Vart tog våren vägen?

Usch igår började det snöa igen, till en början såg det ut som det inte skulle ligga kvar, men så kom det mer o mer och sen var det ett faktum, snön blir kvar, så himla tråkigt =(

Vaknade vid 6 tiden inatt, då Loke hade vaknat. Gick upp o bytta blöja på honom, gav honom nappen och giraffen, så somnade han gott om. Men jag somnade nog inte om förän vid 7.
Erica ligger fortfarande och sover och klockan är 9,44 =D hon kom in till oss strax efter 6, då hon vaknade av att Loke hade gråtit och pratat, men hon somnade om fort.

Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, sånt som vi märker sen, vi har tvättstugan ikväll iallafall.
Måste ringa till dagis sen och säga att Erica kommer imorrn, det lär hon tycka är skoj, har ju vart borta från dagis i en vecka. Och på onsdag är det dags för utvecklingssamtal, ska bli spännande och se vad de har att säga om vår lilla stumpa.

Kommentarer
Postat av: linda och william

gud så skönt om william sov så länge:) fast det skulle ju inte gå i veckorna när vi ska iväg men lördag och söndag vore ju skoj, iofs sover jag själv inge länge då heller men en stund längre iaf:). Men William går ju och lägger sig kring 19 varje kväll så han sover ju många timmar ändå. Hoppas ert utv.samtal går bra men det tror jag då:) Kram!

2009-03-23 @ 14:51:15
URL: http://willinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0