jomensåatt...

Hade en grymt rolig kväll i fredags nere på blå huset, en arbetskompis och hennes man kom ner, skitskoj :D
mådde dock inte så bra dagen efter, var fan bakis fram till kl.20/21 lördag kväll, inget skoj..

Idag har vi varit på bibban och lånat nya böcker till barnen, sen kom sanna och barnen hit på en fika, i sommar blir det bröllop, sanna och robin ska gifta sig, så innan dess måste jag gå ner minst de 10kg jag har kvar att gå ner, några kg till är ju bara ett plus :p

Linda och jag ska dra och träna sen ikväll, nice =) och imorrn blir det ev med jessica, ska till vikariebanken imorrn först, få lite inlogg och info sen hoppas jag att telefonen går varm :p
Ska förbi kondomeri intima och hämta ut sakerna från sexpartyt oxå..

Hemma igen

Hemma från ullared nu, och ca 4000kr fattigare :p men det har varit kul, enda jag inte fick tag på var en vinterjacka till mej, men det får jag kolla på här i stan istället.

Vaknade vid 6 imorse, och resten oxå, så vi åt frukost och spelade lite kort, städade stugan och checkade ut och drog till gekås vid 8,30 var vi där igen :p

Vi ska tillbaka sen i vår och shoppa sommarkläder :D

Barnen blev glada för alla sina kläder, köpte lite julklappar, men det har dom ju inte fått sett :p + att jag köpte en snowboard till min lillebror i julklapp, den lär han nog gilla.

Nu håller ja på att fixar iornding mej, för en trevlig kväll nere på vipers mc, träffa helene och de andra och se på när danne&lillen spelar :D

och så vill jag säga ett stort grattis till min kompis helen som har fått reda på att hon väntar en liten Alfons, grattis till er <3

Öppet hus

Idag var jag och Erica på öppet hus på skolan med Helen o Ellinor. Verkar vara rätt okej, F6= förskoleklassen är i samma byggnad som ettorna och tvåorna samt fritat, jättebra att allt är samlat på samma ställe :) då lär de känna de andra lärarna innan de går upp i nästa klass.

Men vi får se om det blir denna skola eller en skola i klocket i stället..
Har gjort en ny intresseanmälan på ett annat radhus i klocket..

Ikväll är det greys anatomy och true blood på tv =) sen sussa så man orkar med shoppingen på ullared imorrn :p

Migränanfall från helvetet!

Usch idag gick det inte alls bra på gymmet, tränade typ bara 30-40min, pallade verkligen inte hade världens jävla migränanfall =/och jävligt hungrig, kunde ju inte slänga i mej nån lunch innan, för då hade jag ju fått vänta med att träna ett tag, så fick ta lunch efter träningen.

Somnade hemma sen på eftermiddan och sov i 2 timmar och vaknade lagom tills maten var klar, riktigt skönt att få sova ett tag, tack älskling <3

Imorrn är ja ledig, och är det fram tills på söndag.
Imorrn kväll ska vi på ett infomöte på skolan här nere, jag och erica ska gå dit med helen och ellinor, ska bli intressant och Erica tycker det ska bli jättekul =)

På torsdag morgon sen drar jag till ullared och kommer hem på fredag =D

Twiday

linda och jag har bokat biljetter till twiday, jag är ju inget större fan, utan tycker filmerna är okej fattar inte hystering runt filmerna, men men.. hade ju tänkt se nästa på bio, och då frågade linda om vi inte skulle dra på detta och se alla fyra filmerna.

Börjar kl.15,30 den 15nov och pågår till ca 2 på natten, den nyaste filmen har ju premiär midnatt, så blir ett riktigt maraton i biosalongen :)


Ska det va en rubrik här?

filmen Paranormal activity 3 som vi sågs i fredags va bra, lite seg i början, men när den kom igång var den riktigt bra, enda som va jobbigt var tönt brudar som skrek för ingenting typ =/

lördagen var lugn och söndag jobbade jag, även idag.

Och imorrn blir det jobb, bytta dock mitt kvällspass till ett dagpass så jag går 7-12 ist, skönt med en kort dag, och direkt efter jobbet blir det att dra till gymmet med jessica :)

Usch va trött jag är, blir nog en tidig kväll och hoppas på att man kan sova, så man slipper klia sönder sig totalt i natt igen =/
Imorse när jag vakna var ja knallröd med utslag över hela kroppen och svullen i ansiktet, och överläppen var så svullen att det kändes som man hade åkt på stryk typ :p man kanske skulle ta och kontakta Vc snart och se vad det kanske kan vara..

Bröllopsdagen!

Idag firar henka och jag vår fjärde bröllopsdag, och det är tydligen blomster då, enligt denna sida.
och samtidigt firar vi 11år ihop, snacka om att åren verkligen flyger förbi..
Vi ska fira imorrn istället, då blir det en god middag och en biodejt :) vad vi ska se, såg ni i förra inlägget, sen blir det väl ett besök ner till henkas klubb..

Igår hade vi micke och lucas på fika här efter dagis, Erica följde med sin kompis ellinor hem och lekte och bakade med trolldeg.

Just det hyresbostäder ringde idag ahde vi inte haft 3mån uppsägning på vår lägenhet så hade vi fått radhuset =/ så himla typiskt..

Bokat biljetter

Bokade biljetter idag, henka och jag ska gå och se Paranormal activity 3 på bio på fredag :)
Minns knappt när vi var på bio senast, är nog minst 8år sen sist =/

Vi har ju sett de andra 2, dock hemma då :p så jag tänkte det kunde vara skoj att se denna på bio..

Här är trailern

 


Snabba puckar..

vikariebanken ringde redan idag, nu på morgonen.
Hon hade pratat med min chef och allt såg bra ut, så jag kom med i vik-banken :D ska dit på infomöte den 1 nov, sen kan folk börja ringa efter mej :D

I eftermiddag ska jag till arbetsförmedlingen tänkte jag, de har ett seminarium om vård och omsorg, ska va bra info, så känns som det kan va nåt att gå på, veta lite mer om hur framtiden ser ut osv..

Igår eftermiddag tog vi en skön skogspromenad hela familjen och linda med familj följde med, barnen hade jätteskoj när vi gick där, gick bl.a upplevelsestigen..

Intervju

Har varit på intervju hos vikariebanken idag, kändes som det gick bra, så hon skulle ringa min chef och ta referens och höra av sig inom en vecka ungefär, om jag kommer med så blir jag kallad till en informationstid och sen är det klart! Så jag håller tummarna, men tror det ska gå bra, chefen har ju redan sagt att jag kommer få bra referens av henne =)

Ska skriva in mej på körskolan =) fick lite pengar igår i present, så de kommer gå till teoripaketet på körskolan :) sen blir det att spara lite till körlektioner..

kalasdags

Uppe tidigt idag =/ jag som ville ha sovmorgon, men kunde inte sova längre..
Bara vi tjejer uppe killarna ligger och snarkar fortfarande :p

Ska fixa frukost strax och sätta igång med dagens bestyr, har ju lite att fixa med ska ju städa och greja och så ska jag baka sockerkaka och några äppelpajer till besöket i eftermiddag + att vi ska hinna med ericas simskola vid 14-tiden, det ska nog gå bra, hoppas jag :S

måste inskaffa en maskeraddräkt till erica, hon ska på maskeradfest i början av nov, måste kolla om de ska ha nåt på dagis oxå, för i såna fall måste ju loke oxå ha nån dress.

Tävling - Hejkånpejkån

jag tävlar hos Mansondust


Min födelsedag!

Grattis grattis till mej själv!
Fyller då alltså 27år idag, woho, bara 3 år kvar till tantgränsen :p haha skrämmande ju =/

och det firar jag meden öroninflammation =/ roligt värre..började igår, och idag börjar ja känna av det i andra örat oxå, men bara se glad ut och jobba på ikväll som vanligt, ska ta med mej lite fika och bjuda på jobbet sen, och eva lovade att sjunga för mej :p hehe

Imorrn är jag ledig, som det der ut nu iallafall. Funderar på att dra upp till skogen imorrn och grilla korv, köpa med sig en engångsgrill och ha en mysig höstdag i skogen =)

Nu blir det lunch här stuvade makaroner och isterband *mums*

Planering inför födelsedagen..

Igår kväll var vi på dagis på föräldramöte, men typ samma prat som alla andra gånger :p
Erica är äldst av alla barnen på dagis nu :) min lilla plutta <3

Ikväll blir det att jobba och imorrn kväll, ledig fredag igen..

Sitter och funderar på vad man ska bjuda på när jag får besök på söndag, vi ska fira mej lite då..
Morotskaka kanske?
vill inte ha nån tårta, inget jag gillar längre, och det är ju ändå min födelsedag, så då ska ja ju ha sånt som jag gillar.

Imorrn fyller jag år :) Erica har lovat att jag ska få frukost på sängen =) gounge!

Lägenhetsvisning

Idag tog henka och jag spånkan ut till klockaretorpet för att gå på en visning av en lägenhet, en 4:a på 100kvm.

så här ser planritningen ut:



2 uteplatser och en stor terass på 2:a plan, och den var fan verkligen stor.

Nästa vecka får vi svar på om vi får den eller inte.
5st som blev utvalda att få se den, så 20% chans att vi får den :p

Tävling - Barnlyan

Jag tävlar om ett presentkort hos Mansondust


Tävling - Just africa

Jag tävlar hos Mansondust


Min lediga dag

Varit ledig idag, dock ringde jobbet och kollade om jag kunde jobba kvällen, men tyvärr kunde jag inte det, skulle ju på ett möte i sörping som inte blev av sen =/ sen rinde de igen och kollade om jag kunde jobba imorrn kväll, men då är det föräldramöte på dagis, lite trist att säga nej till dom, men måste ju ha nån ledig dag oxå, tycker jag.
Och har bara tackat nej till jobb 3 ggr, så de blir nog inte sura på mej :p

Varit och storhandlat idag, skönt att slippa det nästa vecka när de flesta drar då barnbidraget kommer..

Fick ett mess imorse från hyresbostäder, vi har blivit erbjudna en visning på en av lägenheterna vi har sökt, så imorrn på förmiddan ska henka och jag dit och kolla på den, ett radhus i klockaretorpet..en 4:a, tvåplans och två uteplatser :)
Så vi får se vad som händer..

Min stora tjej!

Pratade med henka på min lunchrast igår, då berättade han att Erica hade varit nere i affären själv och handlat smör till frukosten igår, herregud, min lilla tjej är inte så lite längre märker jag, klarar av att gå till affären själv.
Och hon var duktig och gick runt allt och inte gick över parkeringen, det va bra gjort.
Tyvärr hade hon 3 kr för lite för det smöret hon tog, men så var det en snäll pappa som gav henne 3kr, skönt att höra att det finns bra folk kvar.

Idag ska vi på frejas 6-årskalas och sen ska jag vidare till jobbet och jobba kvällen, jobbkväll imorrn med sen ledig måndag och tisdag.

nehe om man ska ställa loke i duschen så han får duscha, Erica har redan gjort det, så man kan klä på dom sen..

Snart helg..

Fredag imorrn redan, och helg igen, gud vad fort veckan har gått..

Skulle varit ledig imorrn egentligen, men tog ett pass då en i personalen är sjuk, så imorrn ska jag äntligen jobba dag, har bara jobbat kvällar de senaste 3 veckorna typ :p

Efter jobbet blir det att möta upp familjen på stan och kolla på en present till ericas kompis Freja som fyller år nästa vecka (samma dag som mej :p) men vi ska dit på lördag och fira henne innan jag ska jobba.
Kanske ta en fika på stan oxå, får se vad barnen är sugna på..

Annars blir det att mysa med familjen imorrn kväll, eftersom jag jobbar lördag och söndag..

Sista säsongen

Ikväll börjar sista säsongen av Desperate housewifes, så himla trist att det är sista säsongen ever =/
Men man klarar sig nog, men lite tråkigt är det..
Så kl.21 sitter jag bänkad i soffan och tittar...

Gör ni detsamma?


Kesokaka

Har en kesokaka i ugnen nu som vi ska avnjuta sen tillsammans med varma hallon och en klick med vispgrädde. här kommer receptet som jag testade på:

Kesokaka
2 ägg
2 msk socker
2 msk hackad mandel
4 msk mjöl
rivet apelsinskal från 1 apelsin (valfritt, jag tog en vaniljstång ist..)
3 dl keso
1 1/2 dl lättmjölk

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg och socker. Blanda ner vetemjöl, mandel, keso och apelsinskal.
3. Slå i mjölken och rör om.
4. Häll smeten i en smord form och grädda i 45 min eller tills den har stelnat.

Hej sen senast!

Jobbat hela helgen och idag är jag äntligen ledig, ska bli skönt. Ensam hemma, barnen är på dagis och henka är hos linda&micke och tapetserar.. Tänkte va snäll och dra ner och köpa kanelbullar sen och dra upp dit och bjuda dom på det och lite kaffe.. Annars blir det väl att fixa lite hemma och plugga lite svenska. Måste dra till bauhaus i veckan och köpa färg, hittade en burk på 10liter för 199kr..

Klådan från helvete

Nu tänker ni säkert på analklåda eller liknande haha, men näe sånt har ja inte och om jag hade så skulle jag nig inte ha skrivit om det här ;p

Så fort jag kommer hem så kommer klådan, ser ut som nässelutslag, och det är över hela kroppen, kan knappt sova något om nätterna för att det kliar så in i helvete :/ och det är bara hemma, så undra om det inte är mögel eller nåt hemma, måste fan hitta en annan lägenhet snart, pallar inte med det här :/

20 min kvar på jobbet nu :) jobbar 14-21 imorrn med och på måndag, sen på tisdag är jag ledig igen :)


RSS 2.0