Sunny monday

Måndag igen och en ny skön vecka. Kollade lite på smhi´s hemsida och såg att det ska bli toppenväder i veckan, uppåt +13 grader nån dag skulle det bli och sol, kanske erica kan cykla till dagis i veckan, hon har ju tjatat om det.

Igår slapp man baksmällan, som vanligt hehe. Mådde hur bra som helst, och inte speciellt trött, trots att man inte kom i säng förän efter 5, och somnade vid 6 tiden typ ;) vad som händer däremellan avslöjas inte hehe.
På eftermiddag åkte vi till blomsterlandet och köpte en bukett tulpaner och presentkort till Linda och jocke som hade fyllt år. Väl där blev vi bjudna på hemmagjord pizza och cheesecake till fikat, rätt så mumsigt.

Idag efter att henka har kommit hem ska vi hem till hans farmor och hälsa på, Loke ska få sin namngivningspresent, lite pengar hörde ja att det va, kanon, kan man köpa lite sommarkläder till honom.Vi ska även äta våfflor där, gott, vi åt aldrig några på våffeldagen. Jag är inte så jätteförtjust i våfflor o pannkakor, så när vi äter det brukar jag tillaga det mest föer erica o henkas skull.

Loke sov länge inatt, somnade strax efter 20,30 och sov fram till kl.9, han var en aning trött =) Erica somnade dock lite sent, tror klockan var 21, 30 när hon somnade och hon sov oxå till kl.9 ungefär.

Näe nu dricka lite te och äta en macka, får bli min frukost idag.

Fler som har barn som knappt äter nåt till frukost?

Idag åt erica 3 tuggor på mackan och drack lite yoghurt, äter jättedåligt på morgonen. Fast det händer nån gång att hon äter mer, men det är väldigt sällan.

Kommentarer
Postat av: Lina

Javisst, köket kommer bli tipp topp! Längtar så tills det är klart!



Allt bra med er? Haft en bra helg, hoppas jag .. ?



kramar

2009-03-30 @ 10:18:00
URL: http://ninninusens.blogg.se/
Postat av: Sandra

Har hört att barn mellan 2-4 år äter dåligt på morgonen när de nylgen vaknat. det gäller bara att de får i sig ngt så kommer hungern senare...

vissa vuxna kan ju inte äta ngt förns två timmar minst efter de vaknat..

2009-03-30 @ 17:53:17
URL: http://malmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0