Shopping

Var en sväng in på Gina tricot i tisdags när jag var ledig, hittade lite kläder som jag faktiskt köpte, brukar få dåligt samvete när jag handlar till mej själv, men Henka tyckte jag skulle unna mej, så jag gjorde det. Köpte en vit enkel kort ärmad topp, längre jeans skjorta och en långärmad tröja, köpte till och med i stl small :O så jävla skönt det känns att kunna ha kläder i den stl, har jämt haft l/xl i kläder.

Shoppade lite idag med, köpt vinterskor till mej och barnen, kom billigt undan tyckte jag, ca 550 spänn, nöjd!


snart hemgång

Har det lugnt nu på jobbet och bara en timme kvar tills man går hem.

Imorrn är jag ledig, så då ska jag passa på att dra till bibban med barnen och låna lite nytt, kolla på vinterskor till mej och barnen, en tripp till bolaget, ska göra en bål till imorrn kväll.
Sen hem och städa och fixa..


Jobb, jobb

Har sovit lite bättre i natt, men har kliat sönder mej hela natten, har utslag över hela kroppen, vet inte vad det beror på, har inte lust att dra till vc och kolla upp det heller..

Näe nu ska ja ta en dusch, sen plugga och fixa lite hemma innan det är dags att göra i ordning sig inför en till jobbkväll, ska ev jobba julhelgen oxå, var tydligen rätt många som ville ha ledigt, och här blir det inget speciellt firande :/ så då kan ja lika bra jobba och tjäna bra med pengar :D


Sömnlös natt i norrpan

Usch i natt har jag sovit jättedåligt, Henka är iväg och jag jan verkligen inte sova själv, + att loke kissade på sig inatt, så var ju tvungen att upp och byta lakan och fixa.

Blogg.se har fixat en app till iphone nu, så var ju tvungen att ladda ner den och testa ju ;p så bu skriver ja på mobilen :)

Nehe om vi skulle klä på oss och gå ner till dagis.


Leeedig!

Idag är jag ledig, skönt det oxå ibland ju :p

Barnen är på dagis, så jag tänkte dra ner till arbetsförmedlingen och skriva in mej där, se om man kanske kan söka ersättning från arbetsförmedlingen de dagar man inte jobbar, får se vad de säger..

Sen kanske hitta nåt snygg plagg att ha på sig på fredag, när dte blir partaj..får väl se om det blir nåt sexparty, alla verkar ju banga ur, och jag har ju inte lust och pröjsa 400kr om vi bli färre än 8st, just nu är vi 5st som ska gå..
Men hur som helst så hade jag ju tänkt dra ner till henkas klubb, danne och lillen ska spela där då, sen på lördan är det hårdrocksfest, blir att sticka ner direkt efter jobbet då haha, jobbar ju till kl.21 men ledig söndan..

Tävling - mika design

Tävla hos Sockerrus och vinn ett supersmart Macaronsetet (med macaronmatta, en decomax och en liten receptbok) från webbutiken Mika Design.

Söndagen är här

Jaha nu är vi framme vid denna veckas sista dag..

Har varit ute hos svärfar i eksund och tagit en fika och barnen var ute och lekte i lekstugan, har fått i oss lite lunch nu oxå och snart bär det av till jobbet, 14-21 idag med..henka ska till simskolan med Erica och Loke får vara hos sin farmor under tiden, till färgargården ska de en sväng och ta en promenad..

Fredag..

Hela förmiddagen idag har vi spenderat tillsammans med min syster och hennes familj på busfabriken och hade det jättekul, ja även barnen hade det haha, och så åt vi lunch där oxå, för att vi skulle iväg och storhandla direkt efter, så var lika bra att passa på att käka där då, när möjligheten ändå fanns.

Kom hem för en liten stund sen, vi tog en liten promenad så barnen fick åka lite sparkcykel och så gick jag till jannike och lämnade lite pengar för kläder jag har köpt av henne.

Nu väntar jag på maten, blir ungsrostade grönsaker - potatis, rödbeta, palsternacka, gul lök, morötter, fläskfile och tzatziki, ska bli gott som fan!

en massa kalas..

Igår efter jobbat mötte familjen upp mej på stan för att kolla efter presenter till min pappa och lucas. Pappa fyllde ju 52år igår så vi var där på fika, han fick 6 fina skålar i olika färger och en mugg med texten "världens bästa morfar" och till lucas köpte vi kläder, han fyller 2år idag, så vi ska dit kväll på fika, ska bli roligt.

Hemma och sjuk idag, lite feber och trött, ledig morrn sen jobbar jag kväll lör-mån..

Ringde vikarie banken igår, för de hade ringt mej och sökt mej hemma dagen innan men då jobbade jag, så jag ringde igår från jobbet. Ska dit på intervju den 17okt =) så det ska bli kul, då måste jag ju vara lite intressant för dom =) och dom på jobbet är nöjda med mej och vill gärna ha mej som tim-vikarie där =D
har även sökt till vik-banken i söderköping inom barnomsorgen, bara hålla tummarna!

Nehe se till att få i sig lite lunch, och sen diska lite..

Höstpromenad..

Min helg har varit lugn, i lördags kom mamma och lillebror hit på middag, det bjöds på tacos, och barnen åt jättebra, tur att de tycker om nån mat, eller loke äter ju bara grönsaker och brödet :p

Igår söndag jobbade jag dag och kvällen slappade jag på soffan, däckade efter maten och sov 2 tim, däckade idag med efter lunchen, sköönt.

Tog en skön liten höstpromenade med familjen förut innan lunchen, skönt, men känns verkligen att hösten är här, luften är mycket kyligare även om solen värmer lite när den väl tittar fram.

Nu på kvällen var vi bjudna till pappa på middag och efter en stund kom syster dit med familj på en fika, så vi har suttit och snackat lite skit, och skrattat åt min klantiga syster.

15min hann hon va på jobbet imorse, sen fick hon dra till akuten. Hon skar sig i tummen och fick dra dit och få en massa sprutor och sy några stygn, och fick ledigt 1 vecka :p

 

imorrn efter jobbet ska jag ivåg och ev kolla på en present till min pappa han fyller år på onsdag, och på torsdag fyller lucas 2år (min systerson) så på onsdag när jag är ledig ska jag ner på stan och kolla på present till honom..


Fredag

Fredag och äntligen helg..

skulle ha varit ledig idag men jobbade 7-14 iallafall :p

Efter det mötte jag upp familjen vid badhuset, så vi plaskade lite och hade kul..
Hemåt och packa väska åt dom, då de ska sova hos sin morfar ikväll vi ska ner till vipers och vara sociala och dricka lite gott..ska bli nice, hoppas jag..

Godkänd!

Bled godkänd på min bokrecension i svenska B igår :) så himla skönt! Nästa steg blir att jobba med argumentation i samma kurs..

Mamma kom hit en sväng igår kväll, försökte fixa hennes dator men gick inte alls bra =/ hon får gå till teliabutiken och se om dom kan hjälpa henne..vi åkte även en sväng till city gross och handlade lite, Loke fick följa med oxå, och gud vad han satt och babblade i bilen, pratade med månen och hade sig :p de lekte kurragömma sa han haha, go han är min lilla kille!

Nu är barnen på dagis, jag jobbar kvällen, sen är jag ledig fram till söndag morgon...skööönt!
Och henka är oxå ledig imorrn, så vi funderar på att ev dra till badhuset med barnen :)

Tävling - Vinn söta ugglor!

Jag tävlar med Bluebox om dessa söta ugglor i form av läppbalsam och handkräm


Bokläsning

Har nu läst klart boken Jerusalem av Selma Lagerlöf, som jag har läst i svenska kursen, så idag ska jag ha muntlig redovisning av den på skolan.
Efter det blir det att dra till jobbet, ska in och jobba några extra timmar mellan 14-16,30, då den ordinarie personalen ska ha möte, men lite cash blir det ju.

Blev även tillfrågad om jag kunde jobba helgen, men har sagt till mej själv att jag ska ha denna helg ledig, har ju jobbat 3 helger i rad + att jag jobbar nästa helg, men va fan tog ett pass på söndag iallafall :p då är jag ju ändå ledig fredag och lördag.

Idag tog jag fram min sköna höstkappa, behövdes i denna blåst, höll ju på att frysa ihjäl, blev lite besviken, den sitter inget bra, tycker den är för stor =/ köpte den förra hösten och då var det så att jag knappt fick på mej den :p får stå ut med den i höst och satsa på en ny till våren, ska ju ändå köpa en vinterjacka snart..
Barnen fick ta på sig mössor idag oxå då det blåste så himla kallt, skulle nästan behövt fingervantar på dom tyckte jag, blir ju kall om händerna i vinden..

Nehe om man skulle fixa lite lunch, och sen dra till skolan och jobbet..

en ny favoritlåt






You are my angel and you light up
You are the queen in all the race
You are my angel and you light up
You are the queen in all the race

Me no bad bad one all of the time
Me no sad sad one when I drink up the wine
I gonna dress me up, go looking for fun
I gonna change my name to Don Juan
Me no shilly shally, I know what I want
Me no shilly shally, I know what I need
Me no shilly shally, I know what to say
Me no shilly shally, I'm gonna take you away

You are my angel and you light up
You are the queen in all the race
You are my angel and you light up
You are the queen in all the race

I gonna ring your bell and ask for a date
I gonna run like hell not to be late
I gonna swing your legs up in the sky
I gonna strip off your clothes and give you a try
Now I'm ringing your bell and you want me to tell
Come out for a ride, I'm your midnight guide
We gonna find some place under the sun
And run a bed race till the morning come

You are my angel and you light up
You are the queen in all the race
You are my angel and you light up
You are the queen in all the race

Angel sugar in a friday night, In a saturday night
In all long nights, you are my sexy daughter
Sexy, sexy barbie doll

Ullared bokad!

Nu har vi bokat stuga i ullared nästa månad, då ska jag, mamma, linde och micke ner och shoppa, så det blir att sätta sig och skriva en lista på vad som ska inhandlas så inget glöms bort och lite julklappar blir det oxå.
Ska bli skoj, första gången för mej, ska ha med mej en del cash haha =D

Igår efter jag slutade jobbet åkte jag och familjen till busfabriken och lekte lite och hade skoj ihop :D Var lagom mycket med folk, så det var skönt.

Idag åkte vi ut till hageby en sväng med mamma, hon skulle kolla på lite kläder och hon var snäll och köpte lite underkläder till Erica. Erica hittade bh-topp som hon vill ha, men jag tycker att det inte riktigt passar till så små tjejer, fattar inte ens varför det tillverkas.


Jobbveckan över

Så himla skönt att denna 7-dagars arbetsvecka är slut, för slut är jag med =/ skönt att man inte jobbar så mycket nästa vecka, men kanske inte så kul pengamessigt..

Henka ska provjobba en vecka nu och sen se om han blir kvar där, hoppas det. De ringde igår och idag var han på intervju =) Håller tummarna för min älskling!

Ska snart dra och lämna bilen till mamma, och sen blir det nog att komma på något att äta :p det ska vi väl göra idag oxå :p hehe

Världens jobbigaste arbetspass..

Usch idag har varit den jobbigaste dagen hittills på jobbet =/
vi var tre vikarier, varav de två andra är ovana där, och en ordinarie. Brukare mådde inte bra, vilket drog ut på arbetet, alla larmade typ hela tiden, alla skulle på toa samtidigt, typ var 5:e minut, usch hoppas jag slipper uppleva såna fler dagar..

Var verkligen skönt att få komma hem till familjen <3

Då jag kom hem så drog vi ner till affären och handlade lite, blev en tacokväll här, mumsigt =)

Och nu på kvällen kom mamma på en fika, och så ska vi låna hennes bil i helgen, då jag jobbar helgen och inte kan ta mej till jobbet..

Har fått lite fler tider oxå, till i mitten av okt, dock inte så himla många, så bara hoppas att folk blir sjuka ;P hehe så jag får lite fler pass haha..
Har dessutom skrivit in mej på barnomsorgens vik-bank i söderköping, kan ju hoppas man kommer in där och så hoppas jag att de hör av sig från vik-banken i vården här i stan snart, trögt att gå och vänta.

på måndag när jag är ledig så ska jag dra ner till arbetsförmedlingen och skriva in mej tänkte jag..

Ska va uppe ett tag till sen blir det sängen, ap-trött =/ och så börjar ja 7 imorrn..

Nya stövlar..

jag jobbar och står i.. jobbar 7 dar i rad denna vecka, och det är min sista vecka.. Men jag hoppas de kommer ringa in mej om de behöver folk =)

Igår tog vi bussen ut till maxi och strosade runt lite, och köpte nya gummistövlar till loke, blev ett par svarta fodrade. hittade skitsnygga skor till mej med, men nja jag skippade dom, mina kan ja ju ha under hösten, så då är det bättre att jag satsar på ett par vinterskor lite längre fram.

När vi kom hem så ställde jag mej och bakade kardemummabullar, blev ca 70 st, tänkte ta med lite till jobbet och bjuda på någon dag.

Idag jobbar jag 14-21,15, se om man kan bli hämtad, kollektivtrafiken går så himla dåligt kvällstid. Först får jag vänta på spånkan en kvart och sen bussen 15-20 min =/

Tävling - Cutiepie

"Jag tävlar om ett presentkort på 400 kr hos Cutiepie.se inne hos Elina"


Tävling - barnskobutiken

Jag tävlar om ett par Molo eller Hummel från Barnskobutiken hos Agnes!


Tävling - Utstickare

Jag tävlar hos Chanette


Tävling - Nagellack depend

Jag tävlar hos klackar och kaffe


Tävling - livingroom

"Jag deltar i utlottningen om ett presentkort värt 500kr från Living and Room hos Tant Ulrika!"

Terminstart på simskolan

Idag var det dags att börja simskolan för Erica, hon tyckte det va kul att börja igen och efter det tog vi en skön promenad hem i solen :)

Igår jobbade jag med brorsan, de fick inte in nån vikarie till lördagen, så jag nämnde att jussi var med i vik-banken och sa att jag kunde ringa och kolla med honom, och visst kunde han jobba, fast vi var på en varsin avd, men det hade gått bra för honom,se om vi jobbar nåt mer ihop, jag har ju bara nästa vecka oxå med jobb, som det ser ut nu iallafall. Man kan ju alltid hoppas på mer tider.

Och provet i torsdags gick bra, jag klarade det och är nu klar med samhäll A - kursen, så himla skönt att ha det avklarat, bara svenska kurserna kvar...

snart ska vi fixa ost/skinkpaj och bara slappa resten av kvällen och min lediga dag, ska jobba mån-sön, kommer va helt slut sen ju =/

Tävling - träningskläder

Jag tävlar hos apans


Tävling - Barnskobutiken

Jag tävlar om gore tex skor från barnskobutiken hos Mansondust


Tävling - Style and fun stuff

jag tävlar hos cupcakesfluffan


Tävling - Neutrogena

Jag tävlar hos Guccilicious


Dags för skolan igen..

Idag är jag ledig, från jobbet iallafall, men ska iväg till skolan nu på morgonen en sväng och träffa min svenska lärare sen ska jag dit på eftermiddan och skriva prov i samhällsekonomi, håll tummarna för mej!

Ska även dra en sväng till bibban, lämna lite böcker och så ska jag hitta en som jag ska läsa i svenska kursen..

annars blir det lungt idag tror jag, funderar på att dra på zumban ikväll på gymmet..

RSS 2.0