Tävling - Carolyns kitchen


Jag är med och tävlar om ett förkläde hos madesmumms. Förklädet kommer från Carolyns kitchen

hur snyggt var inte detta förkläder? Vill ha!

Tävling - goodiebag



Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Guchie

jag vill ju vinna detta som en liten belöning för min viktnedgång och få skämma bort mej lite, en lite peppning inför framtiden och resten av kilona som ska bort.

Tävling - dator


Jag tävlar om denna dator hos pepeljuga

Jobbcoach

Idag var jag på möte med min jobbcoach, rätt kul faktiskt att gå dit.
Förra gången gjorde jag ett personlightestest som hon skulle fixa till idag, så idag fick jag se mina resultat, snacka om att de stämmer väldans bra på mej =)
Så inför nästa gång ska jag fixa mitt cv och personligbrev och visa henne.

fy fan idag är det FÖR varmt, inte ens skönt ju tycker jag, bara obehagligt varmt och svettigt =/


Strömavbrott

Haft strömavbrott idag mellan 10,30-15,00, inget skoj alls. Så när Loke hade somnat så spelade erica och jag lite spel, sen satte vi oss på balkongen och åt lite lunch, sånt som man inte behövde tillaga, så dte fick bli nåt lätt bara, efter det satte jag mej och läste lite i en bok, ja fyndade på maxi förra veckan, en bok av martina haag "i en annan del av bromma" väldans skojig, tycker hennes böcker är kanonbra!

På eftermiddan gick vi hem till pappa för att fördriva tiden lite innan henka kom hem.


Idag har barnen verkligne gått mej på nerverna, inte alls lyssnat och bara trotsat hela tiden, bara säger att det ska bli skönt med dagis imorrn ;).

 

Kalasen i helgen gick jättebra, lite livat dock men det ska det väl vara på kalas.

Ska lägga in bilderna snart för den som vill se.


Veckans vikt

Ja det blev ju ett minus iallafall, men blev bara -0,3kg, ändå tog ja knappt nån fika i helgen när Loke fyllde år, tog bara liite glass och frukt igår.
Men som sagt jag verkar få ett bättre minus när jag har druckit alkohol, det kanske sätter igång min förbränning eller nåt.

1/2 START!
4/2 op-datum -2kg
11/2: - 5,8kg
15/2: - 0,8kg.
22/2: - 0,2kg.
1/3  : - 0,6kg.
8/3  : - 0,9kg.
15/3: -2,4kg.
22/3: -0,2kg.
29/3: -0,6kg
5/4  : -0,9kg.
12/4: -0,9kg
19/4: -1,2kg.
26/4: -0,8kg.
3/5  : -0,5kg.
10/5: -0,9kg.
17/5: -1,2kg.
24/5: -0,5kg.
31/5: -0,9kg
7/6  : -1,1kg
14/6: +0,4kg.
21/6: -1,0kg
28/6: -0,3kg Totalt. -23,3kg

Delmål:
1:a delmålet:10% av vikten. Nådd 8/3!
2:a delmålet: -20kg. Nådd 18/5
3:e delmålet: 2-siffrigt. Nådd 7/6
4:e delmålet: -25kg

Loke 2år

Idag fyller min lilla plutt 2år <3



Uppdatering kommer ikväll eller imorrn!

Midsommar

Midsommar idag ifall nån hade missat det ;p

Här har det varit lungt, blir inget midsommarfirande i år, inte med stång o sånt iallafall. Vi har varit ute hos mamma och tagit en liten fika och tittat lite på hundvalpen, snart blir det lite midsommarlunch här med burkskinka,färskpotatis, gräddfil och gräslök, blir ingen sill o nubbe här inte.

Om en timme ska barnen till sin morfar coh spendera några timmar där, och vi ska ut till ett par bekanta utanför åby nånstans tror ja det va och grilla lite.

Igår var henaks syster med familj här och fikade och fira henka o Loke, de kan ju tyvärr inte komma imorrn. Han fick 2 bilar och en gammelsmurf av dom, jättesöt.
Jag gillade verkligen smurfarna när ja va mindre, trist att det inte går på tv nu, barnprogrammen förr var verkligne bättre.


På kvällen sen åkte vi ut till eksund och firade mia som fyllde år, där fick vi varm smörgåstårta och marängtårta och barnen busade och hade skoj.


Trevlig midsommar på er!

Femte sjukan?

Jag tror nästan det är det som barnen har drabbats av, fick tips av helen att kolla upp det på nätet, och symptomen stämmer ju bra. Är fyra stycken på dagis som har fått detta och då är mina två inräknade.
Så egentligen skulle loke kunnat varit på dagis eftersom det inte smittar när man väl har fått det, men de tyckte han skulle vara hemma idag.

Symtom vid femte sjukan

De typiska symtomen på femte sjukan är utslag och klåda. Det börjar med en kraftig rodnad på kinderna, som sedan sprids till övriga kroppen, armar och ben. Utslagen brukar försvinna efter en vecka men kan komma tillbaka en eller flera gånger under några veckor.

Andra symtom är allmän sjukdomskänsla och feber. En del barn kan bära på smitta utan att få några symtom på sjukdomen.

Femte sjukan drabbar ofta barn mellan 5-15 år men även vuxna kan få sjukdomen. Hos de allra flesta blir den en lindrig åkomma som går över av sig själv och inte lämnar några kvarstående besvär. Smittan sprids via luftvägarna, exempelvis vid hosta och nysning.

När sjukdomen har brutit ut är den inte längre smittsam. Det tar cirka tio dygn från det att barnet har smittats till dess att sjukdomen bryter ut. Smittan ger livslång immunitet, det vill säga, man kan bara ha femte sjukan en gång.




Tävling - Barntyger

Jag tävlar om ett presentkort från barntyger.se.

Tävlingen finns hos Mansondust


Tävling - Runns



Jag tävlar om en klocka från runns.se, tävlingen finns hos Millah

tävling - Goodiebag

jag är med och tävlar om en goodiebag hos Qtee

Tisdag

Ja imorse drog vi till linköping för att fixa lite, hade även tänk kolla på ny mobil där, men allt öppnade inte förrän vid 10, så vi åkte tillbaka till stan igen och drog till media markt där henka köpte en mobil istället.

Annars har vi inte gjort mycket, plockat och rensat lite och nu på kvällen har i haft tvättstugan, ska verkligen bli skönt sen när vi har hämtat hem vår tvättmaskin, slippa passa tider och sånt.

Imorrn blir det att handla lite så man kan baka på torsdag, ska baka mockarutor och vaniljdrömmar tänkte jag.
På fredag är det ju midsommar så då vill jag inte baka, på dan blir det lungt, fira lite med barnen och senare sen ska vi iväg till ett par bekanta dit även svärmor o peter ska. Barnen får spendera några timmar hos morfar så hämtar vi dom på kvällen, för de får ju inte sova över där.
vi ska ju ge presenter och sånt på sängen till Loke dan efter, så himla roligt det ska bli, tror han kommer bli jätteglad över sin trehjuling =)



Svart igen!

Japp nu är mitt hår svart igen och inte brunt längre, sköönt =) Linda var här och färgade håret på mej, även lucas o micke var här och tog en fika under tiden o pappa o lotta.

Annars så har vi varit ute i åby och hälsat på, och var ute på gården här och ritade lite på marken och erica åkte lite på sparkcykeln, det är typ det enda vi har gjort.

Imorrn ska vi till linköping igen, henka ska skriva på anställningspapper o sånt skulle väl passa på att kke dra till net on net oxå, henka är på jakt efter en ny mobil.

Måste planera lite till helgen oxå, har ju 2 kalas då, på lördan blir det för familjen och på söndan för kompisar, blir nog skoj! Ska tänka efter vad man ska baka och va man ska ha i tårtan på lördan.

Veckans vikt

Blev -1kg denna vecka, så jag är nöjd.

1/2 START!
4/2 op-datum -2kg
11/2: - 5,8kg
15/2: - 0,8kg.
22/2: - 0,2kg.
1/3  : - 0,6kg.
8/3  : - 0,9kg.
15/3: -2,4kg.
22/3: -0,2kg.
29/3: -0,6kg
5/4  : -0,9kg.
12/4: -0,9kg
19/4: -1,2kg.
26/4: -0,8kg.
3/5  : -0,5kg.
10/5: -0,9kg.
17/5: -1,2kg.
24/5: -0,5kg.
31/5: -0,9kg
7/6  : -1,1kg
14/6: +0,4kg.
21/6: -1,0kgTotalt. -23kg

Delmål:
1:a delmålet:10% av vikten. Nådd 8/3!
2:a delmålet: -20kg. Nådd 18/5
3:e delmålet: 2-siffrigt. Nådd 7/6
4:e delmålet: -25kg

Tävling - IoB

 

"Jag tävlar hos knoddenojag om en överraskningslåda från IoB-Butiken!"

 


Tävling - tuffa tilda.se

Jag tävlar inne hos alltforforaldrar.se/theans om ett presentkort värde 250 kr inne hos Tuffa Tilda.se
Tävla HÄR du med.

Tävling - Tidningskungen

Jag tävlar om en tidningsprenumeration från Tidningskungen
i Nikitas blogg, tävla HÄR du med!


tävling - Lillebus

"Jag tävlar om kläder från LilleBus,
tävlingen finns hos Fam. Nilsson Pettersson
och pågår till 30/6 kl 18.00"

aj min tand

Fick tandvärk igår och det håller på än, blir nog att dra till tandläkaren i veckan kanske, vill inte, gillar inte dom, skulle hellre föda barn än att gå dit haha.



Annars var gårdagen skojig nere på klubben, men lyckades inte bli riktigt full, men det va skoj ändå.
Träffade den snygga killen igår där oxå och hälsade på han ;) inte så pjåkigt ;p hehe
Fick se soluppgången imorse oxå när vi skulle hem vid 4-tiden, väldigt fint =)
Blir så himla skumt det där när man befinner sig i en lokal utan fönster, sist man var ute så var det mörkt och nästa gång man går ut så är det ljust och solen är på väg upp.

Sen ringde pappa i dom vid 7,30, Loke var då ledsen och ropa efter mej, så vi skulle gå bortåt och hämta honom, men så ringde dom efter 5-10min då hade han somnat igen, så de tyckte att vi kunde lägga oss igen så skulle de ringa om det var nåt, tingde sen vid 10-11 tiden och då var det samma sak igen, så då gick vi bortåt, men allt var lungt när vi kom, kändes varm så jag tog tempen på honom, men ingen feber, men han hade lite feber nu under kvällen 38,1, men pigg, så han behövde ingen alvedon.

Men han har fått samma prickar som erica hade, så undra inte om hon hade nån mildare variation av vattkoppor eftersom hon verkar ha smittat Loke, får se om det bryter ut på honom, annars lär dom ju få det senare längre fram.

Tjejkväll

Igår var barnen extremt jobbiga, speciellt Erica, annonserade ut henne på facebook, o pappa nappade så båda barnen är där ikväll, näedå skämtåsido det var planerat att barnen skulle sova där ikväll, för vi ska ner till klubben och vara sociala och dricka lite gott.

igår kväll gick jag till helen och gjorde henne sällskap så hon slapp sita hemma själv. satte oss på balkongne och spelade monopol och snackade, hade det jätteskoj tyckte jag, gick hem vid halv 1, tiden sprang iväg, men det får vi göra om snart gumman <3

Nu är det snart dags för mat, får bli nåt simpelt som kött o potatissallad ;p sen hoppa in i duschen och fixa till sig lite.

Varm dag

Gud va varmt det har varit idag, me dont like =/

På förmiddan åkte iv hem till henkas syster Emma och tog en fika, trevligt, skoj och se hur de bodde, men de ska snart flytta till haga, allt är ju bättre än hageby ;p

Efter dagis idag gick vi till lekparken en stund i väntan på att henka skulle komma, sen bar det av till linköping för en arbetsintervju för henka, imorrn ska han dit igen och prata med doom igen, så jag håller tummarna hårt.
Dock bara 1 månads sommarjobb, men det är ju alltid nåt.

Imorrn ska jag träffa min jobbcoach så jessica var snäll och ställde upp som barnvakt under tiden, tänkte även passa på att köpa hårfärg på stan tror ja och kolla på ett par sandaler kke, skulle ju va skönt med såna.

Twilight

Nån som vill köpa 2 biljetter till Twilight Fan event som är på hovet  den 21 juni.kl.18, insläpp från kl.16.
500kr eller högstbjudande!

Frågan är...

Frågan är om det är vattkoppor?
det är en massa röda/ljusrosa prickar, men inte koppor än, det verkar inte klia och febern är borta. Menhon är ju hemma idag iallafall, så Loke får ha kul själv på dagis idag.
ska iväg snart och fixa med lite pappersarbete, mindre kul men va fan, måste ju, imorrn ska jag iväg och träffa min jobbcoach, ska bli intressant.

Vattkoppor??

Tror erica har fått vattkoppor, eller det är ju inga blåsor än, men har prickar både fram och bak på bröstet/ryggen, och några under armen, så vi får se om det blir blåsor. Hon har feber och så klagade hon på huvudvärk igår, hon hade även huvudvärk o feber för ca 2 v sen, och symptomen brukar komma ca 2 v innan prickarna kommer, så det är väl bara att vänta o se, hon får vara hemma imorrn iallafall.

Uppdatering:
Just det,glömde ju skriva en sak. Linda o micke var o kollade på lägenheten 2 portar bort, och de tog den, de flyttar in 1 sept, så himla skoj, kan man ta kvällspromenader sen som vi gjorde när hon bodde hos pappa ibland, och så funderar dom på att ta samma dagis som erica o Loke, hoppas Lucas får en plats där =)

Onsdag

Kvällen igår var trevlig, tror henka var nöjd med sin födelsedag. Gjorde en jordgubbstårta till honom, han får alltid det på sin födelsedag ;p och den blev ju god för den gick ju åt, jag tog endast en putteliten bit, nöjde mej med det.

Sitter hemma själv och njuter av lugnet ;p barnen är på dagis och henka är på klubben en sväng och fixar o donar.

Funderar på om man kanske skulle köpa lite hårfärg idag eller imorrn och färga håret, börjar ju bli dags, är ju inte svart längre utan mer solblekt brunt, inget snyggt.

Håll tummarna att ja vinner på lotto ikväll oxå, spelar ikväll o på lördag, nu ska miljonerna bli mina ;p
*keep on dreaming typ*

Hoppas linda o familj har tid att titta förbi idag, de ska ju ändå titta på lägenheten 2  portar bort..

se ya!

Älsklings födelsedag

Ja henka fyller år idag, hela 33år ;p gammal gubbe hehe.
Han blev förvånad över presenten, va inget han trodde. Han fick alltså första säsongen av Dexter på dvd av oss, men nöjd blev han, så fick han lite frukost med ett ljus i (ericas idé) och så sjöng erica för honom, 2 gånger =)


Nehe om man skulle klä på sig och börja plocka undan lite i barnens rum så man kan städa och svabba golvena, så det är fint när man får lite besök ikväll.
Får besök redan vid 14-tiden, sen vid 15,30 ska jag va på sjukan för att registrera mej för blodgivning.

Pepp talk

Tack alla ni för ert peppande, många pussar o kramar till er <3
Det känns rätt bra ändå, bara hoppas att det blir ett bra minus på vågen nästa vecka istället.

Har ju läst att man kan hamna på platåer där man kan gå upp lite eller stå still i vikt i flera veckor, men sån otur hoppas ja inte att jag har.

Hittade en present till henka på stan, hoppas han blir nöjd, så imorrn bitti blir det frukost på sängen till honom, dvs om ja vaknar före honom ;p och lite sång från barnen, jag tror inte han blir så ledsen utan min sångröst haha.

Varit hemma hos jessica och fixat oxå, henka har hjälpt henne sätta upp hyllor i köket med spotlights i, lite pillande, men det blev skitbra tillslut =)

Veckans vikt

ja denna gång blev ju inte alls ra, antingen är jag på en platå just nu eller så är det för att det snart att dags för den roliga veckan =/ ni vet nog vad ja menar, så kanske har ja lagt på mej en massa vatten nu, för vågen visade +0,4kg =/ pisshelvete, nu lär ju hela veckan kännas som piss..

1/2 START!
4/2 op-datum -2kg
11/2: - 5,8kg
15/2: - 0,8kg.
22/2: - 0,2kg.
1/3  : - 0,6kg.
8/3  : - 0,9kg.
15/3: -2,4kg.
22/3: -0,2kg.
29/3: -0,6kg
5/4  : -0,9kg.
12/4: -0,9kg
19/4: -1,2kg.
26/4: -0,8kg.
3/5  : -0,5kg.
10/5: -0,9kg.
17/5: -1,2kg.
24/5: -0,5kg.
31/5: -0,9kg
7/6  : -1,1kg
14/6: +0,4kg.Totalt. -22kg

Delmål:
1:a delmålet:10% av vikten. Nådd 8/3!
2:a delmålet: -20kg. Nådd 18/5
3:e delmålet: 2-siffrigt. Nådd 7/6
4:e delmålet: -25kg.

Kolmården

Vi har spenderat vår dag på kolmården idag, trevligt att göra en liten familjeutflykt =)

Hade tur med vädret oxå, kom  en liten regn/hagelskur när vi satt och käk, som tur satt vi under tak, men sen blev det soligt och fint väder igen, regnet kanske höll på i 5min eller nåt bara, skönt det.
Barnen var på strålande humör, så inte en massa gnäll och sura miner, väldigt skönt.


Igår var vi ute i kvarsebo en sväng och hälsade på linda o Co, tyvärr sov ju Lucas hela tiden vi var där, så honom kunde man inte pussa på. Efter besöket där åkte vi vidare till jönåker för ett besök hemma hos svärmor.

På kvällen sen tittade vi på film, först Kim Novak badade aldrig i genesarets sjö. En svenks film som var rätt bra, har varit nyfiken på dne ett tag, men aldrig blivit av att man har sett den, men igår gick den på tv. så då passade jag på.
Har du sett den?

efter den såg vi på Fucking åmål, var så länge sne jag såg den, och nämde för henka att man borde se den snart igen, då då gjorde vi det helt enkelt, och lika rolig var den fortfarande =)

Den har väl alla sett?


Buzzador

Nu har jag testat Neutrogena visibility clear i ett par veckor och jag tyckte faktiskt att de funkade rätt bra ohc lutade gott.
Det enda negativa vart att msinkborttagningen som även ska fungera på vattenfast mascara funkade inte riktigt så bra, men annars är jag nöjd =)






Tävling -väska- mi sa ko


Jag tävlar om en väska hos Erica

Tävling - krulltång


jag är med och tävlar om en krulltång hos Hugo

Tävling - Sverigeklänning



Jag är med och tävlar om en sverigeklänning hos sessanochprinsessan

Tävling - busfröt


Jag är med och tävlar om presentkort från busfröt hos Mansondust

Tävling - Röda hund



" Jag tävlar om sommarens härligaste klädpaket med kläder från underbara Röda Hund i samarbete med jennyn.blogg.se

Var med och tävla HÄR du också! "

Tävling - Faster safiras bod


Jag är med och tävlar om ett presentkort hos Faster Safiras bod hos Nikita
tävla HÄR du med!

Galna japaner

Efter att vi lämnat av barnen på dagis så åkte vi mot linköping, stannade till på statoil vid blacka-avfarten för att tanka och köpa nån macka (hann inte äta nån frukost hemma), så jag gick in medans henka tankade, snacka om att jag blev snopen när det var fullt med japaner där inne och världens kö till toa, tur man inte skulle dit hehe.

Sen fortsatte vi mot linköping, första anhalt blev biltema, där vi köpte en present till Loke, där vi köpte en trhjuling till Loke


Hoppas han blir nöjd med den!

Sen gick vi in på ikea, vi skulle inte ha nåt, men vi handlade till jessica, hon jobbade idag så hon kunde ju inte följa med, men det slutade med att vi köpte tygbackar till oss, som vi ska ha i vår expedit bokhylla, svarta såklart
;p



Snart dags för lite lunch här, får bli nudlar idag tror ja, enkelt att fixa ;p

Suck..

Usch idag dumpade jag rejält, tror ja det va, eller om det var nåt ja åt. För oftast när jag har dumpat så har det kommit rätt fort efter, men nu blev jag inte illamående och trött förän efter 2tim skumt, kändes ju som en dumpning men så lustigt att det kom efter så lång tid.


Ni är lite dåliga på att kommentera ;p

Tisdag

Vilket tråkigt väder det är idag, bara grått och mulet. Men imorse tog vi en promenad på 30min iallafall.
Jag har aldrig gillat att gå promenader, men har ju tvingat mej själv till det ändå, men nu börjar jag faktiskt gilla det, kanske är för att det inte är lika jobbigt längre. Henka påpeka det förut, vilken fart du har när du går, inget jag tänkte på. Men det är ju klart det blir skillnad när man slipper kånka runt på ca 20kg extra. Det är som om jag skulle bära på erica runt en hel dag, skulle ju va helt slut.
Ett roligt sätt att se det på, jag har gått ner ericas vikt+ lite till då ;)

Idag på förmiddan kom sanna hit med barnen på en kopp kaffe och snacka lite skit.

Efter dagis gick vi till centrum, stannade lite i lekparken där, helen o ellinor kom efter en stund och även Thess med barnen, så det blev att sitta kvar en liten stund och prata lite, bra med den där parken i centrum =)

Om ett tag ska jag börja med maten, får bli kycklinggryta och ris idag, kanske lite broccoli till oxå, skulle nog va gött =)

Om Loke

Loke




När fick du reda på att du va gravid? - 20 oktober 2007, samma dag som vi gifte oss.
Vad blev reaktionen?- jätteglad, hade misstänkt det i några dar, men vågade inte riktigt testa
Var barnet planerat? -Ja
Hur var dina "40" veckor? - Toppen, lite illamående i början bara.
Fick du bristningar? -Ja några stycken
Hur många veckor och dagar gick du? - han kom v.39+4
Hur mycket gick du upp i vikt? - 7kg
När börja dina värkar sättas igång? - Kvällen innan, när vi va på ica maxi
Gick ditt vatten? - Nej, de tog hål på hinnorna
Vem hade du med dig på förlossningen? - Pappan..
Hur var din förlossning? Gick jättebra tycker jag, mådde toppen efteråt oxå.
Hur lång tid tog din förlossning? - ca 5 tim timmar
Hur länge hade du värkar? 15 tim
Hur mycket gick du ner i vikt efter förlossningen? gick ner allt jättefort.
DITT BARN

När va barnet planerat att komma? - 28 juni 2008 
Vad trodde du det var för kön? flicka
Blev det en tjej eller kille? - kille
Hade du gissat rätt på könet? - nej
När kom han? Den 26 juni 2008
Hur mycket vägde han/hon? 3240g...
Hur lång va han/hon? 51 cm
Vad fick barnet för namn? Loke Odin Viggo
Vad har ditt barn för stolek på kläder nu? 80,86/92,98
Det senaste utvekligen ditt barn gjort? Mer o mer ord kommer, han har lärt sig sånger

KLÄDER & SAKER

Vart köper du dina barnkläder? - Överallt
En baby/barnbutik du gillar? - H&M, lindex,pop
Nått märke du föredrar? - po.p, nova star
Vad är favorit plagget ditt barn har? - sin gubbkeps, o gärna kläder med motorcykel på
Vad är det dyraste ditt barn har? po.p ytterkläderna och converseskorna
Vad hade ni för märke på vagnen? brio sitty 
Vad har ni för märke på bilbarnstol? - Acta graco
Senaste du inhandlade? - cykelhjälm, som han ska få i present
Bästa leksaken ditt barn har? - traktor o bilar
Något du ska spara: lite bebiskläder

DU SOM FÖRÄLDER:

Trivs du med föräldrarollen? - ja verkligen...
Är du stolt över ditt barn? - Klart man är stolt!!.
Hur ser dina matvanor ut? - Helt okej
Stressar du mycket? - jag kan inte stressa ;p hinner med allt iaf
Hur ser dina sovtider ut? - 23/24-08
Vad gör du helst en fredag? - FREEEEDAGSMYYYYYS
På vilket sett har du förändras? - inte mycket alls, lite mer pratglad kanske...
Vad är det första du tänker på när du vaknar? - GAAAHHH ge mig 1 timme till ;)
Umgås du mycket med andra föräldrar? - går i perioder
Vad är bäst med att fått barn? - Att dom ger en så mycket lycka, oftast ;p skulle aldrig vilja leva utan dom
Och slutligen.. hinner du med "egen tid"? - Ja IBLAND

Om Erica

ERICA





När fick du reda på att du va gravid? - I mitten av april 2005
Vad blev reaktionen?- jätteglad, men förvånad, gick så fort efter att jag slutade med p-piller
Var barnet planerat? -Ja
Hur var dina "40" veckor? - Jag mådde toppen hela graviditeten.
Fick du bristningar? -Ja några stycken
Hur många veckor och dagar gick du? - hon kom v.42+0
Hur mycket gick du upp i vikt? - 4kg
När börja dina värkar sättas igång? - Svårt o veta exakt, blev igångsatt, men nån gång under dagen
Gick ditt vatten? - Nej, de tog hål på hinnorna
Vem hade du med dig på förlossningen? - Pappan..
Hur var din förlossning? Långdragen,blev igångsatt vid 11 tiden och hon kom under natten sen, med hjälv av sugklocka
Hur lång tid tog din förlossning? - ca 13 tim timmar
Hur länge hade du värkar? 8-10tim
Hur mycket gick du ner i vikt efter förlossningen? gick ner allt jättefort.
DITT BARN

När va barnet planerat att komma? - 19 januari 2006 
Vad trodde du det var för kön? både och
Blev det en tjej eller kille? - flicka
Hade du gissat rätt på könet? - nja
När kom han? Den 2 Februari 2006
Hur mycket vägde han/hon? 3975g...
Hur lång va han/hon? 51 cm
Vad fick barnet för namn? Erica Maria Tindra
Vad har ditt barn för stolek på kläder nu? 104,110/116
Det senaste utvekligen ditt barn gjort? Räknar jättebra, gärna plussa ihop tal, jätteduktig på det oxå

KLÄDER & SAKER

Vart köper du dina barnkläder? - Överallt
En baby/barnbutik du gillar? - H&M, lindex
Nått märke du föredrar? - Näe inte direkt,varierar gärna
Vad är favorit plagget ditt barn har? - kjolar o klänningar, helst rosa
Vad är det dyraste ditt barn har? vet inte faktiskt
Vad hade ni för märke på vagnen? använder inte vagn 
Vad har ni för märke på bilbarnstol? - Britax tror ja
Senaste du inhandlade? - Hello kitty leggings
Bästa leksaken ditt barn har? - just nu lekar hon mest med sina kulor
Något du ska spara: lite bebiskläder

DU SOM FÖRÄLDER:

Trivs du med föräldrarollen? - ja verkligen...
Är du stolt över ditt barn? - Klart man är stolt!!.
Hur ser dina matvanor ut? - Helt okej
Stressar du mycket? - jag kan inte stressa ;p hinner med allt iaf
Hur ser dina sovtider ut? - 23/24-08
Vad gör du helst en fredag? - FREEEEDAGSMYYYYYS
På vilket sett har du förändras? - inte mycket alls, lite mer pratglad kanske...
Vad är det första du tänker på när du vaknar? - GAAAHHH ge mig 1 timme till ;)
Umgås du mycket med andra föräldrar? - går i perioder
Vad är bäst med att fått barn? - Att dom ger en så mycket lycka, oftast ;p skulle aldrig vilja leva utan dom
Och slutligen.. hinner du med "egen tid"? - Ja IBLAND

Folkhemmet

Folkhemmet är en inredningsbutik som finns i Stockholm, tyvärr ingen här i Norrköping. Detta företag har funnits sedan 2003 och butiken är ett familjeföretag.
De har prisvärda möbler till bra priser,de jobbar med leverantörer som Sits, Torkelsson och Hans K som fungerar som jättebra vardagsmöbler, men de har även samarbete med företag som Conform och Calligaris som gärna tar ut svängarna lite i inredningsvängarna, sånt är ju verkligen skoj, om man vill köpa nåt som sticker ut lite och som inte alla andra har.
Man kan även få skräddarsydda garderober från Mirro, det är ju verkligen en toppenidé tycker jag, för jag menar alla lägenheter och hus ser ju inte alls likadana ut, och då kan ju inte alla köpa en och samma garderob, då är ju detta väldans bra och man kan bestämma hur möjligheterna inuti ska se ut, och anpassat för vad man just behöver.
Belysning har dom även med ett samarbete med By Rydéns.
Accessoarer är hett och et toppensätt att göra en stor förändring i hemmet, man kan ju köpa lite nya kuddar eller en fin filt och på detta sät förvandlar man hela rummet på ett kick.
Spana in Möbler Stockholm och se hela deras utbud, och har du vägarna förbi stockholm kan du gå in i deras butiker och ta en titt på deras sortiment.


Hur snygg var inte denna lampa då, jätteläcker. Priset på denna är 1830kr.


Och dena soffa vill jag verkligen ha, perfekt när man är 4 personer som ska sitta och ta plats.
Psriet är 12590, verligen ett kanonpris tycker ja.

Bilderna är lånad från deras hemsida.

Veckans vikt o nytt delmål nått!

Ja jag klarade det, gick ner -1,1kg och tog mitt nästa delmål, jaaaaa!
Supernöjd, dagen kunde ju inte börja bättre =)

1/2 START!
4/2 op-datum -2kg
11/2: - 5,8kg
15/2: - 0,8kg.
22/2: - 0,2kg.
1/3  : - 0,6kg.
8/3  : - 0,9kg.
15/3: -2,4kg.
22/3: -0,2kg.
29/3: -0,6kg
5/4  : -0,9kg.
12/4: -0,9kg
19/4: -1,2kg.
26/4: -0,8kg.
3/5  : -0,5kg.
10/5: -0,9kg.
17/5: -1,2kg.
24/5: -0,5kg.
31/5: -0,9kg
7/6  : -1,1kg Totalt. -22,4kg

Delmål:
1:a delmålet:10% av vikten. Nådd 8/3!
2:a delmålet: -20kg. Nådd 18/5
3:e delmålet: 2-siffrigt. Nådd 7/6
4:e delmålet: -25kg.

Ännu lite onykter ;p

Vaknar man och fortfarande är lite onykter så måste man ha fått i sig en del iallafall, nja det vart inte så mycket, men tillräckligt tydligen, fick bara i mej 3 drinkar :)

Hur som helst hade jag verkligen en toppenkväll igår, många som påpeka att det verkligen syntes på mej nu (ja de som kände mej då ;p) Fick en del komplimanger igår oxå från en del, alltid lika skoj att höra.
Toppenkul att träffa Lina o madde, snackade om allt möjligt och hade skoj, underbara tjejer <3


Nehe om man skulle försöka få i sig nåt att äta, blir ju lite slarv med maten så här dagen efter när man sover så länge, fy på mej..

Tävling - babysimshopen.se


Jag tävlar om ett par simbyxor från babysimshopen.se. Tävlingen hittar du hos Diana

Myskväll

Haha nåt roligt hände igår, eller jag tyckte det va kul iallafall. När vi åkte i bilen och hade fönstrerna nere så kom det in en fluga i bilen och erica blev skitskraj, skrek och skrek som en galning, medans jga tyckte det va kul haha, taskig jag är.

På kvällen igår hade vi myskväll, vi hyrde film som vi tittade på. Först såg vi på Det regnar köttbullar med barnen, vi såg väl mer på den än vad barnen gjorde, men den var skojig.



Efter barnen hade somnat tittade vi på paranormal activity, den var okej, lite småseg och så, men framåt slutet började den bli lite intressant, men inte så läskig och äcklig som många har sagt, men värd o se ändå tycker ja.




Idag hade vi lunchgäster, hade nämligen bjudit hit mina systrar och linda hade ju micke o lucas med sig, även Freddie följde med hit. Bjöd på lite pastasallad och ananaspaj till efterätt. Spelade lite barngeni oxå och jag vann *stolt* haha

Nu har vi varit och lämnat erica hos morfar, och Loke ska vi lämna hos jessica sen innan vi drar ner till klubben, där det är hårdrockskväll!

Tävling - kidzmode


"jag tävlar hos kidzmode om ett presentkort på 300kr hos barnvänligt.
Var med HÄR du också."

Tävling - Barntyger.se



"Jag är med och tävlar hos Lindet om ett presentkort på 300 kr hos Barntyger.se.
Var med och tävla du också, tävla här!
Tävlingen avslutas 23/6 kl. 18.00 och vinnaren lottas fram!"

Sommar

Idag var vi och handlade lite, jessica och joy hakade på, va bl.a på rusta, willys och city gross så nu har man fyllt på skåpen lite grann och kyl o frys, så vi klarar oss ett tag till.

Linda ringde förut oxå och berättade en rolig grej, de har blivit erbjudna en annan lägenhet här i vilbergen som de ska kolla på, i samma port som oss, nämligen dörren brevid, lite komiskt, jag hoppas dom tar den, vore ju jätteskoj tycker ja =)

Efter vi hämtade barnen på dagis så gick vi till lekparken utanför pappa o dom och satt där en timme, medans barnen lekte, passa på att få lite färg.

Juni månad

Första juni idag, nu är vi inne på sommarmånaderna, vad fort det har gått, inte alls länge sen som det var vinter känns det som.

Dagen började med ett besök på arbetsförmedlingen, där jag hade ett möte med min handläggare, han ska försöka få ut mej på praktik nånstans, hoppas han hittar nåt skoj.
Annars så har Linda med familj varit här på besök, de har även skrivit en intresseanmälan på en lägenhet här i vilbergen, så jag hoppas dom får sen, då flyttar de hit 1 sept =)

Idag skulle min farmor ha fyllt år, funderar på att dra och tända ett ljus där ikväll.
R.I.P Farmor


Tävling - barnkalaset



"Jag tävlar hos Familjen Pettersson om ett presentkort värt 200kr på Barnkalaset.se
Barnkalaset har ett stort utbud av olika teman till kalaset, Star Wars, Littlest Pet shop, Ben 10 mfl"

Tävling - rebuz kidz


"Jag deltar i utlottningen om två st "gubbkepsar" (två vinnare) av märket CTH mini från Rebuz Kidz - Barnkläder Märkeskläder Leksaker hos Tant Ulrika!"

RSS 2.0