erica har haft en massa skoj idag. Tack för en trevlig stund gumman =D

Idag vart det fläskfilé till middag. Stekte på det, la det sen i en ugnsform, skivad banan och riven ost på,mumsigt och till det ris, bearnaissås och sallad. Blir att göra fler gånger, absolut.

Erica somnade tidigt idag, redan vid 18,30, men hon börjar vakna till liv nu igen, hoppas man får henne i säng skapligt då sen.

Vårdcentralen

Ringt till vårdcentralen, men dit är ju stört omöjligt att komma fram *suck* Loke är lite hostig så jag tänkte man kunde få komma dit och kankse få nåt utskrivet mot det, men får väl kanske vänta till måndag då jag ska till bvc, kankse hon kan fixa in mej på en tid, om inte hostan har gått över, man får väl alltid hoppas det, stackars lilla killen.

I eftermiddag kommer Carro hit med sina söta killar, trevligt =D
Så det blir att dra ett varv med dammsugarn,skulle ju ha gjort det igår, men vart ju inget sånt. Henka är på väg till örebro eller kankse redan är där, han skulle åka med robin idag, han har ju praktik på hans jobb, så då passade han på. 4,45 började han imorse, skulle jag aldrig palla med hehe.
Just det Linda ska ta lastbilskort, börjar i januari. De frågade på arbetsförmedlingen där uppe när hon var där i veckan om hon var intresserad.

Fick tag på vc nu, bvc sköterskan skulle ringa upp mej om ett tag. Verkar inte finnas nåt till såna små, utan det är för 6mån o äldre =( så vi får vänta o se

Torsdag

Herregud Loke sover fortfarande, somnade på väg till dagis ju, han kanske tar igen efter igår då han knappt sov något alls. Har kollat lite i boken vi fick igår, lite övningar men ska göra och så, de två första kan ja ju redan, så det blir väl att börja öva på krypkörningen *hjälp*  har plockat lite hemma oxå, pratat me kusin på msn, tänka sig att Liam redan har blivit 1år, och på lördag har min andra kusin, hennes bror då alltså bf, eller hans flickvän då, men det anade ni nog ;p Tror det får en liten kille, och joy har ju bf nästa vecka, och hon får nog en liten tös. Mycket bebisar nu ju, sanna har ju bf i april och även sandra. Håller tummarna att kusin blir gravid snart igen, hon vill ju så gärna ha en liten till.
Undra när man ska bli moster, skulle ju redan vart det, men det blev som det blev, nån gång ska ja väl bli moster.

Nehe om man skulle passa på att äta lite lunch, om man hinner innan killen vaknar.

Lovisa: en körlektion på 40min hos YA kostar 410kr. Du har ingen blogg eller nåt? kram

Utbildningen

Utbildningen gick bra igår. Började kankse inte så bra, väl på plats, så kom henka på att han kanske skulle haft med sig sitt körkort, d´oh är ju klart du måste, pucko (tänkte jag för mej själv.) Klockan var då 16,30, det börjar 16,45, så det vara att gasa hem och hämta den, vi lyckades, eller vi kom 2 min för sent, men de hade inte riktigt börjat än, som tur va =)
Men det var faktiskt kul, han var en rolig körskolslärare, var en aning jobbigt att få in en massa info på 3 tim, vi had edock 2 korta pauser och fick en macka o kaffe.
Men nu har jag bestämt mej att jag ska ta den körskolan istället, är ju lika långt ungefär att dra dit som till ljura på ett ungefär. Ska bara ringa dit sen och kolla om man kan ta teorin som privatist och körlektioner där.Sen ringa mamma och be henne köpa presentkort där istället till mej.

Hade väl gått så där med Loke. Hade vart ledsen och ville inte sova, hade bara sovit 10min under tiden. Då vaknade han 13,15 igår, sov 10 min när vi kom dit vid 20,30. Vart jättelugn när jag tog honom sen, han blev jätteglad =) efter ett tag somna han och sov 10min igen, sen drog vi hemåt.

Jag var nog den äldsta eleven där igår hehe, de andra såg ut att vara runt 18 typ hehe, och mycket av teorin som han berättade om kan ja redan så det kändes ju bra. Nu är det bara körningen att oroa sig för hehe.

Nehe ta fram lite kläder till mej erica, ska ju snart bege oss till dagis, får se om man kanske tar en promenad, bara +4 grader ute, brrr.

Idag gäller det

Ikväll ska vi gå på handledarutbildningen för körkortet, åh spännande. Sen är det bara att skicka in papper, betala 170kr sen får jag övningsköra med henka =)

Har vart och lämnat Erica på dagis, så kul att se att hon verkligen trivs där. Tycker faktiskt om dagiset mer och mer, har väl tagit ett tag för mej att vänja mej vid personalen och så, visst jag gillar ju inte allt, men det mesta. Erica fick en kram av ena fröken när hon kom idag, var kul att se, inte ofta det händer men några gånger har det hänt. Kul att de gillar mitt busfrö =)

Åh såg ett gott recept på tv nu, renskavspytt. Gud det är ju så himla gott med renskav och magert är det ju oxå, knakse är norrlänningen i mej som gillar det hehe. Jag är en salig blandning jag hehe. Min farfar är från norrland, pappa född i södertälje, mammas familj från lappland i finland, så finns det säkert lite ryskt blod i släkten oxå, med tanke på att de bara bodde några km ifrån den ryska gränsen.Skulle ju vara kul att släktforska nån gång.

Blä munsår börjar ja få oxå, har ingen salva hemma, men lypsyl brukar faktiskt hjälpa så jag får kolla vart jag har min.
Nehe läsa lite bloggar och betala regnsetet jag vann till Erica på tradera, ericas gamla börjar bli lite för litet.

Matlagning

Håller på med maten nu, blir makaronipudding idag, var så himla länge sen. Fast vi har kassler i istället för skinka. Vet inte om det är nån större skillnad?

Vad ska ni äta idag?

Kanske man kan få några ideér till resten av veckan =)

Henka kommer hem lite senare idag, han skulle till en kompis o hämta en skiva som vi behöver låna till hans mors dator sen, vi ska nämligen dit senare efter maten och fixa lite med datorn.


Ni glömmer väl inte mitt Me & I party här lördagen den 8nov kl.13 hoppas ni kommer.



Många år

Igår firade vi ju inte bara vår 1:a bröllopsdag utan vi hade även vart ihop i 8år igår. Gud va fort tiden går, henka tycker inte att det känns som så många år och det gör det verkligen inte. Vi har alltså vart ihop sen jag var 16år, jag tiden går ju.

Åkte och storhandlade lite igår på maxi, och sen drog vi och hämtade käk. Träffade vår gamla bvc sköterska Irené på maxi oxå, roligt. Men samtidigt känns det lite konstigt att träffa folk så där, tycker jag iallafall, man är ju bara van att se dom på deras arbetsplats, jag glömmer ofta bort att de har ju sitt liv oxå hehe, gud så knäpp jag e =D

Nu är gumman på dagis, fick leka med sina kompisar ute idag, de större barnen skulle till kyrkan. Stackars erica som får gå till kyrkan sen, men man kunde ju neka dom om man ville, men jag har godkänt eller vi rättare sagt att hon får gå till olika religiösa ställen. Hon får ju bestämma själv om sånt sen när hon bir större, likadant med komfirmation och sånt. Men då måste hon döpa sig innan hon får komfirmeras. Jag hoppas ju hon inte gör det, alla gör det ju bara för att få presenterna, och är dte därför aå kan hon få nån present iallafall, istället för att hon komfirmeras enbart för att få saker.

Blev ingen promenad idag, pallade inte att gå med en skrikig unge i vagnen, mitt tålamod ligger verkligen på botten idag. så jag hoppas han håller sig någotlunda lugn idag, samma sak med erica sen när hon kommer hem.

Tävling

Jag är med och tävlar i Ninninusens blogg om ett julpaket från Aromboden.
Vore ju mysigt att vinna detta till jul =)


Flytten

Gud vi var inte hemma förän ca 20,30 igår och vi åkte hemifrån vid 10 tiden. Lindas flyttning tog ett tag, dels för att det var ju långa sträckor att åka, men skönt när det väl var över, svinhungriga var vi när vi närmade oss stan. Hade ju tänkt att äta pizza med Linda o micke där uppe, men klockan vart för mycket, men hon bjöd på pizza iallafall, vi fick pengar så kunde vi köpa det i stan sen, tack gumman. Kl.19,30 var vi i stan och lämnade släpkärran på jessicas jobb, sen hem till henne och hämta ericas bilstol och sen ut till eksund och hämtade gumman. Hade gått jättebra där, inga problem alls, första gångne hon var där själv. Men de hade vart och tittar på hästar och på emmas kaniner. Bara hon inte får nåt djurintresse, elakt kanske, men jag vill verkligen inte ha några djur hemma, och ridning är ju svindyrt.


Sen när vi lagt oss i sängen vid 22-22.30 då börjar idoterna på andra sidan väggen börja spika upp tavlor, vilka jävla idioter, de kunde inte gjort det tidigare. De kanske går på kameltid fortfarande? puckon. Fan så skönt det ska bli att få hus sen nån gång, inga såna idioter som stör.


Vår bröllopsdag idag <3 Ska dra till maxi sen ikväll och kolla om jag hittar nåt till henka, frågan är bara VAD?
Sen ska vi dra till Sing Thai och köpa med oss lite mat hem, så idag ska jag vara en sån där dålig mamma och ge Erica en Happy meal.

Gott i kväll

Vart hos pappa en sväng nu, bärt ner deras soffa, så nu har de ingenstans att sitta haha, de ska få min gamla soffgrupp som linda fick va mej när vi köpte nya, så de andra ska vi bära upp till dom imorrn.
För imorrn  blir det flytt för min systers del, Erica ska vara hos sin farfar under tiden vi drar, roligare för henne än att åka en massa mil i en bil.

Har vart nere i affärn och köpt lite godis till kvällen, Henka ska dra till katrineholm en sväng med grabbarna, han ska vara fyllechaffis, men blir inte så sent, han ska vara hemma till 00-01 sa han till dom, eftersom han måste sova lite så han orkar köra och bära lite imorrn.


Usch Erica hostade så dant inatt så hon kräktes, i vår säng =/ hon hade kommit in till oss nån gång under natten. Stackars gumman. Så jag fick ställa henne i dushen och tvätta henne och håret medans henka fick fixa med sängen. Loke vaknade aldrig som tur va. Sen var vi uppe ett litet tag sen gick vi och la oss igen, utan några fler olyckor.

Sen måsta jag bara få skryta lite oxå, Erica gick och satte sig på pottan frivilligt idag och kissade massor =) Hon blir så himla glad när hon kissar på pottan, måste ju kännas bra för henne oxå.
På eftermiddan kom sanna och freja förbi och hälsade på. Erica glömde då tydligen bort att hon hade blöja, för hon sa att hon var bajsnödig och ville ha en blöja, knasfia.

Äntligen helg

Fredag och helg, så himla skönt. Gick upp 9,30 idag, ble lite sovmorgon iallfall. Men va uppe vid 7,30 o va på toa, och då stog det ett par idioter med en lövblås och blåste blad utanför, men hallå kl.7,30?? Dom kunde inte ha väntat till efter kl.8 åtminstone? Idioter!!

Fått i mej lite frukost nu, kollat att allt e bra med erica, som sover hos morfar. Får se när jag ska hämta henne, om jag ska vänta tills henka slutar eller inte. Igår blev han sen, var inte hemma förän 18,30, de var tvungna att dra till finspång och lämna nåt, slutar annars 16.

Man kanske skulle ta och dammsuga lite idag o svabba golvena. Så det luktar lite fräscht =D Lime doft blir det här hemma, oftast iallafall, det händer att jag tar såpa ibland, luktar så gott det oxå.

Vad har ni för doft på ert rengöringsmedel?

Torsdag

Hade tur imorse, regnat som fan här nu under natten och morgonen, men strax innan vi skulle till dagis så slutade det =) vi brukar ha sån tur hehe. Så nu är Erica på dagis, de skulle vara ute och plaska i vattnet, så det var bara att slita på henne regnkläderna, tur att jag kom ihåg att ta med hennes regnbyxor idag då hehe. Glömde säga till på dagis att morfar hämtar henne sen, så jag fick ringa till dagis nu när jag kom hem.

Hämtade ut ett paket idag med, en liten söt babydoll har ja beställt, en liten surprice till henka på måndag då det är vår bröllopsdag ;) hehe


Erica ska sova hos morfar inatt, så därför ska de hämta henne på dagis sen.Kan man kankse sova länge imorrn *håller tummarna* hehe. Jag älskar att sova. Skulle lätt kunna sova bort en hel dag, det är väl den enda jag saknar från då man inte hade barn, annars är jag helnöjd med mitt liv, eller jobb och lite mer pengar skulle ju inte skada, men det kommer.

Åh lite Ozzy på tv:n nu, denna är faktiskt bra, I don´t wanna stop, är bara några låtar me honom som jag gillar.

dagen

Gud vad seg jag är idag, sov en stund nyligen när Loke sov ett tag, skönt, tills Linda ringde och väckte mej, suck =/
På söndag ska vi ev hjälpa henne att flytta upp hennes saker upp till kumla.

Om en timme är det dags att hämta stumpan på dagis, hem och äta mellis efter det. Och hon vill säkert titta på shrek.
Efter maten sen ikväll ska vi till barnens farmor, henka skulle hjälpa henne nåt med datorn.

Lite bilder ifrån igår


Såna söta tjejer =)

Skogen

Idag efter dagis gick vi en skogspromenad med Helen o Ellinor, satte oss på en bänk och åt lite mellis och gick sen vidare till en fotbollsplan. Var en riktig trevlig eftermiddag, tack gumman för en trevlig stund. Så goa och underbara tjejer vi har =)

Väl hemma var det dags att byta blöja på bajsungarna här hemma hehe, när jag var klar då kommer henka hem, kunde han inte ha kommit 10min tidigare? hehe.

Nu har jag fått undan vårt hemska diskberg, skönt att det är borta. Om ca 30min börjar Desperate housewifes, det blir att bänka sig framför det med en kopp varmt grönt té med mint smak tror jag eller jordgubbsté. Svårt val =D


Tisdag

Fick hem ett litet paket idag till Erica, med böcker i, tänkte hon skulle få dom i julklapp, så dom har ja redan gömt undan, funderar på att beställa några fler böcker till henne, nån till Loke oxå kanske. Erica tycker om att läsa bäcker och att själv lyssna då. Så himla kul när hon sitter och läser, för hon kommer ju ihåg vad vi har läst så berättar hon samma saker sen, go unge.

Har ingen lust att fixa med nåt hemma, har världens diskberg i köket =( hatar att ha en massa disk ståendes, men tvätten har jag vikt och lagt i lådor och hängt in kläder i garderoberna. Men mer än så blir det nog inte innan dagis, får kanske ta tag i det sen.

Så tråkigt det var att gå promenad idag, blev en kortis bara, men bättre det än ingen alls, kanske. Får se om vi tar en efter dagis oxå, beror på vilket humör Erica är på idag.

Måste köpa nya regnkläder till henne, de hade gått sönder lite såg jag. Så måste kolla runt lite, vill ha fodrade regnkläder som hon har nu, kalasbra tycker jag. De hon har nu köpte jag på åhlens, inte så dyra och bra ändå, aldrig blivit blöta i dom. Man kankse skulle dra ner dit nästa vecka när man får pengar igen, eller kolla på nätet eller tradera. Får se hur det blir.

min födelsedag

Nu har min familj vart här och firat mej. Vart fullt ös, som det oftast blir när Erica o Freddie är i samma rum hehe.
Efter att alla hade dragit så omna båda barnen, skönt med lite lugn och ro. Glott på färjan,längtar tills jag fyller 25, för då ska jag dra iväg på en fylleresa till sjöss =D

Igår kväll hade vi mysigt, tände en massa värmeljus här hemma, erica tyckte oxå det var mysigt.
Imorrn är det dags för dagis igen för stumpan, så får se vad Loke och jag ska hitta på, en liten morgonpromenad blir det nog iallafall.

Min duktiga dotter

Hon gick och satte sig själv på pottan förut och kissade =) så himla stolt man blir. Bajsa vill hon dock inte göra, utan hon sa förut att hon ville ha en blöja, några minuter senare hade hon bajsat i den. Lät lite panikartad när hon sa att hon ville ha en blöja, men det är ju bra att hon känner och säger till när hon är nödig.
Hände en olycka med nr.2 här om dagen, men sa till henne att det inte gör nåt, sen var dte inte så mycket mer. MAn ska ju inte göra nån stor sak av det att hon kissar eller bajsar på sig, är ju sånt som händer.
Hon vill inte alls ha blöja på sig hemma och det är ju bra, hon vill inte ha det när hon sover heller, men tror inte hon är redo för det än, får nog vänta lite med det.

Lite pyssel vi hade förra veckan


Min underbara lilla familj!

Min nya byrå i hallen, och de fina blommorna fick jag av svärfar när jag fyllde år

Hemsk dröm

Usch hade en hemsk dröm natten till söndagen.
Drömde att henka strulade med en äcklig thailändska, och så gjorde han slut med mej.
Fan så jävla hemskt det kändes, efter 8år ihop och 2barn tillsammans. Kändes ju så jävla verkligt, men grät faktiskt inte. Men han fick aldrig träffa sina barn igen, sjukt men det var så jag ville ha det då om han skulle vara ihop med en thailändska.

Jävla tur att det var en dröm. Berättade för henka igår, han blev lika äcklad som jag haha.
Thailändskor verkar vara för såna killar som inte kan få nåt här, så då drar dom till Thailand och skaffar fruntimmer. Fördomsfullt? aa en aning hehe

Snart kommer mamsen hit och dricker lite té.

24år idag

För det är i dag, ingen vanlig dag, det är MIN födelsedag! Hela 24år blir man, usch gammal nucka snart ju hehe.

Blev väckt av pappa som ringde och gratta mej kl. 9,30 =/ hatar att bli väckt av telefon.

Igår var henkas familj här och gratta mej + sanna o robin. Fick pengar i present o presentkort på shape. Var trevligt o god fika som jag hade gjort.

Idag kommer min familj och grattar mej =)
Annars blir det att slappa idag, eller jag har ju tvättstugan ikväll oxå, hoppas inte henka blir sen från praktiken, folket kommer ju sen vid 18 tiden.

kalas+bakning

Ja idag har vi vart på Frejas 3-årskalas, av oss fick hon en massa pärlor och pärlplattor och ett halsband som Erica gjorde åt henne. Fikade lite och pratade, och tjejerna busade som vanligt. Sen kom robins föräldrar+syskon strax innan vi skulle dra, de tyckte Loke var lik mej =D hur kan man göra det, han är ju supergullig, och det är ju inte jag.

På tal om det, jessica o pappa satt och tittade på gamla kort här om dagen, kort från när jag va liten, se tyckte att erica var en kopia på hur jag såg ut i hennes ålder. Kanske kan ta ett kort på ett gammalt kort av mej och jämföra, kan ju kankse vara kul =D

HAr bakat nu oxå, vart precis klar, och klockan är snart 22 herregud, men skönt att ha det klart. Folket kommer vid 14 tiden imorrn, så det är bara städning som ska göras imorrn.

Se om jag får nån frukost imorrn på sängen imorrn =D

Gott i kväll

Har fått lite gjort hemma idag, dammat i alla rummen, bara köket kvar men det blir att ta det imorrn. Bäddat rent i ericas säng ska ta vår oxå. Efter det gick vi till pappa och tog en fika, när henka sen slutade kom han och hämtade oss så åkte vi och handlade lite, blev coop forum idag. Till middag idag blir det en köttbit, klyftpotatis, bearnaissås o sallad med fetaost i, I love fetaost =) Sen till kvällen har vi köpt lite chips o dip.

Imorrn är det dags för 3-årskalas, Freja fyller nämligen år, eller hon fyller ju på måndag, samma dag som jag, men de skulle fira imorrn, så då blir det att äta lite tårta o sånt, men blir lite tårta för min del bara, japp, ska fan vara stenhård mot mej, sen får vi besök här söndag och måndag, då blir det ännu mer fika, men som sagt ska vara hård mot mej själv, bara idag som jag får äta lite chips och så.

Nehe nu är nog lilla Loke hungrig.

Ha en trevlig kväll.


Fredag

Usch var dags för vägning idag, hade gått upp +0,2kg, så det var ju inte så himla farligt, har ju inte alls vart duktig denna vecka + att man ha mensen, när fan ska den sluta? Femte dan idag ju, brukar bara hålla på 2-4 dar, MAX!
Har fått i oss lite frukost nu oxå, båda barnen har nya blöjor, så då borde dom vara glada ett tag till, hoppas jag.

Denna morgon har vart jobbig, Loke har vart hungrig. Vaknade första gången vid 2, sen kl 4, 6, 8 och 9,20 så då gick vi upp. Känner mej helt slut =/
Vet inte vad vi ska hitta på idag,får se, kanske bege sig ut på en promenad..

Inte många dar kvar till den 20:e nu =) firar ju vår första bröllopsdag då, lite trist att det är en måndag, men man får göra det bästa av situationen. Erica ska ev sova hos morfar, Loke får ju vara hemma eftersom ja inte vill lämna bort honom än. Så ska vi beställa hem lite Thai mat och mysa ihop. Skulle ju vart gott att dricka lite, men på en måndag, nja..får se..

Men har inte alls nån aning om vad jag ska köpa i present till henka..

Min last

Idag efter lunchen gick vi ut och sparkade lite boll, det gillar verkligen erica, hon sparkar ju hårt oxå så hon får ju iväg bollen en bra bit =) när hon inte ville spela mer gick vi till lekparken en sväng där hon lekte lite, cyklade, gungade och klättrade.

Efter det plockade vi lite blad och tog med oss hem och pysslade lite. Har ju lite fingerfärg hemma, så jag fick en idé att man kunde måla bladen och trycka på papper, har för mej jag gjorde det när jag gick på dagis, men iallafall Erica tyckte det var jättekul. Har lite blad kvar hemma så jag tänkte vi skulle klistra lite nån dag, måste hitta mitt lim nånstans eller köpa nytt, så kan man göra lite fina höstkonstverk.

Båda barnen sover nu, Henka var snäll och skjutsade hem jessica, och köpte med sig lite läsk och choklad, jag bad honom göra det.
Choklad är verkligen min STORA last, så nu känner jag mej helt jävla misslyckad igen, bara för att jag har smält i mej choklad. Måste choklad vara gott?? Försöker ju verkligen gå ner i vikt, för jag vill ju inte se ut så här, vill ju vara smal eller smalare iallfall. Måste fan få råd så man kan börja träna, och hitta en träningskompis, för jag lär ju inte komma iväg själv.

Djup suck...

Go natt på er.

Pannkaka

Ska snart ställa mej och göra pannkakor till lunch. Loke har somnat nu o Erica springer mellan sitt rum och tv:n, svårt och bestämma sig?
Jessica kommer hit och äter lunch med oss, var Erica som sa till henne att hon ville att jessica skulle komma hit.
Se om hon stannar och äter middag oxå, kankse skulle ta nåt med köttfärs, men vad? Får nog kolla runt lite på internet efter nåt gott recept. Brukar göra det för att hitta lite nya recept att testa. Annars hamnar man i samma cirkel hela tiden och gör samma mat varje vecka, blir ju såå himla tjatigt ju.

Fler som har det problemet?
Typ dagens I-landsproblem hehe.



Så gosiga!

ont i halsen

Idag är Erica hemma med oss, hon klagade på ont i halsen när vi gick upp, och hon har ju hostat en del inatt, verkar vara slem i halsen som hon inte får upp, så inte så konstigt att hon får ont i halsen då. Så hon får vara hemma och mysa med oss, känner på mej att hon vill titta på shrek idag hehe.
Måste dra till apoteket sen när henka har slutat, så vi kan köpa nåt slemlösande till gumman.

kiss i pottan

Nu har vi vart och handlat, så nu finns det lite mat i kyl och frys och ett berg av blöjor i badrummet, nja men nästan. Pappa och Lotta har varit här på en fika oxå.
Annars har jag städat och plockat här hemma.och myst lite med Loke medans Erica var på dagis.
Nu vet jag vad ja önskar mej av henka, ett presentkort på Nordik, få köpa hem lite prylar till hemmet.

Idag var erica duktig, eller lite iallafall. Hon kissade lite i pottan, kom lite först i byxorna, så jag sa åt henne att skynda sig till pottan, och då kom det lite. Så hon fick ett nytt klistermärke att sätta fast på badrumsdörren, eller på pappret som vi har satt upp på dörren. Annars är hon faktiskt duktig på att sitta på toaletten, men än har det inte kommit nåt där, men fy skam den som ger sig. Hon vill gärna vara utan blöja hemma, så då har hon bara byxor på sig,funkar ju rätt så bra. Bara en aning jobbigt att hon ska springa ut och in på toan, då hon säger att hon är kissnödig, men tror mest på att hon vill spola på toaletten, är nog det som är roligast =D Men bara att låta henne hålla på, tillslut kommer det nåt i toaletten oxå. Hon har själv sagt att hon ska sluta med napp och blöja, för det är bara bebisar som har det, och att hon är en stor tjej. Go hon e <3



Gud vilken fin och underbar son vi har <3


Vinn kläder från Lollopard




” Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv, vinsten är ett set barnkläder från Lollopard. Tävlingen är öppen för alla även ni utan blogg. Tävlingen avslutas 31 oktober”

Nu får det vara nog!

Jag har skrivit på en namninsamling som förhoppningsvis ska förändra synen på våldtäkt, gör du det oxå tycker jag. Vi tjejer ska inte behöva vara rädda för att vara ute om kvällarna och inte behöva oroa oss att bli våldtagna. Vi ska fan kunna gå nakna en mörk kväll utan att en kille våldtar en.

Höstpromenad

Loke vaknade kl.7 och va hungrig, typiskt, kunde han inte väntat till halv, 8-8 när vi går upp hehe, näe då, det var bara att slita fram tutten och ge honom mat, sen somnade ju han om, dock inte jag, men jag låg kvar o myste i sängen med Erica, hon kom in tidigt imorse, så vi myste i sängen ett tag innan vi gick upp.

Vart och lämnat stumpan på dagis, därefter blev det en skön höstpromenad med vagnen. Loke somnade och sover fortfarande. Har hunnit betalat de sista räkningarna nu, försäkringskassan är ju en aning sega, så henka fick inte sitt aktivitetsstöd förän idag *suck*  men nu är allt betalt, blir att dra och handla ikväll oxå.

Nehe om man skulle koka lite vatten och fixa iordning sig en kopp jordgubbsté o några mackor.

Mysig dag

Vart lite sen till dagis idag, Loke vaknade strax innan vi skulle gå, och då var ju han hungrig, så det var ju bara att sätta sig och amma honom innan vi gick, men till slut kom vi ju till dagis. Efter att ha hämtat Erica så gick vi med Helen o Ellinor till en lekpark, då töserna fick leka lite, som de inte hade gjort det på dagis? hihi dom verkar trivas så bra med varann =D Så medans de lekte stog helen och jag och snackade om det mesta mellan himmel och jord. Tack för en trevlig eftermiddag gumman =)

Sen helt plötsligt var ju klockan nästan 16, så då var det ju dags att röra sig hemåt och börja med maten. Efter maten åkte vi till farmor och peter och hälsade på. Alltid lika trevligt. Känns mycket bättre att åka dit nu än vad det har gjort förut, vet inte varför, men skönt känns det iallafall. Kankse för att man inte är lika blyg längre, kan ju vara därför.

Kollat på desperate housewifes nu, alltid lika trevligt. Men nu är det nog dags att gå och lägga sig, alla andra ligger ju redan och sussar, sitter uppe själv, vilket absolut inte är vanligt.

Go natt på er!

Älskade barn

Nu är Erica på dagis och Loke sussar i sin säng, så jag sitter här själv och njuter av tystnaden,man måste ju passa på, glor lite samtidigt på Våra bästa år, har hänt lite sen jag såg det sist.

Låg och tänkte lite förut när jag skulle få Loke att sova.
Rätt sjukt att man har såna tankar egentligen. När jag väntade Loke så var ja ju hundra på att det var en tjej i magen, och då tänkte, att tänk om det inte är en tjej utan en kille, kommer jag bli jättebesviken då, kommer jag att kunna älska honom iallafall, även fast det inte blev en tjej som jag ville ha?
Och det är ju verkligen tur att det inte blev så, skulle aldrig vilja byta ut honom mot en tjej, det är ju MIN lilla kille, har älskat honom från första sekund jag såg honom, kunde inte har fått nåt annat så underbart som honom, han är ju alldeles perfekt! Älskar varje liten del av honom,superfina ögon har han fått oxå, precis som Erica, hans små goa händer  ja allt med honom,han är ju till och med söt när han fiser ;p hehe.
Har inte ångrat en sekund att jag fick en son.

Jag förstår inte hur nån kan ångra sina barn. Jag menar hur jobbigt det än är, och tro mej, det tar på krafterna att vara mamma,speciellt till två stycken som behöver ens uppmärksamhet, men ändå har jag aldrig ångrat att jag fick barn. Man ska vara lycklig att man överhuvudtaget har fått möjligheten att föda barn, är ju inte alla som fått den chansen.




så kan det gå

Jaha idag var vi ju på dagis för fotograferingen, men väl där ville erica inte alls ta kort, vart jätte tjurig,så han fick ta et tkor tpå mej med, han lekte med apan,men inget hjälpte, men enda kortet han fick vart rätt skapligt, så vi fick nöja oss med dej, nästa år blir det ju syskonkort oxå,för Loke börjar ju på dagis till nästa höst.
Sen när vi skulle gå från dagis så vägrade hon, fick nästan släpa ut henne från dagis, sen var hon skit tjurig från dagis o enda hem till morfar, inget kul alls.

Fotografering

Idag ska vi till dagis för fotografering vid 14-tiden, blir att lämna Loke hos pappa under tiden, blir nog smidigast så, så man slipper att ev ha med en skrikande unge när Erica ska fotas hehe.Blir att köpa med sig en tetra ersättning att ha där ifall han skulle bli hungrig, har ja tur så hinner jag amma innan vi drar..

igår åkte vi en sväng till farfar o mia och hälsade på, sen hem och hade tvättstugan. Mamma o freddie kom förbi en kort sväng, under den korta tiden hann de stöka ner ericas rum rejält, barn alltså hehe, har inte orkat städa än, så får se om jag hinner innan vi ska dra till pappa.

Annars händer väl inte så mycket mer idag, vad jag vet nu iallafall.

jäkla ungar

Fan så jäkla arg jag vart på Erica och Freja, visade dock inte hur arg men visade att jag inte var glad på dom iallafall, de hade nämligen ritat med kritor och penna på tapeten. Det var ju en jävla tur att det gick att sudda bort skiten,så nu får hon endast rita när hon sitter med oss.
Sanna och freja var alltså här och hälasade på idag,drack lite kaffe och snackade skit.

Annars har vi tagit det lungt jag och barnen, henka har vart i väg för det mesta under dagen.
Snart sover båda barnen, bara Erica som ska somna oxå, sen blir att njuta av tystnaden.

Underbar dotter

Gud vad jag älskar min underbara lilla Erica. Så himla kul nu när man kan föra en riktig konversation med henne. Hon sover ju hos sin morfar inatt eftersom hon ville det. Så sa jag åt henne att ringa mej innan hon skulle sova, och det gjorde hon, henka och jag pratade med henne nästan 10min i telefon igår kväll, så trevligt och mysigt, sen sa hon go natt.


Hon ringde nyligen oxå,och berättade vad hon hade gjort idag. Hon hade vart ute med Bobo (morfars hund) som hon själv går med, eller pappa e ju med alltså, men det är Erica som håller i kopplet, han drar inget och så är det ju en liten pappilon (hm stavning?) sen hade hon tittat på Shrek, hennes nya favorit film, häromdan sa hon att morfar hade likadana öron som shrek haha, go och ärlig =D

Nu sover Loke igen, då ska jag passa på att dammsuga o plocka lite, ser fan ut som 2:a världskriget här hemma, diskas behövs oxå.


Fick en ny byrå igår, eller den är ju bättre beg, men för mej är den ny. Fick den av mammas kille, de hade köpt en ny, och jag nämde för dom i veckan nu när vi var där, att jag ville ha den, om de ville bli av med den =D En vit, lite sliten, minst 50år gammal, ska bara hitta nya knoppar, sitter mässingknoppar på nu, inget snygga, skulle vilja ha några som ser lite äldre ut eller några i glas. Ska ta kort på den och visa er.

Nehe om man skulle fortsätta och hjälpa Linda med adressändringen, de har fått nycklarna nu =) Kul för dom.
Just det, blev nöjd med viktnedgången denna vecka -1,7kg =D kanonju

BVC besök

Så nu är vi hemma från bvc, Loke ligger och sussar i sin säng nu och ja äter lite frukost, blev mackor o grönt te idag. Detta är resultaten från bvc:
  • 5525g
  • 61cm
  • 40cm huvudomfång
Han hade planat ut lite på sin viktkurva, gör inte mej nåt, men annars såg det bra ut. Sprutan gick bra oxå, det är bara om barnet har feber som dom inte ger spruta. Han blev lite ledsen men det gick fort över.
Jättetrevlig och go tjej som har börjat där, alltså vår nya bvc-sköterska =) Tror nog ja gillar henne bättre än hon som va innan, men hon var trevlig och bra oxå.

Fick äntligen en tid för Erica oxå, ska dit med båda barnen samtidigt nästa gång, hoppas henka kan följa med då.

gud vad jag älskar denna underbara lilla kille. Går ju att beskriva med ord hur mycket jag älskar honom och hur mycket han betyder för mej <3

god morgon

Idag vaknade jag före erica, det är inte vanligt hihi. Dags att gå bort till dagis snart, är bara jag och Loke som ska kläs på, o sen ska vi borsta tänderna. Kl.10 sen är det dags för bvc, känn så onödigt att gå hem emellan, så det blir väl att gå en liten sakta promenas, enbart för att få tiden att g,känns så onödigt att dra upp till pappa oxå, blir sånt bök med vagnen i trappen då. Så ja hoppas tiden går fort. Hoppas han får ta sprutan idag, jag tycker hans förkylning har släppt men får se vad hon säger.

Nehe jag återkommer sen efter bvc för den senaste uppdateringen =)


Erica gjorde pärlhalsband i veckan


Så duktig då =)

Kvällen

Jessica, pappa och Lotta kom förbi på en fika nu under kvällen, glodde lite på tv och snackade lite.
Imorrn drar erica till morfar igen, hon vill sova där igen, ville sova där inatt, men jag föredrar att hon sover borta när det inte är nåt dagis, så det blir att lämna henne där imorron.

Erica och jag gick ner till kiosken förut och hämtade ett paket till, fast denna gång från hm, lite kläder till mej *kors i taket va* hehe, tycker inte om att köpa kläder till mej själv, roligare till barnen,några julklappar till erica och en dress till Loke, även 3par fingervantar blev det, tyvärr var mössan jag hade beställt till Erica slut, så det blir att dra ner på stan och köpa en vintermössa sen. Hon har ju en, men jag tänkte att det kan ju vara bra att ha en extra ifall den blir våt och så.


Frågan jag ställde i ett tidigare inlägg, om flickors könsorgan, är baserat på ett inlägg jag läste på familjeliv. Där tyckte många att det var fel att säga pulla istället för snippa. Men alltså jag lär ALDRIG använda ordet snippa, så jävla fult och larvigt ord. Jag är uppvuxen med ordet pulla och ser inget fel med att fortsätta att använda det. Jag har lärt Erica att det heter pulla, eftersom hon har frågat om det och vad pappa har. Men på familjeliv så tyckte de att det var vidrigt att använda ordet pulla, för det var ju vad en kille gör med tjejer o att det var ett smeknamn för höna. Så jag lär inte ändrat mitt ord bara för att RFSL har bestämt att det ska heta snippa, för att tjejer ska ha ett tjejnamn på sitt könsorgan. Denna hysteri om att få det så jämnställt har gått en aning till överdrift när det kommer till detta.


En annan sak jag läste om vad att  Herr Gårman även ska bli Fru Gårman, enbart för att det ska va jämnställt, så det ska våra skattepengar gå till, kul när de kan lägga pengarna på äldrevården, vården, dagis och skolor istället. Men näe klart vi ska ha nya skyltar för att vi kvinnor ska känna oss mer värda i samhället.
Finns väl andra sätt som de kan göra det på, t.ex som att både kvinnor och män ska ha samma löner och att inte männen ska tjäna mer enbart för att de är män.


Nytt recept

Testade ett nytt recept idag med kyckling, väldans gott tyckte jag, erica tyckte inte om det dock, men hon äter ju knappt nåt längre, förutom korv med bröd hehe. Men iallafall här får ni receptet så kan ni oxå testa

Cornflakespanerad kycklingfilé  1 port/ 3,5 p

1 kycklingfilé a 125 g

1 tsk flytande margarin

½ pressad vitlöksklyfta

några stänk paprikapulver

0,5 dl cornflakes

salt och peppar

Krossa cornflakes och blanda med vitlöken och kryddorna.

Dela kycklingfilén i strimlor och pensla med margarinet.

Vänd sedan bitarna i cornflakesen.

Lägg i form och stek på 200 grader ca 20 minuter, ev längre, kolla så det är klart.

Servera med klyftpotatis och tzatsiki (lägg till points).



Utmaning

Utmaning!

Denna utmaning har jag fått av  Feztis

1. Hur många är ni i familjen?

Svar: 4
2. Hur bor du?

Svar: Lägenhet på 90kvm

3. vad har du för ubildning?

Svar: Snart färdig undersköterska, med inriktning på barn&ungdomar

4. Vad jobbar du med?

Svar: Just nu mammaledig

Har du något husdjur? I såfall vilket? 

Svar: Nej

Jag utmanar

Tessan (isabellas mamma)Lina (ninnis mamma) Lina.L, Helen, Lina (kiara o biancas mamma)

Utmana 5 stycken och länka gärna till min sida.

Hösten

Brr vad kallt det var imorse, bara +5 grader, känns som om vintern står runt hörnet och väntar. Så det fick bli en lite tjockare höstmössa och tumvantar till Erica idag,även Loke fick ta sin tjockare mössa och overallen.

Regnigt idag, riktigt höstväder. Men jag gillar hösten, sköna temperaturer, fina färger på träden.Och det bästa av allt då, jag fyller ju år om 12 dar hihi =D Har bara önskat mej pengar, lite tråkigt kanske men det är tänkt att det ska gå till körlektioner och handledarutbildningen, bara den utb. kostar ju nästan 700kr för henka och mej, och en körlektion på 40min kostar 450-500kr tror ja det va.

Nehe läsa lite bloggar nu och slappa lite.

Ni som har döttrar.
Vad kallar ni er dotters könsorgan?


Blen nyfiken efter att ha kollat på nätet vad andra använder.

RSS 2.0