Flytten

Gud vi var inte hemma förän ca 20,30 igår och vi åkte hemifrån vid 10 tiden. Lindas flyttning tog ett tag, dels för att det var ju långa sträckor att åka, men skönt när det väl var över, svinhungriga var vi när vi närmade oss stan. Hade ju tänkt att äta pizza med Linda o micke där uppe, men klockan vart för mycket, men hon bjöd på pizza iallafall, vi fick pengar så kunde vi köpa det i stan sen, tack gumman. Kl.19,30 var vi i stan och lämnade släpkärran på jessicas jobb, sen hem till henne och hämta ericas bilstol och sen ut till eksund och hämtade gumman. Hade gått jättebra där, inga problem alls, första gångne hon var där själv. Men de hade vart och tittar på hästar och på emmas kaniner. Bara hon inte får nåt djurintresse, elakt kanske, men jag vill verkligen inte ha några djur hemma, och ridning är ju svindyrt.


Sen när vi lagt oss i sängen vid 22-22.30 då börjar idoterna på andra sidan väggen börja spika upp tavlor, vilka jävla idioter, de kunde inte gjort det tidigare. De kanske går på kameltid fortfarande? puckon. Fan så skönt det ska bli att få hus sen nån gång, inga såna idioter som stör.


Vår bröllopsdag idag <3 Ska dra till maxi sen ikväll och kolla om jag hittar nåt till henka, frågan är bara VAD?
Sen ska vi dra till Sing Thai och köpa med oss lite mat hem, så idag ska jag vara en sån där dålig mamma och ge Erica en Happy meal.

Kommentarer
Postat av: Lina

Du ör ingen dålig mamam för att du ger erica ett happy meal, vem har påstått det? Jag tycker det hör till att barn ska få äta sånt någon gång ibland med, det dör dom inte av =) Grattis på bröllopsdagen förresten!

2008-10-20 @ 12:47:22
URL: http://mizzlina.blogg.se/
Postat av: helen

Grattis!=)

2008-10-20 @ 12:59:18
Postat av: Carro

Grattis på Bröllopsdagen!! :-)

Du är abslout ingen dålig mamma som ger Erica en Happy Meal!!

Kram

2008-10-20 @ 15:02:37
URL: http://snuttungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0