ikea turen

Ja idag var vi en sväng på ikea, men den vi skulle ha fanns inte, kommer in imorrn. Men hittade en annan variant, typ likadan som vi skulle ha men den va delad så den va 2*2 , men fanns bara en sån vit, vi behövde 2 såna, men iallafall får se om vi åker tillbaks imorrn och köper den expedit som vi hade tänkt oss från början.

Men köpte annat istället, några små ljusstakar till värmeljus, genomskinliga, doftljus, som doftar fruktigt lite jordgubb/vinbär typ, så jag har lite värmeljus inne på båda toaletterna. På gästtoan passade de bra eftersom jag har rött där inne. Ska hitta några snygga röda kakeldekor och sätta på kalket där inne.

 Köpte även en ny leksaksback, blev en blå nu, vill ha en grön sen oxå, och där ska vi ha Lokes leksaker i, bara hoppas de får plats under hans säng sen. Tyvärr verkade de inte ha några lock till dom, så det får vi ta en annan gång. Blev en potta till erica oxå som hon ska ha hos morfar, hon ville ha en röd, men de var tyvärr slut, så det blev en svart istället, skitsnygg, för att vara en potta alltså ;p

Man kan väl säga att Erica är blöjfri nu, vart utan blöja i 2 dygn nu, både bajsar och kissar på antingen pottan eller i toaletten, min lilla tjej är inte så liten längre, hon är en STOR TJEJ nu. Mindre än en månad kvar tills hon fyller 3år ju..

Inatt ska Loke få sova i samma rum som erica, hon blev jätteglad när jag berättade det för henne, tror hon tycker om sin lillebror <3

Kommentarer
Postat av: E

hAHAHAHAH det är många som kommenterat och sagt just det ;D

2009-01-04 @ 23:42:54
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: Lina

De e ju så roligt att åka till Ikea o shoppa grejjer, fattar inte varför =)

2009-01-05 @ 09:07:01
URL: http://mizzlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0