Mors dag

Min mors dag började med frukost på sängen, trevligt =)
Åt lite frukost, klädde på oss och åkte ut mot hageby för att hämta upp Jessica, sen vidare mot hageby centrum för att köpa med oss lite fika och en blomma till mamma, fler som tänkte samma tanke, för vi fick nog stå i kö 10-15 min i blomsteraffären, tyvärr glömde jag ju kameran hemma, köpte en jättefin rosa lilja till mamsen.
Sen åkte vi ut mot Djurön och satte oss och fikade ute i trädgården, skönt i solen, ett tag, sen blev det för varmt, men lite färg fick man nog.

Väl hemma igen, fick jag bestämma vad vi skulle äta idag, så då blev det Thai mat. Henka och erica åkte och hämtade maten medans jag matade Loke och diskade lite och plockade undan. När de kom hem sen hade de köpt en fin bukett med röda rosor till mej <3 Det hade jag verkligen inte förväntat mej, men trevligt att bli uppskattad nån gång!


Fina blommorna jag fick <3


En blivande biker han med kanske?

Fick med oss Freddie gamla eldrivna motorcykel, som han fick av oss när han fyllde 4år, den gillade både Erica och Loke.


Vår bikerbrud!


Denna tröja köpte Erica i veckan på H&M

Ändrade planer

Det blev inget besök i lekparken, utan vi bestämde oss för att aten liten biltur till sörping istället och strosa lite och titta på båter, det slutade även att vi tog en varin glass oxå, plingade syster Jessica och kollade om hon vill hänga med och det ville hon ju =)

Sen vid 17-tiden åkte vi ut till Loddby och grillade, åkte förbi Nordik en snabbis och köpte ett presentkort till Sanna. sen fortsatte vi utåt. Åt lite grillat kött+korv, sallad och potatissallad, riktigt mumsigt.

Nu är vi hemma, Loke sover, henka är på klubben, han skulle vara chaffis ikväll, helt okej för mej. Så erica och jag har kvällen för oss själva. HAr köpte lite kräm och fruktsoppa till henne, hon har snart fått i sig ett halvt glas fruktsoppa, så det är ju bra =)

Mors dag imorrn, se om man får frukost på sängen imorrn då  =D

Trött

Har knappt sovit nåt inatt pga av Erica knappt har sovit inatt, haft en massa ont, och inte velat ta medicin, fick tvinga henne i den, så vi kunde sova några timmar iaf. Så jag fick sovmorgon nu på morgonen fram till 10,30, tack älskling!

Så vi ska väl äta lite frukost och sen bege oss utåt till nån lekpark och leka lite med barnen.
Ikväll blir det grillning, ska fira sanna som fyller år, så det blir att dra och hitta en present nånstans till henne.

Nån som har nåt tips på hur man kan få i Erica nåt att äta? Knappt så att hon vill ha yoghurt längre, och testa burkmat vill hon inte heller. Har ju aldrig haft såna problem förut, hon är ju ett sånt barn som nästan äter allt.

Så tips mottages gärna!

Fredag

Tandläkarbesöket gick jättebra, hon har en inflamamtion i tandköttet i övre käken, vilket var vanligt att barn kunde få. Så vi fick Paroex som vi ska badda tandköttet med, sen ska vi tillbaka om 2v, då hon egentligen hade tid, och se om det har blivit nån bättring, vilket ja hoppas.

Idag hade vi middagsgäster i form av Jessica, pappa o lotta, bjöds på lite snittar först, gjort av tunnbröd,pepparrot och hamburgerkött, riktigt smaskigt, sen blev det plansktek och till efterrätt glasstårta från Vienetta,blev lyckat, alla tyckte det var jättegott!

Loke sussar i sängen och Erica tittar på family guy, och jag ska väl hoppa in i duschen.

Tandis besök i em.

Fick en tid till tandläkaren i eftermiddag, så då får vi se vad de säger där.
BVC ringde nu på morgonen, den 22 juni, ska Loke dit på sin 1-årskontroll, med läkarundersökning och spruta.

Nehe om man skulle göra sig iordning och ge sig ut på en promenad, har lovat erica att hon skulle få cykla lite när febern var borta, och det är ju 2:a dan hon är feberfri nu, så det är ju skönt, fast ska ja va ärlig så har det vart lungt och skönt när hon har haft feber, inte trotsat alls nästan ;p gud va elak man låter, men men jag bryr mej inte vad ni tycker, för jag vet att jag är en bra mamma!

Min lilla tjej

Idag har vi vart på ingelsta shopping och shoppat lite, usch vad ja ogillar namnet, kunde de inte ha kommit på något bättre?
Men iallafall på jc hittade jag ett snyggt linne till mej själv och på hm, hade jag en check o handlade för, så Erica fick välja ett plagg, så hon valde en randig top med my little pony på, jättesöt.

Erica har klagat idag på att hon har ont i tänderna, hon pekade på en kindtand, den ser ut som om den inte riktigt har kommit ut helt än, och jag kommer faktiskt inte ihåg om hon har fåyy den tidigare eller om den har kommit nu, kanske därför hon har haft feber? Läste att de sista tänderna brukar komma mellan 2,5-3år, men sen är det ju olika från barn till barn. Tänkte ringa till folktandvården imorrn och kolla och se om man kan få nån tid så att de kan ta en titt på det. Hon kan inte äta nåt förutom yoghurt, inte ens mjukt bröd eller banan, för så fort hon ska tugga verkar det göra ont på henne. Annars gör det inte ont, så jag har ingen aning om vad det kan vara.

Hon har ju knappt ätit nåt den senaste veckan, och då nästan bara yoghurt. I början av veckan vill hon inte äta för att hon var sjuk, och nu pga tänderna =(
Hoppas vi får en tid imorrn.

Sofia: näe hemmatelefon vill jag ha.

Byta telefonabonnemang?

Jag har suttit och räknat och tänkt på att byta abonnemang på hemmatelefon. Jämförde det vi har nu till bredbansbolaget, och vi kommer tjäna nästan 300kr på det, tyvärr har vi 3månaders uppsägningstid på det nuvarande abonnemanget.

Har nån av er hemma telefon hos bredbandsbolaget? Hur tycker ni det har funkat?



Igår hyrde vi film,såg Changeling med Angelina Jolie och den var väldans bra vill jag säga, så de rekommenderar jag verkligen! Slutet kunde ju har vart bättre, men bra ändå.

Har ni sett den? Och vad tyckte ni?

Idag har Erica mått bra, eller hon har ju mått bra hela tiden, men febern har varit rätt låg idag, men vart jättepigg hela dagen, och det är ju skönt, då kanske det är på bättringsvägen.Fast hon äter dåligt, typ ingenting, men vatten får ja i henne iallafall då det känns ju bra.

Näe nu ska ja hjälpa henka med tvätten, vi ses!


Sjukstugan

Erica är fortfarande sjuk =( vaknade dock feberfri, men kom tillbaka sen på förmiddan, lilla stumpan.
Hon fick följa med ut en sväng, lite frisk luft är ju bara bra. Var även tvungen att gå till apoteket och köpa mer alvedon, passade på att köpa treo och solskydd till barnen,och den var ju inte billig 150kr, men var solskydd 50+ på den, så jag hoppas den är bra och värd sina pengar.

Jessica kom hit och hälsade på, satte oss ute på balkongen och solade lite, åt lite lunch, fikade och snackade lite, riktigt trevligt =) Men nu har hon åkt, henka med har dragit, skulle träna lite, Loke sover och erica sover nog oxå snart, hon verkar lite trött, och det är ju bara bra om hon vilar nu när hon har feber.


Loke när vi var på tropikariumet förra veckan


Henka och erica från tropikariumet


Lindas gravida mage <3



En sjuk liten erica.

Tävling - Nova star mössa



Jag tävlar om en Nova Star mössa från Pilutta
i Nikitas blogg,
Tävla HÄR du med!

Måndagslista

I dag, måndag är jag glad för att.....

  • Loke kom hem igen.
  • En ny spännande vecka
  • Henka kke har sommarjobb på g
  • För att jag har haft en mysig dag med barnen
Utmanar ALLA som läser min blogg att göra en likadan lista! Vore super kul att läsa om din måndag också!

Tävling - Rockafella



"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
en valfri t-shirt från Rockefella i samarbete med Rocka by Baby
 Var med och tävla HÄR du med!"

Tävling - Modelmini



"Jag vill vinna ett presentkort på 500kr från ModelMini hos Tant Ulrika"

Tävling - funky baby



Jag tävlar om ett presentkort på 250:- kr hos Funkybaby.se 
Klicka in dig hos
CRAZYANGEL och var med och tävla du med!

Tävling - Strössel



Jag är med och tävlar om strössel hos Hello Sugar .

Tävling



 "Jag tävlar hos Eira - Min ögonsten om en valfri body/tröja från Babykungen! Tävla HÄR du med!"




"Jag är med och tävlar hos Eira - Min Ögonsten om ett presentkort värt 500kr hos Mykidoo, tävla HÄR du med!"

Måndag

Åh blidde ett minus denna vecka med, och ett bra minus igen, det trodde ja inte, med tanke på allt fusk som vart, -1kg =D

Vecka 1: -1kg
Vecka 2: -1kg   Totalt: -2kg  BMI: -0,7


Igår kväll när vi kom hem så märkte jag att erica var lite hängig så jag kände om hon var varm, och lite varm va hon, så jag tog tempen på henne och visst hade hon feber =( Jag tänkte att vi väntar och se hur det är imorrn bitti och kollar tempen då igen och ser om det blir nån tandläkare eller inte. Imorse nu hade hon 39grader, så jag avbokade tiden och de skulle skicka hem en ny tid, lite trist, för Erica har verkligen sett fram emot att få gå till tandläkaren.

Ska väl göra lite frukost nu, lite ägg och bacon =D och sen gå och hämta den lilla busungen borta hos pappa.

Helgen

Igår var vi bjudna på mat hemma hos henkas farmor&farfar, supergott som vanligt. Så i helgen har ja fuskat lite, men cyklat en del, blir cykling ikväll oxå, så man får väl se om det blir nåt minus imorrn när jag väger mej.
Men iallafall det bjöds på rostbiff, kyckling och hemmagjorde potatissallad, och den var ju bara så himla god! Sen till efterrätt kladdkaka med grädde, hallon och jordgubbar, de första från ringstad gård, så svenska färska jordgubbar bjöds det på, mumsigt värre.
På kvällen sen fick ja sitta hemma själv och tråka, henka var fylleshaffis och jag fick inte följa med =(


Fick sovmorgon fram till 11,30 idag =D åt lite frukost och gick till pappa och hämtade barnen, åkte därefter till svärmor och hälsade på, blev en kort visit då de skulle iväg,hade ingen aning om vad vi skulle göra det, så vi övningskörde lite, och det gick ju rätt så bra, testade att parkera, och det vart väl skapligt, inte världens snyggaste parkering, men stog iallafall inom parkeringsrutan, och det var ju bra ;p hehe.
Drog sen vidare till halvars och tog en varsin glass som vi avnjöt i gräset och i solskenet =D

Om en timme ungefär ska vi ut till hageby och grilla med robin o sanna, ska bli trevligt. Loke ska vi lämna hos pappa snart, han ska ju sova där inatt med, eftersom vi ska till tandläkaren tidigt imorrn bitti, suck, måste åka hemifrån med bussen vid 7-tiden, men men det får väl gå.

Tropikariumet

Igår tog vi bilen och åkte ut mot tropikariumet och tittade på lite djur. Loke fastnade för ormarna och fiskarna. Blev helt galen när vi stog och tittade på stingrockorna, gallskrek som han brukar göra när han blir jätteglad =D Erica fastnade för hajarna, var det enda hon tjatade om innan vi åkte dit ;p Men det var trevlig och kul att hitta på nåt med familjen, i sommar sen ska vi även ta en tripp in på kolmården.

Idag var Jessica o Freddie här på besök och busade lite. Sen helt plötsligt kom henka hem, tidigare än han brukar och hade fått med sig  en massa bröd från praktiken, suck, vi som inte äter bröd just nu, men barnen gör ju det, så dom får väl glufsa i sig det, jessica fick med med sig frallor hem oxå.

Ikväll kommer Linda o Micke hit och hälsar på. Ska försöka komma ihåg att ta ett kort på hennes mage så får ni se hur mycket den har växt =)

Funderar på att klippa Lokes hår, det växer ju som ogräs, men samtidigt är ja så fjantig och rädd om det blir helt fel, eller om det blir för kort *suck* Med tjejer är det lättare tycker jag, bara toppa det ibland ju.

Tjejkväll

Igår kväll lämnade jag barnen hemma med henka och drog hem till Helen och höll henne lite sällskap. Spelade lite spel, snackade skit och glodde på lite bra program på tv:n, en riktigt trevlig kväll, fuskade lite igår och tog ett par godisbitar hemma hos henne, fy mej!
Gick hemåt strax efter 23 och kom hem till en kolsvart lägenhet, alla låg och sov, så jag gjorde detsamma och gick och la mej brevid henka.

Erica har lärt sig skriva sitt namn. Jag skrev hennes namn först så fick hon skriva efter mej, riktigt duktig ju.



Och så lite bilder på min lilla plutt









Onsdag

Onsdag idag, och redan sista dan med dagis för denna vecka är ju röd dag imorrn, så då är ju dagiset stängt. Så imorrn ska vi åka till Tropikariumet hela familjen, ska bli kul och intressan att se hur Loke reagerar på djuren, han lär nog bli jätteglad, han blir ju det så fort han ser djur ute, han är nog lite djurtokig =D Se om faster Linda jobbar där imorrn.

Usch det är risk för åska här idag =( jag avskyr åska. Henka kommer inte hem förrän efter 16, så jag hoppas åskan håller sig borta tills dess. Usch kommer ihåg förra sommaren när det åskade som fan, fönstrerna skallrade och man kände det fan i golvet oxå, usch. Och en natt kommer jag ihåg att det åskade, blev så orolig att jag fick sammandragningar, det var då jag väntade Loke.
Väldigt kvavt ute idag,inget skönt alls, blir ju svettig så fort man ska göra nåt typ ;p

Fick en avi med posten igår oxå, stog nåt konstigt som avsändare, men när jag hämtade ut den så var det från H&M, att dom inte skrev det då. Det var kläder till Loke,som inte fanns i lager sist jag beställde därifrån, hade jag totalt glömt bort ;p.

Loke har fått sin 5:e tand oxå, blir alltså den 3:e upptill =D

Känner mej naken =/ har tagit bort min piercing i läppen, fick så ont i tandköttet, så har det skaft bort så mycket av tandköttet, så nu struntar ja i den. Men är ändå sugen på nya ;p vill ha en ny i naveln sen när man har gått ner lite. Tog ju bort min när jag väntade Erica och så funderar jag på en intim piercing;p hehe

Aqua

Läste precis på blogg.se´s startsida att AQUA ska återförenas, kommer ni ihåg dom? Jag köpte deras skiva, var ju bra musik, tyckte man då iallafall =D
Frågan är om man kommer att tycka att de är bra nu, när man har vuxit upp, om nu musiken kommer att vara densamma. Erica kanske gillar den =)




Dags för första tandläkarebesöket!

Nu har man gjort lite nytta hemma, dammsugit och svabbat golvena, såg igår att det behövdes på golvet vid fönstret, hade blåste in en massa pollen, kankse därför man har vaknat och vart jättetjock i halsen, är ju björkpollenallergisk och mot gräs, förra året hade jag tur och kände inte av den alls, men i år verkar jag inte ha samma tur, blir nog en tripp till apoteket i veckan tror jag.

Erica fick post idag, från folktandvården. Den 25:e maj, alltså nästa måndag kl.7,40 ska Erica dit, så det blir hon och jag som drar. Tur det är en måndag och hon är ledig. Men usch va tidigt ;p måste ju upp skittidigt då ju, tror inte erica pallar att gå ända till skarptorp så vi får nog ta bussen, och då måste vi byta och ha oss. Undra inte om man ska kolla om Loke kan sova hos pappa och dom då, slipper man slita upp honom skitidigt och sen lämna honom hos pappa, får nog bli så, men ska väl höra med dom oxå hehe.
Ska bli spännande att se hur det går med första tandläkarbesöket =D

Dinkelplättar

Visste inte vad vi skulle ta till lunch idag, så jag testade på att göra dinkelplättar, och vart rätt så gott, erica älskade det mer än vad jag gjorde =D Och det är ju bra. Jag hade kiwibitar till och erica tog lite jordgubbssylt. Värt att testa om man vill ha en liten bättre variant av plättar.

6 dl mjölk
2 dl dinkelmjöl (sikt eller fullkorn, beror på hur grova du vill ha dem)
1 dl havregryn
2 ägg
1/2 tsk salt
1 tsk vanilj

Vispa ihop ingredienserna. Låt gärna smeten stå en stund och svälla. Du kan till och med göra den kvällen innan. Stek plättarna (eller pannkakorna). Skär upp frukt, t ex grapefrukt, banan och kiwi som är goda och vackra tillsammans.


Nu återstår det bara att komma på vad man ska ha till mat idag.
Några förslag?
 Helst så lite kolhydrater som möjligt.

Glaad

Vägde mej nu på morgonen, och vågen visade -1kg =D wiiihoo, supernöjd, bara fortsätta att vara lika duktig denna vecka.

Syttonde maj - 17maj

17 maj och Norges nationaldag, grattis på er!  Och grattis till vinsten i Eurovision contest -grejen, vet fan inte vad det heter, så intresserad är jag av det ;p
Jag önskar vi svenskar var så patriotiska och älskade vårat land lika mycket som norskarna gör. Verkar så pampigt med nationalsdagsfirande där, en massa flaggor, allt är stängt, folk är lediga och verkligen firar sitt lands dag med pampa och ståt. Men kanske ska bli norsk istället ;p hehe. Annars får vi svenskar bättra oss lite och visa att vi är stolta över vårt land och vårt ursprung. Tyvärr går det ju oftast inte att göra det i detta land, gör man det så blir man kallad rasist och det är så jävla fel tycker, man ska fan få vara stolt över sitt land och att man är svensk.

Nog om det. Idag har vi haft en väldans trevlig dag, busat massor med barnen och vart ute i Eksund och hälsat på, spenderade en del tid ute, blåste lite kallt dock, men man fick bita ihop och sno henkas tröja ;p Men både Erica o Loke hade kul, sparkade boll, tittade och klappade på kaninerna och klappade på Raymonds o Emmas hund, den gillade verkligen Erica.

Sen hem och lagade mat och slappade lite, sen vidare till pappa och lånade skrivaren lite, våra färgpatroner är slut =/ måste köpa nya.

Snart dags och lägga sig, eller om en timme typ.

Hoppas ni haft en trevlig dag!

Tävling - plastisock



"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfri body/t-shirt från Plastisocks nya kollektion! Tävlingen ordnas i samarbete med Tuffatilda.se och det blir hela 2 vinnare! Var med och tävla du också!"

Tävling - polarbröd



"Jag har tagit chansen hos Jennyn.blogg.se att vara med och tävla om en värdecheck på 500 kr på valfritt bröd ur Polarbröds sortiment. Tävlingen avslutas den 20:e maj klockan 19:00 med lottning!"

Valkyria

Igår kväll glodde vi på filmen Valkyria, eller det blev bara jag för henka somnad ju ;p hehe. Men filmen var bra faktiskt, gillar ju filmer som handlar om 2:a världskriget, har alltid varit intresserad av det, eller aa sen man läste om det på historian i högstadiet, och det syntes ju i betyget då ;p hehe. Hade dock velat sett nån annan än Tom Cruise, men han dög ju.

Idag ska vi på kalas ute i strömsfors, barnens kusin Philip har fyllt 7år, så blir att åka dit och ta en fika och barnen får busa loss lite.

Valkyria är ett fint namn tycker jag, hade planer på att Erica skulle ha fått heta det i andra namn,men så blev det ju inte, ångrar det lite, men hon får nöja sig med namnen hon har.
Erica Maria Tindra

Loke Odin Viggo
Och dessa fina namn fick ju Loke.

Allergi

Måste dra till vårdcentralen snart och få en kallelse till en allergi läkare, tror nämligen Erica har blivit allergisk mot äpplen. Åt ett äpple förut och hon fick vita prickar på överläppen och den svullnade upp lite, och vart röd runt munnen, så undra inte om det kan va allergi.

Jag är ju björkpollenallergisk och då kan man vara allergisk mot bl.a äpplen, så undra om inte erica har ärvt det efter mej. Men som tur är så tål ja allt annat förutom just björk då, och gräs.
Så blir nog att ringa vc nästa vecka och se vad de säger.

Igår em/kväll var vi nere på Ericas dagis på gårdsfesten de hade, och det var trevligt. De började med att sjunga några sånger tillsammans hela dagiset, sen fick man ha picknik med det man hade med sig och så fick barnen leka och så. Loke lekte oxå lite på dagiset, gungade och lekte i sanden och gick förstårs. Han går och går så himla mycket nu, lite svårare ute dock när han har skor på sig, men hemma går han nästan bara, visst han kryper ibland, men till 95% av tiden så går han =D Det är ju så himla skoj att se och verkligen skojigt att han är så tidig som Erica var.


Sångstunden på gårdsfesten på dagiset


Loke på dagiset


Freddie var ju här för några dar sen oxå, och äntligen har han blivit av med sin hockeyfrisyr ;p hehe. Han klippte luggen på sig själv, så då tog de bort allt =D


Min fina tjej<3

Gårdsfest på dagis

Idag blir det mycket dagis för stumpan, först sina 5 timmar, sne ska vi dit ikväll på gårdsfest, ska bli trevligt =) så blir att packa ner en liten picknik, hoppas bara vi har tur med vädret =)

Blir lungt idag här hemma, plocka o dona lite bara.

Trötta familjen

Hela familjen var trötta imorse,henka vaknade tio i 5 och börjar 5, vi gick inte upp förrän 10 över 8, verkligen jättetrötta idag, men vi kom i tid till dagis iallafall, så det var inga problem.
Va fort dagarna och veckorna går, snart dags att hämta stumpan på dagis igen ju, sen tänkte vi gå till pappa och hälsa på en sväng.
Måste till kiosken och hämta ut ett paket, har vunnit lite kläder till Erica, ett par lite längre jeansshorts och en fin randig klänning från polarn o pyret.

Gratis bio

Hittade en sida där man kan samla ihop poäng och få gratis biljetter, låter ju hur enkelt som helst, eller? Så gör som jag och gå in på  gratis bio och regga dej du oxå =D

Tävling - Namnnappen


"Jag är med och tävlar hos Edvinsmamma om 
2 paket nappar från Namnnappen.se
 Var med och tävla HÄR du med!"


Skön morgonpromenad

Så himla skönt det är att känna sig utvilad när man vaknar, vilket jag gjorde idag.

Tisdag igen och dags för dagis för lilla stumpan. De brukar äta frukt ute på morgonen när det är bra väder, vilket de gjorde idag, ser så himla mysigt ut. Var ju riktigt skönt väder idag oxå, så efter jag o Loke hade lämnat Erica på dagis, gick vi en promenad runt vilbergen, och stannade tillslut vid en lekpark så Loke fick gunga lite, sen hem och leka lite och nu sussar Loke i sin säng.

Nu ska jag nog sätta mej och läsa lite bloggar och bara slappa i soffan.

Tävling - crocs



"Jag vill vinna ett par valfria Crocs från NiceWork hos Tant Ulrika!"

Besök

Snart kommer Jessica o Freddie och hälsar på och busar lite, ska bli skojigt, tycker nog barnen oxå =D
Ses senare.

Min duktiga Loke


Helgen

Igår kväll var vi som sagt bjudna till Helen&Niklas på middag, den var jättegod och så drack vi lite, spelade monopol och snackade en hel del, en jätterolig kväll som vi snart får göra om =D

Sov fram till halv 11, superskönt, efter ett tag åkte vi till henkas mor och skulle hämta barnen, där bjöds vi på lunch. Efter det åkte vi till lekhuset och tittade, har inte vart där sen de flyttade till nya lokaler, och det var helt klart en förbättring, mycket frächare och ljusare.

På eftermiddan kom sanna med barnen hit och hälsade på och drack kaffe.
Ska snart åka och köpa pizza, gott dagen efter =D

Tävling - klädpaket från Minipeople.se



“Jag tävlar hos PetramedAochE om ett hemligt klädpaket till ett värde av 500 kr från Minipeople.se.Var med HÄR och tävla du med!”

Trevlig kväll ska jag ha

Lördag och lite partystämmning kommer infinna sig ikväll igen, igen tänker säkert ni, men jag tycker jag förtjänar det, så mycket som jag har suttit hemma med barnen de senaste åren, måste ju få lov att vara Tessan oxå och inte bara mamma. Så det ska jag vara ikväll, Henka och jag är bjudna hem till Helen o Niklas på middag och spelkväll, ska spela monopol, ska bli så himla kul, jag älskar monopol, spelade det mycket förr, den senaste tiden har det inte blivit så mycket av det, men enormt kul är det, ska bli kul att se hur det går att ränka pengar med alkohol i kroppen.

Barnen ska sova hos farmor och peter, kommer ha det skoj där, de skulle bl.a ut och mata änderna, de bor ju i kneippen, bara några 100 meter från strömmen, kanon ju.
Måste ner till affärn och köpa lite energidryck sen, som vanligt ska jag dricka det och sprit hehe.

Gratis Mode

Du vet väl att du enkelt kan samla poäng och få presentkort i en himla massa olika butiker? Inte kolla då in Denna sida och bli medlem



Fredag

Redan fredag, fattar inte vart veckan har tagit vägen? Men aa redan helg alltså, sköönt!
Vet inte alls vad vi ska hitta på idag, skulle ju ha fått besök med det blev inställt, så vi får hitta på nåt själva. Ska väl ta och plocka lite hemma, tycker man inte gör nåt annat än att plocka och plocka hela tiden..

Lugn dag

Har inte så mycket att skriva om idag, har nämligen inte gjort så mycket idag.
Lämnat erica på dagis, hem och lekt lite med Loke, under tiden han sov, fixade jag lite med tradera paket som ska iväg, har några kvar som ska få lite frimärken på sig och sen läggas på lådan.

Ska städa lite sen ikväll medans henka har hand om barnen, imorrn slipper vi gå upp tidigt för imorrn är det fredag och Erica är ledig. Imorrn får vi besök av Carro med sina fina pojkar, ska bli skoj.

Sjuka personer

Herregud vart är Hageby på väg egentligen?
Igår var det skottlossning i hageby centrum, några som rånade en väktare som skulle hämta pengar eller var det va. För ett tag sen var det mord på en kioskägare och för nån vecka sen var det en 5-årig tjej som blev bortrövad, som tur var hann mannen aldrig våldta henne som polisen misstänker var hans mål.

Vilka sjuka personer det finns egenltigen. Hur fan kan man vara så skadad i huvet så man tänder på barn och vill ha sex med dom? Kemisk kastrering på alla män som som har blivit dömda för det eller dömda för barnpornografibrott.
Vet inte vad jag skulle ta mej åt om nån gjorde så mot mina barn. Jag skulle nog inte ha några problem med att mörda då inte, inte för att det hjälper, men det skulle nog kännas bättre för mej, ett tag iallafall och så skulle han aldrig kunna skada nåt annat barn.


En massa bajs snack, är man mamma måntro??

Vaknade vid halv 5 idag av att Loke var ledsen, han hade då bajsat så det var ju bara att byta blöja på honom, och han var superröd på hela rumpan och pungen, tur att man köpte indominsalva igår, jättebra att de har börjat sälja det på ica här nere. Fick sen lite välling och napp för att kunna sova vidare, men det ville inte han, så jag fick hämta upp honom och lägga honom hos mej o erica istället. Men efter 2min var han ledsen igen, då hade han bajsat igen, byta blöja igen och sen äntligen få sova en stund till, somnade på min arm så gosigt <3 Fick sova fram till 7 då han vaknade och hade bajsat igen. En massa bajsande har det blivit de senaste dagarna, undra om det kan vara fler tänder på g? För ingen förkylning och inget sjuk.

Är skittrött idag, ändå gick jag o la mej vid kl.22 igår, hehe det va länge sen jag gjorde det. Lär väl bli samma ikväll kan ja tänka mej.


Slut på allt bajssnack..Kl.11 ska jag ner på stan och träffa Jessica, sen senare ska jag träffa en tjej och betala kläderna jag vann på tradera, hon bor ju ändå här i närheten, så då  kan man ju ses och fixa affären och slippa frakten.
Ikväll ska vi hem till jessica på kaffe o tårta, hon och Linda fylle rju nämligen år idag,
grattis Jessica och Linda på 21-årsdagen!


Näe nu fixa lite frukost till barnen.

sjukhusbesök

Var på sjukhuset idag och gjorde ett gyn cellprov, så nu är det överstökat, var ju inte alls så farligt som jag har trott, kändes ju verkligen inget alls.
Så har ni skippat det, ta tillfälle i akt och ta cellprov, man vet aldrig när det är försent.

Dagis

Ny vecka igen och tisdag, alltså är det dagisdags för lilla stumpan. Ska nog bli skönt för både henne och mej, som hon har tjatat om dagis, skönt att hon trivs och att hon vill dit.
Väl hemma sen blir det väl att ta tag i diskberget i köket, och det är inte lite, diskade aldrig igår efter maten och det får jag ju sota för idag.

Hade svårt att somna igår, både jag o henka. Har nån idiot till grannde som spelade skithög musik, skit jobbigt, speciellt när man ska sova. Tycker det har blivit sämre sen det flyttade in nytt folk i huset.

Tävling - Lollopard



Jag tävlar om fina priser från lollopard i Nikitas blogg
Var med och tävla HÄR du också,
du kan vinna en klänning eller shorts+tshirt med superfint traktor mönster
i ekologisk bomull

Måndag

Fick sovmorgon till 8,50, eller vi gick upp då, fast ja hade satt väckning på kl.9, tyckte det var konstigt att ja inte hade hört Loke, så jag gick in till honom och tittade, då stog han i sin säng och var glad bara =)även fast han hade kackat i blöjan ;p

Sen plockade jag undan lite för vid 10-tiden kom Helen o Ellinor hit och hälsade på, alltid lika trevligt =) Och tjejerna lekte jättebra idag, Loke kröp efter dom hela tiden, han ville ju oxå va med och leka lite och kolla in vad tjejerna gjorde.

Efter lunchen satte jag mej och fixade mej alla tradera paketen som ska skickas iväg, puh, jag har några kvar att packa sen är man äntligen klar!

tävling - Älskade hjärtegryn


Jag är med och tävlar om dessa underbara fina byxorna hos Älskade hjärtegryn .

Kumla

HAr spenderat ett par timmar hos syster yster i Kumla idag, åt lite käk och tårta och spelade lite tv-spel hehe. Innan vi åkte dit åkte vi en sväng till babyproffsen och köpte present till henne, en gravidbola och en liten nalle till bessen som den kan ha i sin vagn sen =)

ikväll går några auktioner ut på tradera, hoppas de höjs lite under kvällen, länken dit hittar ni till höger lite längre ner.


Vi ses imorrn!

1:a maj

Gårdagen började med att henka hämtade med vid 11 tiden ungefär och vi drog ner till klubben, där var vi fram till 16, så åkte vi hem och käka och gjorde iordning oss, henka drog tillbaka tidigare sen hämtade han mej vid 20-tiden. Hade skitkul igår faktiskt, fanns en massa trevligt folk att prata med och det gjorde jag =D haha. Fick nog i mej lite för mycket, var nog den där blå fisk-shoten jag tog ;p kom hem vid 3,45 imorse och somnade som en stock.

Vid 9,30 ringde klockan och vi gick upp, skulle tillbaka till lokalen, hämtade upp barnen först och åkte sen neråt och spenderade några timmar där nere.
Sen kände jag att illamåendet började komma och enormt jävla trött. Drog sen till kvarterskrogen i Lindö nere vid småbåtshamnen, vi skulle bli bjudna på käk, men jag ville inget ha, visste inte om jag skulle få behålla nåt, så dumt och chansa, bad henka skjutsa hem mej och Loke som då redan sov, så henka o Erica fick äta själva med farmor o peter.

Väl hemma tog det ett tag innan jag somnade, men efteråt var det väldans skönt att man fick sova lite.
Sen var det ju dags för mat tyckte jag och bestämmde att vi skulle ta pizza, gud så gott det va =D

Bakis

Usch blev bakis idag, men tog ett tag innan den slog till, återkommer senare med en längre uppdatering, nu måste jag dra o köpa en flottig pizza =D

rolig grej

Hittade denna hos min kusin, så ja snodde den eller jag kopierade den =)


 

TIO FÖRSTA
1. Första bästa kompis:  Helen, och vi är jättebra kompisar nu igen,efter några år ifrån varann =)
2. Första kyssen: hm ingen aning
3. Första kärlek: Johan hette han, men det blev inget.
4. Första husdjur:  en nymfparakit som hette Fanny
5. Första semester: Ålandskyryssning ;p
6. Första jobb: inget =(
7. Första köpta skiva: yabba dagga dance 2 och GES
8. Första riktiga kärlek: Henka <3
9. Första piercing: Hål i öronen
10.Första konsert: minns ej

NIO SENASTE
1. Senaste alkoholdrycken: cider,igår kväll
2. Senaste bilfärd: åkte hem en sväng nu vid 16-tiden
3. Senaste filmen du såg: kommer ej ihåg
4. Senaste ringda telefonsamtal: Min pappa
5. Senaste bubbelbadet: ingen aning
6. Senaste spelade låt:  Jingen aning
7. Senaste kyss: Idag vid 15-tiden kke
8. Senaste gången du grät:länge sen
9. Senaste måltiden: kebabtallrik med pomme ;p

ÅTTA HAR DU NÅGONSIN
1. Dejtat en av dina bästa kompisar:  Nej
2. Blivit arresterad: Nej
3. Blivit kär vid första ögonkastet: näe
4. Fastnat med blicken i någons urringning: inte fastnat men visst har man kollat
5. Fått ditt hjärta krossat:  ja
6. Sagt att du älskar någon utan att mena det: hmm det har nog hänt
7. Haft ett one night stand: Japp
8. Busringt till någon: näe


SEX SAKER JAG GJORT IDAG
1. Bloggat
2. Tittat på TV
3. Kollat på hojar
4. vilat
5. ska festa ikväll
6. Pratat i telefon

FEM FAVORITSAKER UTAN RANGORDNING
1. Mobilen
2. Sängen
3. tv:n
4. Datorn
5. -

FYRA PERSONER DU KAN BERÄTTA ALLT FÖR

Har nog ingen, berättar olika saker för olika personer

TRE VAL
1. Blått eller rött? båda
2. Sommar eller vinter?Sommar
3. Choklad eller chips? Choklad.

TVÅ SAKER ATT GÖRA INNAN DU DÖR
1. Skaffa jobb+ hus
2.Gå ner i vikt

EN SAK DU ÅNGRAR
Att man inte gick klart skolan, men hade man gjort det så hade nog inte livet sett ut som det gör nu, så jag är ändå glad över valen jag har gjort i mitt liv.


1:a maj

Ja igår var vi ju på 50-årsfest med god mat och dricka =D fick i mej 4 cider iaf hehe.
Efter det drog vi ner till klubben och där satt några göteborgare som hade kommit upp, satt och snacka lite med dom.
Vid halv 1 var ja lite trött så henka fick skjutsa hem mej och han kom hem sen strax efter. Inget bakis idag utan mår kanonbra!

Sov till 10,30, tur inte barnen va hemma, pappa ringde och sa att båda hade vaknat strax efter 5 :o
Henka drog ner till klubben vid 9-tiden, jag ska väl oxå dra ner snart, ska ringa o kolla om han har nån möjighet att hämta mej.

Vann en klänning till erica på tradera nu strax efter jag vaknade, en brunrandig klänning från polarn o pyret för 53kr!

Näe nu göra sig klar och ringa ett samtal.

RSS 2.0