2009

Detta får nog bli det sista inlägget år 2009.

Sitter och tänker tillbaka på vad om har hänt under året.
Ska se om jag kommer på nåt varje månad...

Jan:
Feb:
Mars:
April:
Maj:
Juni:Loke fyllde 1år!
Juli:
aug:började plugga igen
sept:Lucas föddes <3 pappa o peter fyllde 50år
okt:jag fyllde 25år.
nov:
dec:Hade en toppenjul här hemma+ rolig fest juldan =)

Kommer faktiskt inte på om det hände nåt speciellt under de andra månaderna..

Barnen ska snart till morfar, äta lite gott och erica ska väl leka med sin kille Noel, de ska byta julklappar oxå, se om de orkar vara uppe till 24-slaget.

Vad vi ska göra vet jag inte, planerna blev tydligen ändrade för en timme sen, så vi får se vad som händer för våran del.
Lite gott ska vi äta, på tu man hand först. ugnsstekt örtmarinerad ytterfile, franskpotatissallad och tzatziki *mums* Får se om man dricker nåt ikväll eller inte, känner mej inte så sugen just nu, men det kanske kan ändras sen.


Gott nytt år på er!


Har ni några nyårslöften i år?
Jag ska inte ha en enda i år, slipper man ju bli besviken på att man inte lyckas hålla dom ;p
eller mitt nyårslöfte blir att inte ha några haha


Tävling- Lovefilm.se

Nu har du chansen att vinna en månads kostnadsfri hyrfilm från lovefilm.se.

Tävlingen avslutas på söndag den 3 januari 2010 kl.20.



Allt du behöver göra är att skriva ett inlägg om tävlingen i din blogg och länka till mej och att skriva en kommentar i detta inlägg om att du är med och tävlar!


Linköping

Vaknade imorse och mådde illa, kul tänkte jag, hoppas det går över snart då, vilket det brukar göra. Vi hade ju bestämt att dra till ikea och net on net i Linköping, och det gjorde vi. Illamåendet kom och gick. Shoppade lite på ikea, bl.a nya badrumsmattor, dessa: 3st ska vi ha, har ett långsmalt badrum.
Sen blev det några hyllor som ska upp i barnens rum, och 2st kartonger som erica kan ha sina barbiedockor i + tillbehör .


Sen åkte vi hem till jessica, för hon skulle med hem hit och färga håret på mej, fick vänta ett tag hos henne, för hon var nämligen barnvakt till Freddie, och vi var tvungna och vänta på att mamma skulle hämta honom, han fick ju tyvärr inte plats i bilen.
Strax innan vi skulle dra kände jag att jag var tvungen och spy, rusa in på toan och spydde som en gris *nice information va ;p* men fan va ja mådde bra efter det.

Väl hemma sen kände vi att Loke var lite varm, och inte lite heller tydligen, termometern visade 39 grader =/ plutten då, och jag tog även tempen på mej vid ett senare tillfälle, och den visade 38 grader =/

Hoppas man blir bättre till nyår och helgen, för på söndag ska vi gå på bio med Helen o ellinor och se Alvin o gänget 2.

Helen: filmen gick både vid kl.13 och 15. vi kan ta 13-tiden om du vill =)

Nu ska jag försöka få nåt i magen och hoppas jag får behålla det.

Regnig måndag

Besöket på bvc gick bra, blev ingen spruta idag. Det är dags för 2:a dosen av svinis-sprutan snart, och det måste gå 4v mellan den och den han skulle ha fått idag, och så skulle det alltså inte bli, så då bestämde vi att jag skulle ringa bvc efter att ahn hade fått den sprutan och boka tid för sprutan han skulle ha fått idag.
Loke verkar bli en lång smal kille, han hade bara gått upp 300g på 3mån, så nu väger 11,1kg och är 87cm lång, följer sin kurva perfekt =D Nu ska vi inte tbx förrän till nästa jul, då han är 2,5år, skitlänge ju.
Jag är säkert ensam om att tycka att det är kul att gå till bvc ;p

Efter bvc gick vi upp till helen o ellinor och hälsade på, barnen busade och hade sig, och jag sprang efter Loke hela tiden tyckte ja ;p han är verkligen på allt, och han blir dubbelt så jobbig när han är trött, vilket han va =/
Så nu ligger han i sin säng och myser och sussar.

Snart får vi besök av jessica och freddie oxå, blir kul för barnen, de gillar ju verkligen honom.
Han sa en rolig grej till mej på julafton.
Freddie:Är du min storasyster?
jag: aa det är jag
Freddie. älskar du mej?
jag: ja det är klart jag älskar dej.
Freddie: då älskar jag dej med!

Så go han kan va min underbara lilla lillebror, som inte är så liten längre.

Ikväll eller i eftermiddag ska jag iväg och klippa mej, fick en tid 16,30, ska bli sååå skönt!

BVC dags

Idag är det dags för bvc, dags för Lokes 1,5års kontroll, se hur mycket han har vuxit o gått upp i vikt, alltid lika skoj, erica vill väga sig och mäta sig oxå, så hon får väl göra det, fast hon ska ju dit när hon fyller 4, och det är ju inte så långt kvar, snart dags att börja planera hennes födelsedag.

Måste ringa till en frisör sen och kolla om det finns nåt tid i veckan innan nyår, så man kan klippa sig, så himla trött på mitt tjocka hår, vill ha tunt fint hår =D

Nehe nu är det dags att klä på sig och sen dra till bvc med barnen

Julen

Julen blev hellyckad tycker jag =) Blev dock inte så många kort, min kamera fick fötter och jag hittade den inte förän det var för sent.
Jättegod mat, vi hade knytis, och barnen fick en del julklappar. jag fick en julklapp av svärmor o peter inte för att det hade bevövt, men tackar o bockar =)

Barnen fick en massa fint.
Erica fick. dockhus+ möbler, kläder, 3 barbiedockor, kritor, plånbok,en skrivbok, ett pennfodral, ett frisörset, dvd.film med piff o puff, sen är det säker tnåt jag har glömt.

Loke fick brandbil, betongbil (stora bilar båda två) en helikopter, en ambulans, en radiostyrd bil ;p, kläder, pussel, dvd film med musse pigg, och har säkert glömt nåt där oxå.

Jag har fler julklappar till dom, men har förlagt dom nånstans =/

Idag på eftermiddan ska vi hem till svärfar på jumiddag, och lite mer julklappar till barnen.
På kvällen blird et partaj nere på klubben, ska bli kul som fan =D
Barnen ska sova hos morfar, och även Noel skulle skulle sova där, då blir erica glad =D
Just det, måste åka o köpa en julklapp till honom ju, han skulle ge erica en julklapp, eller om det var till båda.

Snart jul..

Äntligen klar med arbetet, inskickat och klart =)
En sak ur världen ;p

Bara resten kvar =/ Hoppas henka slutar snart, så vi kan dra och handla det sista, hem och städa och fixa, laga mat osv, osv.

Tomtedräkt har jessica fixat, toppenbra, hon ska även vara tomte. Ska bli kul och se hur Loke reagera och lucas oxå =D Ska bli kul att se lucas igen, ska passa på och gosa med honom <3 Får ju passa på denna vecka som dom är nere och hälsar på.

Imorrn är det julafton =D

Prel.datum

Mejlade en kvinna på SÖS som har hand om oss utomlänspatienter, skrev och kollade hur jag låg till och när op kan bli aktuell, som det ser ut nu, så kan det bli 16feb, exakt 2v efter erica fyllt år. Får en kallelse i januari, värsta är att jag har praktik då, ska kolla med läraren om man kan skjuta på det några veckor, så det inte krockar.

Shit känns inte som det är så långt kvar!

Dan före dan före dopparedagen.

Bara 2 dar kvar till jul!

Idag blir det att sätta igång med insändninguppgiften och förhoppningsvis blir jag klar med den idag så jag kan skicka in den.
Måste även ta tag i tvätten, och vika och dona, hade ju tvättstugan igår.

Imorrn blir det stressigt, måste åka och handla resten av julmaten, som säkert resten av stan oxå ska =/ sen köpa de sista julklapparna. Väl hemma sen ska man ställa sig och fixa revbensspjäll, julgodis, slå in julklappar, ev spela bingolotto,sen ska man hinna duscha och greja, duscha/bada barnen, hoppas henka slutar skapligt eller ev är ledig, han visste inte riktgit än. Men lär va fullt upp hela dagen.

Nu ska jag fixa lite frukost, blir te o macka..

Måndag

Årets mörkaste dag idag, och det märkte man ju imorse, tog ett tag innan det ljusnade nu på morgonen.
Barnen är på dagis, de går måndag och tisdag denna vecka, så jag hinner plugga. Har nämligen massor att plugga, ska ju plugga en veckas arbete och en inlämningsuppgift på 2 dar, så man slipper plugga julafton o juldan, senast juldan ska det vara inskickat, så det gäller att ligga i.
Börjar en ny kurs idag - Barn och ungdomssjukvård, ska bli intressant =)


Läste nu på morgonen att Brittany Murpy dog igår. R.I.P, bara 32 år gammal. Mer och mer kändisar dör och yngre och yngre blir dom tycker jag.


Nehe ta en värmande kopp te, och sen börja med pluggandet.

Film kväll

Igår kväll tittade vi på filmen Hotel Rwanda. En film som jag har varit lite skeptiskt till att se, folk har sagt att den är bra, så jag tänkte, jag får väl se den och få en egen uppfattning om den.
Hittade en sammanfattning om den:

Don Cheadle spelar huvudrollen i en sann historia baserad på Paul Rusesabaginas liv, en hotellmanager som huserade och beskyddade över tusen tutsiflyktingar under deras kamp mot massakern i Rwanda.

Helt klart en sevärd film, så om ni inte har sett den, Se den!



Ikväll tänkte jag lägga ut en tävling här i bloggen, handlar om filmer!

Städning

Har tagit en liten paus från städandet, väntar på att ugnen ska svalna så man kan torka ur den sen. Har torlat av alla ytor och skåp i köket, ska skälja av badrummet oxå, golvet alltså, får se om det blir idag eller om jag tar det imorrn. Sen är det allt vanligt kvar oxå, damma, dammsuga och svabba golvena, men det tar ja imorrn på fm.


Imorrn blir det pepparkaksbak igen, helen o ellinor kommer hit och bakar. Erica kommer bli glad, hon blev ledsen sist det blev inställt =( Ska hitta nåt recept på nåt gott julgodis oxå kanske som man kan baka ihop med barnen. Nån som har nåt bra och gott recept?
Inte knäck och ischoklad, för det är vidrigt rent utsagt ;p

Lördag

Gud så skönt det var att sova till kl.9 idag, slippa gå upp innan 6.00 på morgonen.
Idag ska vi hem till henkas mormor på en fika och barnen skulle få sina julklappar, innan dess ska vi åka och titta på nån fin julblomma till henne.

I torsdags var erica med sin farfar på en liten utflykt. De åkte nämligen till tomten i kolmården och hälsade på. Hon tyckte det var jättekul, tomten berättade en massa saker och så grillade de korv över öppen eld, låter ju hur mysigt som helst. De har redan planerat att åka dit nästa år med, men jag skulle nog oxå vilja oxå dit nästa år, har ju inte varit där nån gång.


I´m back

Nu är jag tillbaka, men knappast nån som har saknat mina inlägg, men ni har ändå varit inne och kollat om jag har skrivit nåt =)

Har verkligen inte haft tid, ork eller lust att blogga nåt. Har varit skittrött de senaste kvällarna, har gått och lagt mej redan innan kl.21, det är verkligen inte likt mej. Men nu är praktiken slut och jag blev godkänd, känns hur bra som helst =D Har verkligen trivts på detta ställe, jättetrevlig personal oxå, så ni som bor i Finspång har tur när ni kommer till vårdcentralen och får träffa dessa trevliga människor.

Nu ska ja sätta mej och plugga det sista på denna kurs, och skicka in, sen är jag klar med denna kurs. På måndag börjar nästa, ingen julledighet här inte ;p men det är jag själv som har valt så =) nästa kurs blir barn och ungdomsjukvård, ska bli intressant.

Ikväll blir det att dra och handla, kyl och frys ekar det i just nu ;p så det måste göras idag, kolla på lite julklappar oxå till Lucas o Freddie. Fick ett fint julkort, eller inte jag utan barnen fick ett fint julkort med tiger på (från nalle puh) och freddie hade skrivit det själv, så himla duktig så =) Men det är ju erica med, hon skrev sitt namn på några julkort som hon skickade och på ett till morfar skrev hon Till morfar från Erica alldeles själv, på ett kort hon gjorde på dagis *stolt*

Nehe plugga var det innan henka o barnen kommer hem..

Måndag

Orkar egentligen inte uppdatera, så jag vet inte varför jag sitter här och skriver haha.

Praktik idag som vanligt, kom hem vid 18-tiden, käka, göra i ordning barnen för läggning, det är väl det min dag har bestått av ;p
Skönt att det är sista veckan på praktiken, men samtidigt lite tråkigt eftersom jag trivs så bra =)

10 dagar kvar till jul!

pepparkakor

Igår fick jag vara hemma o vabba för barnen, för henka hade körningar på jobbet. Så då passade vi på att baka lite pepparkakor hemma, jag och barnen. Loke bakade inte så mycket, åt hellre degen ;p Men han hade det skojigt ändå, och erica tyckte det var jättekul att baka, blir mera bakande nästa helg, om det inte blir inställt igen, hoppas inte det.

Idag ska de sova hos morfar, de skulle ev hjälpa till att sätta upp julgranen där. Får se om vi ska ner till klubben nåt sen eller kanske en sväng till bifrost.

Imorrn ska vi ha luciatåg här hemma, för dom som inte kunde se barnen på dagis, så då blir det lite luciafikande här, med kaffe o pepparkakor som vi bakade igår.

Lite bilder kommer snart, har inte haft tid att lägga in dom.

Tävling - rocka by baby



Jag är med och tävlar hos Rocka by baby om ett presentkort
Var med och tävla här du med







De har superfina kläder där, beställt lite julklappar till barnen därifrån =)

praktiken

Igår fick jag vara med om det som jag inte trodde att jag skulle få uppleva, inte just nu iallafall, vi fick ta hand om en död patient. En som kom in med ambulans och dog under färden, så vi fick tvätta rent personen och så och bädda om tills de anhöriga kom, kändes bra dock, såg frudfullt ut, hade nog varit värre om det hade varit en olycka eller ett barn.
 Har lärt mej att göra ekg själv oxå, är lite krångligt ibland, då det kan vara svårt att känna revbenen på vissa, men oftast går det bra =) Igår fick jag ta hand om diabetespatienter, mäta och väga och så, inget krångligt alls, men skojigt =)

Tävling - hårtrimmer



Jag medverkar i en tävling där jag kan vinna en effektiv hårtrimmer anpassad för barn. Hårtrimmer kommer ifrån http://www.philips.se/index.page. Tävlingen hittar du hos Emma-Lou på http://emmalou.myshowroom.se/vinn-en-trimmer-fran-philips/

Onsdag

Igår kväll upptäckte vi att eruca hade feber, 39,2, suck inte hon oxå tänkte jag. Så båda barnen fick va hemma idag, som tur va så kunde henka vara hemma med barnen och ska vara det imorrn med.

Själv var ja på praktiken idag, skojigt. Fick vara i provmottagningen idag, där de tar blodprover, urinprover o lite andra prover, skojigt att se, fick även vara bakom väggen där själva labbet är, oxå intressant, men mycket att hålla reda på, tur man slipepr sånt som uska ;p för nån labbtekniker ska ja inte bli haha.

Näe nu blir det att glo på tv en stund innan det är dags att inta liggande läge ;p

Sjukstuga igen

Loke fick va hemma idag med, såg igår kväll att hans ögon var lite geggiga, kul, tänkte jag, nu har han åkt på ögoninflammation oxå, vad kommer härnäst??
Men såg idag att det verkar vara lindrigt, knappt geggiga alls, men han får vara hemma imorrn med, men då får henka vara hemma med hoom, och så håller jag tummarna att han är så pass frisk så han kan gå till dagis på torsdag och vara med i luciatåget.
Erica är på dagis iallafall, som hon har tjatat, hon vill ju leka med sina kompisar =)

Kväller

Äntligen kväll och lite lungt här hemma.
 Loke ligger och sussar och erica ska med hoppa i säng snart.
Då blir det att titta på Ullared på 5:an.
 
Ska bli skoj att dra dit i vår med systrarna och shoppa lite, se om det är nån mer som vill haka på =)

Imorrn blir det praktik igen =D trivs som fisken i vattnet. På torsdag ska jag få gå uppe på vårdavdelningen och se hur arbetet där fungerar. Shit tänk om nån dör och man måste ner till kylrummet..ingår ju i utbildningen att ta hand om och vårda avlidna oxå, men man kan ju inte tvinga nån o dö ;p

Längtar till praktiken i feb, då ska jag vara på sjukhuset här i stan på barnavdelningen =D ska bli skoj som fan =D

Måndag

Hemma och vabbar idag. Loke hade feber igår, men inte idag, men han måste ju ändå vara hemma idag, eftersom han ,måste vara feberfri i dag innan han får gå tillbaka till dagis.
Han fick gå hem vid 15-tiden i fredags pga att han hade feber, 38 nåt hade de sagt, så pappa var snäll och hämtade barnen på dagis. Tog tempen på Loke sen på kvällen, men nope, ingen feber då.

Själv har ja haft världens jävla huvudvärk sen 4-tiden imorse, och inte har det hjälpt med treo, har fortfarande lite huvudvärk, men inte lika mycket som i natt/morse.

Äkta vän!

En äkta vän finns där när du mår dåligt.
En äkta vän finns där när du vill gråta.
En äkta vän finns där för dig när du har som roligast.
En äkta vän finns där när du har som tråkigast.
En äkta vän finns alltid bakom din rygg, vad som än händer.
En äkta vän skrattar du alltid med, och gråter. ibland.
En äkta vän kommer och hälsar på dig, var du än är och befinner dig.
Du ska alltid kunna räkna på din kompis i ur och skur.

2 advent

Inte långt kvar till jul nu =)

Igår satte vi upp julgranen i vardagsrummet och fixade även barnens julgran, så den står i barnens rum och lyser fint.

Snart dags för tvättstuga, skojigt *typ inte* tur att det går rätt fort ändå.
Annars vet ja inte vad som händer idag.

Igår hade vi besök av jessica o Alina, jessica var barnvakt till joys dotter, så de kom hit och busade lite, både erica o Loke lekte bra med henne. Se om jag får in nåt kort sen, kameran ballade ju ur, typiskt! Dags att köpa nya uppladdningbara batterier tror ja, så den är laddad och klar tills på torsdag då det är dags för luciatåg på dagis. I år får även de mindre barnen vara med så Loke ska vara en liten tomte nisse och Erica ska vara lucia, deras farmor o peter ska följa med och titta på. Erica sa att hon skulle visa sin bästis Ellinor för farmor <3

Nehe nu dags att fixa med tvätten, vi ses!


Haha vilka losers det finns, de klagar på att man har en dålig blogg, men ändå verkar de inte sluta läsa. Snacka om att de måste ha patetiska liv då, asg!

Nytt från cocoo.se

Inte långt kvar till jul nu!
Har du lite kvar att handla, till nån annan eller kanske en liten julklapp till dej själv passa på då nu.

Mer fina smycken hittar du på cocoo.se. Passa på att beställ innan den 22 december så får du 15% rabatt om du uppger rabattkoden godjul.


Toppendag

Gud va tråkigt det är att åka buss längre sträckor =/
På vägen till praktiken imorse passade jag på att luta mej tillbaka och blunda en stund, sköönt!

Idag blev jag glad, fick massor med beröm av en läkare och några andra =D Var ensam med en patient och gjorde ekg, vi letade efter en störning på hjärtat, uskan jag gick med hittade inget och gick ovh lämnade ekg-pappret till läkaren, jag stannade kvar. Och så sa patienten att han kände av det igen och jag fixade med ekg apparaten och fixade ut ett nytt papper. Så jag löste hela problemet med vad han hade =D
Så då sög jag verkligen åt mej av berömet!!

Alltså jag har ju tänkt jobba med sjuka barn sen,är ju det jag ska inrikta mej på, men vet inte om jag pallar alltså. Vi har haft 3 barn under veckan nu, och när jag ser att dom är ledsna och gråter så börjar jag själv nästan tjuta, gör så ont i hjärtat att se att de inte mår bra =( Så tänker jag på mina barn, att det kunde ha varit dom. Barnen har varit i samma ålder som mina, jobbigt det där.

Nehe nu fixa mat till barnen, henka och jag ska svulla kebabrulle sen ;p

Tävling - kalasbolaget


Jag tävlar om ett presentkort hos Ninninusen, presentkortet kommer från kalasbolaget

Inredning

Har hittat en kanonsida, med inredningsprylar, kolla ni oxå "Broarne - lantlig inredning"
Där blir det nog att lägga en liten beställning snart =D 

en liten lista

1. Vem är du? Tessan
2. Ålder: 25
3. Personlighet:hm, ja ni som känner mej vet väl ;p
4. E-post: ja det har ja
5. Stjärntecken: Vågen
6. Jag kommer från: Norrköping
7. Jag bor: Norrköping
8. Vad gör du nu? kollar nätet o tv
9. Civilstatus: Gift
10. Spel? spel på fb
11. Djur jag är lik: eh, inget
12. Lyckonummer? tror inte jag har nåt
13. Vad är snyggast, brunetter eller blondiner? jag ;p
14. Din bästa egenskap? Lugn
15. Din sämsta egenskap: hm vet inte
16. Husdjur: Nej, vill inte ha några
17. Familj: Ja 2 busungar + henka
18. Kroppsdel du har mest nytta av: huvudet
19. Kroppsdel du tycker bäst om: mina ögon kke
20. Jag sover: På nätterna
21. Bläck eller blyerts? Bläck
22. Tror du på något? mej
23. Frisyr: oftast i tofs
24. Hårfärg: svart
25. Ögonfärg: Blå/grön
26. Längd: 160
27. Vikt: mindre snart =)
28. Skostorlek: 39 -40
29. Gillar: Massor
30. Ogillar: Massor
31. Favoritmat: finns mycket gott
32. Favoritglass: mjukglass
33. Favoritdessert: smulpaj
34. Favoritpizza: Kebab eller gyros
35. Favoritdryck: Cola zero/light
36. Gillar du godis? det är gott
37. Isåfall vilken sort? choklad.
38. Min favoritdrink: vodka/redbull
39. Min favoritfilm: walk the line
40. Min favoritdag: mina barn födelsedagar+ julafton
41. Mitt favoritklädesplagg: linne
42. Min favoritbok: har ingen
43. Min favoritmusik: just nu, Volbeat
44. Min favoritlukt: juldofter
45. Min favoritblomma/planta? liljor, orkidé
46. Öl eller vin? cider ;p
47. Liknar du en kändis? Näe
48. Senast köpta skiva: har inte köpt en skiva på flera år
49. Senaste film på bio: oj, det var 2 fast 2 furious, som gick för flera år sen ;p
50. Bästa låten i världen: Gardens tale
51. Senast lästa bok: min skolbok i omvårdnad ;p
52. Favoritförfattare: martina haag
53. Skriver du dagbok? nja blogg
54. Bästa årstiden: alla årstider har nåt speciellt
55. Älsklingsfärg: Svart,vit
56. Skulle aldrig ta på dig:ingen aning
57. Vad ville du bli när du var liten? journalist, barnmorska
58. Blev du det? nja uska/barnsköterska
59. Brinner för: Barnen
60. Sportbil eller familjebil? Familjebil
61. Katt eller hund? Hund
62. Har du nån nojja? näe
63. Fobier? Spindlar, såkryp, getingar
64. Deppig eller glad? Glad
65. Politiskt insatt? Nej
66. Värdesätter du ärlighet? Mycket!
67. Brukar du dra ”vita lögner”? Ibland
68. Är det ok med vita lögner? Ibland
70. Har du pojkvän/flickvän? näe, men en man!
71. Är du kär? Ja
72. Hur tidigt stiger du upp? 05:40
73. Är det bra eller dåligt? har inget val ;p
74. Vem/vilka vet mest om dig? Familjen
75. Gillar du att slåss? Nej
76. Vad har du på dig just nu? Svarta byxor och svart tröja
77. Vad ska du göra ikväll? Ta hand om barnen, se på tv
78. När var du senast riktigt full? i okt
79. Är du seriös? tror ja väl
80. Hur många väskor äger du? 4-5 st
82. Hur många syskon har du? 4st, 2bröder o 2 systrar
83. Isåfall, vad heter de? jessica, linda, freddie, jussi
84. Hur många timmar sover du per natt? 7 kanske
85. Vem är snyggast i världen? finns många ju
86. Vad är du allergisk mot? Pollen
87. Ska du duscha idag? Japp
88. Vad är det för veckodag? Onsdag
89. Vad är det för datum idag? 2
90. Vad gör du nästa år? jobbar hoppas ja
91. Är du likgiltig? Nja
92. Hårdrock eller synth? Hårdrock
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? Stan
94. Har du utländska föräldrar? Nja, halvt som halvt ;p
95. Gillar du att laga mat? Ja
96. Märkeskläder eller secondhand? både och
97. Hur många par skor har du? 2-3 st
98. Är du sexuellt frustrerad? Nja, det vet jag inte
99. Vem är snällast just nu? jag
100. Var har du ont? min arm, vetefan vad jag har gjort =/

Tisdag

Andra dagen på praktiken gick bra. Träffade en kompis idag på vårdcentralen, misstänkte att det kunde vara hon, såg jag såg när hon va född, hennes namn och vet ju vart hon bor och visst då var det =D skoj skoj.

Jobbade över på praktiken idag, det måste väl se bra ut =D
Hade en liten operation vid 14-tiden, och jag slutade då, men stannade kvar för att kolla operation, var ett födelsemärke som skulle bort, rätt intressant att se.
Bältros fick jag se oxå, bra att veta hur det ser ut på riktigt, är ju inte så himla vanligt att man ser sånt faktiskt.

Annars har det varit lungt på praktiken, får väl se om det blir lite med liv i luckan imorrn.

Lite trötter, men bara att bita ihop. Loke är duschad, mätt och sussar snart eller om han redan har somnat. Erica är i duschen nu, ska tvätta henne snart, sen är det bums i säng för henne med.

Snart börjar äntligen hemma som jag ska se och sen depserate housewifes, sen blir det att sussa för mej med.

RSS 2.0