En glass i solen

I morse var det riktigt kyligt ute. Lämnade barnen på dagis och åkte vidare mot jobbet, jobbat 7-12 idag, sen kom solen fram under dagen och värmde gott, så efter jag hämtade barnen på dagis, tog vi en en liten promenad och sen vidare till kiosken och köpte glass och satte oss nere i centrum i solen :)

Igår var barnen på kalas hos Ellinor och hade det jättekul hörde jag, jag jobbade tyvärr, dock fick jag jobba dag istället för kväll så det va skönt :)

Ikväll ska Erica hem till Ellinor, hon ska sova över där, de ska till en majbrasa och ha det skoj och imorrn ska de till folkets park och åka karuseller :) hon längtar som en tok ;)

Här blir det lungt, vi ska dra bort till kyrkan här borta med loke, pappa och hans fru skulle haka på ocH kolla på majbrasan.


Båttur

I fredags följde jag och barnen med mamma ut till kvarsebo och hämtade Freddie, passade på att ta en kopp kaffe där oxå :)
Och barnen tycker det alltid är lika kul att åka bilfärjan


Hjälp till döden

Har tänkt en del på detta, då jag ändå möter döden en hel del inom mitt jobb, då jag jobbar inom äldreomsorgen.
Det är ju endå livets naturliga slut, att man går bort när man blir gammal och vek.

Men något jag inte kan förstå är varför man inte kan få hjälpa människor att dö?
Vet att detta är ett känsligt ämne, så vill ni inte läsa så är det bara att sluta :p

När det gäller husdjur så är det heöt okej att ge dom en spruta så de får somna in och inte lida mer, och vissa anser ju ändå hudsjur som en familjemedlem.
Varför kan man inte då få ge den liggande människan en spruta så de får somna in och slippa ha ont?

Om en person har uttryckt att den inte vill leva mer, antingen säger det direkt rakt ut, eller innan det händer något så man blir liggandes i en säng hela dagarna eller ligger i koma i flera år.
Om de har uttryckt att de inte vill bli liggandes som ett kolli, och de slutar äta enbart för att de inte vill leva mer, då tycker jag verkligen man ska göra som den personen vill oxh hjälpa den med ett värdigt avslut.

Så skulle jag vilja att mina barn gjorde med mdej sen, för jag vill absolut inte bli liggandes i en säng i flera år och inte kunna göra nåt. Det blir jobbigt både för mej och mina anhöriga.

Körkort

Igår tog min syster Jessica sitt körkort :)

Grattis till henne!!


Parkhäng

Igår befann jag mej på jobbet mellan 7-12, skönt med en kort dag ibland :)

sen var det dags att röra sig hemåt till vilbergen, ner till affärn och köpte en sallad till mej från deras nya salladsbar - Tummen upp!! för den!

Sen hämta barnen på dagis och dra till lekparken hos oss och vänta på helen och barnen.
Där satt vi några timmar och pratade en massa strunt, alltid lika trevligt, barnen sprang omkring och lekte och åkte sparkcykel och jag fick mysa lite med alfons <3
Nu blev man ju ännu mer sugen på en liten bebbe till ;) men samtidigt inte haha, så mycket tankar i huvudet just nu =/

Idag blir det jobb mellan 16-21, se vilka skojiga människor man ska jobba med idag då :)

Tävling - Pall

Jag tävlar hos hilda´s hem


Nya skor

Gick in en sväng på skokanonen igår, de ska ju lägga ner så de har 20% rabatt på det mesta och nedsatt fast pris på annat.

Hittade ett par skor till mej själv för 99kr, som hade kostat 400kr :)


Onsdag

Igår gick det bättre att cykla för Erica, nu cyklar hon på bra själv och kan stanna själv, det är svårare för henne att komma iväg vid start själv.

Jobbar på som vanligt gör jag, 7-13,30 idag och imorrn 7-12 sen är jag 3 dagars ledig :D ska bli sköönt!


Cykeltur

Igår fixade Henka luften i barnens cyklar så de fick dra ut och cykla lite, det gillades. Erica har dock lite svårt med balansen på den nya stora cykeln vilket gör henne lite osäker, men hon cyklade en bit själv igår sen, Hon märkte inte att jag släppte sadeln ;p hehe elakt va.


Idag blir det att jobba 16-21 och så har jag fått lite mer tider i maj :) känns toppen, snart uppe heltid nästa månad, sen efter det går jag ju på mitt sommarschema ;)


Lugn start på veckan

En ny vecka har börjat och den började jag med att jobba 7-12, har varit en jättelugn dag, likadant igår kväll, hur lungt som helst.

Längtar tills på torsdag, då ska vi på föräldramöte på skolan med info om Ericas skolstart till hösten och få reda på lite info om frita under sommaren osv..

nehe om man skulle bege sig ut en sväng snart, känner att det skulle vara skönt..




dåligt med kommentarer :/

Mordbrand på blå huset

Igår var vi nere på Henkas klubb o festade och firade en kompis som fyllde år och så spelade Danne o lillen, de hade en ny trummis som var skitgrym!

Hade en väldigt trevlig kväll fram till 4 tiden imorse, då vi började känna brandrök, så de gick och kollade och upptäckte att det brann på loppisen som ligger i samma hus, Henka sprang o hämta brandsläckare och släckte elden med hjälp av en annan kille, sen kom 3 brandbilar, en massa snutbilar och några ambulanser.

Vi fick åka hem sen vid 5,30 tiden, skönt att få komma hem, var kallt o blåste ute.

Finns att läsa om detta på nt.se och Aftonbladet.se


Loke

Min vackra son <3


The cold from hell

Idag är jag hemma och är sjukskriven. Har fått världens jobbigaste förkylning och lite feber, ont i hela kroppen.

Det var verkligen en pina att jobba igår kväll, men jag härdade ut, arbetskamraterna tyckte jag såg helt slut ut, så det var tur att vi hade en lugn kväll på jobbet igår.

Fick dra till Apoteket igår och köpa bra nässpray och starka halstabletter, köpte zyx, och dom rekomenderar jag varmt!


Påsken är nu över

Idag blev det en kort dag på jobbet, jobbade bara mellan 7-12, sköönt och så börjar jag inte förrän kl.16 imorrn :p

I helgen har jag varit ledig.

I fredags var vi nere på klubben en sväng, men helene och jag drog till Sam´s en sväng och lyssnade på danne&lillen, sen drog jag tillbaka till klubben.

I lördags var vi hemma hos svärmor på middag och barnens kusin nelly var där som de busade med. Fick väldans god mat och bara hade det trevligt.

I söndags åkte vi ut till kvarsebokyrkan då min lillebror freddie skulle sjunga under påskmässan, efter det blev det fika hemma hos annlie&conny.
På eftermiddan sen var vi bjudna på påskmat hemma hos pappa och så blev det lite bingolottospelande, jag vann en ny bingolott, woho :p

Hoppas vi får igång vårt internet snart, så himla trist, kan ju inte plugga som jag ska heller pga det..=/

Min lilla påskkärring

Idag fick de klä ut sig på dagis om de ville, men lite smink bara, loke ville dock inte.


Skärtorsdag

Torsdag idag och snart är vi framme vid veckans slut.

Barnen är på dagis och jag är hos pappa på en kopp kaffe, och lånar datorn lite.

Ikväll blir det att jobba 14-21,15 och imorrn under dagen, ger bra storhelgsersättning, me like! :D även på måndag hihihi ;)

Ska snart röra mej hemåt och städa och plocka lite innan det är dags att röra sig till jobbet..

Parkhäng

Lediga idag, barnen och jag.
Mötte upp min syster vid dagis när hon skulle hämta Lucas och jag skulle dit och lämna nya dagistider, sen gick vi bort till lekparken utanför oss, de hade med sig kaffe och saft, då blev en liten trevlig stund i parken och barnen lekte.

Ska hem till dom en sväng ikväll, kg ska kolla på kläder som Linda vill bli av med som är för små för henne och förhoppningsvis lagom till mej ;p

De blir mina testpersoner sen oxå ;p
Har gjort en citrus cheesecake som jag tänkte göra till påsk, så jag tänkte prova att göra en innan :) ska bli intressant att se hur den blir..


Nytt simmärke

Igår hade Erica klädsim på simskolan. Och tog då ett nytt märke - livbojen blå :) hon var jätteduktig på klädsim och vågade t.o.m flyta på rygg med kläder utan simglasögon :) man ser verkligen vilka framsteg hon gör, så himla kul att se.

Igår kväll var vi hos pappa på middag och spelade Bingolotto, jag var ett nr ifrån att vinna 100,000kr •2 då vi hade dubbellott. Så arg man blir när man inte vinner ;p

Idag testar jag tvättstugan här för första gången, verkar ju okej ;p
Blir nog en tripp till pappa sen, måste låna internet ett tag :)


RSS 2.0