Äntligen helg igen

Så himla skönt med held, och en ledig helg. Gick på praktiken mellan 7-13,45 idag, rätt så lugn dag, avslutade dagen med att städa i ett tomt rum, var en som gick bort för 2v sen, kändes lite småkusligt att gå in i ett rum där man vet att nån har dött. Nån gång lär jag säkert få vara med när nån dör, men jag hoppas den dagen är långt borta.

Hämtade barnen från dagis vid 15-tiden och gick hemåt. Erica blev lite småsur när jag kom, som vanligt, hon vill ju hellre vara kvar på dagis och leka, men när jag sa att jag hade en överraskning till henne och berättade var det va så blev hon jätteglad. Sa att linda, micke och Lucas skulle komma förbi oss en sväng. Så himla liten och go. Kan verkligen inte fatta att Loke var så liten för ca ett år sen och nästan fyra år sen Erica var så liten, näe dom är inte så små mina barn längre, de börjar bli stora <3 mina pluttar!


Torsdag

Idag var erica på dagis hon fick ju bara inte missa pyjamaspartyt, hon har tjatat om det i flera veckor. Dom hade haft det jättekul, dansat och sjungit och lekt med ballonger, det lät som att det blev ett lyckat pyjamasparty.
Knasig hon är min lilla tjej, innan vi gick så var hon tvungen att säga hej då till oskar och ge honom en puss sa hon, så hon sprang iväg till honom och gjorde det, när hon sen kom tillbaka till mej och fröken sa hon: att hon är kär i Calle. Får nog sätta sig och ta ett snack med henne snart ;p hehe.

Imorrn ska jag äntligen tbx till praktiken och barnen till dagis som vanligt. Imorrn kväll blir det att dra och handla lite käk och sånt inför my birthdayparty på lördag. Ska bjuda på exotisk planka kanske nån bål, vi får se. Hoppas det blir skoj. Får se vilka som dyker upp, vet ju några iallafall och så var det en del som inte kunde, trist.

Nehe fixa lite mat till barnen!

Vabbar

Idag är jag hemma och vabbar för Loke, han blev dålig i magen igår på dagis, rätt så risig, så de ville att han skulle vara hemma idag, vet inte om det är nåt som går nu kanske. Men erica är helt okej, så hon har ju inte blivit smittad om det nu skulle smitta, men hon fick vara hemma och vara ledig idag.
Så idag blir det lungt här, ska fixa lite med tvätten eftersom vi hade tvättstugan igår kväll, så alla kläder hamnar på sina rätta platser.

Vi kanske ses senare!

Mindre än 2mån kvar till jul...

Nu har jag suttit ner vid datorn och betalt hyran och alla andra räkningar, blev ju lite kvar, kanske man kan börja köpa lite julklappar.
 

På min sida av familjen har vi bara bestämt att vi ska köpa julklappar till barnen från och med i år, så det blir ju till våra barn, såklart! lillebror Freddie och barnens nya kusin Lucas. Sen har vi väl pratat om att kanske ha nån slags julklappsbyte. Får väl se vad det blir för folk som firar jul här. Hemma ska vi vara i år iallafall, har inte firat julen hemma nån gång, ja på själva julafton alltså.

Har varit så himla jobbigt de senaste åren, alla våra föräldrar vill ju att vi ska fira jul med just dom, ingen av våra föräldrar bor ihop, så det är ju då 4 olika ställen att besöka. Och helst vill de ju att man ska vara där i flera timmer och just vid kalle anka, fattar inte varför men men.

Så då sa ja förra året att detta år ska vi vara hemma så får dom som vill komma hit och fira.
Vi ska ha en liten lilljul med helen o ellinor oxå. Baka lite och sånt, glögg ville hon dricka oxå, men usch sånt äckel dricker ju inte jag, får fixa till henne då ;p och så ska tjejerna byta julklappar med varann =) Kan ju bli en trevlig kväll, gäller ju att hitta en dag oxå, veckorna innan jul ska jag ut till en ny praktikplats när jag läser nästa kurs som börjar nästa vecka. Men det ordnar sig alltid!
Längtar till jul gör jag som en galning, redan efter nyår längtar jag till nästa jul, ja jag vet jag är julskadad ;p haha.

Måndag

varför kan man inte få sovmorgon när man vill och behöver det. Jag menar vi har ju chansen till det idag, men inget dessa ungar förstår sig på ;p o Henka är ju inte alltid så tyst och smidig på mornarna innan jobbet *suck*
Inget dagis för barnen idag, jag ska ju egentligen vara ledig idag, men ska ta igen då ja har varit sjuk, så idsg blir det 13.30-21 på praktiken, jessica kommer hit och är barnvakt åt barnen tills henka slutar, hoppas det inte blir sent för honom bara.

fram tills dess blir det bara att ta det lungt, ska lägga mej på soffan och vila lite sen när Loke sover igen.

Nu börjar magen kurra, kanske dags att fixa lite frukost till oss-mej o loke då, erica åt med henka förut.

Partaj

Hade en skitrolig kväll nere på klubben igår, träffade en massa trevliga personer som man snackade med och skitfull blev man oxå, henka med, han som skulle va nykter, men så blev det ju inte, utan han firade igår, han blev nämligen fullvärdig medlem i Vipers igår =) Grattis ännu en gång älskling <3
Hoppas nästa helg blir lika rolig!

Barnen var hemma med sin moster jessica som var barnvakt, hade gått hur bra som helst, så det är ju bra.
Idag blir en lugn dag, henka lär ju ligga däckad hela dan, själv är jag fortfarande onykter ;p man kanske skulle försöka äta nåt, åt inte alls mycket igår och det var väl därför det slog till så bra och fort ;p
Men bra mår jag iallafall, man är ju duktig och dricker vatten under kvällen, så man mår bra dan efter. Ett litet tips till er som vill slippa baksmällan.

Äntligen helg

Och ledig är man, gud så skönt det var att sova till 9,30 idag =D
Loke ligger o sussar igen och henka o erica är på gympan eller de är på väg hemåt nu.
Får väl se om det blir nåt partaj ikväll, hoppas det ordnar sig med barnvakt, kanske skulle ut och äta med några tjejer/tanter ;p hehe, vi får väl se vad som händer och sker.

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Tröött

Hade hoppas på lite sovmorgon idag eftersom de inte börjar dagis förrän kl.11 idag, men näe, fast idag var det inte Loke utan erica som vaknade tidigt, kanske beror på att hon somnade redan vdi kl.18 igår och sov hela natten.
Blir en sen kväll, slutar 21 ikväll, måste ringa och varna pappsen oxå att de kanske får hämta barnen på dagis om inte henka hinner sluta innan de stänger.
Vi ses!

Idag blir min systerson 1mån gammal. grattis lilla Lucas.

Skoj i badet

Idag efter dagis gick vi hem till helen och ellinor och gjorde tårta, helt utan anledning, men kul var det, tyckte även tjejerna som fick hjälpa till. Själv gick jag efter Loke hela tiden för att kolla så han inte hittade på en massa bus, pillar på allt och klättrar överallt, när ska det sluta?
Tjejerna tog ett bad ihop oxå, kastade ner Loke med så han oxå fick leka lite med dom.
En väldigt trevlig eftermiddag hade vi =)

Män i uniformer

Nu på kvällen ordnade jag lite besök hit av lite brandmän, nåt kul ska man väl få ha ;p
Skämt å sido, kände att det luktade brandrök i trappen, men såg inget, och kollade runt, var bara i vår trappuppgång. Så jag ringde 112, tänkte bäst att vara på säkra sidan.så de skickade hit 2 brandbilar+ räddningsbilden från dom + en polisbil. Men det var inget, utan det var grannens ugn som hade orsakat det, men det brukar ju lukta annorlunda, det jag kände var ju verkligen brandlukt. Men skönt att det inte var nåt allvarligt, men han tackade för att jag ringde till dom så de fick kolla upp det.
De hade dock lite problem och hitta hit, lite dålig stil tycker jag, tänk om det skulle varit akut, och så hade de inte kommit fram i tid.

De hade tydligen haft fullt upp nu under kvällen, 4 utryckningar på 30min hehe.
Står lite om det HÄR.

foto: björn persson (lånad från wighnews)
Vi bor på andra våningen, precis ovanför brandbilen =D

Bröllopsdag

Idag är det min och henkas 2:a bröllopsdag, firar alltså 2år som gifta men vi firar även att vi har varit ihop i 9år.

Får se om man ska äta nåt gott idag eller spara det till helgen..vi får se vad vi gör..

Tävling - Mössor

Jag tävlar om söta mössor hos Ninninusen. mössorna kommer från Lilla Ru

Tävling - Bakverk

Jag tävlar om söta virkade bakverk hos Ninninusen

Helgen

Gick på en skön liten höstpromenad idag, skönt att komma ut, lagom kallt var det ute oxå, blåste knappt nåt. Loke tyckte oxå om att gå lite, plockade lite löv och pinnar, han gillar löv, varför vet ja inte, han är lite knas min goa kille <3

Han hade lite otur senare på dan idag, henka byggde en koja i deras rum över deras lilla bord. Loke slängde sig på täcket mellan bordet och stolen och slog givetvis i munnen i stolskanten så det började blöda i munnen, men han verkar inte ha ont iallafall, så det är ju skönt. Ringde sjukvårdsupplysningen och kollade om man skulle ringa jourtandläkaren eller vänta tills imorrn, men det var ingen fara man kunde vänta, så henka får ringa folktandvården imorrn bitti när de öppnar och se när de har tid, stackars min lilla kille!

På kvällen kom jessica hit och åt lite mat, vi gjorde hemlagad pizza idag, mumsigt,mumsigt med lite frukt på, så himla gött tycker jag eller vi ska jag kanske säga, hela familjen gillar det.

Nehe om man skulle gå och lägga sig, börjar praktiken kl.7 imorrn så klockan ringder 5,40 tomörrow ;p

Se ya!


Fredag idag!

Igår på praktiken fick jag testa att kolla blodtrycket på en brukare igår, hade ingen aning om alls hur man skulle göra, men det gick ju bra efter att sjuksköterskan förklarade hur man skulle göra. På måndag förmiddag ska jag gå en sväng igen med sjuksköterskan och få vara med vid såromläggningar och sånt, kul kul =) Hellre det är att byta blöjor ;p

Imorrn är det dags för praktik igen, hela helgen =/ inget kul men man måste ju så det är ju bara att bita ihop.

ikväll blir det lite fredagsmys med familjen <3

Ska snart gå till pappa, barnen befinner sig där.

Torsdagen

Dagen började med att klockan eller alarmet på mobilen ringde vid 5,40, väcka barnen och klä på oss alla, nja henka fick klä på sig själv ;p Jag till bussen och de andra ner till dagis som öppnade 6.15.
Jag åkte till praktiken och slutade 13,30 sköönt =) hem och åt lite lunch a´la pan pizza bolognese, blev det idag.Efter det ner och hämta barnen som nu sitter och tittar på filmen Meckar micke, så då passar jag på att kolla nätet.

Ska börja med maten om ett tag, idag ska vi ha köttfärslimpa, potatis och brunsås och kokta grönsaker, se när mannen kommer hem idag.

Behöver lite tips.
Vi har vår 2:a bröllopsdag nästa vecka, och har ingen aning om vad jag ska köpa till henka. Nåt litet vill ja köpa till honom.
Så har ni tips så tar ja gärna emot =)

Ska fundera ut vad vi ska ha till middag då oxå, funderar på nåt 3-rätters =)


Rosa bandet 2009

Ni har väl redan uppmärksammat att oktober är en rosa månad för att stödja Rosa bandet kampanjen, om inte så vet ni ju det nu.
Rosa bandet galan går av stapeln den 29 oktober i Malmö.

Har ni köpt rosa bandet eller en annan vara för att stödja rosa bandet eller skänkt en slant?


Det har jag!

På ica maxi såg jag att de sålde lite olika grejer, rosa såklart där en del av summan går till rosa bandet, bl.a skurhink o mopp, disktrasor, kalender m.m. Så det kanske skulle vara nåt för er som kanske inte vill köpa ett rosa band.


Höstpromenad

Idag på eftermiddan gick vi ut på en skön höstpromenad, blåste lite kallt dock men ändå rätt skönt. Gick bortåt kättsätter, stannade vid några lekparker där barnen lekte och bråkade lite ;p som vanligt.

Var superskönt att komma hem och in i värmen. Håller på med maten, blir ris, schnitzel och svampsås *mumma*

Ikväll är det Greys anatomy som gäller, om ja håller mej vaken ;p hehe

Ses!

Jag har fyllt 25år!

Igår fyllde jag 25år, grattis till mej!

Fick första gratulation vid 6-tiden på morgonen av min underbara vän Helen när jag stod och väntade på bussen. Och på prakitken går det bra, trivs jättebra med personalen, de är jättetrevliga, inga häxor som på förra stället haha.
Fick sluta tidigare igår bara för att jag fyllde år, alltid kul. Hem och träffa barnen, had eju inte sett dom på över ett dygn. Så ner till dagis och hämta dom, var bara dom och en till kvar på dagis, Loke blev ju glad iallafall när jag kom, erica var lite grinig och trött.
Till kvällen köpte vi en mandeltårta i affärn, nån slags tårta måste man ju ha när man fyller år ;p
Var extremt trött igår kväll, slocknade på soffan 20,40, bad henka väcka mej när DH började, men orkade bara se 20min typ, missade början dock ;p så blir att se reprisen istället.

Lite bilder

Här kommer lite bilder från igår

min fina tjej <3


Hade blivit ett kanonbr kort om deras farfar inte hade blundat ;p
på bilden är även Julia med (deras plastkusin borde det väl bli)


Lite bus oxå


Erica


Jag sminkade mej så då ville hon med ha lite smink, fick lite ögonskugga, mascara och läppglans.

Helgen

Ja i lördags blev det ju att fixa smörgåstårtor och det gick ju bra, över förväntan.
Igår var det ju dags för lite firande och smörgåstårtorna blev mycket väl godkända =D känns ju toppen, var ju första gången jag gjorde det så. Blir och mumsa lite till lunch idag innan det är dags för att hoppa på bussen ut till praktiken, blir em/kväll idag. 

Åh måste dra till ikea snart,de har börjat med julpynt nu =D men programledaren på tv4 verkar inte ha kolla på när jul är, 3mån till jul sa han,det är ju bara 2mån kvar, ja nästa vecka iaf om man ska vara supernoga.
Jag älskar julen! Älskar att köpa grejer och slå in, pyssla och baka med barnen. I år ska vi fira här hemma, hoppas familjen Mustonen/Karlsson kommer ner hit då från Kumla. Funderar på att smått börja med julklapparna,så slipper man ta allt dan före jul som det kan bli ibland hehe, men de senaste åren har ja varit klar i okt/nov =D

Nehe dricka upp mitt te och sen klä på mej och Loke, erica är ju redan klar.

mu, bä dubbelkvack dubbelkvack...

Orkar inte skriva nåt längre inlägg så det kommer imorrn innan jag drar till praktiken.

Vi ses!

Mina barn

Erica

Född: 2 Februari 2006
Var: Norrköping, Vrinnevisjukhuset

Tid: 23:43
Födselvikt: 3975 g
Födsellängd: 51 cm
Huvudmått vid födsel: 36 cm
Namn: Erica
Varför just det namnet: Fastnade redan för namnet när min lillebror föddes, han skulle heta erica om han hade blivit en tjej.
Om det hade varit en pojke: Damien
Andranamn: Maria tindra
Efternamn: Lindqvist
Ålder: 3,5år
Nyligen lärt sig: Räkna till 10 på engelska
Dagis: Berlocken
Vikt nu: 18kg
Längd nu: 102 cm
Mammagris eller pappagris: Olika från dag till dag
Favoritbus: hon är inte så busig
Skrattar åt: loke
Favoritmat: korv
Favoritleksak: Sina ponyhästar
Favorit tvprogram: simpsons,famliy guy,bolibompa
Favoritmusik: Volbeat
Favoritgosedjur, filt eller liknande: Inget sånt
Sover i: Pyjamas eller trosor
Sovtid: runt kl.20
Vaknar: Samma där, runt 8-9 (tidigare om det är dagisdags)
Favorit person förutom mamma & pappa: morfar
Barnvagn: ingen
Försäkring: Trygg Hansa
Blöjor: inga, snart vari blöjfri ett år =)
Hur många tänder: alla
Storlek i kläder: 98-110
Storlek i skor/strumpor: 26-27
Syskon: Lillebror Loke


Loke

Född: 26 juni 2008
Var: Norrköping, Vrinnevisjukhuset
Tid: 17:14
Födselvikt: 3260 g
Födsellängd: 51 cm
Huvudmått vid födsel: 35 cm
Namn: Loke
Varför just det namnet: Fastnade för det helt enkelt, ovanligt och kul
Om det hade varit en flicka: Svea Saga Idun
Andranamn: Odin Viggo
Efternamn: Lindqvist
Ålder: 15,5 mån
Nyligen lärt sig: Säga morfar (moffa)
Dagis: Berlocken
Vikt nu: 10,8kg
Längd nu: 78,2 cm
Mammagris eller pappagris: varierar men just nu en mammagris
Favoritbus: Ta förbjudna saker och klättra på allt.
Skrattar åt: skojiga saker som erica gör
Favoritmat: äter allt typ
Favoritleksak: har inget
Favorit tvprogram: Oj? Det mesta ; )
Favoritmusik: All musik
Favoritgosedjur, filt eller liknande: En giraff gosedjur
Sover i: Pyjamas eller kallingar
Sovtid: vid 20
Vaknar: Samma där, runt 7-8
Favorit person förutom mamma & pappa: Erica
Barnvagn: Brio sitty
Försäkring: Trygg Hansa
Blöjor: euroshoppers
Hur många tänder: 12-12 st
Storlek i kläder: 80-86
Storlek i skor/strumpor: 23
Syskon: Storasyster Erica

Lördag

Nu är Erica på sin gympa med henka, Loke ligger och sussar, halv 8 vaknade han idag, lilla ungen.
Efter gympan och efter att erica har duschat så ska vi åka och handla en present och sen vidare hem till Freja på henne 4-årskalas, hon fyller ju dock på tisdag, samma dag som mej =) har även en kusin som fyller då =) Funderar på att köpa presentkort på busfabriken till Freja, hon har önskat sig det.

Efter det blir det att åka och handla, för ikväll ska jag ställa mej och göra 2 smörgåstårtor, ska vi mumsa på imorrn när våra familjer kommer och firar mej =D + att vi har tvättstugan ikväll, men den får henka ta hand om =)

Blev chokad imorse när jag gick upp, henka stog och diskade, det händer inte allt för ofta =D så det var ju skönt man slapp det.

Näe nu ska jag kolla efter goda fyllningar som man kan ha i smörgåstårtorna.

Se ya!

Tävling - Eget rum


Jag tävlar om ett presentkort värt 200:- hos Egetrum i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Suck.

Har inte folk nåt bättre för sig än att gnälla på andra?

"Fia" vart har du fått att jag eller nån som kommenterat är lata? har du läst överhuvudtaget? Vi tyckte det var tråkigt att barnen ska få gå så många timmar på dagis medans man jobbar, har väl knappast nåt med lathet att göra, anser inte jag iallafall.
Varför använda olika nick när du kommenterar? Tror du inte jag känner igen ditt ip-nr haha.

Biff teriyaki


Detta blir vår middag idag =)

Ingredienser (4 portioner/st.)

400 gram strimlad lövbiff
2 st morötter
1 st gul lök
1 st broccolihuvud
1 msk olja (eller lite mer)
1 st lite salt
1 dl färdig teriyakisås
2 msk kinesisk soja
1 tsk sambal oelek
Grädde (valfri fetthalt, dock kokbar)
2.5 dl


Broccolin kan bytas ut mot t ex vitkål eller blomkål

Gör så här

  1. Skala och skiva löken.
  2. Skala morötterna och skär tunna skivor på snedden (blir snyggast så).
  3. Dela broccolin i små bitar.
  4. Fräs köttet lite i taget i stor stekpanna eller wokpanna.
  5. Ta upp allt köttet och fräs grönsakerna under omrörning tills de börjar mjukna.
  6. Lägg tillbaka köttet och salta, men inte för mycket.
  7. Tillsätt teriyakisåsen, sojan, sambal oelek och grädden och låt småkoka några minuter.


Trötta barn

Ja det var trötta barn jag fick hem idag från dagis. Klockan 5,40 väckte vi dom för att klä på dom och ner med dom till dagis, kl.6.15 började dom och jag hämtade dom halv 17 idag. Loke hade bara sovit 40min på dagis och höll på att somna i gungan förut på dagis, lilla killen då =)
Erica somnade på soffan förut medans jag stog och skalade potatis, de är ju inte vara att gå så länge på dagis och inte att gå upp så tidigt, men vem är det? hehe. Loke fick jag lägga för en timme sen ungefär, han var supertrött och det kan man ju förstå, han hade ju då nästan varit vaken i 12 timmar, lille bubbisen.

Imorrn ska de gå lika länge, men det blir jag som lämnar dom på dagis imorrn, hoppas jag hinner i tid till praktiken bara, vi får väl se. Skönt att det är fredag imorrn och slut på denna vecka, sova ut lite i helgen =)

Dagens..

Nu börjar tröttheten komma ikapp, har ju varit vaken sen kl.5:40 då klockan ringde.
På praktiken gick det rätt bra idag, skulle egentligen gått kväll, men min handledare skulle på annat, så jag fick gå med en annan tjej på dagen istället, slutade en timme tidigare för jag skippade min rast.

Ikväll är det greys anatomy och kladdkaka och en kopp té som gäller och en lååång varm dusch ska jag ha oxå hehe.

Imorrn upp lika tidigt fast då går jag till kl.16. I helgen ska jag sov läääänge haha!

Tisdag

Idag har ja varit ledig =) bra start på veckan va hehe. Så barnen och ja har myst lite hemma och bara slappat.
På kvällen var det dags för föräldramöte, sas väl inte så himla mycket nytt, de ska snart ha pyjamasparty på dagis, det kan ju vara kul för barnen, måste köpa ny pyjamas till erica då ju, hennes är slitna och fläckar på, men hey funkar bra att sova i hemma.
Fick åka lastbil idag för första gången, henka kom med lastbilen direkt från jobbet till dagis, så vi åkte hem i den, helen fick oxå åka med =) lite småläskigt var det allt, och krångligt att komma upp i lastbilen ;p

Nehe dricka upp läsken, hoppa in och duscha och sen sussa lite, ska med bussen 6,15 imorrn typ :p

Go natt på er!

Händelserik dag

Ja första dagen på praktiken gick ju bra, var bara där i en timme, kollade runt i lokalerna, tog en fika, pratade lite med handledaren och de andra som jobbade, verkar vara ett trevligt ställe =) Relativt nybyggt oxå, 2003, fina stora ytor och högt i tak i samlingsrummen, väldans mysigt och fint, dit kanske man ska flytta om 50-60 år? hehe
fick lite koder så jag kan ta mej in överallt och lite papper och fylla i.

Efter det mötte jag upp min fina familj på stan, skulle kolla på ett par inneskor till mej som jag ska ha på praktiken, blev svarta foppatofflor.

Så pinsamt det blev inne på timmarii förut då, henka lånade mitt kort igår, och la inte tbx det i min plånbok, upptäckte det när jag skulle betala på timmarii, kollade med henka så han hade med sig mitt kort, näe låg inte i plånboken, och inte i bakfickan, sen frågade en tjej bakom henka om det var hans kort som låg på golvet, och där var mitt kort =) puh vilken tur. Så skulle jag betala, men då funkade inte deras kortläsare så då fick jag gå och ta ut pengar för att kunna betala till slut, vi fick med oss sakerna hem ;p

Drog sen in på domino och till onoff, han vara där i några sekunder innan vi blev utslängda, hehe näe bara skoja, det var brandlarmet som gick så det var ju bara att gå ut därifrån, erica blev ju glad när hon fick se brandbilen och polisbilen.

Strosade lite till, sen köpte vi med oss lunch hem, testade woken på filmstaden, och den var rätt okej, är ju inte så förtjust i wok, men vad gör man inte för sin älskling som ville ha wok =)

Nu är sommaren 2010 räddad oxå, var på kolmården igår och köpte årskort för nästa år, till halva priset, toppenbra ju!

Praktik

Idag är det första dan på praktiken, ska vara där kl.10, ska bli kul och intressant, hoppas man trivs där med stället och personalen =)

Ses sen


Fredag och lördag.

Dagen idag började med tvättstuga, men den slapp jag och henka tog hand om den.
Gick upp runt 9-tiden och fixade frukost till familjen, sen vid 11 tiden var det dags för gympa för erica så då gick vi ju dit, på vägen hem sen började det regna, bara lite smått som tur va, hade ju inga paraplyer med oss.
Hem och åt lite lunch och gick till pappa och tog en fika, erica ville cykla så det fick hon göra, i regnet ;p bara hon är nöjd då.

Igår gick vi en promenad oxå fast med helen och ellinor, tjejerna hade med sig sina dockvagnar på promenaden, bara helen som var utan vagn, känn dej mobbad Helen ;p bara skoja gumman <3
Erica hade lite otur igår, gick i en tunnel under söderleden, och där skulle ju givetvis tjejerna klättre och ha sig, så skulle erica ner sen. Och där hon gick ner var det cementaktigt, på de övriga ställena var det stora stenar. Men iallafall så trampade hon fel och ramlade ner, bara några millimeter från att slå i huvudet nere i asfalten, men som tur så klara hon sig, med ett litet skrapsår på knät.

Hade ju prov igår oxå, får väl se om jag blir godkänd ;p hade ju glömt bort det, så tur att henka påminde mej vid 20-tiden hehe. Hade verkligen ingen lust att göra provet men var ju tvungen, så sa gjorde ju verkligen inte mitt bästa, får se hur det går.


Ringde ett rikssamtal igår, hehe ringde stockholm alltså och till SÖS, och kollade om min remiss hade kommit in i deras system nu och det har det =D så snart dimper det nog ner ett brev i lådan om en tid till kiruren, senast början av dec borde jag har varit där..spännande..

Tävling - bakelser



Jag tävlar om tyg bakelser hos Annica, tävlingen hittar du HÄR


Nyheter hos Cocoo!

Det har kommit in lite nyheter hos Cocoo.se

 och jag tänkte dela med mej av de jag tycker var allra finast =)


En massa fina ringar, eller vad tycker ni?
Fler finns på hemsidan
Ta en titt på Cocoo.se

Och passa på att lägga en beställning innan 31okt-09 så får ni 15% rabatt om ni uppger rabattkoden bloggspecial


Fredag

Fredag och äntligen helg =)
Måste ha varit kallt inatt,en himla massa frost ute, men har för mej jag hörde att det skulle bli minus inatt.
Idag är barnen hemma, får se vad vi ska hitta på idag, har prov idag med, men det får jag ta när henka har kommit hem, så man kan sitta i lugn och ro och göra provet.

Nehe fixa lite frukost till mej o Loke, erica åt ju frukost med henka imorse..

Se Ya!

regn och rusk

Vilket tråkigt väder vi vaknade upp till idag, en himla massa regn, det är väl det värsta med hösten, att det regnar en hel del. Men Erica blev ju glad då fick hon ju ha sitt prinsess paraply ;p



Här hemma blir det att plugga lite idag med, eller plugga och plugga ska bara läsa igenom boken, men kommer ihåg den rätt bra ändå.

Måste fixa med lite dagistider oxå, räkna ut vilka tider de ska gå, henka börjar ju jobba på måndag och jag börjar min praktik, och det tar ju ett tag för mej att åka med bussen till lindö. vissa mornar kommer bli krångliga, de dagar jag börjar 7, jag måste med bussen som går från sjukan 6,15 och dagis öppnar inte förrän 6.15 och henka kan ju börja lite olika mellan 6-8. Så hur ska man få det att gå ihop om han börjar 6 den dagen jag börjar 7? Suck, måste nog kolla med dagis, om det finns nåt sätt att ordna det på.

Det ordnar sig nog på nåt sätt.


RSS 2.0