Nya vårjackor

Igår fick barnen ha på sig sina nya vårjackor till dagis, så himla skönt väder ute nu, men såg på väderprognosen att det skulle bli minusgrader och ev snö nästa vecka igen :/ hoppas verkligen de har fel.


Tv-premiärer i vår

Nästa vecka börjar två av mina favoritserier igen, tyvärr den allra sista säsongen av Desperate housewifes *snyft*

Start den 6:e mars kl.21

Och den andra serien som jag försöker följa är Greys anatomy, och de börjar med ett dubbelavsnitt =)

start 7 mars kl.21


lugna gatan

hej på er..

har inte hänt så mycket här, jobbat fredag och lördag, skulle ha dragit på tjejkväll i lördags, men eftersom henka skulle till tyskland och vi inte hade nån  barnvakt så fick jag hoppa denna gång, trist, men det kommer nog fler gånger..På kvällen i lördags kräktes loke =/ vet inte om det var på grund av godiset eller magsjuka, ville inta ta nån risk,så jag var hemma med honom igår, inte så kul at lämna bort honom om han kräks mer, men det har inte kommit nåt mer, så han får gå till dagis imorrn..

Erica åkte iväg med sin farmor igår hem till sina kusiner i krokek, de hade jätteskoj ihop, de är båda födda -2006, men nästan 1 år emellan dom iallafall, erica fyller i början av året och nelly i slutet, men de leker så bra ihop iallafall.

nehe om man skulle resa på rumpan och hänga upp tvätten..

Lugn dag

Idag har jag inte gjort många knop, skönt det med ibland.

Barnen har varit på dagis och Henka kom hem och åt lunch med mej :)

Barnen var duktiga och hjälpte till med maten idag, hjälpte mej att rulla köttbullar. Här blir det inte mamma scans köttbullar, näe mycket godare att göra egna, Henka kan köpa ibland om det är billigt, men annars köps de inte hem.

Sen på kvällen fick vi besök av mamma, kollade runt på nätet med henne efter en klänning till henne, hon ska på jobbmiddag i örebro i april, och det är dresscode, så hon vill ha en finare klänning eller kjol, hittade dock inget snyggt, får kolla vidare en annan dag.

Var tvungen att fixa lite popcorn nu på kvällen, var så grymt sugen :)


Papper från skolan

Fick hem papper från ericas skola idag, med lite info om föräldramöte och en klasslista, shit det är nu man börjar känna att det är på allvar, Erica ska börja skolan i höst, jag är nog mer nervös än henne haha.

Hon hade tur att hennes kompisar Ellinor och Kiara kom i samma klass som henne, men hon lär nog få en massa nya kompisar, skönt att hon har lätt för att få kompisar.

Nu på dagis är det ju bara 3 st på hennes avd i hennes ålder, så blir nog roligare med lite fler i samma ålder, såg att hon kommer att va äldst i klassen :p

Gud så spännande det ska bli! hihi

Är våren på väg?

Igår eftrmiddag tog vi en skön promenad i solen här i vilbergen, fick med oss pappa, lotta och jessica oxå, dock lite halt på vissa ställen, men det har snart smält bort, våren är nog på g nu, eller vad tror ni?

När man ser dessa ute, då är man säker på att våren är på väg, tycker jag, och ibland kan de vara tidiga med att titta fram, även krokusar.



Ser fram emot kvällen, ska ner till bowlingen här i vilbergen med jobbet, äta plankstek och spela bowling, och fira av 4 st som ska sluta på jobbet, vi skulle visst bli mellan 20-25 pers så det ska bli skoj som fan =D

Erica fick följa med henka på jobbet en liten sväng nu, han skulle hämta matvagnar på boenden och skolar, lite hit och dit, men nog skoj för henne ändå att få se vad han gör om dagarna.
imorrn blir det dagis för hennes del igen.

Tandlös

I helgen tappade Erica sin 6:e tand, och ser nu ut som en sexåring ska göra :)


Konstigt

loke fick feber i fredags igen =/ fick va frisk 2 v..men men det gick över rätt fort, men nu har han en undertemp på ca 35,3 grader, eller han pendlar mellan det och 36, men samtidigt lite så där febergnällig som de kan va när de har feber.

Nån som varit med om detta förut?

Och har testat tempen både på mej och henka, funkar som den ska, så det är ju inte den som krånglar..

En ny vecka

Ja nu har en ny vecka påbörjats..

I lördags var henka och jag på bröllop, fick jättegod mat, sen var det fest nere på henkas klubb, var rätt kul, dock inte så sugen på att dricka =/ + att jag fick världens jäkla migrän..var hemma vid 4-tiden och det var hur skönt som helst att komma hem till tystnaden..

Idag är loke iväg och åker tåg för första gången, han lär nog va helt lyrisk när han kommer hem sen. Han följde med sin morfar o lotta till vikingstad för att hämta Ericaoch äta och fika där, så de kommer hem nån nu under kvällen.

Jag har bara tagit det lungt idag, åtke med henka en sväng i postbilen :p storhandlat med mamma och tvättat och diskat, som sagt bara tagit det lungt:p

Snart ska jag få lite mat i magen, blir färsk pasta med kasslerpanna med curry, hur gott som helst!

Ett barn kvar hemma

Idag är jag ledig, men har ju varit det 3 dar denna vecka :p

Ensam hemma med Loke nu, Erica blev hämtad av Wictoria vid 12,30 tiden, hon ska sova hemma hos henne i vikingstad tills på måndag. Då åker pappa, lotta och loke dit och hämtar henne, hon lär nog få det skoj.
De skulle åka skridskor och titta på film idag, imorrn skulle de till busfabriken och söndag till flygvapenmuseumet, och hennes "kille" Noel ska följa med, han bor granne med wictoria.

Här har jag passat på att städa Ericas rum =/ så himla trött på att behöva tjata på henne om det, så nu lär det ju få va fint hen hel helg, har nog aldrig hänt :p
Så loke får lite egenmys med mej och henka ikväll,loke har bestämt att vi ska äta popcorn och se på poppers pingviner, igen ;)

 



Gymmet

Varit o tränat med Jessica idag, blir en sväng innan jobbet imorrn oxå..


skriva prov..

Ledig idag, eller nja inte..pluggar och ska till skolan och skriva prov snart, i svenska B kursen om antiken, hoppas ja klarar den..



annars händer det inte så mycket idag..städa, tvätta och laga mat, sånt man måste göra även om det är alla hjärtans dag, henka är inte hemma förrän vid kl.20 =/ men vi firar inte iaf, känns så påtvingat, hellre att man får nåt, en blomma eller något annat vilken dag som helst, för då vet man att det är nåt han verkligen vill göra och inte bara för att det är alla hjärtans dag och alla andra gör nåt, då måste jag med göra det, för att inte hamna i dåliga dagar...

I helgen ska erica åka iväg, hon åker till vikingstad på fredag och kommer hem på måndag. hon ska sova över hos wictoria (pappas fru´s dotter) blir nog skoj för henne =)

Jobbdag

Sitter på jobbet och har lunchrast, lite tacorester från igår + att jag pluggar lite svenska under tiden. Blir en lång jobbdag idag 7-20,30, men det ska nog gå bra, dagen hittills har ju gått rätt fort, skönt det :)


Besviken

Skulle ha jobbat idag på våningen under, men Erica vaknade inatt och yrade och hade feber på 38,8grader, så fick ringa jobbet i morse för att vabba, då det är svårare att hitta vikarier på henkas jobb med kort varsel, sure inga problem så långt..

ringde sen jobbet senare på morgonen för att säga att jag kommer och jobbar i helgen, då frågar samordnaren där om jag verkligen vill jobba där. Barnen har varit sjuka de två senaste gångerna jag skulle ha jobbat där, men det är ju knappast något jag kan göra nåt åt, är ju inte så att det är jag som planerar när mina barn blir sjuka, blev irriterad och besviken.

Och så tackade jag nej en gång hon frågade om jag kunde jobba en kväll, men då hade jag faktiskt skrivit i vikariebanken att jag endast kunde jobba dagtid den dagen, så det är inget hon kan skylla på tycker jag. känns inte alls kul =/ Så nu hoppas jag på en fast tjänst, får veta om ca 2 v, annars blir det att plugga till hösten och även söka vik på dagis i sörping..

Onsdag

Haft en ganska glassig dag på jobbet, jobbat 7-14 och haft en nice TES idag :) fick hjälpa vår ssk att sätta en kateter på en brukare bl.a. Och allt har flutit på rätt bra.

Erica var hemma från dagis idag, hon ville det och så har hon lite ont i sin handled, den är lite svullen, men imorrn ska hon försöka att vara på dagis, jag är ledig imorrn men ska plugga svenska, sp därför får barnen vara på dagis iallafall.


Ont i armen

Idag ringde dagis strax efter 10, och berättade att hon hade ramlat och stukat armen, så det var ju bara att klä på sig och bege sig ner till dagis för att hämta henne.
Hon vill inte gärna röra på armen, ser lite svullen ut och har lite ont, får se hur det artar sig under dagen ananrs kanske det blir att gå till VC och kolla upp det eller akuten.
Efter att ha hämtat henne gick vi till barnens morfar och tog en kopp kaffe..

Nu har vi även fått i oss lite lunch, får se vad som händer annars under dagen..

Ericas firande

Hej på er..om det fortfarande finns någon som läser..

Har haft fullt upp den senaste veckan, med en massa jobb och kalas m.m.

i lördags hade erica kalas här hemma då våra familjer kom hit och firade, hon fick bl.a

  • one piece
  • biobesök - såg mästerkatten med sin moster och morbror
  • pengar
  • mobil
  • kläder
  • spel
  • målarböcker + pennor
  • smink
  • smycken

på söndan hade hon barnkalas på bowlingen här nere i centrum där de spelade minigolf, bowling och hade disco oh fick en massa fina presenter igen

  • pärlor
  • en mugg man kan måla på
  • smycken
  • smink
  • mössa+ scarf

har säkert glömt en hel del, inte lätt att komma ihåg allt :p

Hon blev jättenöjd med allt hon fick iallafall..bilder kommer lite senare, har inte haft ork att lägga in dom än..

 


Tävling- wilma&morris

"Jag deltar i utlottningen av ett presentkort värt 500kr från Wilma & Morris hos Tant Ulrika!"


RSS 2.0