Tävling



"Jag är med o tävlar om ett presentkort på 500kr från Saker&Sockor hos Tant Ulrika. Var med o tävla du oxå!"

Ericas barnkalas

Ja nu är det första kalaset avklarat. Tyävärr var det en dle som inte kunde komma,några var sjuka och andra hade andra förhinder, så det blev bara Erica, Ellinor o Freddie, men de hade så himla kul ändå ihop, kanske tur att det inte blev fler ;p
Jättetrevligt var det iallafall, och fick fina presenter. Hon fick en biocheck av Ellinor, kanon ju kan vi gå och se Bolt =) Sen fick hon pärlor och pärlplattor, trosor, en hello kitty tröja, klistermärken och en godispåse.

Nu har ja bakat tårtbotten tills imorrn och fyllningar,

Lustig resa

Vi lånade bil av svärmor igår för att kunna handla lite på maxi. Henka hämtade upp mej och erica här nere vid centrumet. Vi brukar ta av erica skorna när vi sätter henne i den bilen, så det inte blir så smutsigt. Sen väl på maxi när jag skulle ta på henne skorna, så låg det bara en sko i bilen, fan tänkte jag då måste den andra har åkt ut ur bilen och ligger kvar på parkeringen i vilbergen, så det var ju bara att åka tillbaka dit och kolla, och som tur va så låg skon kvar på parkeringen, snacka om tur.

Väl på maxi sen gjorde jag några fynd, köpte vinterskor till erica som hon kan ha nästa vinter för ynka 25kr, jag tjänade 225kr på det, snacka om kap, sen hittade jag en löpare till vardagsrumsbordet för 20kr, den behövdes tyckte jag, ser så tomt ut på bordet utan.

Nehe om man skulle få i sig lite frukost och sen damma lite här hemma, så man kan sätta upp lite serpentiner och ballonger och fixa färdigt tårtan..

Vi ses ikväll..

Fy vilka hemska människor det finns

Var inne på familjeliv nyss och gick in på en länk som handlade om en liten tjej som hette Briana,vet int ehur gammal hon va men inte 1år än iallafall. Hon vart misshandlad av sina föräldrar till döds. Hur fan kan man göra nåt sånt mot sitt eget barn? Vill man inte ha barnet så kan man adoptera bort barnet så barnet iallafall får en andra chans.
Klippet var verkligen hemskt att se. Så om ni tittar på så har jag varnat er för otäcka bilder

Varnig varning




R.I.P Briana

Tårtbakning

Ja alltså middan igår på Texas Longhorn, jag säger bara herregud, fan så jävla gott det va. Ursäkta språket, men det va fan så det kn****de i mun ;p hehe, så dit lär vi gå fler gånger. Jag tog en entrecote stek på 200g, med majskolv och bakad potatis, supergott.

Kom hem till pappa vid 21 tiden, barnen var ju där under kvällen. Verkligen skönt att få komma ut lite utan barnen, och få gå ut och käka me henka, första gången vi gör det hehe. Men det va väldigt trevligt.
Barnen hade haft det bra hos pappa. Erica sov ju kvar där, vilket hon har tjatat om hela veckan.
Linda hade kommit dit oxå, hon skulle inte ha kommit förän vid 23-tiden, men det va hon som hade kört hem, så det hade gott undan =D Roligt att träffa henne igen, inte gjort det sen i julas tror ja det va.

Ja idag blir det att baka tårtbotten till på söndag, och fixa med alla tårtfyllningar, blir inte samma tårta på lördag och söndag. Måste även köpa lite mer grejer till barnkalaset. Imorrn smäller det ju, som Erica har tjatat om sitt kalas alltså, inte ett dugg jobbigt ;p men kul att hon ser fram emot det =)

Lagt Loke i sängen nu, han började bli trött. Så himla skönt att man kan lägga honom i sängen och han somnar själv, vi gjorde misstaget att inte göra så med erica, utan vi vaggade henne till sömns och hon fick hålla handen för att sova, det får vi äta upp nu, måste sitta hos henne tills hon somnar.

Torsdag

Nu vart och hämtat stumpan på dagis. Idga fick hon äntligen ha vattenlek på dagis. Det var 2 andra barn som fick ha det igår, och erica var jättebesviken för att hon inte fick ha det. Hon tjatade om det hela kvällen igår, var det första hon sa imorse ;p och sen hade hon pratat om det på dagis. Så efter lunchen fick hon ha det med Ebba, hon ville ha det med sin kompis Ellinor, men hon sov middag efter maten så då kunde hon ju inte va me.

Hon tycker verkligen om Ellinor, pratar mycket om Ellinor, och hennes mamma oxå för den delen =D Så himla kul att de går på samma dagis.

Hon gav två kompisar puss o kram när hon skulle hem idag, Oscar och Nelly, så gulliga dom va =)


Anonym: ja om man ändå hade det haha, ca 2000kr kvar till den 20:e är vad vi får klara oss på.

Så skönt

Idag kom äntligen resten av mina pengar från fk, så det var bara att sätta sig och betala alla räkningar, vart inte så farligt denna månad, tror vi hamnade under 9000kr faktiskt =D skönt det. Bara mat man behöver ha pengar till nu.

Håller på att baka vaniljbullar oxå, ska snart pensla dom och sen in i ugnen. Smaka en bulle sen med ett glas kall mjölk =D

Ikväll ska vi ut på restaurang och käka, faktiskt första gången henka och jag är ute och käkar ihop, jag har inte velat tidigare. Jag har så svårt att käka ute eller hos andra, men har bättrat mej. vi blir bjudna av henkas farmor för att han klarade sitt lastbilskort i höstas. Så vi ska till Texas Longhorn och äta kött och annat gott till, ska bli skojigt =)

Gratis mode.se

Visste du om att du kan samla poäng genom att besöka olika sidor och värva andra och få presentkort av poängen du har samlat ihop, på bl.a hm, kicks, vero moda och en mass andra. Klicka på bilden för att komma dit



Mina underbara barn <3

La Loke i hans säng medans jag ställde mej och diska, så kunde han leka där så länge. Sen när jag var färdig och skulle kolla till honom, så hade han somnat, tvärs över sin säng, och fått ner en grej från väggen, hur vet jag inte för den satt högt upp, och tror ju inta han kan ha ställt sig upp och dragit ner den, eller??

Så nu sover båda barnen, erica var oxå trött tydligen. Hon hann väl se max 5min av shrek innan hon somnade, måste haft kul på dagis. Hon hade vart ute sen kl.12 på dagis, och hade precis gått in när jag kom, som tur va så var hon fortfarande påklädd, så bara hämta upp henne och gå typ, smidigt och bra =)

Fixat och trixat hemma

Idag kom jag upp i skaplig tid, vaknade av klockan vid 7,30 men gick inte upp förrän vid 8. Upp och fixade frukost till erica, som åt typ 2 tuggor på knäckemackan och drack ett glas mjölk, tur de får frukt direkt på dagis. Blir nog bättre sen när hon så småningom kommer att äta frukost på dagis, då lär det nog gå bättre.

Vart ingen bakning,utan jag tar det imorrn istället. Har istället tvättat fönster och bytt gardiner och dammat lite.

Om ca en timme är det dags att hämta stumpan på dagis, måste förbi affärn en sväng och handla lite och hämta ut pengar.

Nehe glo lite på våra bästa år. Sånt som nästan alla mammalediga och arbetslösa tittar på hehe..

sabla tvättstuga

Hade tvättstugan nu under kvällen, mindre kul denna gång. Torkskåpet här nere var paj, så ingenstans att hänga upp det förutom här hemma,så nu hänger det tvätt, på stolar, dörrar och elementen, inget kul alls. Har ju dessutom en nyfiken kille som vill dra i allt han ser =/
Vi har pratat om att skaffa en torkställning tidigare,men det har inte blivit av, men man får nog ta och göra slag i saken snart och köpa en.

Nattningen med erica går bättre nu sen vi slutade med vilan på dagis. Lägger henne vid 21, läser en bok sen somnar hon oftast inom 10min, väldigt skönt.

Imorrn blir det att baka bullar till kalasen i helgen, och tvätta fönstrena (eller ja insidan iaf) och byta gardiner.

Se om H är hemma eller inte imorrn..

Tävling


Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Ljuvating i Nikitas blogg
Tävla HÄR du också!

Loke har blivit 7 månader

Glömde ju att skriva att Loke blev 7mån igår =) min lilla kille är inte så liten länge till, bara 5mån tills han fyller år ju..Och bara 5 dar tills Erica fyller 3år, man kan ju undra vart tiden har tagit vägen egentligen.


Loke passar ju bra i ericas pannband =)



Fick smaka en majskrok igår för första gången, han verkligen älskade dom


Goding



Min lilla underbara tjej


Loke och jag sov länge idag, till 11,30 hehe, henka lämnade erica på dagis, rättvist tycker jag, eftersom jag fick gå upp inatt och ge Loke välling..

Har fått en avi från posten att hämta ut + att erica present som jag vann på tradera kom idag =) Det är ett hello kitty halsband, supersöt, men vet inte om hon ska få den på lördag så hon kan ha den på kalaset eller om jag ska vänta tills på måndag då hon fyller år?  Vad tycker ni?

Efter dagis sen kommer Sanna och freja hit och tar en fika, måste plocka undan lite här hemma, igen, tycker inte man gör nåt annat ju, men sånt man får räkna med när man har barn.

Men kan pengarna komma snart så man kan betala alla räkningar, måste sätta mej och räkna hur mycket de går på.
Hur mycket brukar ni ha i räkningar med hyran inräknat? Vi hamnar oftast på runt 10,000kr, och då ligger hyran på nästan 6500kr, sjukt mycket pengar som man kunde ha mycket roligare för..

Försäkringskassan

Drog till maxi en sväng idag på eftermiddan, var ju tvungen och handla lite både mat och grejer till kalasen i helgen, blev inte billigt =/

Fick dessutom för lite pengar från fk idag, så jag ringde dom nu på kvällen, hamnade i telefonkö på plats 113, tog 20-25 min innan det blev min tur. Men det hade blivit nåt fel hos dom, därför hade jag fått för lite pengar, så dom skulle ordna det så snart som möjligt, hoppas det, har ju räkningar att betala.

Hehe fick mej ett gott skratt idag =D
Linda hade pratat med jussi (vår f.d storebror) skrev så eftersom han har sagt upp kontakten med oss, men verkar tydligen bara vara med mej, men what ever. Iallafall de snackade lite på msn och så berättade hon att hon skulle få barn i september. Han skrev inget tbx, sen efter ett tag skrev han att han var tvungen och dra.
Hon fick inte heller nåt grattis, precis som jag. Ja menar herregud, väx upp för fan. Kan man inte ens klämma fram ett grattis när ens syster ska ha barn. Så nu lär han väl säga upp kontakten med henne oxå, pga av att hon fick barn före honom.

Bebis dags

Måste bara får skriva lite. Jag ska nämligen bli moster, så himla kul. Linda och Micke ska ha en liten bebis. Hon är i vecka 7 nu om vi har räknat rätt, och har då bf i mitten av september =)
Lycka till syster yster <3

mat dax

Mat snart, lata och köper kebabrulle idag, jävligt gott ska det bli iallafall.

Suttit hemma själv med barnen idag oxå, henka var iväg både igår och idag hela dan typ, och inatt oxå, drog vid 1 tiden och kom hem 5,30 =/ verkligen inte glad på honom.

Så jävla dålig stil och respektlöst. Vi skulle till pappa på middag kl.17 igår,satt och vänta på att han skulle komma men strax efter 17 drog jag själv dit med barnen, vid 19 tiden sen kom han dit. Tydligen viktigare att gå på ett jävla mc-möte istället, som började 15, inte fan håller ett jävla möte på i 4 tim, lust och bränna ner det där jävla stället nu.



Deppar vidare..

Gratis godis

Du vet väl att du kan samla ihop gratis godis? Bara att gå in på deras hemsida -------> gratis godis




Namnsdag

Idag har min lilla tjej namnsdag =)

Kina mat hos svärmor

Igår åkte vi till svärmor för att ta en fika, sen var henka tvungen och köra lite lastbil och hämta grejer i linköping, så vi var kvar hemma hos hans mor under tiden. De var inte tillbaka förän efter kl.20 och de drog vid 17-tiden, mindre kul. Men iallafall vi vart bjudna på käka där sen, kinamat, så himla gott och sen friterad banan och glass till efterrätt *mumsigt*

Vi blir bjudna på mat idag oxå hehe, fast hos pappa då, får kalops idag, I Love it!
Annars blir det lungt ikväll, lite familjemys framför tv:n med lite läsk och popcorn ikväll.

Tävling


“Jag är med och tävlar om namnhalsband från Bicone Design, tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv. Alla kan vara med oavsett om man har blogg eller inte. Tävlingen avslutas 31 januari”

Sexpartyt

Ringde en tjej från kondomeri intima förut och bokade party med mej, så den 28 mars kl.19 blir det sexparty här, så alla tjejer som vill komma bara att höra av er, jävligt kul ska det bli =)



Sex and the city 2

Henka var hemma en sväng, de skulle bogsera bilen till nån som skulle titta på den, dels  skadorna på dörren efter han vart påkörd, och sen felen som är på bilen sen besiktningen, kanske man kan få igång skrotet snart hehe.

Åh såg att det ska komma en till Sex and the city -movie, åh denna gång måste jag bara se den på bio =D Missade den sist, har för mej jag va höggravid då den hade premiär, om ja inte minns alldeles galet eller att Loke var nyfödd då, nåt var det iallafall ;p

Plockat undan lite här hemma, tycker inte man gör annat än plockar leksaker och kläder hela tiden, blä säger jag bara. Loke har nyligen somnat, se hur länge han sover. Tänkte hinna med och ta toaletterna och handfaten oxå innan han vaknar, så man kanske skulle ta och sätta fart med det, men samtidigt vill jag ju sitta här och ta det lite lungt framför datorn hehe.

Beställde lite kläder från H&M igår, 2 toppar till mej själv, kanske nåt man ha på sig på kryssningen =D Blev oxå till barnen såklart, erica får sitt i present, får s eom det hinner komma till den 2:e, skulle komma den veckan iaf, så kankse blir en liten sen present, men tror inte hon skulle bli ledsen för det.

Till Loke köpte jag en vårmössa med Tiger på (från nalle puh), till erica blev det trosor, strumpbyxor och två sommarklänningar, 2st för 100kr =) + ett läppglans till mej.

Visst fan måste sätta min mobil på laddning, den dog ju igår kväll hehe


För tidigt för mej..

Usch idag vaknade Erica vid 8 då henka skulle dra, suck jag är inte van att gå upp så tidigt, måste fan komma i säng tidigare om kvällarna. Blir oftast mellan 00-02 nångång som man lägger sig.

Så hon satt och glodde på bolibompa och jag halvsov på soffan fram till 9 ungefär då Loke vaknade, bara att slita sig upp ur soffan då och byta blöja på honom kände jag på lukten =/
Alla har fått i sig  frukost nu, så alla är mätta och nöjda, Loke ska väl lägga sig snart igen, slår aldrig fel, han brukar vara vaken i ca en timme, sen vill han sova igen.

Ingen aning om vad vi ska hitta på idag, får se hur länge henka är nere i lokalen, skulle behöva dra till ica maxi och köpa go natt välling till Loke, här nere finns bara gröten.

Ingen som vill bjuda oss på mat idag? hehe Orkar inte planera nån mat idag ju..

Hemliga paketet

Vart iväg till vikingline butiken idag och kollat lite, jessica hade inte personnr på de andra som skulle med så vi ska tbx dit imorrn och boka, skojsigt =)
Kom ihåg att dra till lindex idag oxå, och hämtade ut paketet till Loke, innehöll byxblöjor, våtservetter, en boll, ett par strumpor, engångs haklappar och rabattkupong.

Efter dagis idag följde vi med helen o ellinor hem, barnen busade och vi satt och snackade, alltid lika trevligt.

Erica brände sig idag på pajformen, stackars gumman, hon vill ju så gärna hjälpa till i köket med att laga mat och sånt, så när hon skulle lägga skinkan i formen så kom hon emot med fingret =( Nu ligger hon och sover på soffan, satt upp på soffkanten och somnade nyss, en aning trött.

Åh Linda kanske kommer ner till Ericas kalas, så himla kul, hoppas verkligen det, inte sett henne sen julas, undra hur länge hon ska va här nere, vore ju kul om hon va kvar här till helgen efter då jag tänkt att ha en tjejkväll här.

Åh va hungrig jag är, maten är straxt klar som tur är, blir paj idag med hehe, men idag blir det ost och skinkpaj






Lovisa: det är med cinderella vi oxå ska åka med =)

Tävling



Jag är med och tävlar hos Smilla

Middags gäst

På eftermiddan  kom syster Jessica hit och hälsade på och käkade här oxå, blev tacopaj idag, men glömde tomater och feffaroni, men blev gott ändå. Erica verkar förtjust i paj, för då äter hon kanonbra, kanske får ta och äta paj varje dag, kan man ju variera på många sätt egentligen =) Gjorde lite efterrätt oxå, hade chokladpudding hemma, så det bjöd vi på oxå.

Kollade lite på nätet om kryssningen oxå, så imorrn ska vi dra till butiken och boka, vi blir 8st tjejer som drar =) Måste boka där för vi måste ha buss från katrineholm oxå, för Linda och hennes kompis drar därifrån till sthlm, onödigt för dom att åka hit ner först och sen till stockholm. Jävligt kul ska det bli =)

Ska även till Carlsbecker imorrn och hämta ut korten på Loke som vi tog för 2v sen, ska bli kul att se hur dom blev. Sen ska vi tillbaka dit i slutet av juni då Loke fyller 1år, vilket inte är så himla långt kvar till ju tycker jag.

Och jag får absolut inte glömma att dra till lindex och hämta ut boxen har ju inte gjort det än, har glömt lappen hemma e esnatse 2 gångerna jag har varit på stan =/

Hihi Erica är bra konstig ibland, hon somnade på golvet brevid soffan, knasfian. Kan tyvärr inte ta nåt kort, för batterierna sitter på laddning..

Tävling



Jag tävlar om ett presentkort från pippilotta. Tävlingen hittar du hos PinkWinter.

Buzzador

Åh va kul, kom med i en kampanj från buzzador, ätklar gröt som finns i tetror till barn från 6mån, från Nestlé, även henka kom med, så vi kommer nog få hem en hel del gröt, får se om man kan ge bort några, om det finns några som är intresserade med barn i den åldern o uppåt.

Vill ni oxå ha chansen att få testa saker från buzzador så gå in HÄR



Dags att fixa lite kanske...

Ännu en ny dag, och onsdag redan, gud vad fort veckorna går tycker jag. Mindre än 2 veckor kvar tills erica fyller år. Vi va på Toys r´us igår och köpte 2 presenter till henne, men säger inte vad, ni får vänta tills hon fyller år =)
Men fanns så mycket man vill köpa till henne, men vet ju ändå att hon kommer få så mycket av de andra. Har ju vart så iallafall de två gångerna tidigare.

Måste snart ta tag i barnens rum och fixa lite, ska flytta och ta bort lite wallies på väggarna, byta plats på lite tavlor och så och sen få upp ericas griffeltavla på väggen, hitta nån bra plats, måste köpa lite hyllor snart oxå, får se om vi har råd denna månad, måste ju spara till min kryssning oxå =) Får ju inte glömmas bort ;P

I eftermiddag kommer Jessica hit och hälsar på, blir nog erica glad, hon skulle nämligen ha kommit igår, men annat dök upp, och erica blev lite besviken.

Mejlat till tjejen som har hand om sexpartyn oxå, de skulle höra av sig under veckan, så får vi se vem som kahon den tiden jag vill, hoppas nästan på Lena, hon var ju kanon rolig =)
Hon kände igen mej oxå, hälsade mej välkommen tbx hehe =)

Så hojta till om ni vill komma på sexparty den 28 mars här!



Helen: länken till din blogg funkade inte, så jag hittar inte din blogg =(

Tjejkväll + Ericas första klippning

Hej igen, saknat mej? hehe Vårt internet har strulat, men nu funkar det igen =) jippiii =D

Gårdagen då, robin och freja var här och hälsade på, efter ett tag kom även Sanna hit, satt och snackade lite skit.

Efter det blev det lite städning och matlagning, sen vid 19 tiden drog jag hemifrån för att spendera kvällen med Helen, hade en superrolig tjejkväll där hon och jag. Drack lite goda drinkar, spelade tv-spel och pratade om en massa olika saker, kortfattat sagt så hade jag det superkul, så det får vi göra om snart =)

Idag var jag hos frisören med Erica för första gången, gick hur bra som helst, satt still hela tiden, enda var att hon böjde på huvudet ibland åt fel håll och vid fel tidpunkt, men frisören var bra så resultatet vart oxå bra. Sen fick hon lite färg i håret, fick välja mellan blå, rosa och röd, och Erica valde blått, så hon fick lite blåa slingor i håret =)
Sen för att hon va så duktig så fick hon välja en tidning i kiosken, lite uppmuntran för att hon var så duktig och att jag var stolt över henne =)


Fick inga bättre bilder, ny chans imorron kankse =)


Dreggelpelle men underbar söt ändå <3

Tävling


Jag tävlar om ett valfritt klädesplagg från cool children, tävlingen hittar du HÄR

Yorrik tävling



Jag tävlar om ett presentkort värt 300:- hos Yorrik i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Tävling



Jag tävlar om en filt från sobea, tävlingen kommer du till om du klickar på bilden =)

Lugna söndan

Idag har jag mest slappat, gick upp vid 12 tiden, henka gick upp tidigare med Loke.
Legat i soffan och bara slappat framför tv:n idag, skönt det oxå.

Ringde till pappa och kollade om dom ville käka här, och det ville dom, så de kom hit på middag och hade med sig Erica såklart. Bled kyckling med paprika i ugn, supergott, tyckte dom oxå hehe =) till efterrätt blev det chokladpudding o lite grädde till, inget bra gi, men va fan, ny dag imorrn ju, och då dags för promenad.

Tänkte dra ut på förmiddan imorrn och gå till nån lekplats och leka lite. På kvällen imorrn ska jag hem till Helen och spela lite tv-spel och snacka lite skit, så himla skönt att få komma hemifrån lite. Henka vet inget än, får han reda på imorrn strax innan jag drar ;p  hehe

Nehe nu läsa lite bloggar och sånt, ha det bra alla goda vänner där ute =)

Kusinbarn

Just ja, det har jag ju glömt att berätta.

Jag fick ett kusinbarn igår kväll, en liten Saga, min kusin Sara som fick en liten dotter, stort grattis =)

Tur att vi inte fick en tjej då, då hade vi haft 2 Saga i släkten hehe, vi fick ju en underbar liten Loke istället. Så nu har barnen en till syssling.

Hon hade gått över tiden med 10-12 dar, kommer inte riktigt ihåg, så var hon inne för en kontroll igår och då upptäckte dom att bebben låg i säte, så du blev det ett snitt. Men de mår bra och så, så det är ju skönt. Undra om man får se henne nån gång, har ingen vidare kontakt med min kusin, eller inga kusiner över huvud taget.

Mina föräldrar umgås inte direkt med sina syskon, så det är väl därför man inte har nån kontakt direkt,umgicks ju mer när man va mindre och så.

Vill här ifrån

Åh kan vi inte dra på kryssning snart..orkar ju inte vänta..trött på att sitta hemma själv om helgerna, jag vill oxå komma ut, men känner fan ju knappt nåt folk. Fan att Linda har flyttat till kumla, annars kunde man ha dragit ut på krogen med henne.

Should i stay or should I go???

Blä har pisstråkigt..bara skit på tv:n och inget kul på nätet hittar ja heller =/

Lördag

Idag gick vi ut på en promenad i solen, erica gick och plocka lite pinnar och stenar. Stannade vid en slags bom och lekte affär oxå, nåt hon verkligen älskar, men hon är dyr, jag brukar köpa varm choklad eller korv med bröd av henne och det kostar alltid 59kr hihi knasunge. Sen stannade vi till vid fotbollsplanen och spelde boll, va kul man kan ha med en liten fotboll =), blir mer sånt sen när våren kommer, snart kan ju Loke vara med och sparka lite oxå.

Efter det lämnade vi Erica hos pappa, de bestämde igår ihop att hon skulle sova det, hon har tjatat om det sen i måndags, så hon vart ju jätteglad att det var lördag idag.



Idag har hon vart på toppenhumör, hon lyssnade på vad jag sa åt henne, gud så skönt det är att inte behöva tjafsa med henne, om det ändå kunde vara så varje dag. Hoppas denna trots försvinner snart =/

Igår kväll fick hon ett raseriutbrott =( Hon skulle följa med henka till affärn, men höll på att krångla när hon fått på sig termobyxorna, så de skulle av och på ett antal gånger, tillslut tröttnade henka och gick själv, vilket gjorde att Erica blev superarg och skrek och tjöt som en galning. Själv satt jag och gav Loke välling så jag kunde ju inte ta henne, hon måste ju lära sig att hon inte alltid kan komma i första hand, men jag pratade med henne och försökte lugna ner henne. La Loke i sängen sen efter välling, och hämtade erica i soffan och gick och la oss i vår säng för att få henne och lugna ner sig.

Låg och höll om henne i sängen och pratade med henne, bl.a om hennes kalas och om vad hon önskar sig i present, det blir inte billigt för oss ;p trummor och gitarr ville hon ha, och en monstertruck som hon kan sitta i och köra hehe.
Nåt hon ville ha som jag själv inte hade en tanka på att köpa innan förän hon sa det är nagellack =) Hon tycker det är så himla kul när jessica målar hennes naglar, hon ser så stolt ut efteråt. Ja hon lär ju inte få hålla på med det själv, men tror hon skulle bli jätteglad om hon fick det, så jag får nog köpa ett rosa till henne.

Nu sover Loke och henka drog till lokalen. Frågade om vi fick följa med, men det lär så himla besvärat, så då sket jag i det. Sitter här och njuter av tystnaden istället.

Fortsättningen av städningen blev inte idag, utan vi tar den imorrn innan vi hämtar stumpan.




Lite gamla bilder =)

Namn nappen tävling



Jag är med och tävlar om namnnappar till Loke från Namnnappen. Tävlingen hittar du hos Ninninusen.

Hoppas jag vinner, vann såna till erica när hon va liten, hoppas man har samma tur igen, toppen att ha såna nappar på dagis, så de vet att det är just hans nappar, sen då när han börjar på dagis alltså =D

Operation städning

Idag fick jag för mej att vi skulle storstäda, blev köket och badrummet, resten tar vi imorrn. Passade på att frosta av frysen, nu när det är minusgrader ute, så man kunde ställa ut maten på balkongen så länge, så kyl och frys har vi tagit, spisen, torkat ur alla skåp, bytt gardiner i köket, bara dammsugning och svabba golvena där imorrn.

Båda toaletterna är tagna och hela badrummet, skönt att ha storstädat nu, så slipper man göra det precis innan Erica fyller år, då räcker det ju med en vanlig städning bara.

Sen bestämde vi oss för att ta resten imorrn och spendera lite tid med barnen oxå.

Snart ner och panta alla dessa pantflaskor vi har och handla lite mat, kött o pomme idag kanske? Henka va sugen på det. Har inte ätit nån potatis sen i julas typ hehe.

Vad har ni hittat på idag då?

Tävling - Poppilopp



Jag är med och tävlar i Eira - Min ögonsten blogg
om ett presentkort värt 400 kr hos Poppilopp!

Nu bestämmer jag

Igår fick Loke äte en macka för första gången, och han ÄLSKADE det. Tyckte att det va kul att få äta själv, jag skar pytte små bitar åt honom så han inte sätter i halsen.
Erica satte i halsen igår, åt vindruva men hon sa att hon fick hår i munnen men jag vet inte, så jag fick stoppa ner fingarna i munnen på henne och fick upp en liten bit vindruva, tur man inte drabbas av panik själv vid såna tillfällen.

Gick upp 10,30 idag hehe, eller jag va ju vaken ett tag när erica skulle gå till dagis, nästa vecka lämnar nog ja henne på dagis, annars kommer ja inte ut på nån morgonpromenad, Loke sover ju till efter 9, känns så elakt att väcka honom bara för att vi ska till dagis, när nån av oss kan va hemma och då låta honom få sova. Henka drog till lokalen när jag vaknade, men han ska va hemma till halv 2, så vi kan hämta tösen tillsammans sen, tycker det funkar bra så här, att han passar på att vara i lokalen när erica är på dagis, för då slipper bara jag ta hand om barnen hela dagarna.

Vi pratade lite om kryssningen igår, henka och jag. Han sa att han skulle ju aldrig få åka iväg på kryssning själv, och näe det skulle han nog inte,, dubbelmoral aa jag vet. Men han fick faktiskt dra iväg till göteborg en hel helg förra sommaren, och jag fick inte följa med, inte ens frågade om ja ville. Så jag frågade om jag inte förtjänade att få göra nåt själv utanför hemmet, och jovisst det gjorde han ju, men han vill väl inte att jag ska dra på kryssning. Men jag drar fan hellre på en kryssning än att gå ut på krogen här.Och samtidigt få passa på att umgås med båda mina systrar och mamma, det är ju inte ofta det händer, ja mena linda skulle ju inte dra hit ner bara för att gå ut på krogen, och mamma hon är ju aldrig ute längre, saknar det, att festa med mamma alltså, gjorde jämt det förut, vi hade jämt skitkul. Så han får acceptera läget helt enkelt att jag vill detta och att jag borde få unna mej, jag har inte åkt iväg nånstans utan barn sen erica föddes i feb 2006, och det är ju fan över 3 år sen snart.

Näe jag drar på kryssning, punkt slut!


Helen: de jag vet nu som ska med är: du, jag, mamma,jessica, linda, joy, joys mamma+ en kompis till henne, johanna, tror alla dessa skulle med sen kanske det va nån mer kompis till jessica. Men då kör vi på b-hytt istället, jag vill oxå hellre ha b-hytt.

Utflykt

Idag efter dagis åkte vi till folkparken med helen och ellinor. Åt lite mellis och barnen lekte i lekparken, vi satt och pratade om det mesta, riktigt trevligt var det, lite trist att solen hann gå ner och det blev för jädra kallt, men det var ju kul ändå. Tog spårvagn och buss hem, det gillade barnen, vi med, vi slapp ju frysa ;p hehe

Åh kryssningen kommer nog bli rolig sen, vi blir ev fler än 10 pers som drar, bara tjejer =D
Då kan man få ett bra pris, med dock blir det då C-hytt och dom ligger under bildäck, vetefan om jag vill ligga där eller om man ska köra på B-hytt? Den 30 maj blir det iallafall, det datumet är spikat nu! Hoppas inga backar ur bara, vore ju trist.

Vilken natt

Har inte alls sovit mycket inatt, kände igår kväll att jag började få ont i halsen, sen under natten slog förkylningen till. Första natten är jämt värst för mej. Kan knappt andas genom näsan, får ligga med mun öppen och andas och det resulterar i väldigt torra läppar.

Men henka var snäll och gick till dagis med stumpan,så jag fick sova till 10,15 och Loke vaknade samtidigt.

Ska göra iordning lite te, så man kan prata utan basröst, så hes just nu =/ och te är så skönt mot halsen.



Små olyckor händer

Erica har nu även slutat med vilan på dagis. De sa att hon har vart rätt svårsövd de senaste gångerna innan jul, så de frågade om vi skulle skippa det, eftersom om inte sover nåt hemma heller om dagarna, så det hade gått bra, de hade suttit i soffan och lyssnat på en saga.

Och hon var torr när vi hämtade henne, hade vart utan blöja ute oxå, så himla skönt det är *peppar*peppar* att det fortsätter så här bra.

Haft tvättstugan idag, tur det, behövdes verkligen efter ericas små olyckor de senaste dagarna, men det är ju sånt som händer.Måste ner på stan nästa vecka och köpa på oss en del trosor till erica, de hon har räcker inte, om det händer en del olyckor, sen kan hon ju önska sig det när hon fyller år =)

Jag har ingen aning om vad vi ska köpa till henne, eller en sak vet jag blir iallafall en my little pony till henne..Får se vad vi hittar mer..

Känner mej lite småduktig idag, cyklade 6km förut, bättre än ingenting =D


Så här stilig var vår kille när vi var hos fotografen förra veckan





Här ser ni lite av rummet, den stora bokhyllan är borta, och Lokes säng står vid den väggen istället, har inte tagit några kort på rummet än =/


Erica gör lite pärlplattor och halsband

Napp tävling

Jag är med och tävlar om nappar från namnnappen. Tävlingen finner du hos Skruttis och jag



Dagis dags

Nu är Henka och erica på väg till dagis, första dagen efter allt julledigt. Det lär hon nog tycka om, lär nog somna gott ikväll.

Hoppas det går bra på dagis, sa åt henka att säga till dom att hon är helt blöjfri nu och sen ta bort nappen från dagis, så dom inte ger den till henne när hon ska sova.

Det är nåt som har gått bättre än förväntat, ta bort nappen från Erica. Tycker hon har vart superduktig med, tror hon frågat efter nappen 2-3 gånger under första veckan efter jul, men inget sen dess, så himla skönt. Verkligen stolt över henne, tänka sig både blöj- och nappfri innan hon fyllt 3år,toppen ju =)

Näe om man skulle gå och fixa en kopp te, och nåt att äta, är en aning hungrig och fixa frukost till Loke sen när han vaknar, han har sovit hela natten, somnade mellan 22-22,30, verkligen skönt för mej att få lite mer sömn.

Bvc besök

Besöket på bvc gick bra, allt var bra med Loke, höfter och allt de kollade. Kulorna låg där de skulle oxå ;) och vattenbrocket var borta och det var skönt det ju.

Detta vart resultatet:

  • 8020g
  • 68,2cm
  • 43,25 cm huvudomfång
Nu har vi glott på astrid lindgrens julfavoriter, det är ericas nya favorit =D. Diskat har ja gjort oxå och ska väl snart plocka lite och sen städa och svabba golvena.

Har även lagt på inbjudningskorten till ericas kalas, men pucko som jag är så glömde jag skriva mitt nr på inbjudan, så ni som inte har mitt nr kan ju meddela i min blogg om ni kommer eller inte =D Vissa gick jag hem till och la det på brevlådan, smidigare o billigare än att sätta frimärke på dom, när de ändå bara bor några 100-tals meter ifrån oss.

Linda ringde nyss, hon började ju på introduktionen på lastbilsutbildningen idag,sen efter 2 veckor får hon se om hon kommer in på själva utbildningen, hoppas verkligen det.

Äntligen

Idag lämnade vi av barnen hos pappa och drog till ikea igen, köpte 2 st expedit, dessa


Köpte 2st som vi har ställt brevid varann, sen kan man ju flytta på dom, sen när barnen får egna rum. Vart kanon nöjd med rummet nu, ser mycket större ut, ska fota lite imorrn så kan ni få se om ni vill.

Imorrn ska vi till bvc med Loke, dags för 6månaderskollen + en läkarundersökning, ska bli kul och se hur mycket han växt och gått upp i vikt, jag tippar på att han väger runt 7,9-8kg, så vi får se om jag har rätt.

Nehe nu vill Loke ha lite välling

Lördagen

Loke sov länge inatt, åt lite gröt vid 20-tiden igår, sen somnade han vid 21 och sov ända fram till kl.8, vilket lyx va ;) fick lite välling då och somnade om fram till strax innan 11.

Då gick hela familjen upp och åt en sen frukost, erica och henka satt och pärla lite. Sen gick vi ut på en promenad, inget bra promenadväder idag dock, blåste kallt, men en liten tur blev det ändå, och sen gick vi hem till pappa. Men det vart ett missförstånd mellan oss tydligen, vi ringde och kollade om vi kunde komma till dom, vilket vi kunde, men väl på plats så ringde pappa och frågade vart vi var, då stog de utanför vår dörr och ringde på haha, så det var ju bara för dom att traska hemåt igen, så henka fick lite kaffe och vi andra läsk hehe.

Passa på att låna deras dator, eftersom vår skrivare inte funkar just nu. Så jag har skrivit ut inbjudningar till Ericas kalas, så iväg och köpa frimärken imorrn och lägga dom på postlådan. Så håll utkik =D

Musik

Blev sugen att lyssna på lite musik, och orka leta fram skivor typ, näe så det fick bli youtube

Lite punk i afton =) Det var fan länge sen man lyssnade på Ramones, dom är ju bara så jädra bra.

Förresten dags att boka in ett sexparty snart, och sen utgång, lite palace och sen bifrost. För de har nämligen fest det datumet jag har tänkt ha sexparty =)



Denna var helt klart den bästa låtern under 2008 =D

Avslutar med lite mer punk


Rosa tävling




Jag är med och tävlar om detta från Aromboden hos Ninninusen

Fredag

Morgonen började ju bra, blev väckt av älsklingen och fick fruksot på sängen, men det va rju för att jag sa att jag ville ha det, men vart förvånad ändå att jag fick det ;p

Sanna o Freja har vart här ett par timmar idag, de har busat och lekt, ritat och pärlat lite, och så fikat då.

Annars har vi inte gjort så mycket mer, ätit lite mat, blev kött och sallad idag, erica fick makaroner och köttbullar och sallad.

Glor lite på let´s dance, avskyr programemet, men tänkte glo lite på det ändå, mest för kisa mannen hehe, kolla om östgöten kan dansa ;p hehe

De halvt dolda

Har hittat en kanonbra svensk serie på svt, De halvt dolda heter den, kanonbra tycker, så den borde ni hålla utkik efter 2 avsnitt kvar, vet dock inte när nästa kommer.


fotografering

Ja idag var vi hos en fotograf och tog Lokes 6-månaders bilder, gick bra, han var dock lite svårflörtad, men fick fram en del bra, så vi valde 4 fina kort som vi ska hämta om 14 dar. Sen ksa vi tillbaka dit vid 1 år, men då får vi betala själva, och då blir det 8 kort =)

Hemma nu, erica är på väldans trotsigt humor, Loke håller på o somnar och henka, ja ni vet nog vart han är =/


Har ni kollat in tjänsten startblogg, där kan man kolla in en himla massa bloggar och själv få mer trafik till sin egna blogg, så gå in HÄR och kolla. Lägger du in din blogg själv där kan du vara med och tävla om ett presentkort på 500kr från kicks.

Pärlor

Idag har vi suttit och pärlat hela familjen =)Mysigt och trevligt. Satt en stund på eftermiddan och nu på kvällen, men nu är det dags att köpa nya pärlor, funderar på en hink med 10,000 pärlor eller nåt, så det räcker ett tag. pilligt är det ju, men underskattat, för det är fan rätt kul faktiskt =D



Ett av mästerverken ja gjorde ;p hehe

Annars har det inte hänt så mycket idag..

Imorrn eller aa idag torsdag, klockan är ju efter midnatt nu,men iallafall idag då så ska vi dra till Atlejé Carlsbecker och ta fina kort på Loke, gjorde likadant med Erica vid 6mån, så då är det ju klart att vi ska det me Loke oxå.
Jessica kommer hit och är hemma med erica under tiden, vi ska även passa på att dra till ica maxi och handla lite.



Mina fina sötisar <3



Loke sitter och leker lite.


Idag har han verkligen vart på bushumör.

Välte ett sidbord som vi har i vardagsrummet, 2 gånger + hade ner blomman en gång i fönstret, drog i lampsladden som låg bakom den. Så nu har henka spikat fast lampsladarna så han inte får tag på dom. HAde ner en blomma igår med, allt går ju så himla fort =/
Bordet står brevid sängen på min sida nu, som det gjorde från början, var ju tvungen och ta bort den för att få plats med hans säng brevid mej tidigare.

Tävling




Jag tävlar om detta hos Eiraheidemo.blogg.se

Tävling



"Jag tävlar om en valfria ekologiska produkter
till värde av 500:- hos Iob-butiken Muppsan´s blogg.
Tävla HÄR du oxå"

Spanat in kryssningar

Inatt vaknade Loke och var hungrig, så då skickade jag upp henka så han fick ge honom välling, vaknade sen vid 7 igen och hungrig o kissig så då fick ja gå upp eftersom henka inte va hemma. Somnade om och sov till ca 9,30. Erica kom in till mej tidigare och sov en stund hos mej, varmt och gosigt vart det i sängen =)

Sen upp och fixa frukost, pratade med jessica  telefon, bestämde att vi skulle ses, så vi gick och mötte henne, så vi fick vår promenad idag. Gick en sväng med henne och passade även på att gå till affärn.

Sen var det ju dags för lunch, och jessica ville ha pankakor, så det blev det, med glass till.

Hon och jag har suttit och kollat runt lite priser på kryssningar, lutar nog åt att vi åker med cinderella. Ska kolla vidare lite mer med priser och så. Ska bli jävligt skoj iallafall, nu är det min tur att få komma iväg lite, henka var ju iväg en hel helg i göteborg förra året, och sthlm o andra ställen. Så nu är det hans tur att va hemma med barnen.

Tävling

Jag är med och tävlar om en pocket baby sits hos chabby chic prinsess



Verkar ju jättepraktiska =)


Tävlingsdax

Jag är med och tävlar  om en ipod och en plattång hos Miss exclusive


Kalas ideér

Blir inget ikea idag =( Henka ringde dit imorse och kolla om de hade kommit in, men det var 3 veckors väntetid på dom =( Att inte puckot då såg det i datorn igår när han kollade. Hoppas vi hinner köpa den innan Erica fyller år.


Funderar på att ha ett litet barnkalas, den 31 januari, hon fyller ju den 2 februari, men det är ju på en måndag det, så då passar det bättre med ett barnkalas på lördan innan tycker jag. Bara hitta lite barn och bjuda, ska väl inte bli så svårt =) Vill dock inte ha för många, då blir det nog lätt rörigt, tänkte att 5-6st ungefär med Erica inräknat borde vara lagom vid den här åldern. Sen komma på vad man ska bjuda på och så..

Satt och kollade lite igår på lite kalasgrejer som duk, tallrikar och sånt med motiv, hittade ett som jag vet hon skulle bli jätteglad över, men dom hade inte den i lager, så jag har mejlat till dom och kolla när de får in dom igen, se om man hinner köpa det till henne, annars får jag köra på ett annat tema.



Detta vill ja ha till hennes kalas, hon älskar verkligen dessa, hon leker med sina hästar varje dag =)


Hon kommer ju blir firad 4 dar i rad då =) barnkalas på lördan, släkten på söndag, vi familjen på måndan och sen på dagis på tisdan, kan ju inte bli bättre hehe.

Se när henka kommer hem, så vi kan gå en liten promenad sen på eftermiddan hela familjen, i kylan =/

Och natten gick jättebra, Loke och Erica sov i samma rum, Erica vaknade inte när Loke vakna vid 7 tiden så det är ju bra, skönt att hon inte är så lättväckt.

Nehe Erica vill titta på en film, se vad det blir för nåt.

ikea turen

Ja idag var vi en sväng på ikea, men den vi skulle ha fanns inte, kommer in imorrn. Men hittade en annan variant, typ likadan som vi skulle ha men den va delad så den va 2*2 , men fanns bara en sån vit, vi behövde 2 såna, men iallafall får se om vi åker tillbaks imorrn och köper den expedit som vi hade tänkt oss från början.

Men köpte annat istället, några små ljusstakar till värmeljus, genomskinliga, doftljus, som doftar fruktigt lite jordgubb/vinbär typ, så jag har lite värmeljus inne på båda toaletterna. På gästtoan passade de bra eftersom jag har rött där inne. Ska hitta några snygga röda kakeldekor och sätta på kalket där inne.

 Köpte även en ny leksaksback, blev en blå nu, vill ha en grön sen oxå, och där ska vi ha Lokes leksaker i, bara hoppas de får plats under hans säng sen. Tyvärr verkade de inte ha några lock till dom, så det får vi ta en annan gång. Blev en potta till erica oxå som hon ska ha hos morfar, hon ville ha en röd, men de var tyvärr slut, så det blev en svart istället, skitsnygg, för att vara en potta alltså ;p

Man kan väl säga att Erica är blöjfri nu, vart utan blöja i 2 dygn nu, både bajsar och kissar på antingen pottan eller i toaletten, min lilla tjej är inte så liten längre, hon är en STOR TJEJ nu. Mindre än en månad kvar tills hon fyller 3år ju..

Inatt ska Loke få sova i samma rum som erica, hon blev jätteglad när jag berättade det för henne, tror hon tycker om sin lillebror <3

Kaaalllltttt!!!

Igår hade vi en mysig dag. Medan Loke sov middag så satte vi oss i köket med en varsin kopp, dock drack jag té o henka kaffe,så satte vi oss och spelade yatzy med Erica, hon tyckte det var jätteskoj och vann båda gångerna vi körde, vårt lilla geni <3

Hon ville sova hos morfar igår, se det var ju bara att ringa o kolla med dom om det var okej, och det var det ju. Så vi drog dit, kastade lite nsö på varandra på vägen dit, tyvärr var det ju ingen kramsnö =/ Hon had eosvit utan blöja där med inatt, och ingen olycka skedde *stolta mamman skryter lite ;p*

På kvällen satt vi och busade massor med Loke, satt och rullade boll med honom, tyckte han va jättekul, skrattade massor. Han pratar mer och mer nu, låter som han säger näe och . Dock inte mamma än =/ man jag försöker få honom till det hehe, denna gång ska jag komma först. Erica sa ju pappa först.

Ska snart väcka Loke och klä på honom, lämna honom hos pappa ett tag, sen hoppa på bussen och dra till kneippen och hämta bilnyckel, sen bege oss vidare och hämta bilen som står på andra sidan stan =/ sen ska vi till ikea, om bilen startar hehe..

Kallt idag med -11 grader =/

Torr säng

Hon klarade natten, vaknade i en torr säng =) Duktig hon är min lilla tjeja.

Vaknade upp till ett vintrigt Norrköping idag, mysigt, hade ingen aning om att det skulle snöa idag, kollade smhi´s hemsida igår och då stog det inget, så jag vart verkligen förvånad imorse =D
Synd man inte har nån pulka till erica, har ju bara en babypulka,och den är hon allt förstor för, det va hon redan förra vintern.

Här kommer ett recept på egen tacokrydda, två varianter. Tänkte att det kanske är fler som är intresserade =D


Ingredienserna och proportionerna är som följer: 

1 msk mald spiskummin

1 msk chilipulver

1 tsk kakao

1 tsk salt

man kan tillsätta maizena om man vill.

 

den andra varianten


Taco kryddmix

2 msk chilipulver (för bästa smak, reducera inte den mängden)

½ -1 tsk vitlökspulver

¼ tsk lökpulver

¼ tsk oregano (torkad)

½ tsk paprikapulver

2-3 tsk mald spiskummin

½ tsk havsalt

1 tsk svartpeppar

1 krm cayennepeppar (valfritt/efter smak)

Blanda alla ingredienser. Dubbla eller tredubbla receptet om önskvärt.

Häll upp i en tät burk eller behållare och mixen är färdig att använda.

Notera att detta receptet bara ger smak. Om du vill att taco-mixen ska bli lite "tjockare" måste du blanda i något som passar, normalt sett mjöl, men det använder ju inte vi som kör lchf/gi, annars kan man tillsätta mjöl eller maziena även här

 

Ses senare =)

 


Kylan

Usch så kallt det var ute idag när vi var ute och gick, ca -6 grader, och värre ska det bli, ca- 12 grader på söndag, då avstår jag nog från min promenad, får hoppa upp på motioncykeln istället.
Men skönt att röra på sig lite, och trevligt att gå ut hela familjen tillsammans.





Här ser ni oxå de nya ytterkläderna jag köpte till Erica, supernöjd både hon och jag =D

Hem och åt lite sen lunch, blev kesoplättar, men erica var inte så förtjust i dom.
Sen kom ju sanna o freja, och de busade som vanligt, syntes i rummet om inget annat ;p satt och sjöng tillsammans oxå, väldigt duktiga hihi.

Badat båda barnen oxå har ja gjort, båda plaska som tusan i badet =)
Inatt sover erica utan blöja, ska bli spännande och se hur det går. Var hon själv som sa att hon ville sova utan blöja, hon kanske känner sig redo för det, håller tummarna för en torr säng =)

Usch dålig film på tv som henka glor på, Sagan om konungens återkomst. Blä jag är allergisk mot dessa sagan om
ringen filmerna*blä*

Se vad vi ska hitta på imorrn då. Lite städning måste det bli iallafall, sen får vi se vad dagen bjuder på =)

Promenix dax

Älskar våra nya nätter här hemma <3

Loke har bärjat få go natt välling, vilket gör att han håller sig mättare. Inatt sov han från ca 23-8,30, väldans skönt.

Börjar mitt nya liv oxå, ska nämligen skära nerpå kolhydrater och sånt, så frukosten idag bestod av ägg och bacon och ett glas mjölk, halv skapligt, man är ju inte van direkt att äta stekt mat till frukost, men det får gå.

Har ett bra mål att kämpa till, eller mer ett delmål, jag ska på tjejkryssning i slutet av mars, blir ev jessica, linda och joy, skulle ju vara skitkul, en 24 timmars kryssning. Vill du hänga med Helen?

Snart ska vi gå ut på en liten vinterpromenad i solskenet, Loke ska bara äta klart sin lunch och vi ska få på oss lite kläder.
I eftermiddag får vi besök, Sanna och Freja kommer hit då och busar lite.

1 januari 2009

Sovt ett par timmar nu, blev väckt av telefon, som vanligt, var pappa som ringde och kollade lite saker om Loke. Han hade sovit hela natten där, skönt det och allt hade gått bra får väl mer info sen när vi ska hämta dom.

Trevligt var det igår iallafall. Drog ner till lokalen vid 18 tiden då vi åt lite mat, kassler, rostbiff, potatissallad och en massa god frukt =) Sen blev det lite prinsesstårta oxå.

Pratade med lite folk, ja ni hörde rätt jag pratade med folk :p hehe drack lite och hade allmänt skoj. Fick i mej en del god dricka, lite cider, baylies bjöd svärmor på, me love baylies, fick i mej 3 såna snapsar och en vodka/rebull, så himla gott =)

Kom hem vid 5 tiden, vad fort tiden gick. Fick skjuts av kimmen hem, robin ringde o väckte honom ;p hehe var ju typ omöjligt att få tag på taxi, precis som det brukar vara vid nyår.

Nehe nu börjar ja bli lite hungrig..kanske ska få sig lite frukost

RSS 2.0