Öppet hus

Idag var jag på öppet hus på dagis, erica åt lite korv med bröd och så tittade vi runt lite, kollade i hennes portfolio och pratade lite med fröknarna, annars var det väl ingen höjdare direkt. Loke fick va hemma med pappa, är nog kul för erica att få lite tid med bara mej ibland oxå. Sen gick vi till affärn med Helen & Ellinor som oxå skulle dit, stannade vi rutschkanan utanför, för flickorna ville åka lite.

Hämtade ut ett paket från Tradera oxå, 7par byxor + 7 toppar för ca 300kr med frakt, kanonbra tycker jag, jättefina kläder var det oxå, ser knappt använda ut ju. Vill ju inte slänga ut alltför mycket pengar på kläder till Erica just nu, blir så mycket förstört på dagis, är dte inte matfläckar så är det gräsfläckar ett skrapmärken om hon har ramlat. Men det är ju så barn är, då kan man ju likabra vänta några år med att köpa lite dyrare kläder.

Ska dra till mamma en sväng sen, se om hon hittade lite kläder till Loke, han börjar använda strl.62 lite mer nu, 56 börjar bli lite smått men än så länge kan han ha det. Tur man hade kläder mest i 56 eftersom han haft det så länge nu =)

Nehe du

Inte fick vi med oss Erica hem idag, näe utan hon ville sova där inatt oxå, så morfar får lämna henne på dagis imorrn, då får man ju lite sovmorgon imorrn med =D
Sitter här själv i soffan nu, henka har redan lagt sig, mår inget bra idag heller och Loke sussar i soffna.

Näe nu ska jag glo på Färjan som börjar p 5:an nu.
Vill med åka på kryssning igen, länge sen nu ju.

Hej hej

Sov fram till 9,30 idag, sköönt. Får ju passa på när gumman inte är hemma, inte alltid hon vill sova länge, men oftast så =) HAr fått i mej lite frukost oxå, så nu glor ja lite på tv och läser lite bloggar på nätet, Loke ligger i sin babysitter och är tyst än så länge *ta i trä* nog dags och få på honom en ny blöja strax och lite kläder.

Sen blir det att ringa till pappa och kolla hur det har gått med Erica och när man ska hämta hem henne. Ska fixa med tvätten eftersom vi hade tvättstugan igår kväll, har ju inte lust och ställa med vi 22 tiden och fixa med sånt. Vi gick och la oss vid 22,30, henka var skittrött och mådde inget bra, bara det inte är influensan han har åkt på. Loke och jag har blivit förkylda, är lite snoriga, hoppas det inte blir värre än så bara och så hoppas jag han hinner bli frisk innan torsdag för annars får han inte sin spruta då.Vill ju gärna ha den avklarad.

Söndagen

Idag har det vart en lugn dag, vaknade vid 11,45 hela familjen, verkligen skönt att få sova länge. Struntade i frukost och tog lunch istället. Lämnade av Erica hemma hos morfar och lotta, för vi skulle lämna peters bil, vår bil stog hemma hos dom, så då kunde ju inte erica följa med eftersom hennes stol sitter i vår bil. Så vi drog dit, tog en liten fika, fick höra att de tyckte jag hade gått ner i vikt, inte för att ja har det,gick upp 1kg denna vecka =( mej själv o skylla, men man kankse har minksat i omfång ändå, kankse är dags att mäta sig igen, tror det var 2mån sen jag gjorde det.

Åkte hem och väl innanför dörren slänge vi av oss kläderna och hade mysigt sex hihi, inte ofta sånt händer längre, sånt får man passa på och göra om nätterna när båda barnen sover, så det var riktigt nice, inte för att ni kanske bryr er, men skrev det ändå hehe.

Kl.17 började tvättstugan, så vi drog ner och slängde i tvätt och gick sen till pappa och käkade, de skulle har köttfärssås, ingen lyxig söndags middag kanske, men jag bara älskar hans köttfärssås, eller alla som har smakat den gör det =D
Erica fick vi inte med oss hem utan hon ville sova där, och det är ju klart hon får det då, är ju inget dagis imorrn ändå så. Så det blir att gå dit imorrn och hämta henne under dagen nån gång.

Ska snart mysa i soffan framför en film. Ha en trevlig kväll!

Mina nya skor som ja köpt, kommer från Ellos

Min älskade Erica <3

Jag är med och tävlar


Jag är med och tävlar om denna gulliga lilla boll hos Ninninusen. Bollen kommer från Lillabarnkammaren.

Trööött

Äntligen sover båda barnen, var skitsvårt att få erica att somna, hon gjorde allt för att inte sitta still för länge, för då kunde man ju somna, sikken unge ;p Och Loke Har ja lagt i sängen minst 5 ggr, somnat och sen vaknat efter 5-10min *suck* Men nu ligger han här i soffan och sussar så gott så, somnade vid 22,30 typ, så nu njuter jag av tystnaden, för nu är det tyst, har blåst som fan nu under kvällen men nu verkar det ha lagt sig.


Hoppas Erica blir blöjfri snart, så den kostnaden blir lite mindre.Går ju åt en del blöjor här hemma nu. Ett bra steg på vägen är ju att hon byter blöja själv. Hon hämtar en, tar av sig den gamla blöjan och lägger dit den nya, torkar med en våtservett och sen stänger blöjan, där får man dock hjälpa henne annars sitter den alldeles för löst, men hon är duktig vår lilla tös <3

Jag kommer ju aldrig att somna, har skitsvårt att somna om inte henka är hemma =(

Fredag och lördag

Ja igår kom ju Jessica och joy hit och var barnvakt till Erica o Loke,åt lite tacos ihop och snackade, riktigt trevligt faktiskt. Skulle vara kul att ha en tacokväll med en massa tillbehör och bara äta gott och sitta och snacka.

Sen drog Henka och jag hem till mankan och satt där en stund. Var trevligt, fick träffa lite folk från klubben i göteborg, kul att få träffa dom oxå, eller en hade jag ju redan träffat.Henka och dom har ju oxå fått tag i en klubblokal nu, så där lär man väl festa rätt mycket i framtiden =D Åkte sen vidare till Bifrost mc, var så där, inget kul folk direkt, var hemma vid kl.24, och lagom tills vi kom så vaknade Loke igen, så jag fick värma lite ersättning till honom. Usch va ont jag hade i tuttarna inatt/morse. Ammade honom vid 11 tiden första gången idag. Drack 2 cider 4,5%, och sista drack jag vid 23,45, så då var ju alkoholen ute ur kroppen.

Efter frukosten åkte vi till city gross och handlade lite,köpte lite godis till mej och Erica, vi ska ha en riktig myskväll hon och jag, Loke lär ju sova för det mesta,Henka är hos Lelle sen ska de till bifrost ikväll, men han skulle vara nykter och köra. Köpte även pärlor till Erica, snören och pärlplattor. Så både hon och jag har ett jättefint halsband som hon har gjort alldeles själv, så himla duktig ju, hon håller på med en till Henka oxå.

Just det för er som är nyfikna på vad Me & I är för nåt, kolla in deras Hemsida

Loke 3mån

Tänka sig att han blir hela 3 månader idag, redan, herregud snart fyller han ju 1år, vad fort tiden har gått och kommer nog att fortsätta i den takten.

Igår hade henka uppskrivning på släp till lastbilen, han kuggade ju förra veckan, men igår klarade han det =) så nu är det bara uppkörningen kvar, den är han inte orolig över, men man har funktionsbeskrivning oxå, där han från vägverket betsämmer en sak och då ska henka kunna beskriva den för honom. Tror det är 11 olika saker som han måste kunna utantill. Men det klarar han nog galant.

Och Linda ska flytta till kumla, näe inte kumlaantalten om ni trodde det ;p hehe utan hon och Micke ska flytta ihop, nästa vecka redan, de var o kollade på den i förrigår, och var de enda som hade tittat på den, och ville de ha den så fick dom den. Så det är ju kul för henne, bara hoppas att hon hittar nåt jobb där uppe snart.

Idag ringde bvc igen, nu var hon tydligen frisk, kunde hon inte blivit frisk igår hehe, men iallafall nästa torsdag ska vi dit kl.10 så ska han få sin spruta oxå, måste fan fråga när erica ska få sin tid, hon blev ju 2,5 i aug, snart oktober ju, tar ju inga långa tider och väga och mäta.

Nehe om man skulle ringa sin kära syster Jessica och kolla när hon o Joy kommer ikväll och tar hand om barnen, ska ringa till mamsen en sväng oxå.

Ha en bra dag =D

Ps. Jag har Me & I party den 8nov, så vill ni komma så hojta till, vore skoj =)



Om mej själv



Snodd av Sara :)


Namn: Tessan (eller Theresé då, men avskyr det namnet ;p)

Födelsedag: 13:e Oktober

Hemstad: Norrköping

Ögonfärg: blå/gröna

Hårfärg: svart igen

Längd: ca 160 cm

Höger/Vänsterhänt: Höger

Värsta vana: är alldeles för snäll!

Stjärntecken: Våg

Sko-stlk: 39

Är dina föräldrar skilda: Ja

Kär? Ja

Skor idag: just nu inga ;p

Din svaghet: hm vet inte

Dina rädslor: att nåt ska hända min familj, spindlar,småkryp

Mål för det här året:uppfostra barnen bra =) hehe

Mest använda fras på msn: aa

Det första du tänker på när du vaknar: tänk om man fick sova flera timmar till =D

Dina bästa kännetecken: hm vet inte

När går du och lägger dig: olika men oftast mellan 22-23

Mest saknade minne: vara gravid


Du?

Svär: JA

Sjunger bra:nja, halv skapligt kke

Duschar dagligen: Jupp

Tycker att du är attraktiv:of course ;p eller för det mesta

Kommer överens med dina föräldrar: Ja för det mesta

Gillar åska: absolut inte!

Spelar något instrument:

Äger en iPod: nope

Går till kyrkan: Nej

Sover med gosedjur: nope

För dagbok: nä men blogg :P

Dansar i regn: oftast inte

Sjunger i duschen: nej


Senast du:

Skrattade: kommer inte ihåg

Grät:var ett tag sen

Filmen du såg: mamma, pappa, barn

Tuggade tuggumi: minns ej

Drog ett skämt:idag för henka.  Vad får man om man korsar en lärare och vampyr?   Blodprov *asg*

Sång du sjöng: var är tummen?? med Erica och Loke

Välkommen hem



Snacka om att känna sig välkommen hem imorse, satte på tv och kanal lokal, vilket jag brukar glo på på morgonen när de visar Rivstart, så visa dom denna video, men min favvo Ralf =)

Loke sover, han somnade på vägen hem, igår sov han från att vi kom hem fram till 12,30.,så vi får se hur länge han sover idag. Sista dan för dagis denna vecka, imorron skulle kanske Carro komma hit på en lekfika med sina söta killar Kevin & Alvin. Lova henne en kladdkaka, så jag får väl stå mitt ord om de kommer hihi.

Hämtade ut mitt paket från ellos igår, kul va =) ska fota lite på det ja köpte så får ni se, om ni nu vill =)
Nästa vecka får ja mina grejer från hm,äntligen, lite julklappar till erica o vantar, äntligen, börjar ju bli lite kyligt på mornarna när man går till dagis.

Inställd

Bvc ringde precis, bvc sköterskan är sjuk, så vi ska inte dit imorrn =( *snyft* jag som ville det, hon skulle ringa nästa vecka så får vi en ny tid då. Men åh vill ju veta hur mycket loke har gått upp och växt ju, ja mena orka vänta till nästa vecka då hehe.

Gick en liten promenad efter dagis, Erica åkte lite rutschkana oxå, lite skönare temperatur ute nu än imorse. Men hon ville inte hem från dagis idag, slängde sig ner på gräset och tjurade hihi, hon har humör vår lilla tös. Henka påstår att hon har ärvt det efter mej, undrar vad han menar med det? hm..

Snart helg =) ska dricka lite cider, 1 eller 2 på fredag har ja tänkt. Jessica och hennes kompis ska vara barnvakt under kvällen, vi ska bara vara borta några timmar. Ammar Loke vid 21 tiden som vi brukar sen somnar han oftast och sover hela natten, men tänkte pumpa ut mjölk ifall han vaknar och att ha till dagen efter, kommer nog köpa nån färdig ersättning oxå. Henka ska vara nykter så det känns bra, inget dåligt samvete här inte =) Men på lördan ska henka dricka så då får han dra till Bifrost  MC själv, vi ska dit på fredan oxå. Så är ja hemma och myser med barnen på lördagkvällen, köpa lite gott till Erica och mej =)

Dimma

Usch sikken dimma det var imorse, såg knappt nåt utåt, men det har börjat lätta upp nu, så vi hittade till dagis hehe. Lite kyligt var det oxå +8 grader, så idag fick Loke ta på sig sin overall, har ju ingen jacka till honom, känns å onödigt och köpa på sig det nu, när det ändå börjar bli dags för en overall snart. Slarviga som vi är så glömde vi ericas jacka o mössa på dagis igår, eller vi had eingen tanke på att ta med den, var ju nästan +15 grader igår när ja hämtade henne, jag hade bara en topp på mej när jag gick och hämtade henne, snacka om temperaturförändringar =D

Idag slutar henka tidigare från praktiken, han ska nämligen till linköping. Han ska delta i en studie, där de söker oerfarna och erfarna lastbilsförare för att testa en simulator, som de ev ska ha inom utbildningen inom några år, så den ska han få testa och får 500kr som tack för hjälpen =D kalas ju hehe.

Jag ska bara ta det lungt idag, glo på tv och sitta vid datorn och pussa o busa med Loke

Kvällen

Ikväll had evi mycket besök, mamma och freddie kom förbi, skulle hjälpa mamma med en sak på nätet och så had ehon med sig lite jeans till erica, några kan hon ha nu, de andra var i strl 104, så de får vänta ett tag. Fick även en dress som hon hade köpt, hon skulle egentligen få den i julklapp men fick den redan nu istället =D Linda, pappa och Lotta kom förbi oxå, ställde mej och gjorde en kladdkaka *gottinam nam*

Har ni börjat köpa julklappar än?

Jag har köpt till Erica bara, 3 filmer. My little pony, Meckar  micke och en julfilm med filmer av Astrid Lindgren. Loke ska få ev få en tidig juklapp redan nästa månad, tänkte köpa en gåstol till honom, hade en till erica, som tyvärr e paj nu, men tyckte den var kanon och hon älskade den =D

Näe nu ska jag se på Mamma, pappa, barn. Väldans rolig film

Återbesök

Idag var jag på efterkontroll hos barnmorskan, kul att träffa henne igen, vi missade ju varann på förlossningen, hon jobbade helgen efter ja födde Loke, och han föddes på torsdan och så så hann vi åka hem innan hon kom. Men allt var bra, hon kollade om ja hade läkt bra och det hade jag ju,och mina knipövningar hade gjort sitt, så det är ju kalasbra.

 Ni som har fött barn, ni gör väl era knipövningar?

Ska tillbaka dit snart och te ett cellprov, lika bra att ha det avklarat.Billig försäkring att kolla upp det innan det är försent, men samtidigt så har ja tecknat en speciell försäkring mot just cancer i underlivet och äggstockarna och allt. Blev erbjuden ens ån och tänkte lika bra att ta en, kostar 39 kr imånaden tror jag det va, och mamma var ju på en sån undersökning i vintras, och de hittade förndringar på hennes äggstockar, och sånt är ju ärftligt.

Så har ni inte vart och tagit cellprov så gör det!

Linda var snäll och lämnade Erica på dagis, hade gått bra men hon hade vart lite ledsen när jag gick, men det gick över när de sen skulle gå till dagis. Snart kommer Linda hit med en sallad till mej, hon skulle ner till stan en sväng, så jag skickade med lite pengar så hon kunde köpa med sig en sallad från PAUS, älskar deras sallad, speciellt deras fetaost.

Ny vecka

Idag sov vi fram till klockan 11 innan vi gick upp,hann dock att amma Loke 2 gånger innan det. Men riktigt skönt att sova länge. Linda kom över en sväng idag, hon fråga om jag kunde färga håret på henne, och det är ju klart man ställer upp på det, så det har vi pysslat med idag och snackat lite skit, kommer ju sakna henne när hon flyttar upp till Kumla =(
Jessica kom förbi oxå, så de drack lite kaffe och jag tog en kopp te med smaken jordgubb/champagne. De kollade igenom lite till på Ericas gamla kläder, så jag vart av med en del idag med, har lite jag ska sätta ut på tradera.
Usch Loke ramla ur sin babysitter idag, fick precis tag i honom så han åkte aldrig i golvet som tur va, måste höja upp ryggen på babysittern, han skjuter ifrån med fötterna, så hela han åker uppåt, busungen :p

så här fint blev det med blomman inne på gästtoan =D

mina underbara barn <3

LOKE
Erica fick nya skor av farmor&Peter. Tackar och bockar!
Dessa tennisskor fick hon oxå

Vinnaren

Vinnaren av halsbandet blev:
Linda
willinda.blogg.se

Grattis grattis. Har mejlat till dej.

En jädra bra låt


Grattis pappsen

Idag har vi vart hos pappa som då fyllde 49år idag, ätit smörgåstårta och gräddtårta. Tror han vart glad när han fick sin present av oss, han fick ju en TENS apparat av oss barn, han  fick tårar i ögonen när han såg vad det vad, kul att se.. =D

Gud så skönt det var att få träffa Erica idag, igår såg man henne bara en kvart sen ville hon till morfar, så det är verkligen skönt att ha henne hemma igen, min underbara lilla tjej, även fast hon inte är så lite längre, inte långt kvar tills hon blir 3år ju, så kommer hon ALLTID att vara min lilla tjej <3

Fick höra nåt kul igår, en kompis till en av mina systrar som väntar barn har sagt att hon tycker jag är en jättebra mamma, och att hon ser upp till mej, det var verkligen skönt att höra, inte ofta man får höra sånt, så det sög jag verkligen åt mej =D


Prata lite med mamma idag oxå, inte så ofta man pratar med henne nu för tiden =/ men iallafall hon hade lite jeans till erica som freddie har växt ur, sen skulle hon ta med lite av freddies gamla kläder så ska ja kolla om det är nåt jag vill ha till Loke, annars är det bara att ge till myrorna, för det var det hon hade tänkt och göra själv annars.

Nehe nu mysa lite med maken, passa på när barnen sover ; )

PS. glöm inte tävlingen som går ut imorron, kolla längre ner i bloggen

En till

Jag är med i ännu en tävling, där man kan vinna ett fint höstpaket från Aromboden. Tävla HÄR du me

Jag är med och tävlar



Jag är med och tävlar om en valfri fin bokstav, gör det du med HÄR

Bortbjudna

Idag på under kvällen har vi vart bortbjudna till henkas farmor och farfar på middag, hon fyllde 76år i veckan, så vi har ätit lite mat och fikat och pratat en massa strunt. Riktigt trevligt, Loke sov för det mesta, han var vaken ett tag när vi kom dit bara.

Imorrn ska vi till pappa och äta där med, blir smörgåstårta där *mumsigt* han fyller 49år, så nästa år när han och jag fyller jämt ska vi ev ha 75års kalas ihop. Bra att han är kock, kan ju han fixa med maten hehe.
Efter vi har vart där ska vi dra ner till bowlinghallen och spela bowling med Erica, Linda skulle ev med haka på.

Funderar på om man skulle ta en promenad imorrn oxå, känner att det behövs efter att man har ätit idag, har inte vågat räkna några points under helgen, men det blir det att göra på måndag igen som vanligt.

Nehe ska nog lägga mej snart, ögonen börjar gå i kors X) hehe

Go natt på er!


Städdag

Idag har vi vart duktiga henka och jag,har grovstädat badrummet, så nu strålar det fint. Även lilla toan då har vi tagit, har köpt en liten gullig kruka och satt en växt där i, en hjärtan på tråd, vart verkligen fint. Ska köpa till badrummet oxå tänkte jag. Sen har jag dammsugit,svabbat golvena och henka fixar i tvättstugan, skönt att ha det avklarat sen.

Erica är hos farmor och peter, blev lite ledsen när vi skulle åka därifrån igår, men sen när de skulle vinka av oss från balkongen då blev hon genast glad direkt =D Ringde dit igår kväll och kollade hur det hade gått, och det hade gått hur bra som helst. Är nog bra för henne att komma hemifrån lite, så hon får all uppmärksamhet, hon kan ju inte få det hemma längre, hon har väl haft lite svårt att acceptera det, men hon vänjer sig nog. Hon måste ju lära sig att Loke me behöver uppmärksamhet. Hon skulle åka med dom ut i skärgårn en sväng idag, hoppas hon får det kul.

Snart kommer nog Jessica oxå och ska färga håret på mej, äntligen. Köpte blåsvart, det är svart, bara att det skiftar i lite mörkblått när solen ligger på, väldans snyggt tycker jag då =D Köpte även en vintermössa till Loke igår och erica fick välja nåt hon ville ha, så hon valde en rosa tröja med My little pony på.

  

Gillar du Britney spears?

Kolla din denna video
http://www.toxicjunction.com/get.asp?i=V4665

Och se om ni fortfarande tycker det hehe

Glaad

Jag är absolut nöjd med viktnedgången denna vecka,började i måndags så 5 dar har jag kört med vv, men iallafall -0,6kg har ja gått ner, så det känns toppen =D Vikten vill jag inte skriva ut än, får bli vid ett senare tillfälle.

Snart ska henka dra till vägverket och skriva upp igen, nu för E-kort, alltså släp till lastbil, men det kommer han nog klara galant, håller tummarna för honom. Efter det skulle han till kursen och öva och backa med lastbil och släp.

Vid 12-tiden kommer Linda till stan, hon ska vara här en vecka. Får väl se när hon flyttar upp till kumla, hon och micke har kollat på en lägenhet, vet inte om dom har fått nåt svar än, men får de lägenheten så får de flytta in 1 november.

Idag ska jag äntligen färga håret igen, har längtat massor, har inte velat göra det under graviditeten, hört att resultatet kanske inte blir lika bra. Får se om det blir svart eller blå/svart...Kanske sätter in en bild på senare eller imorrn. Inatt ska Erica sova hos farmor och peter och imorrn hos morfar o Lotta, så hon kommer att vara borta hela helgen, eller man får ju se henne under dagen imorrn, bara över nätterna hon är borta ifrån oss. Och jag har inte dåligt samvete över det, hon vill ju det,så då vet jag ju att hon kommer att må bra, och vill hon hem så är det bara att de ringer så hämtar vi henne. Så har ni negativa kommentarer om det, så kan ni behålla dom för er själva!

Skogspromenad

Gud så skönt det var att gå en långpromenad i skogen, har aldrig tyckt det förut, men idag gjorde jag verkligen det, kankse var för att vi gick hela familjen, riktigt mysigt, så det lär det bli fler gånger. Var ute och gick i ca 1,5timme och lagom skönt väder ute. vi pratade om att gå samma runda och då gå vidare till grillplatsen vid tjalvegården och grilla lite korv, kan ju vara mysigt, och grillad korv på pinne är ju godare än och grilla på en vanlig grill.


Nehe fundera ut vad vi ska äta idag..
Den ständiga frågan här hemma är:
Vad ska vi äta idag?

Fler som har det likadant hemma?


Torsdag

Usch så trött jag är om mornarna, kanske sover för länge, orkade inte upp förän 8:10, så det var bara att studsa upp ur sängen emd ett glatt humör, nja ja ljög lite =D men drog mej upp ur sängen, efter att erica slitit av mej täcket, jädra busunge ;p svinkallt ju. Men iallafall upp kom jag tillslut, fixade lite frukost till Erica och plockade fram kläder till båda barnen, sen satte jag mej o ammade Loke och tittade på Madicken på tv, en av mina favoritfilmer av Astrid Lindgren. Funderar på att köpa eller ladda ner en massa filmer av henne, speciellt Madicken.

Gick sen mot dagis, och innan dess hann jag bli irriterad på en granne, hon bor på nederbotten och hade ställt sin jävla cykel mitt i gången i källaren, alldeles utanför cykelförrådet, måste vart jävligt jobbigt och öppnat in dit, så var ju tvungen o flytta på den för att komma fram med barnvagnen, och samma sak igen sen när vi kom hem.

Snart slutar henka, de går bara halvdag idag, så ja hoppas han hinner hem tills det är dags att hämta erica på dagis, kan ju vara trevligt att gå tillsammans dit, var ju ett tag sen. Ska passa på att titta i Ericas portfolio som de har på dagis, se vad hon har gjort sen dess. De skriver lite och sätter in bilder på vad de gjort och vad de har lärt sig och så, väldigt kul att se faktiskt.

En bekant till mej tyckte det var så konstigt och knäppt att de hade så på Ericas dagis, för så har de nämligen inte på deras dagis. Skrattade lite inombords när ja hörde det, för det är så att vårt dagis ligger före i den utvecklingen, det ska nämligen bli så på alla dagis här i stan. Så sen när det har blivit så på deras dagis kommer hon säkert tycka att dte är jättebra, skulle inte förvåna mej haha =D Sen tyckte de öven att det va knäppt att det var ett sockerfritt dagis, att det har gått till överdrift. Jag visste inte om det när ja sökte det, utan fick reda på det på inskrivningen på dagis. Men jag tycker det bara är bra. De är ju inte där för att äta glass och sånt, ja menar det kan de ju få hemma. Men mycket jag hör från dom går in genom ena och ut genom andra örat hehe =D

Ny chans att vinna

Nu är det dags att lotta ut ett nytt fint halsband från PUSS!

Detta fina silverhjärta kan du vinna.

För att vinna ska du skriva en kommentar i detta inlägg om att du ät med och tävlar och skriv ett inlägg i din blogg om att du är med och tävlar och länka hit till tävlingen.
Har du ingen blogg så skicka ett mejl om tävlingen till minst 3 vänner. Glöm inte att skriva din mejl till mej så jag får tag på dej om du vinner =)
Lycka till!

Tävlingen pågår till 22september.

Dagens goda gärning


Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg – dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta.

 

Här kommer min läkning till www.uppdragbarn.se, jag hoppas ni med gör det samma så de får ihop en massa med pengar som kan hjälpa dessa barn.


Onsdag

Erica sov en stund igår efter dagis, måste fråga sen hur länge hon sov på dagis igår, hon brukar aldrig sova nåt hemma på dagen då, men jessica väckte henne när hon kom hit,erica hade ju längtat efter att Jessica och Joy skulle komma, blev jätteledsen när de skulle gå hem, lilla gumman. Satt och tittade på kort  igår med jessica och joy, himla kul faktiskt. Vilka minnen som ploppar upp i skallen, fanns bilder på när freddie var lite, så go och knubbig han va, till skillnad från nu, jättespinkig ju hehe.

På kvällen åkte vi till barnens farmor o sambo och åt lite korv och blåbärspaj *mumsigt*
Idag kom erica gruppfoto från dagis, vet int eom vi ska köpa det, förra året gjorde vi det, sen så fick vi ett från dagis oxå, lite onödigt att ha två stycken. Så typiskt då, Erica är den enda som inte tittar in i kameran, hon tittar åt ett annat håll och skrattar =D gumman.

Fick även en postavi, ska hämta ut ett paket efter 16, undra om det inte är pappas present, han fyller år på söndag. Han läser ju inte här så då kan ja skriva vad han ska få, han ska nämligen få en tens apparat, han hyr en nu genom landstinget, så då tänkte vi att han skulle få en, han har ju sån värk i sin rygg, därför han använder en sån och går hos en sjukgymnast.

Hm undrar när Loke ska somna, han har bara sovit en halvtimme sen 8 tiden och det är inte likt honom, han brukar ju sova minst 1,5 timme, men nu åt han lite tidigare än vad han brukar göra, så då kanske han somnar snart.

Snart dags för gårdsfest på ericas dagis, närmare bestämt den 30 september, dagiset firar då 30år, kan ju vara trevligt. Den 6 okt är det även dags för fotografering igen, men nu indivudella foton, hm vad ska hon ha på sig då, eller ska man köpa nåt nytt fint? Hm får se vad ekonomin säger, måste ju ha lite pengar när ja fyller år oxå, tänkte försöka mej på att göra egen smörgåstårta då, men får bli 2st, en lite mindre åt mej och några fler, vill ha en utan räkor och sånt oxå, för det är ju så äckligt, men man kan ju va snäll o ge andra en med räkor på =).

Njuter

Sitter här i soffan och njuter av tystnaden. Erica är på dagis och busar och Loke sussar gott i sängen.

Fått i mej frukost, så nu är man mätt i magen. Blev fiberhavregrynsgröt, 2 mackor (ena var ericas som hon inte åt upp, onödigt o kasta) och en kopp té.

Idag blir det bara att slappa, har ingen lust med nåt annat, eller diska lite kankse man ska ta och göra lite senare. Jessica o Joy skulle komma förbi idag oxå. Skulle hjälpa Joy med att visa henne hur man fyller i blanketten om föräldrapenningen. Inte långt kvar för henne nu, den 1 nov är bebben beräknad. Tror det är en liten tjej, får se om jag har rätt  =)

Oj nu kom posten, ska ta och kolla vad det var för nåt, Loke håller på och vaknar låter det som.

Hej hopp ses senare

Lovisa: Det blir nog ljuras trafikskola.

Tävling


Jag är med och tävlar om svensk designade barnkläder från Lilloliv Design, tävlingen hittar ni hos En Mölnbobos Liv. Alla kan vara med och tävla. Tävlingen avslutas 30 september.”

Tävling


Jag är med och tävlar hos En Mölnbobos Liv om ett smycke från Pärlsmycken . Tävlingen avslutas 30 september.

Jag är med och tävlar


Jag är med o tävlar om 1 presentkort på 300kr hos Wiells hörna i tant Ulrikas blogg. Var med o tävla du oxå!

Körning

Körde lite med henka ikväll på en parkering. Gick bra, krockade ju inte hehe. Men snacka om att jag var nervös, första gången jag körde ju =)  körde bara runt och runt på parkering, testade lite höger och vänster svängar, testade på gasen och bromsen så jag visste hur det kändes och så, blir och göra det några gånger till sen blir det och testa på backning. Vill skriva in mej på körskola snart så man får köra lite med dom också.

Börjat med vv igen, och denna gång får ja inte ge upp så fort jag möter ett motstånd, måste fan lära mej det, att det alltid är en ny dag med nya krafter dagen efter om det skulle skita sig. Måste fan bara få in det i huvudet med. Men denna dag har gått bra, hade 7,5p kvar, så jag poppade lite popcorn och mumsade i mej, lite lyx på en måndag hihi, så jag har ändå 3p kvar sparade.

Nehe nu är det nog dags lägga sig, ska ju upp 7,30 imorrn, dags för dagis för gumman ju.

Go natt på er!


Jag utmanar er

   Utmaning
 

5 saker i min frys:

* karré

* nötfärs

* bacon

* broccoli

* korvbröd

 

5 saker i min garderob:

* linnen

* tröjor

* strumpor

* underkläder

* hemliga saker

 

5 saker i vår bil:

* Mustasch skivor + en massa andra

* bra o ha saker

* småpengar

* henkas mc-kläder, lite iaf

* grus

 

5 saker i min handväska:

* våtservetter

* blöjor

* kalender

* plånbok

* nycklar

5 personer jag utmanar:

Alla som känner sig manade


Nystart

Jag har bestämt för att blogga här igen istället för på metrobloggen, roligt va =)

Och som en bra nystart här kommer jag att lotta ut ett halsband från puss.se snart, antingen idag eller imorron, så ni får hålla utkik här i bloggen.

Söndagen spenderade vi med att kolla runt i lite butiker bl.a Nordik, vill dit o shoppa lite hihi, hittade en söt liten godisskål till Erica, perfekt till lördagsgodiset ju. Hittade söta papperstallrikar som jag tänkte köpa till hennes kalas, är ju ett tag kvar tag då men för det kan man ju köpa det, är ju inte säkert de finns kvar sen när hon fyller år i februari.

Måndag och ny vecka idag, Henka har anmält oss till handledarutbildning den 22okt, måste ju gå en sån med honom för att få övningsköra med honom, så efter det kan vi övningsköra massor =) hoppas jag får en skaplig slant när ja fyller år nästa månad så man kan boka upp sig på några körlektioner.

Har diskat lite nu, ska väl passa på och fixa med tvätten, vika och lägga in i skåp och byråer, passa på medans Loke sover och Erica tittar på bolibompa. Fick en lång sovmorgon idag hihi, ända fram till kl.11 skööönt. Loke vaknade vid 7,30 åt lite och somnade gott om.


RSS 2.0