Läckra smycken

Hittade en sida med snygga smycken här om dagen när jag satt och surfade runt lite på nätet, sidan heter Cocoo.se och finns en himla massa snygga smycken och till bra priser tycker jag. Så där ska jag lägga en beställning snart =)


Dessa snygga föll jag för!


Och det här fina armbandet =)

Alla bilder lånade från sidan cocoo.se

Fototime

Idag ska vi ner till Ateljé carlsbecker och ta Lokes 1-årskort, i sista sekund innan vi skulle dra så kolla jag i min kalender för att se om det var kl.14 som jag trodde, men näe kl.15 var det, åh så typiskt =/ bara sparka av sig skorna och sätta sig i soffan och vänta, på ett sätt var det ju bra, för då hinner Loke vila en stund nu innan det är dags att åka neråt.

Måste ner till kiosken sen, fick hem en avi idag,tror det är Lokes pop jackor som har kommit nu =)
Efter det blir det lungt, henka ska iväg sen och hjälpa en kompis i trädgårn, blir nog en liten promenad ikväll, när temperaturen dalat lite, så det inte är allt för hett ute.

Varm härlig dag

Idag kom barnens gammelfarmor på besök och lämnade presenter till Loke,han fick en fin slipover och en bodysuit med korta ben med pippi motiv på.
Efter det blev det lite lunch och sen ut i lekparken med barnen, sen tog vi en promenad bort till affärn och handlade lite.

Ikväll ska ja baka jordgubb/rabarberpaj =) mumsigt och somrigt, pappa+ fru och jessica kommer och fikar ikväll.

Imorrn ska vi till carlsbecker och ta Lokes 1-års kort, se om man kanske tar ett kort med båda barnen tillsammans.

Lokes födelsedag + kolmården

Här kommer en uppdatering av helgen!

Fredag:
Ja då var det dags för Lokes 1-årskalas. På förmiddan åkte erica och jag ner på stan och köpte lite fler presenter, sen hem och hade paketöppning, men har var inte så intresseras alls av paketen utan erica fick öppna dom istället och det hade hon nog inget emot ;p


Vid 18-tiden började folket droppa in, så då blev det fika och en del paket till.


Fick ett stort paket av farmor o peter =)


fina killen i skjortan, han ville tyvärr inte va med på kort alls, han som annars är en riktig linslus =)


Äta tårta får man ju göra på sin födelsedag oxå



Så blir man så här söt tillslut <3

Han fick bl. pengar, pop skaljacka+fleece, 2 kramdjur, en skallra, ett bäddset med döskallar på, en badbassäng, kläder, en svart bobby car, ett klosspussel, en leksak man bankar på,byggare bob bok, har säkert glömt nåt.

Tackar för allt fint han fick <3


Lördag:
Lördagen spenderade vi på kolmårdens djurpark. Åkte bussen ut dit, vi och jessica, där ute mötte vi Linda, micke och freddie. Hade tur med vädret, kanske lite för varmt emellanåt, men skönt ändå.
Denna gång fick erica åka de små jeeparna som dom har där, freddie åkte oxå.


Freddie




Erica tyckte det var riktigt skojigt =)

Hon åkte även delfinexpressen som de har byggt där, den älskade hon, tjatade om att hon ville åka den fler gånger =)
Är jättenöjd över dagen, även hon erica och freddie småtjafsade emellanåt, men för det mesta var de gulliga mot varandra. Loke blev lite ledsen mot slutet, ville inte riktigt sova, och inget dög åt honom. Väl hemma skulle jag ställa ner honom på golvet men han ville inte stödja sig på vänster foten, såg då att hans lilltå var lite vriden, han måste ha vrickat den på nåt sätt, men efter ca 10-15 min hade det gått över och han kunde gå som vanligt på den, pug var orolig att han hade brutit den eller nåt, men han har inte haft några problem med foten sen dess, så det är nog ingen fara.


Söndag:
Idag har vi varit på 5-årskalas, barnens syssling William fyllde år, vi hade en mysig fika ute i gröngräset, satt på filat och mumsade tårta. Efter det åkte vi och handlade lite, så man har lite käk hemma igen.

Fler bilder hittar ni på bilddagboken.se
heter ericasmamma där.


Brände mej en aning igår oxå, syns det? ;p hehe

kort update

orkar inte med nån uppdatering, har vart i kolmården hela dan, nu ska vi slappa framför en film när erica har somnat. så en längre uppdatering + bilder får ni vänta på tills imorrn.

Imorrn ska vi på 5-årskalas oxå, barnens syssling William fyller år.

Go kväll!

kalas

Idag är det kalasdags för Loke, fyller ju 1år idag!

En uppdatering av dagen kommer senare.

städning

Idag har ja hållt på och städat,skrubbat hela badrummet, nu är det bara sovrummet kvar som ska fixas, sen imorrn blir det att dammsuga och svabba golvena, fixa tårtor, chokladbollar/negerbollar, en liten överraskning till barnen, och innan dess ska erica och jag ner på stan och shoppa present till Loke.

Imorrn gäller det, dags för 1-årskalas =D Lär nog vara sista gången jag fixar ett 1-årskalas, blir nog inga fler barn här =(

Min lilla kille fyller 1år <3

Varm onsdag

Idag har det inte hänt så mycket, lämnade erica på dagis vid 9 tiden, eller vi mötte dom strax utanför dagiset, de skulle bort till återvinningsstationen vid centrumet och kasta lite saker, bra att de få lära sig sånt redan vid denna ålder.

Packat lite mer traderavinster som skickades iväg idag, nu är det bara 2st köpare som jag väntar på pengar ifrån, sen kan jag skicka iväg dom med, för en gångs skull har de flesta betalat fort, hatar att behöva vänta allt för länge och påminna folk om att betala och tro mej det har hänt.

Snart dags att börja med maten, blir kyckling i ugnen, ris och broccoli till middag idag.

Nästa månad, händer nåt spännande, eller jag hoppas det iallafall =) Ska ha ett telefonmöte med en person då =)

Tävling - kiddoz



Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- hos Kiddoz i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Donat

Redan kväll, tycker denna dag har gått fort.
Hämtade erica vid 14tiden, gick förbi kiosken och affärn och uträttade ärenden och handlade lite, åt lite mellis/lunch för vår del, mellis för erica, efter det gick vi ut på balkongen och satte och åt lite glass, riktigt gott =)


Nu på kvällen har vi städat och badat barnen, jag har även bakat mockarutor, som ska frysas in och sparas till kalaset på fredag =D

min sommar är förstörd =( de har slutat sända sex and the city nu, så Helen nästa vecka tar vi en sex and the city kväll och är lite onyttiga =)

Po.p shopping

Dessa ska Loke få ha på sig i höst, köpte båda på tradera, blev ca 600kr tillsammans =) fast jag betalar bara frakten på 60kr =D hehe mamma ska betala ena och pappa den andra, toppen ju!




negerbollar/chokladbollar

Blev sugen på det nu på kvällskvisten, så jag ställde mej och gjorde det. Tyvärr har jag inte margarin/smör hemma, eller inget fast utan vi kör ju på flytande margarin, men hört att man kan köra på milda bresmöret som vi använder till mackor, så vi får se hur de smakar.

Detta är receptet jag kör efter, finns ju många varianter, jag rullade som i pärlsocker idag.

  • 100g smör/margarin
  • 1 dl socker
  • 3 dl havregryn
  • 1-2 msk kakao
  • 1-2msk kaffe
Rullar till små bollar och rullar dom i kokos/pärlsocker/strössel.

Ska även göra en sats till Lokes kalas på fredag fast då med strössel på.

Bvc besök

Nu har vi vart nere på bvc med Loke, och det gick ju bra som vanligt. Det var även läkarundersökning och det fanns inget att anmärka på, en frisk liten kille vi har =) Sprutan gick oxå bra, han blev lite ledsen men det gick fort över.

  • 9810g
  • 75cm lång
  • 45.25 cm huvudomfång
Jag gissade på att Loke skulle väga 9,8kg och jag hade rätt hehe.


Har pratat med en hos vår hyresvärd om att bygga ett rum i vardagsummet, alltså dela av det så Loke får ett eget rum, vill ju gärna ha ett eget till honom, men skulle gärna vilja se en sån lägenhet, så man får se live innan hur rummet blir och även vardagsrummet. Skulle höra av mej till en annan sen efter semestertider och kolla hur vi ska tillväga =)

Nya bajsmannen

Det är min son det, usch för honom.
När jag vakna och skulle hämta Loke så fick jag ingen trevlig syn, han hade tagit av sig blöjan och sen bajsat i sängen =( Som tur va så hade han inte kladdat i det, så nu ligger hans madrass i blöt.

Ca en halvtimme senare tog han av sig nästa blöja och kissade på mattan, suck vilken unge jag har.

Nehe nu kom Linda och micke tillbaka hit, ska va lite social och dricka mitt té oxå, nån frukost får jag inte i mej, har ingen aptit just nu, konstigt va ;p


Bvc dags idag, Lokes 1-års kontroll, ska bli skoj =)


Tävling- Vinn tavlor


Jag är med och tävlar om dessa fina tavlor hos Nina

En söndag i mitt liv.

Gårdagen blev en besvikelse, ingen som var partysugen igår, så henka och jag satt hemma och drack lite, eller vi var ju nere på klubben en sväng och drack lite, men var väl bara där nån timme eller två.

Idag gick vi till pappa vid 12-tiden då min faster + familj skulle dit och ta en fika, så då passa ja med på att ta en fika, som bestod av jordgubbar, mumsigt.
Sen gick vi hemåt igen och skulle sova nån timme tills pappa och dom skulle komma hit och käka och då ta med sig barnen. men jag kunde inte somna, så jag plockade undan efter oss sen igår kväll och diskade lite, så hörde Linda av sig och ville komma upp en sväng.

Shit idag åkte jag  med Linda för första gången, lite nervigt men det gick ju bra. Hon har ju ändå haft sitt körkort i nästan ett år nu, vi drog till statoil i smedby och hämtade jessica efter hon hade slutat, blev att vi körde in bilen i tvättomaten, då Jessica bjöd på det.

Sen bar det av hem igen, barnen var hemma med micke, pappa o lotta, henka hade hunnit hem igen när vi kom tillbaka, så då blev det läsk till oss barn ;p hehe och kaffe till de "vuxna" ;p


Midsommar

Igår åkte vi ut till Kvarsebo där de hade dans runt majstången/midsommarstången. Vilket säger ni? Hur som helst nån dans belv det inte för oss, Erica ville inte och Loke blev skitskraj hehe, så vi stog och tittade på. De hade ju lite andra aktiviteter oxå som pilkastning, stövelkastning och ponnyridning.
Erica ville ju rida, så det var bara att ställa sig i den kön, tror vi stog där i 40min innan det blev hennes tur. Freddie kom fram till oss medans vi stog i kön och ville rida oxå,trodde inte erica skulle våga, men det gjorde hon.


Erica


Min fina lillebror Freddie <3


Uppe på ponnyn. Hon var bestämd att det skulle vara just den hästen, jag höll med henne, för denna var mindre än den andra.


Freddie fick ta den andra hästen som var större, och han ville ju ha den, så man slapp ju bråk och tjafs om det, hehe.

Efter besöket i kvarsebo åkte vi till jönåker en sväng, när vi ändå var i närheten. Där bor henkas ena  morbror, så vi hälsade på där, och där var ju även farmor o peter.

Sen hemåt och lägga barnen och vi satte oss och tittade på The dark knight, den var väl så där, efter en timme av filmen gick ja och la mej.


Idag åkte vi en sväng till maxi och handlade lite, behövde lite grejer inför Lokes kalas på fredag, ska ju baka och fixa lite =) Shit det är bara 6 dar kvar =D Hittade en söt skjorta för 79kr till honom som han ska ha på sitt kalas. SKa ner på stan på fredag med erica, hon ska få köpa en present till Loke och så tänkte jag kolla efter ett par snygga jeans till honom.

Nu är barnen lämnade hon sin morfar, för ikväll ska jag festa =) Så nu sitter jag här med en kall cider, det var skit länge sen jag drack cider, så det var dags att byta nu =)
Blir att dra till lokalen ikäll, först äta lite och göra sig fin, eller försöka iallafall ;p


Hoppas ni alla har haft en trevlig midsommar!

ps. Fler bilder finns på bdb.

Testa film

Fick ett erbjudande om att testa film gratis i en månad, och under den tiden får man låna 4 filmer gratis, man får ha max 2 filmer hemma samtidigt. Ca en vecka efter jag regga mej fick jag hem de två första filmerna, valde The dark night, och Asylum, blir väl att se dom i helgen.

Sen kan man efter testmånaden fortsätta om man vill, jag funderar på att göra det, ett erbjudande var 2 filmer i månaden för 59kr, helt okej pris tycker jag, men vi får se hur vi gör.

Vill ni oxå testa, så skriv en kommentar och glöm inte din mejladress (syns endast för mej), så kan du oxå på chansen =)

Torsdag

Sista dan på dagis denna vecka för Erica,sen går hon bara nästa vecka oxå och sen är hon ledig i 7veckor. Och sen i augusti börjar ju Loke oxå dagis, shit det är bara 2mån kvar, måste inhandla lite grejer under sommaren, som regnkläder och en liten ryggsäck att ha på dagis.

Idag kanske vi ska ut till Ättertorp och hälsa på sanna o robin och kolla in deras nya lägenhet, dessutom fyller Robin 30år idag. Så då måste vi ju dra och hitta nån present till honom oxå ju.Vad man nu ska hitta på?
Annars blir det lungt idag, plocka och städa lite, så det ser skapligt ut till midsommar imorrn.

Vad har ni för planer till midsommarafton?

Vi ska nog ev ut till Kvarsebo och fira midsommar, Linda kommer ner till stan idag, så blir att umgås med henne där ute imorrn då. De har en massa aktiviteter där ute bl.a,ponnyridning, yxkastning, loppis och en massa annat skoj hade dom.

8 dar kvar tills Loke fyller 1år!

Gate upp och gate ner..

ÅH vilket spännande avsnitt det var igår av Desperate housewifes. Hade ingen aning om det var sista och att det dessutom var dubbelavsnitt, blev verkligen en trevlig överraskning =) Satt bänkad framför programmet. Undra vem det var Mike gifte sig med? Jag tror nästan att det är Susan.

Vad tror ni?

Nu får man vänta till hösten igen när alla bra serier börjar igen. Desperate housewifes säsong 6 börjar den 27 september och Greys anatomy säsong 6 börjar den 24 september.

Idag gick vi ner på stan för att köpa gummistövlar till Erica, blev såna här från polarn o pyret


Bild lånad från polarn o pyrets hemsida

Hon blev nöjd med dom till sist. Hon gnällde och sa att hon ville ha rosa stövlar, men de rosa som fanns där var med cyklar på och det tyckte inte jag va snyggt, så hon får nöja sig med dessa.

Gick en långpromenad idag, efter stan gick vi till skatteverket och fixade lite, sen till lokalen en sväng och sen albrektvägen upp och hem. Har ju inga vidare promenadskor så jag har svinont i mina fötter nu =(

Kolmården

Ja igår morse mötte vi upp helen o ellinor och tog bussen ner till resecentrum (busstationen här i stan för er som inte vet ;p) där väntade vi på nästa buss som skulle ta oss ut till Kolmårdens djurpark. Vi spenderade vår tid där mellan 10,30 ungefär och fram till kl.16, så det blev en tjejdag i djurparken.

I väntan på bussen till kolmården.

Det första helen gjorde var att lura upp mej i linbanan ;p Det är Europas längsta linbana och är 3km lång.

Bild lånad från kolmarden.com

Jag satt där livrädd och försökte hitta nånstans där man kunde hålla sig fast, fanns en liten kant vid fönstret som jag lyckade shålla med fast vid. Och det visade sig att Helen var lika rädd som jag ;p hehe, skönt det slapp man ju skämmas ;p
Turen tar ca 25min, så när vi var tillbaka, klev vi ur vagnen och begav oss uppåt själva djurparken för att besöka bl.a bamses värld och barnens lantgård, där man kan gå in till djuren och klappa dom.





Efter vi hade gått därifrån för att titta på andra djuren, blev båda tjejerna lite småtjuriga, men som tur var gick det över rätt så snart. Både helen och jag har en varsin liten bestämd dam med en riktig järnvilja =D Barn är allt underbara <3

Dom var jätteduktiga under hela dagen, lyssnade på vad man sa åt dom och skötte sig utmärkt, de var duktigare än vad jag trodde de skulle va, så dagen blev ju verkligen lyckad.

Delfinshowen tittade vi ju på oxå, är ju höjdpunkten där tycker jag. Dom har ju gjort om den en del, vi norrköpings bor, och folk i närheten av kolmården vet ju att det har förändrats en del. Nu har ju Markoolio vart med och fixat med musik och så, och jag är nöjd med showen, gilla rju hans musik,han är ju bra rolig den snubben.

Men helen tyckte nog det var roligast =D eller hur gumman?


Min fina tjej i väntan på delfinshowen.

Det sista vi gjorde var att åka linbanan igen, fast jag egentligen inte ville, men tjejerna hade tjatat ett tag, så vad gör man inte för tjejerna,de var bara att sätta sig igen och åka uppåt i himlen, men denna gång var det ju riktigt kul tyckte jag, nu vågade jag till o med andas ;p tog lite kort oxå vågade jag göra


Erica tyckte det var riktigt kul att åka i linbanan


Ellinor tittade på utsikten


Liten utsiktsbild. Verkligen fin utsikt utöver Bråviken


Vill ni se lite mer bilder så ta en titt på min sida på bilddagboken. Ericasmamma heter jag där.     

Tack ännu en gång Helen för att vi fick följa med <3      


Uppdatering kommer..

En uppdatering om gårdagen kommer under dagen/kvällen när tid och lust finnes =)

bakdag

Nu är man äntligen klar med bakandet, vi skippade tårta och körde på 2 kladdkakor istället och sen bullar då,det får räcka. Sen blir det ju att baka igen när Loke fyller år =) Städat en hel del har vi gjort oxå..

Imorrn ska Erica och jag till Kolmårdens djurpark med Helen o Ellinor, vi ska ta bussen ut dit och spendera dagen där ute, kommer nog bli jätteskoj. Ska bli intressant att se hur busturen ut dit går, det tar ju ett tag att åka ut dit, och med två 3-åringar som triggar igång varann, ska lbi intressant hehe. Får inte glömma ta med mej kameran ju.

Näe hoppa in i duschen snart och sen bara slappa och ta det lungt.



Tävling - Mykiddo



Jag tävlar om ett presentkort värt 500:- från Mykidoo
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!

Helgen

Igår lånade vi en film av jessica nämligen Benjamins Buttons otroliga liv. Den var väldigt bra faktiskt. Trodde att den skulle va långtråkig, den är ju ändå 2tim 40min lång, men det blev den inte. Sånt himla sorgligt slut, inte långt ifrån att jag började böla, men det kunde ja ju inte, henka satt ju brevid ;p Ni som har sett den vet ju vad ja menar. Har ni inte sett den så se den!




Idag tog vi en sväng ut till Eksund och hälsade på barnens farfar och sambo och tog en lite fika.
Nu är Erica hos morfar, hon har tjata om det i helgen att hon vill dit, så hon fick det och ska sova där tills imorrn.

Vi ska städa och fixa ltie hemma, ska även baka vaniljbullar, alltså typ vete bullar fast med vaniljsmak iställer för kanel, jättegoda. En kladdkaka ska jag göra me, de blir godast om man gör den dagen innan tycker jag och sen får stå kallt. Sen imorrn blir det att göra en jordgubbstårta oxå, tror jag det blir.

Lördag

Det gick rätt så bra att somna igår ändå, visst det tog ett tag och vakna ett antal gånger, sover mycker oroligare när jag sover själv hemma, utan henka alltså. Strax efter 9 gick vi upp, för då vaknade Loke, jag hörde honom gny lite vid 8-tiden, men han måste ha somnat om och jag med =)

Så upp och fixa lite frukost till barnen och sen till mej med.
Annars har det inte hänt så mycket mer här, Loke har sussat en stund och erica tittat på bolibompa.Hunnit med en dusch har ja gjort oxå medans Loke sov.

Pratade med henka nyligen oxå, han kommer hem idag, tur för honom ;p Får se hur lång tid det tar att åka hem. Nån som vet ungefär hur många timmar det tar från blomstermåla och hit till Norrköping? tror det va där han va ;p hehe

Min knasiga dotter

Hihi vilka roliga samtal erica och jag har haft under kvällen. Hon har kommit fram till att hon vill ha 3 barn och nu sitter och och planerar vad de ska heta, 3 flickor ska hon ha tydligen ;p
Sen är hon väldans intresserad av vad jag o henka blir till hennes barn och vad Loke blir, vad vi blir om Loke får barn, haha gud va rolig hon är ibland, min lilla knastjej <3

Nu har vi mumsat i oss lite grönsaker och tittat på simpsons, Loke ligger i sängen och babblar emellanåt. Undra om det är nåt bra på tv ikväll?



Det mest intressanta är hur fan jag ska kunna somna sen, har ju så jävla svårt att sova när inte henka är hemma =( Erica lär få sova brevid mej iallafall, så jag har nån hos mej.


Erica mumsar lite grönsaker

Denna kom i brevlådan till Loke idag, ska han få ha på sin vagn. Vet at tmånga är anti mot dessa, men det skiter jag i. Jag vill ha en sån till hans vagn så det så!





Ps. ni glömmer väl inte att ta en titt på mina auktioner på tradera. länk hittar ni till höger  ------->

Tävling - Hej baby



"Jag är med och tävlar hos Carolina om 1 valfritt plagg från Hej Baby! Var med och tävla du med!"

Tävling - Marimekkoskål



"Jag är med och tävlar hos Creyla om en fin Marimekkoskål från InneOnline.
Var med och tävla HÄR du också."




Åh en sån är skål har ja velat ha jättelänge, de är ju bara så himla fina och söta, passar bra till ha lite karameller i =)

Tråkig fredag

Det bara regnar och regnar och jag blir bara ännu deppigare och deppigare, dels för vädret och för att henka ska till skåne =/

Så jag kommer sitta själv ikväll med barnen. När Loke somnat ska erica och jag mumsa i oss grönsaker och dipp. Om nån vill hålla oss sällskap så hör av er =D Skulle vara roligt, slippa sitta själv med barnen.

Fick hem en present till Loke idag, Ska fota sen och lägga in här o på bdb.

Tankar

Om man kanske skulle ta och börja tänka på sig själv nån gång..Vore nog bra, men tvivlar på att det kommer att kännas bättre.

En mysig eftermiddag i gröngräset

Haft en trevlig eftermiddag med barnen och Helen o Ellinor. efter dagiset gick vi till lekparken utanför dom och satte oss i gräset och pratade medans barnen lekte, Loke gick omkring och undersökte för sig själv, hade ju självklart koll på honom hela tiden och erica. Skönt att bara sitta och ta det lungt, och barnen kan sköta sig själva ett tag.

Nu håller jag på med maten, blir enkel mat eftersom tiden sprang iväg, så det får bli fullkornspasta och hamburgare. Skulle egentligen haft köttgryta, men vi får ta det imorrn istället.
Ska ställa medj och baka nåt sen, pappa och dom kommer och fikar, så det får bli antingen kladdkaka eller sockerkaka, om ja inte hittar nåt annat gott.

Torsdag

Igår kväll var ja hemma hos helen och hade det trevligt. Lagade lite mat ihop, snackade lite skit och glodde på tv, lika trevligt som vanligt. Vår tur att bjuda på käk snart gumman =)

När jag kom hem strax efter 22 låg barnen och sov, bara henka var vaken, riktigt lungt och skönt.
Idag fick jag sovmorgon, henka lämnade erica på dagis och tog Loke med sig, sen väckte han mej när frukosten var klar, tack älskling. För det mesta är du helt toppen, puss på dej <3

Idag blir det att slita fram snabeldraken och guida den i lägenheten och svabba golvena oxå, henka får ta dammningen, jag hatar sånt.

Vi ses senare!

Gårdsfesten i Ljunga

Var riktigt trevligt igår på Freddies dagis. Alla barnen framförde nåt, och Freddie + två kompisar framförde en låt med E.M.D


Freddie är ju då snyggingen som står längst till höger och håller i micken. De var riktigt duktiga alla barnen. Men jag filmade och tog kort på bara Freddie.




Min duktiga lillebror <3


Jessica och Loke hade oxå skojigt


Min underbara fina kille <3


Erica ville inte vara med på kort, utan ville ju kolla på freddies uppträdande.


Efter allt uppträdande så fickade vi lite med vår medhavda picknick, barnen sprang och lekte lite, ja Loke lekte ju lite oxå.
Efter dagiset drog vi till maxi coh storhandlade lite, man får ju passa på när man har lånat bil hehe.

Fick glada nyheter igår oxå, Henka har fått sommarjobb, grattis älskling <3

Nedräkning

5dagar kvar tills henka fyller år
16dar kvar tills Loke fyller 1år

Dagistime för Erica snart. Här blir det lungt idag, efter dagis blir det hem och äta lite frukost för min del, Loke har ju redan ätit, sen lbir det att plocka lite.

Sen kommer en uppdatering från gårdsfesten igår från Freddies dagis med lite bilder =)

Stan

Idag är Erica på dagis igen, hoppas hon har tyckt det ha varit kul, återstå att höra sen när vi ska hämta henne om en timme typ.

Resten av familjen har gått en promenad ner till stan och fixa lite grejer, gick in en sväng på pop och lagerhaus oxå och tittade. Sen blev det att gå till PAUS och köpa en god sallad, mmm mumsigt värre var det.

Ikväll ska vi ut till Ljunga och till freddies dagis, de har nämligen gårdsfest, har för mej freddie skulle uppträda, hoppas vi slipper regn bara.

tävling - namnnappen



"Jag är med och tävlar hos Carolina om 2 paket nappar från Namnnappen.se
 Var med och tävla HÄR du med!"

Tandläkarbesöket

Tandläkarbesöket gick jättebra, hennes tandköttsinflammation är borta och inga hål har hon, så det är ju bra. Fick en liten söt kanin -kramdjur för att hon var duktig.
Sen tog vi bussen hem igen, jessica var hemma och tog hand om Loke. Erica följde med jessica hem till pappa och åt pannkakor, sen kom alla hit och tog en fika.


Shit pomfritt

Såg nu i min kalender att Erica ska till tandläkaren idag! Visste ju min dumma nöt att det var den 8:e hon skulle dit, men jag tänkte att det är ju inte förärn nästa måndag, jävla pucko. Det är ju fan idag!

Panik, ska var där kl.14
, måste ta bussen dit och hem. Henka ska vara på körskolan 14,30, vi hinner inte hem tills dess. Fixa barnvakt, pappa och dom ska iväg, ringde jessica som kan vara barnvakt, åh gud va bra =D

SÅ jag hoppas det löser sig nu, om inget annat oväntat dyker upp..

Suck, försöker kolla bussen, men deras hemsida är skitseg, suck..

God morgon

Fick sovmorgon fram till kl.9 idag, sköönt =D Erica gick upp ca en halvtimme senare, hon var trött idag, somnade senare igår än vad hon brukar göra. Men ikväll blir det tidigt, för imorrn är det dags för dagis igen, efter att ha varit hemma i 2veckor, hon lär nog va slut imorrn när hon kommer hem. Måste ju ringa dagis och säga att hon kommer imorrn.

Usch hade en hemsk dröm inatt =(

Jag var inne i en liten butik, där de sålde lite ljustakar, vaser och blommor och sånt småkrams. Sen efter ett tag efter att jag hade kollar runt lite och stog vi kassan, så sa hon tjejen som jobbade där; - Jaså du har med dej besök ser jag.
Jag vände mej om för att kolla om det stog nån bakom mej och jag tittade utanför men såg ingen. Frågade henne vad hon menade. Då tog hon tag i min arm och ställde oss utanför kassan, uppe i taket fanns en liten butikstv som filmade inne i butiken. Och då såg jag va hon menade. Där stog hon, jag och så hade jag Loke i famnen på bilden iallafall, inte där i butiken. Hon var alltså synsk. Hon sa till mej att Loke låg på gränsen mot döden, han var hemma och hade jättehög feber och höll på att dö flera gånger under kvällen, därav kunde hon se honom i min famn.


Verkligen hemkt var det. Vaknade efter det och kände en klump i halsen och kände att tårarna inte var långt borta. Fick dåligt samvete över att han aldrig fick nån go natt puss, så jag va tvungen att gå in i hans rum att kolla så han andades och allt var okej.

Bakis söndag

Har mått relativt bra idag ändå, inte förän nu framåt kvällen som illamåendet kom tillbaka =/
Barnen kom hem vid 15-tiden, henka var iväg och körde lite hoj så jag satt hemma själv och tog det lungt, diskade lite, och plpckade undan lite.

Ny vecka imorrn, se vad man ska hitta på imorrn då =)

Tävling - Cupcake örhängen

Åh jag bara måste vinna dessa, de är ju underbart fina <3


Tävlingen hittar du hos Malin, och örhängena kommer ifrån sagoliktgott.se

Natt/morgon

klockan är nu 04:08 och jag kan inte sova. Gick o la oss vid 1-tiden ungefär, somnade väl vid 2 typ, vid 3-tiden vaknade jag och mådde illa,och har sen dess inte kunnat sova =/ Var dålig med att dricka vatten under kvällen, vilket jag brukar göra, så jag får väl skylla mej själv..

Glo vidare på nätet lite och på tv:n och se om john blund kommer på återbesök...

6:e Juni

Sveriges nationaldag idag ju, för er som kanske har missat det ;p
Så då måste man ju ha med nationalsången här i bloggen, och självklart med Ultima thule



Ultima thule går på för fullt här hemma nu, de är ju sån jävla bra musik alltså, passar den svenska sommaren lika bra som handen passar i handsken ;p

Vi gick ut till parken utanför pappa förut så barnen fick gunga lite och lekte lite i sandlådan, sen gick vi upp till pappa och tog en fika, och lämnade av barnen, de ska sova där, Erica ville det redan igår, så de fick det idag istället.
Så här blir det att dricka lite och fira nationaldagen, får se om vi drar ner nåt till klubben sen.

Maten håller jag på med oxå, blir fransk potatissallad idag igen och kassler + sallad. Kokar potatisen med dill i, det är ju så underbart gott och somrigt =)


Kan tillägga att ja känner mej mycket bättre idag, mycket gladare =D
Älskar min underbara familj, Henka, Erica, Loke <3<3

Fredag

Idag är ingen rolig dag, känner mej tom inombords, gläds inte åt nåt, vet inte varför jag känner så, inget kul är det iallafall =(

Gick ut på en promenad idet blåsiga och kalla vädret, behövde komma ut lite kände jag. Så vi gick en liten promenad, sen när vi kom bort till pappa så ville Erica upp dit, så hon är kvar där, ska hämta henne sen.

Regniga torsdagen

Fick hem ett trevligt brev i brevlådan idag från Landstinget. Satte med vid köksbordet och öppnade brevet,det var alltså beskedet om mitt cellprov jag gjorde för ca en månad sen, kan ju berätta att jag var beredd på det värsta, men men allt såg bra ut och inga förändringar, jippi =D Gud så himla skönt.

Haft lite kaffesbesök här idag av jessica,pappa o lotta. Spelade lite spel och Nintendo 8-bit, så himla kul ju.
Helen: Ska vi ta en spelkväll hos dej snart igen ;) ?

Loke sover, äntligen, han var hur trött som helst, men vägrade att sova, men med ett slag med stekpannan så slocknade han *obs ja var ironisk ;p* Han somnade så gott tillslut, efter att fått gått in ett par gånger för att at upp nappen och hans giraff som han har slängt på golvet, busungen =)
Han är världens underbaraste kille ändå <3


En gammal bild på honom, med hans älskling i famnen <3

Nehe se när henka behagar att komma hem då, vete fan vad vi ska käka idag..

Tvättstugedax

Bli inte allt för chockade att ni ser mej här vid datorn vid 7-tiden på morgonen, hehe inte händer det allt för ofta. Men vi läs; Jag har tvättstugan nu från kl.7. Vi skulle ha haft den i söndags kväll tydligen, men jag trodde vi hade den i måndags kväll, så vi missade vår tvättid, fanns ingen kvällstid förän i helgen, så då fick jag offra mej, jag lät henka få sovmorgon för en gångs skull, vilken snäll o bra fru man är va ;p



Tävling - kalsbolaget



"Jag är med och tävlar om valfria varor till ett värde av 350 kr från Kalasbolaget hos Carolina. Var med och tävla du också!"

Bättringsvägen

Det går bättre för Erica. Imorse åt hon en halv té kaka, och nu till middag åt hon 2 korvar, lite fransk potatissallad och grönsaker, så det är ju verkligen på bättringsvägen, väldans skönt det =)

Tävling -FlitigaFredrika



JAg är med hos FlitigaFredrika och tävlar om ett presentkort på 300kr.

Onsdag

Ser ut att bli regn idag med =( Men måste neråt centrum idag, handla lite och en sväng till apoteket och hämta ut nya minipiller.

Se om man kan få i erica nån mat idag eller om det blir att fortsätta med fruktsoppa, det ser bättre ut i munnen och hon har inte lika ont längre, samtidigt tror jag hon är rädd för att testa eftersom hon vet hur ont det gjorde då sist hon skulle tugga, men vi får testa och se. 1kg har hon gått under denna vecka oxå, tur hon inte är jättespinkig så hon har lite att ta av när det blir så här.

Idag blir det gott käk till middag, ska göra fransk potatissallad och en köttbit till och sallad. Den potatissallad är bra GI eftersom man kyler ner potatisen efter man har kokat den, och då blir det lägre gi i den =)

Till anonym

Anonym: jag fick inte! annars hade ja väl gjort det.

Tisdag

Erica är hemma idag med, pga av de inte kunde kunde fixa annan mat åt henne på dagis, det skulle bli orättvist för de andra barnen, yeah right, ren lathet bara, idioter!

Hon äter bättre nu, och det ser bättre ut i tandköttet oxå,risifrutti kan hon äta nu,så vi får se om man kan ge mat med andra bitar snart.
Snart kommer jessica hit och spelar lite kort med mej, ska bli skoj. Förr så spelade vi jämt kort jag, mina systrar o mamma. kunde sitta uppe sent om nätterna och spela =D

Henka är på ett företag och ska testköra för dom och se om han får sommarjobb där *håller tummarna* för min älskling!

Se när regnet kommer idag då, bara man slipper åska så är ja nöjd =D
Fick hem en Nova star tröja jag vann till Loke på tradera, skitsnygg, ska han få när han fyller år, bara 24 dar kvar =)


Bild lånad från tradera

En sommarfrisyr

Loke har fått en fin sommarfrisyr, Jessica körde med hårtrimmerns på hans lilla huvud, jag satt och var skitnervös över att det skulle bli alldeles för kort, men vart nöjd med resultatet faktiskt =) Han ser ut som en helt annan kille, men underbart söt ändå <3





Vill ha en ny design, hjälp mej!!

Åh va trött jag blir..Nån som har lust att fixa en ny fin somrig bloggdesign åt mej?
Snälla snälla =)

piss

Fan varför ksa det vara så svårt och fixa om bloggen???
Har ju fan gjort som det står...
Slänger datorn åt helvete!

RSS 2.0