Sista måltiden

Kvällen igår var rolig, en massa kul folk att prata med, dock jävligt svinkallt ute, och ut var man ju tvungen att gå ibland, ta lite frisk luft, för ibland blev det allt för rökigt inne, så kläder och en själv luktar ju inte blomsteräng idag urk

Varit hos pappa och hämtat barnen, passade på att spela lite wii och guitar hero. Fan alltså erica är sjukt bra på bowlingen på wii-spelet, hon har slagit allas rekord, tror hennes ligger på 540p eller nåt sånt, sjukt bra alltså =)

Henka är och hämtar bilen nu och ska köpa med sig pizza hem, min sista måltid. Blir en gyrospizzA  med mild sås och en massa isbergssallad på *gott som fan*
Imorrn börjar min diet på nutrilett som jag ska köra i 2v innan op.

svar

Sandra: Erica går 25tim när henka jobbar och jag pluggar, 9-15 varje dag,hon fick gå kvar de tim nu när henka är pappaledig pga av att vi ska slippa fixa med papper och sånt från dagis.

Fredag

Pratat ltie med dagis idag om föräldraledigt, henka ska ju vara pappaledig  i 1-2mån pga brist på jobb, pga detta jävla väder =/ det är egentligen 2mån "uppsägningstid" av Lokes plats på dagis då, men chefen på dagis tyckte då att det var onödigt att ändra med papper och så, för efter de två månaderna hade gått så ska ju Loke ändå börja igen, så vi bestämde att Loke är hemma med henka och erica får gå samma tider som nu, alltså 25 tim i veckan, sitället för 15 tim som man egentligen bara får gå när man är föräldraledig.

Varit hos sanna och hälsat på idag oxå efter dagis, så barnen fick leka lite. Loke har börjar leka lite med Jason, han är ju bara 10mån snart, så himla mycket elker de ju inte, man Loke är snäll och ger honom leksaker och så =)

Gjort 3 prov idag oxå, precis skickat in den sista, äntligen klar. Nu blir det lite läsk och chips, barnen sover och henka är ner på klubben, då göteborgarna kommer upp idag, imorrn bli det partaj där nere, ska bli skoj =D

Leverstuvning

Idag är det leverstuvning som står på matsedeln. Så himla länge sen och så gott =)

Leverstuvning

 Hoppas att det smakar :)

4 portioner
smör/margarin till stekning
400 g kalv- eller nötlever
2 gula lökar
salt
peppar
2 msk vetemjöl
2 dl buljong (tärning + vatten)
1 dl grädde
lite soja
ev. 1 msk sherry
ev. bacon

Skölj och torka levern. Skär den i tärningar.
Skala och hacka löken. Hetta upp smör i en stekpanna och fräs löken tills den är mjuk. Ta upp löken. (Om man vill ha bacon i så steker man även det och tar upp medan man steker levern)
Hetta upp mer smör och stek levertärningarna i omgångar. Lägg tillbaka all lever, ev. bacon och löken i stekpannan. Salta och peppra. Strö över vetemjölet. Rör om. Späd med buljong och grädde. Sjud stuvningen 5 min. Smaka eventuellt av med sherry. Servera med kokt ris och sallad.

Vagnlös

Blev ingen kul morgon idag, kom ner till vagnförrådet för att ta ut vagenn för att gå till dagis, men näe där stog ju ingen vagn =/ då kom jag ju på att vagnen ligger kvar i bilen, ååhh jävla piss. Henka hade ju redan dragit till jobbet, jag hade ingen mobil med mej, så det fick bli att gå till dagis för Lokes del, visst det gick, men det tog ju sin lilla tid, men han var så duktig så min lilla kille!

Väl på dagis blev han ledsen, erica skulle vara inne och Loke ute, då blev han ledsen, han ville ju oxå vara inne då, min lilla kille, blev ju jätteledsen. Och ingen som hade tid direkt att trösta honom, då de bara var två fröknar ute och andra småbarn som var ledsna, men det gick nog över rätt fort, hoppas jag iallafall. Får kolla sen när de hämtas.

Nu ska jag fixa lite té och ta en knäckemacka tror jag, sen blir det att slå in lite paket till erica som jag var och hämtade ut, så jag avr ju tvungen att dra till affärn och köpa lite rosa presentpapper oxå, hoppas hon inte blir besviken på att hon inte får några rosa kläder, men ett par lila leggings blir det, kanske duger till den kräsna ungen ;p

Suck! nu har det börjat snöa oxå, de sa på tv att det kunde komma mellan 10-15cm nysnö här, vill inte ha snö, vill ha vår, så man kan vara ute med, hatar snö och kyla.jö

Brrr, va kallt!

Gick upp vid 8-tiden imorse och det var -10 grader ute, när fan ska våren komma?
När ska man få såna här fina blommor ute?




Fixa iordning barnen och lämna dom på dagis, hem och slappa, nja inte direkt, har diskat lite, fixat med csn och kommunen, betalt lite räkningar.

Igår var ja tvungen och dra och leta efter vantar till erica, hittar bara en vante här hemma, så det fick bli lila med hello kitty på, var hon själv som valde, köpte även en skitsnygg klänning till henne som hon ska få ha på sig på sin födelsedag på tisdag (dock inte på dagis ;p), så bild får ni se då =)

Fyllt i en liten hälsogrej oxå, som jag ska ta med mig till sthlm på tisdag, då jag ska träffa narkosen och kirurgen och sånt, lämna lite blod oxå, hoppas det är en bra undersköterska, så man slipper en massa blåmärken, annars får jag visa henne hur man ska ja göra haha. Kan man inte få ta på sig själv?? Skulle ju vara skoj.

Näe nu ska jag nog värma på lite tomatsoppa till mej, gott som fan!


Den till vänster då rå ;p
Testa!!

Sugen på bio

Sitter och funderar på om man skulle slita med sig henka och bjuda honom på bio och se Snabba cash.



Nån som har sett den än?
Vad tyckte ni?

Henka vill gärna se den, mej kvittar det typ, men tänkte man får väl passa på när henka väl vill gå på bio ;p under dessa 10år har vi vart på bio tillsammans 2ggr haha.
Han är inte så förtjust i bio, massa som stör och prasslar och har sig.
Men jag tänkte kan ju vara trevligt att göra nåt ihop innan min op, jag kanske inte överlever ;p skämt åsido, kunde vara trevligt som sagt.
Så får se om där är nån som har lust att ha barnen på torsdag kväll, funderar på den sena föreställningen som börjar 21:15.

Tävling - Bling my name


Jag tävlar om en valfri body eller tröja ifrån Blingmyname hos Nikita
Tävla HÄR du också!


Resumé

Kan ju bara säga att lördagkvällen blev skitlyckad!
Fan så jävla kul jag hade, helt klart den bästa festen på länge, hoppas de andra tyckte det var lika kul, såg ut osm det iallafall =D Höll på fram till kl.4, hög musik, utan att grannarna klaga, nu har de fått igen lite haha.
Kanske lägger in lite bilder sen ;p
Slutade med att alla stog och dansade rejv, även henka hehe, trodde ni inte va.
Blir att göra om sen i sommar hoppas jag.

Dagen efter mådda jag kanon, inte henka ;p min  baksmälla kom smygandes under eftermiddan/kvällen, så pizzan henka var o handlade fick jag inte ner, mådde skitilla och världens jävla huvudvärk, vid 22 tiden, då mådde jag bättre, så då fick jag i mej maten, var ju tvungen att äta nåt.

Mamma o freddie kom och hälsade på vid 17-tiden, de passade på innan freddie skulle till simskolan. Och mamma blev lite rastlös och frågade om jag hade disk, eh aa lite sa jag. Så gick hon ut i köket och kollade, tror hon ångrade sig lite, brukar ju bli en del disk efter man haft fest ;p men mamma ställde sig och diskade, supersnällt! Love U mamsen!

Sista veckan med mat för mej, nästa måndag börjar jag min flytperiod och ska då dricka nutrilett 5-6 påsar om dagen. Ska bli intressant att se hur det går, erica fyller ju år nästa tisdag, och då ska jag bara och fixa tårta till henne. Men jag ska kämpa!
Nästa onsdag ska jag upp till sthlm och ta lite prover och träffa narkosläkare och sånt =D

Lördag

nu har hela familjen ätit frukost, snart blir det att kasta in barnen i duschen så det luktar gott. Sen ska jag och erica på kalas hema hos Joline, ska bli trevligt. Så då får Loke lite pappatid med pappsen. Sen efter kalaset blir det att lämna barnen hos deras morfar, då de ska sova där inatt, erica kanske skulle ner och spela lite bowling i bowlinghallen med Noel, det lär hon säkert gilla =)

Här hemma blir det partaj, först kommer Helen o Niklas hit och ska äta lite gott, sen kommer det lite mer folk och vi ska dricka lite och ha det skoj. Shoppade lite på bolaget i förrigår, så det blir drinkar för min del ikväll, och gräddkola shot, hoppas den blev god =D

Trångt i sängen

Natten till torsdagen låg Loke i vår säng, han har aldrig sovit i vår säng, endast då jag har somnat vid amningen när han va liten, men det räknar ja inte ;p
Han var så hostig under natten och ville absolut inte sova i sin säng, så han fick sova hos oss, och till slut så somnade han. Var så gullig, han låg och snuttade på sin napp, det var nästan så hjärtat smälte, så gulligt lät det ;p hehe.
Sen vid 5-tiden på morgonen vaknade erica och gallskrek efter henka, så då fick han gå in och hämta henne och bära in henne oxå, så vi sov fyra st i sängen den natten, det gick, men jag hoppas det aldrig mer händer igen.
Inatt sov han mycket bättre och det var bara erica som kom in under natten.

Idag blir det att plugga och göra arbetet, städa och fixa här hemma, imorrn blir det lite middag och partaj här =D

Tävling hos tant ulrika


"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort från MILQ.se ~ Design Presenter Inredning Prylar hos Tant Ulrika!"


Tävling-hos tant ulrika


"Jag är med i utlottningen om ett presentkort från MeAndMyHome - Heminredning i Lantlig Stil hos Tant Ulrika!"

Tävling - Lundmyr



Jag är med och tävlar om en valfri Lundmyr body/tröja från www.tuffatilda.se Tävlingen finns hos www.ninninusens.blogg.se !

Presenter

Idag var jag på toys r us en sväng och kollade på presenter till erica, köpte sängkläder med prinsessor på, tror det var askungen, belle och nån mer, hon är helt inne i en sån period nu med prinsessor hehe, kollade även på en sparkcykel till henne, fy va dyra de var där, de kostade alla minst 500kr, så hade de ju en rosa med samma prinsessor på ;p får se om hon får den i present eller inte.
Passade på att köpa present till Joline oxå, vi ska hem till henne på kalas på lördag, ska bli skojigt =)

Efter dagis idag drog vi ut till åby en sväng och hälsade på robin o sanna och barnen, satt och snackade lite skit, erica o freja spelade lite tv-spel och hade det skoj.

Partaj på lördag, ska bli kul som fan, hoppas jag. Blandade iordning min gräddkola shot idag som jag fick av helen när jag fyllde år, så det ska bli intressant och se hur den smakar =D

Snö, snö och snö

Ska det aldrig ta slut? Var ju inte lite som hade kommit nu under natten =/ suck.

Alltså gud var jag blev irriterad på barnen igår, gjorde absolut inte som jag sa och trotsade massor gånger hundra =( Var så jag tänkte fråga på sös sen om man fick stanna en vecka eller två ist för två dar, lite semester haha. När henka kom hem, stängde jag in mej i sovrummet, kolsvart i rummet och bara va, så jävla skönt det var, behövde det verkligen.

När jag kom hem nu efter dagis, så kom jag på att jag skulle ha köpt té innan jag gick hem, typiskt, men som tur är så har ja lite lösté, så det får bli sånt.
Sen blir det att sätta sig och plugga lite.

Tessan: Tack =D har du lust och skicka användarnamn o lösen till mej så jag kan läsa din blogg, har tappat bort dom =/

Måndag

JA måndag igen och en ny vecka.
Barnen är på dagis, precis som vanligt och henka på jobbet och jag är här ;p

Mamma var här en sväng idag på sin lunchrast, trevligt =)
Hade lagt mej på soffan för att vila, var supertrött, men så ringde mamma och frågade om hon kunde komma upp,så det var ju bara att resa på sig och fixa te till mamma, som hon beordrade mej ;p

Suck, tror ni inte ja glömde kameran hemma igår när vi åkte upp till kumla =/ piss då. Men tog några med mobieln, men måste ju hitta sladden till mobieln så man kan föra över korten.


Usch det snöar här idag, det räcker nu, julen är över och då med vintern tycker jag. Nu vill jag har vår och lite värme, så man slipper ha jacka på sig ;p Så fort det blir över +5 grader så slänger jag ner jackan i källaren eller till myrorna, lär ju ändå inte kunna ha den till nästa vinter ;p då skla jag unna mej en snygg jacka i en mindre modell =D

Helgen

Igår kväll gick vi upp till pappa en sväng och spelade lite nintendo wii och guitar hero, kul kul =)
Bestämde oss för att dra upp till kumla, då det gjorde vi idag, jessica hakade på oxå. Trevligt att komma upp dit och komma bort från stan lite, behövligt ibland.
Vi bestämde eller pratade om att vi skulle ta en kryssning ihop i sommar, linda skulle ge micke det i 25-årspresent så då hakar vi oxå på, alltid skoj ju =D


Lite tankar om op-dagen

Nu är julgardinerna i köket oxå borta, äntligen, gud var ljust det vart här hemma igen, ljuset utifrån kommer in bättre, me like! Snart är det vår =)

Annars då? Försöker smälta att jag verkligen har fått min tid ;p Får se om henka kan följa med upp till operationen, hade tänkt dra upp själv, men kan nog vara skönt att ha nån med sig. Sen kommer nästa fråga, ska man åka tidigt på morgonen, typ 4-5 eller ska man åka upp dagen innan och boka hotellrum? Vet inte om jag har råd att lägga ut pengar på hotell, visst jag får igen pengarna sen, men måste ju ha råd innan. Ericas kalas på busfabriken kostar ju en del *harkel* Och ska ja vara ärlig så betalar jag hellre det än ett hotellrum, men det är ju ca en månad kvar så vi får se.

julgransplundring

Igår efter dagis gick erica och jag hem till helen och ellinor, där de hade lite dans runt granen eller spring kanske det va mer =) Men kul hade dom och det var ju huvudsaken. Efter det fick vi lite fick lite fika, bullar och gott té, har verkligen fastnat för te den senaste tiden, väldans gott, speciellt nu när det är kallt ute.
Barnen lekte jättebra ihop, mamma,pappa, barn.
Ellinor kom ut till oss och sa att erica hade kräkts, kände hur paniken växte inom mej och tänkte näe inte igen, men när vi kom in i rummet så lekte dom ju bara och erica låg i sängen och var "sjuk", ellinor matade henne med lite soppa,så gulliga dom är <3

Igår kväll åkte vi till city gross och handlade lite, för att fylla på lite hemma. Köpte två färdiga kelda soppor för att testa, tänkte om det var nåt man kunde ta efter op. Provde nån kycklingsoppa idag, lite stark men god, man blev lite mätt iaf, tog bara 2,5dl, lite mer än vad jag kommer kunna äta sen, men som sagt testade ju bara.

Idag är barnen på dagis och busar, henka på jobbet och jag hemma själv, tänkte sätta mej och bläddra igenom Mama tidningen, hoppas det hinner komma en innan op,som man kan ha med sig upp till sthlm.

Nu händer det grejer!

Fick hem papper idag från SÖS, den 16 feb kl.7 ska jag vara uppe på avd 56 på SÖS för att opereras. Shit nu börjar jag bli lite nervös, det är alltså om ca en månad.

Ska även upp dit den 3 feb för att ta lite prover och göra ett förbesök, tur det inte blev dagen innan på ericas födelsedag.

Kalas

Nu har man bokat kalas på busfabriken tills Erica fyller år, prinsessrummet blev det, vilket hon ville ha, så hon blir nog jätteglad =D Bara att fixa inbjudningskort, kunde inte skriva ut hemma, får se om vi har tid att åka förbi och hämta idag eller inte.

Loke fick vara  hemma från dagis idag, han fick lite feber efter sprutan igår, men erica hade ingen så hon fick gå till dagis, de har ju nämligen julgransplundring där idag. Vi ska även på julgransplundring hos helen o ellinor sen efter dagis =)

Vaccinationsdags igen

Idag efter dagis gick vi ner till vårdcentralen var ju nämligen dags att ta dos 2 för barnen. Erica blev superglad på dagis när jag berättade att vi skulle gå o ta sprutan, gick och berätta för alla och hoppade och var glad, men väl där ville hon inte, henka fick sitta och mordhålla henne för att kunna ge henne sprutan, efter var hon hur glad som helst, typ som "det där var ju inget ;p"
Loke blev lite ledsen, men gick ju över rätt så snart.

Snart dags att mumsa lite mat, blir korvstroganoff och ris idag, mumsigt.

Titta hit!!



Tänkte göra lite reklam för företaget henka jobbar på =D

Behöver ni betong så ring till dom för mer info!

Loddby
Betongstation

614 92 Söderköping
0121-141 90
[email protected]

Tisdag

I söndags var vi hemma hos mamma och hälsade på, fick med med en kasse med kläder till Loke, nåt plagg kunde han väl ha nu, resten  blir nog lagom till sommaren/hösten, så det blir att lägga undan så länge.

Tänkte ta nån dag i veckan och gå igenom deras kläder lite, och även gå igenom garderoberna i hallen, funderar på att ha barnens kläder där istället, nära och bra till deras rum oxå.

Igår efter henka kom hem åkte vi till bolagret en sväng, kände för att spendera mina 3 presentkort jag hade det. Du har samlat på dej lite sa hon i kassan när jag gav henne dom =D Blir ju så när man fyller så nära inpå julen hehe, så jag köpte en ny golvlampa, skitläcker.

Lite dålig bild jag hittade på den dock, mycket snyggare i verkligheten, det är alltså svart spets runt skärmen =)


Barnen är på dagis idag, de var lediga igår, då personalen hade planeringsdag, de började med att vara ute direkt nu, och erica slet åt sig en rosa pulka och drog till backen direkt, hon ville att jag skulle titta en gång innan jag gick. Fick ingen kram av henne idag =/ hon sa du kan gå nu, jäkla unge ;p

Själv blir det att fixa lite hemma, fixa med tvätten igen, diska, dammsuga och städa, ska väl hinna med och plugga lite oxå där emellan..

Framkallning av kort

Fick ett erbjudandet om att framkalla foton, och jag passade på. 1öre st kostar korten, max 50st, och + 20kort gratis utöver det, låter väl kanon!
Passa på för erbjudandet gäller bara till den 13 januari 2010, gå in HÄR för att ta del av erbjudandet.

Klassfest

Fick hem papper igår om klassträff, 10år sen man slutade 9:an på hagebyskolan. Ska man gå eller inte? Vet inte riktigt, har inte direkt nån kontakt med nån från 9:an längre, men samtidigt vore det kul och träffa dom igen, se vad som har hänt sen man slutade skolan. 27 mars på palace alltså, vi får se vad som händer.


Igår var vi på maxi en sväng, jessica va med oxå. Drog till kappahl för att byta en tröja som erica fick i julklapp och hon valde istället en par stentvättade jeansleggings, skitsnygga, på henne iaf, jag skulle nog inte köpa såna till mej själv, men det var hon som valde så hon blev ju nöjd.
Kollade på lite kläder till Loke oxå, men hittade inget, inte på lindex heller, så det fick bli på hm, där hittade jag lite kläder, bild kanske kommer senare.

Efter det åkte vi hem till pappa, för henka skulle sätta upp lite hyllor där och under tiden spelade jag och erica lite bowling på wii och jag testade även guitar hero, fan så svårt innan man kom in i det, sen gick det väl halvskapligt, körde på nivån easy bara ;p men kul var det, när det gick bra som sagt =)

Torsdag

Alltså redan torsdag, gud va fort veckorna går tycker jag. Och gud vad det vräckte ner snö igår em/kväll, minst 1dm  måste det ha kommit alltså, tur henka inte har nån körning på jobbet, så jag slipper oroa mej över honom.

Varit lungt här hemma, har pluggat och läst lite om barnsjukdomar, jag lär bli helt koko, man läser vilka symptom sjukdomarna har, så sitter man och tänker efter och barnen har nåt som stämmer överens.
Som typ här, erica har blåmärken på benen, vilket hon får när hon leker och slänger sig ner på knäna och benen, så det är ju inte så lustigt att hennes ben ser ut som dom gör ;p
Ett tecken på leukemi är att barnet får blåmärken på armar och/eller ben. Så hade jag inte vetat hur hennes hade uppstått så hade jag säkert börjar oroa mej massor.
Får tänka som camilla skrev till mej, omvänd psykologi, jag ska vara glad att mina barn INTE har dessa sjukdomar, och jag måste nog göra det, annars lär jag bli totaly crazy =D

I eftermiddag sen ska vi åka o besikta bilen, se vad domen blir på den, vet ju lite som måste fixas, och det är snart, så jag kan börja övningsköra med den =D

Tävling - Louiseinteriör


Jag tävlar om ett presentkort värde 500:- hos Louiseinteriör i Nikitas blogg
tävla HÄR du med!

Testat på wii sports

Idag har det varit rätt lungt här hemma, hela familjen hemme eftersom det är röd dag idag. Städa och fixade lite hemma, sen gick vi till pappa och hälsade på och passade på att spela lite wii sports =) spelade lite bowling, även erica testade och var kanonduktig och hon tyckte det var jättekul. Henka testade även på guitar hero, jag vågade inte ;p tar det nästa gång eller nåt ;p


Har skitont i min vänster fot, medans jag stog och spelade bowling, så lossnade ett skåpsdörr på pappas bokhylla och jag fick kanten av den mitt på foten, har ett fint blåmärke där nu =(

Gbp

Här har lite info om den op:n som jag ska göra, ifall ni är lite nyfikna =) Så ser ni även på bilden hur stor min magsäck kommer att bli. Den lilla biten där tarmen kopplas in i blir alltså min magsäck.

Gastric Bypass operation

 


Gastric bypass är en kombination av en liten mage och
delvis urkoppling av tunntarmen.
Detaljerna i metoden framgår av figuren.
Först delas magsäcken strax nedom övre magmunnen.
Den nya lilla övre delen får en volym på 30 ml.
Den gamla magsäcken som är den större delen blir kvar och
bildar en så kallad blindsäck och den producerar som tidigare magsafter.
De tömmer sig ned i tunntarmen utan problem.

Tunntarmen delas sedan ca 275 cm från sin övergång till tjocktarmen,
så att den tömmer sig direkt i tunntarmen. D
en kvarvarande övre delen av tunntarmen sys i sidan av
tunntarmen ca 125 cm från mynningen in i grovtarmen.
Genom denna operation får man en kombination av en liten mage
och klart försämrat upptag av föda.
Detta för att mag- och tarmsafterna kommer ner längs den urkopplade
delen av tunntarmen träffar på födan först i de gemensamma 125 cm.

Då blir tiden för kort för att hinna bryta ner och ta upp all föda.
Således kommer stora delar ut med avföringen utan att tas upp av kroppen.
De finns patientkategorier där bypass bör vara förstahandsalternativ.
Då handlar det om personer med annorlunda ätbeteende,
det vill säga att man småäter ofta, och som har ett högt intag av lättsmält,
sockerrik föda exempelvis glass, godis med mera.
Denna kategori kan "äta igenom" ett band och får därmed en mindre viktnedgång.

*******

Gastric bypass-operation ger bättre resultat än
traditionellt använda kirurgimetoder mot fetma.
Det har visas att gastric bypass-patienter förlorade 85 procent
av sin övervikt på två år och att de dessutom åt mindre och
nyttigare kost efter operationen.

I Sverige är runt tio procent av den vuxna befolkningen
och hela 20 procent av ungdomarna feta.
Fetma orsakar många sjukdomar, till exempel hjärt-kärlsjukdomar,
diabetes och högt blodtryck.

Fetma är svårbehandlat och den enda behandlingsmetod som
forskarna idag har vetenskapliga belägg för att den fungerar är kirurgi.
Metoden är främst aktuell för dem som har ett BMI på över 40,
eller de som har fetmarelaterad sjukdom och ett BMI på över 35.
Forskningsresultat visar att kirurgi för dessa patienter både
leder till kraftfull och bestående viktnedgång.
Det finns flera sätt att genomföra fetmakirurgi.
En nygammal metod är gastric by-pass.

- Vid gastric bypass passerar maten inte magsäcken.
Denna effekt uppnås genom att tunntarmen kopplas direkt
till en liten ficka strax efter matstrupen.
Den överviktige patienten äter därför i princip med tarmen,

Resultat har visat att viktnedgången var större och
mer bestående i gastric bypass-gruppen.
Efter två år hade patienterna förlorat i
genomsnitt 85 procent av sin övervikt.


Kylig dag

Idag åkte vi ner på stan, barnen var lediga idag eftersom henka avr ledig. Erica hade bestämt sig för att ta hål i öronen, så då skulle hon få det. Gick jättebra fram tills att de tog fram håltagningspistolen, då vägrade hon, så det slutade med att jag sitter här med jättefina rosa pärlor i öronen =/ mindre kul, men va fan. De var ju öppnade, så jag skulle ju fått betala för dom iallafall, så jag frå stå ut med dessa i 6-8veckor innan jag kan byta ;p

Snart dags att lägga barnen i sängen, sen blir det egentid för mej, henka är nere i HA´s lokaler, de blev ju medlemmar nyår, f.d Mc norrköping alltså, inte henkas klubb.

Se om det är nån bra film på tv, eller om man skulle sätta på en, passa på o se nån typisk tjejfilm som sex and the city eller fucking åmål, den är ju rolig =D Vi får se hur det blir, man kanske fastnar här vid datorn.
I maj är det bio premiär för nästa sex and the city film, den ska jag se!

Tävling - Väggord


Jag Tävlar om ett presentkort på 200kr hos Diana, presentkortet kommer från Paxlux och gäller väggord!

tävling - dekorativt


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Dekorativt.se i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också!

Tillbaka i vardagen

Nu är vi tillbaka i vardagen igen, henka på jobbet, barnen på dagis och jag hemma och pluggar.
Fast blir ju rätt lugn vecka på dagis, lediga på ons, då det är röd dag, sen är det inte så många barn på dagiset, de har till o med slagit ihop två avd, bara för att de är så några. Men de blev glada att få komma tillbaka till dagis.

Själv ska ja plugga idag, ringa lite samtal.
Nästa vecka är det dags för barnen att ta svinisspruta igen,de måste ta den då, så de inte passerar 8v gränsen. Sen blir det att boka tid på bvc för Lokes andra spruta.

Dags att börja planera för ericas kalas oxå, hon vill ha kalas på busfabriken, måste kolla upp vilken helg som passar oss. Vi kommer ju fira henne på hennes födelsedag, så då får dom som inte ska komma på barnkalaset komma på kvällen och fira henne, 4år redan, shit alltså, vart atr tiden vägen egentligen? 2år kvar tills hon börjar i förskoleklass på skolan, hallå redan skolan, är ju inte länge sen jag gick i skolan, eller kanske det är..jo det är ju 10år sen jag slutade nian, men det känns verkligen inte som det. Återträff i år =D

Inte långt kvar till op heller 6-8v. En del att fixa innan dess oxå, köpa hem proteinpulver, koka soppa och frysa in, så allt det är fixat när man kommer hem.

Hur ska man hinna med allt?

Tävling avslutad

Nu är Lovefilm tävlingen avslutad och vinnaren blev: Jessica (gå in på länken så kommer ni till hennes blogg)
Stort grattis!

Nu ska vi titta på film här, Snapphanar! Kanonbra film!

2010

Nyåret blev lungt för vår del, ingen av oss var sugna på att dricka, och klockan sprang iväg. Vi bestämde oss för att åka till Sanna o robin och fira nyåret. Så vi satt och snackade och spelade spel, detta spel:
Väldans kul faktiskt!

Idag ska erica och jag ner på stan och gå på bio och se Alvin o gänget 2 med helen o ellinor, ska bli väldans kul, se hur hon sköter sig ;p

RSS 2.0