Sista dagen på 2008

Ett helt år har snart passerat.

Den bästa händelsen under året var ju helt klart när Loke föddes <3 Minns dagen som om det vore igår och det känn sju nästan som om det vore igår. Denna gång slapp ja gå över tiden, det var nog det bästa med hela förlossningen hihi. Just det jag har väl inte skrivit hur förlossningen gick till, får bli bland de första inläggen på det nya året istället.

Annars har väl året varit lite upp och ner känslomässigt iallafall, dels var ja ju gravid typ halva året, och då var ja extremt känslig, vilket var jobbigt, tjöt typ för minsta lilla, tur man hade en liten tjej som man kunde krama om. Jag hoppas detta år blir bättre, kommer att ställa med krav på henka, att han får prioritera familjen och mej lite mer.

Vi firade vår första bröllopsdag <3 Och fler hoppas jag att det blir.
Ja det var väl de största händelserna i mitt liv. Får vi se vad som kommer hända under 2009, vet ju några saker iallafall, Loke fyller 1år, jag fyller 25år, min far fyller 50år + några andra som fyller jämnt, så en del fester lär det ju bli nästa år, me like =D

Vaknade nyss, sovmorgon idag med =) Henka drog till lokalen, jag som hade hoppats han kunde stannat hemma, eftersom vi ändå ska va där hela kvällen/natten, han lär ju knappt träffa barnen idag =/ Ska lämna dom hos pappa vid 15-16 tiden. Sen hem och fixa iordning oss, kl.18 ska vi var där nere sen och äta exotisk planka och dricka gott, köpte några cider+ breezer+ smirnoff ice.
Får inte glömma dricka vatten under kvällen, så man slipper baksmällan. Ett jättebra tips för alla som ska festa ikväll =)

Kanske ses nåt senare under dagen..

En strålande fin dag, dock utan strålande sol..

En ny dag igen och jag känner mej positiv till allt  =)

Loke sov lika bra inatt oxå, la honom vid 23 tiden igår när vi gick o la oss sen sov han fram till 6-tiden, då fick han lite välling och sov fram till 11,30.

Jag blev väckt med 11 tiden då pappa ringde och sa att han skulle komma hem med erica, de skulle tydligen till sjukan med lottas morsa igen, kom hem därifrån i förrigår.

Fattar inte att dom inte sätter henne på hem istället, där de har bättre koll på henne hela tiden, för vilbergens hemtjänst är fan skit alltså. Aldrig att jag ska söka jobb där, eller man kanske ska det då det blir nån ordning på det stället.

De kan glömma att gå till henne flera gånger under en månads tid, ibland ställer dom sig bara i dörröppningen och frågar om hon behöver gå på toa, säger hon nej så drar dom bara, inte stannar dom och pratar lite med henne, så himla dålig stil.

Så lär inte jag behandla de äldre sen, om det blir så att jag jobbar med äldre, och så vill jag absolut inte själv bli behandlad när jag är så pass gammal att jag har hemtjänst eller bor på nåt hem.

Nog om tråkigheter..

Loke stog själv idag 2-3 sekunder =D va redan? han verkar bli tidig han oxå, han verkade tycka det va kul med lära gå vagnen och han förstod hur man skulle göra, måste bara be henka skruva åt bromsen lite grann så den går lite trögare.

Erica reste sig upp och gick utmed möbler vid 7 månader redan, Loke verkar ju bli likadan, sen gick hon själv vid 10,5mån, sorry om det vart lite skryt men man blir ju så himla glad och stolt för varje framsteg de gör.

Se om vi kan låna bil sen och åka o handla lite, och en sväng till systemet och köpa lite gott till imorrn hihi, blir nog cider och lite redbull/vodka *mumma* hm sugen på jäger/redbull oxå, men tror henka har druckit upp vår jäger =/ får kolla vad en liten flaska kostar..

Måndag kväll

Så himla skönt det känns när man väl är klar med tvättstugan.

Jag funderar på att låta erica få börja på barngympa. Finns här i vilbergen och kostar 400kr för en termin. Det är för barn mellan 3-6år, men mejlade till dom under helgen och kollade om det var okej att erica börjar ändå, och fick till svar att vi skulle komma dit v.3 då det startar och se om det är nåt för henne och om det är det så kan vi anmäla oss där då, så det funderar jag på. Erica fyller ju inte 3år förän i februari, men vi får se. Hon skulle nog tycka det är jättekul, hon älskar ju att hoppas och springa =)

Pappa o lotta var här och hälsade på nu under kvällen och fick med sig erica hem. Första hon frågade när de klev in innanför dörren var om hon fick sova hos dom =) Klart hon får det, så bara lilla Loke hemma, som snart ska sussa, hela natten förhoppningsvis =D

Sömntuta

Usch och blä, så mycket tvätt vi har =/ vi missade ju förra tvättiden, så det e ju massor + alla nya kläder, typ 2 stora påsar med nya kläder som ska tvättas oxå innan de kan användas, så jag hoppas vi hinner med allt, se om det finns tvättid i helgen oxå.

Loke sov jättemycket inatt o nu på morgonen. Åt vid 2 tiden inatt o somnade om och sov ända fram till 11,30 idag, kalasbra, hoppas det fortsätter så =) Undra bara när tuttarna ska minska produktionen av mjölken, blir ju dingsur när man vaknar, när man legat på mage och sovit och stinker mjölk =/

Ser mysigt ut ute nu, frost på marken eller snö som erica säger, synd att det inte såg ut så här på julafton, hade ju vart mysigt.

Annars händer det väl inte så mycket mer idag..rätt lungt med andra ord.

Nån promenad ska vi väl få till hoppas ja..

Blir inte alltid som man har tänkt sig

Idag skulle jag ha fått lite ledig tid från familjen och dragit till Ikea med mamsen o jessica, men tyvärr blev det inte så =( mammas bil funkar inte som den ska så då vill hon inte åka så långt ifrån stan. Jag som skulle köpa en ny bokhylla till barnens rum


En sån här ska in där inne,fast den ska stå med långsidan neråt. Så ska vi ta in bokhyllan som står där inne hit till vardagsrummet istället, och lämna tbx den fula vi har. Så det blir att rensa på leksaker där inne igen, så det får plats. För snart ska Lokes spjälsäng in dit oxå tänkte jag.

Sen tänkte vi bege oss ut på promenad, men låg i sängen hela familjen och busade, sen somnade Loke, vill då inte väcka honom, utan får väl ta promenaden senare, kanske skulle en sväng till Jessica sen, vi får se hur det blir.

Idag ska vi äta gott, nämligen plankstek, var ju evigheter sen sist känns det som. För erica blir det nog mos o korv, hon är ju galen i korv den där tjejen alltså =)

Amningen

Har slutat helamma nu, så nu ammar jag bara morgon och kväll och ska göra det fram tills Loke blir 8mån, alltså 2 månader till, vår lilla kille blev ju 6mån igår, redan, usch vad tiden går fort, samma korta tid kvar tills han blir 1år ju, lär ju bara hinna blinka så är man ju där..känner ångesten komma krypandes ;p näe då bara skoja.

Loke sov jättebra inatt, ammade honom vid 22 igår sen sov han fram till 4,30 då henka gav honom välling, sen sov han till 10,20 =) blev en riktig lyxnatt för mej. Så skönt att även henka kan ge honom mat om nätterna nu,så det blir att vi får gå upp varannan gång och ge honom välling.

Henka drog till lokalen men kom vid 13 tiden, eftersom vi skulle till pappa o lotta vid 14-tiden på fika, hon fyller år idag.

Nu är vi hemma o slappar, erica sitter och ritar, hon och jag har ritat en hel del idag, riktigt kul faktiskt, har alltid gillat att rita och färglägga =)

Imorrn kankse jag ska dra en sväng till ikea, då får barnen va hemma med henka, hoppas de är extra jäkliga då ;p hehe.

Ikväll ska vi göra varma mackor, så himla gott. Alltså såna i ugnen, inga i toaster, vet att en del även säger varma mackor om det oxå. Vi brukar köra med rökt skinka, ost och ananas eller tomat på.

Vad brukar ni ha på era varma mackor?

Nehe nu rensa lite i barnens byråer, så de nya kläderna får plats. Dags att slänga ut Lokes kläder i 62, tycker han växt massor senaste tiden.


En till bebis?

Idag planerade vi att dra ner på stan coh köpa lite kläder till barnen, behövs, speciellt till Loke. Så vi lämnade av barnen hos pappa och drog först till lokalen en sväng, henka fixade lite och jag ställde mej och diskade hehe.

Sen drog vi vidare ner till stan som planerat, var bl.a på lindex, kappahl och åhlens och shoppade. Detta fick jag med mej hem

                    

Köpte ett gravtest idag oxå, misstänkte att jag kanske var gravid, dels har ja inte haft nån mens sen jag börjad med pillrerna, vilket förstårs kan hända, men jag va lite orolig, så bäst att testa sig, men det var negativt =D som tur va. Vill itne ha fler barn just nu, och henka vill ju inte alls ha fler över huvudtaget. Och jag skulle nog aldrig klara av att gå igenom och genomföra en abort. Jag är ju så emot abort, bara i vissa situationer som jag är för abort annars är jag emot.



Idag var vi bjudna på middag hemma hos henkas moster. Hans mormor fyllde nämligen 71år igår. Fick exotiskt bricka, väldans gott, tyvärr fanns det knappt nåt kvar när jag skulle äta =/ jag satt ju med Loke medans henka o de andra åt. Funderar att bju på det när jag fyller 25 =D men det är ju ett tag kvar.

Nu sover båda barnen, Loke har lärt sig somna själv i sängen, visst han gråter och skriker ibland, men tillslut somnar han, skönt att det funkar. Och erica sover bra utan napp, idag har hon inte alls frågat efter den, skönt att det är över nu =)

Nehe glo lite på dumburken med maken nu, bye!



Erica med sin laptop och fina godis tunika från Me & I

Resumé av julfirandet

Julafton började sådär, Loke hade gnällt massor under natten, ammade honom 3 gånger under en 6-timmarsperiod =/ suck var ju svintrött, men klockan ringde vid 9 tiden och det var bara att pallra sig upp, satt nästan och sov vid frukosten, som bestod av risgrynsgröt så klart, måste man ju ha på julafton.

Sen vid 11-12 tiden ungefär kom farmor + sambo hit på en liten julfika, fick en del paket förstårs. Henka och jag fick lite kläder, halsband +500kr, som kommer att gå till en nu bokhylla =D
Erica fick: en laptop, kanon ju, hon är ju så himla intresserad av bokstäver och känner igen många och vilka namn som börjar på vilken bokstav, jätteduktig, så det kommer ju vara till nytta för henne. Fick lite kläder oxå, bl.a en fin hello kitty dress från thailand, som hon kommer att ha på sig på sin födelsedag, redan planerat hihi =D Loke fick oxå lite kläder + en leksak.

Vid 14 tiden, begav vi oss ut på vägarna ut mot eksund, först ett stopp vid henkas farmor för att hämta lite paket. Där fick henka och jag: chokladaskar, örhängen, kartbok. Erica fick en dvd film med astrid lindgrens julfavoriter, och loke fick kläder.

I eksund blev det en massa god mat och en massa prat, erica busade med sin plastkusin Julia, de leker så himla bra ihop.Sen kom ju tomten oxå. Erica lämnade ju sina nappar till tomten då, har gått super bra, andra natten hon somnar nu utan nån napp, det har gått bättre än förväntat *peppar peppar* men det känns toppenskönt att slippa det nu.



Fick en hel del julklappar, ska skriva en lista i slutet vad vi fick, nu kommer lite bilder från julafton







Juldagen

Idag var vi ute hos mamma en sväng och tog en fika, fick lite julklappar där oxå.
Sen vidare till pappa på julmiddag och svullade, vilket jag inte gjorde igår, så jag passade på idag =D
Och mera julklappar där då..


En lite julklappslista då, undrar om man vågar, känns som de fick så himla mycket =/ men iallafall då..

Loke:
*En leksakselefant med kulor i
* 4 kramdjur
* En leksakpyramid med ringar
* En skallra som gungar
* En hammare som spelar och lyser när man bankar med den (erica gillade den ;p)
* En himla massa kläder+ 2 pyjamaser i 74/80 som behövs snart, kanon bra
* 500kr

Erica:
* 5 dvd filmer: meckar micke, my little pony, nalle puh, Musse pigg firar jul, julklassiker av Astrid Lindgren
* Cd med klassiker från Astrid Lindgrens filmer
* En kissekatt
* 4 böcker
* 2 målarböcker
*kritor, tuschpennor
* en laptop
*en keybord
*set med 3 my little pony hästar
* en my little pony till
* 2 pyjamser + en del kläder
*små leksakskatter
* hårsnoddar
* kramdjur
*griffeltavla
*500 kr

Jag:
* Ett par örhängen
* Bonniers trafikskola 2009
* 2 chokladkartonger
* Muggar
* halsband
* bäddset
* Foto på freddie
* tacoset
* set med 3 höganässkålar på bricka

Henka
* Kläder
* skäggtrimmer
* kartbok
* högtalarkablar
* bäddset

Henka o jag tillsammans:
* 2 ugnsformar
* bestick
* 2 chokladaskar
* 500kr
* toaster

Oj ja det var ju en del, har säkert glömt saker som erica har fått, skulle inte förvåna mej.
Men nästa år ska vi inte ge nåt till varann på min sida, utan bara till barnen, blir ju billigare oxå, eftersom det bara är jag som har barn än så länge, bara freddie som blir extra då. Om man inte hinner bli moster innan dess =D  man kan ju alltid hoppas hehe.

Uppesittarkvällen

Ja nu sitter vi och glor på bingolotto på 4:an, ingen vinst än =/ hade ett nr ifrån att vinna en volvo s40, jädra skit alltså.

Har vart barnvakt till lillebror oxå, så det har vart fullt ös här hemma med erica o freddie, precis som vanligt. Då vet man ju vad man har att vänta sig när Loke och Erica är äldre, hur ska man palla med det? hehe

Bara 1tim och ca 40min tills det är julafton =)

Fatta

Anonym: hade det vart magsjuka så hade ju inte magen blivit bra på en gång och hon skulle absolut kräkts fler gånger och mycket mer,så magsjuka var det ju inte ändå. Hon kräktes en gång, kan ha vart nåt olämpligt hon åt eller badvattnet med tvål i som hon fick i sig.

Men du kanske inte kan så mycket om magsjukor och vinterkräksjukan.
Norrköping är du ändå ifrån såg jag. Du tål alltså inte själv kritik men vill kritisera andra, moget.

Uppdatering:
Pratat med sjukvårdupplysningen, de trodde inte det var nån magsjuka, utan att hon hade ätit för mycket eller fått i sig nåt olämpligt.

Ingen magsjuka =)

Erica mår hur bra som helst, inte dålig i magen längre och inte spytt nåt, så det var ju ingen magsjuka som tur va. Hon fick is ig för mycket igår helt enkelt, sen drack hon badvatten igår efter att hon sköljde håret, och det är ju inte bra för magen.

Så du som skrev anonyma kommentarer  Fuck off! Vågar du inte stå för det du skriver?

Glott på design: simon o thomas nu, hela familjen gillar det programmet, även Erica =)
Nu ska henka glo på csi, så jag ska in och natta erica.

Bye for now!

Typiskt

Men åh vi missade vår tvättid =( vi hade den mellan 12-17, men trodde vi hade den 17-22 som vi brukar ha, så typist, tur att kläderna vi ska ha till jul är rena.

Vart o köpte bingolotter till uppesittarkvällen imorrn, en tradition här =D Var erica som fick välja ett kuvert, ja hoppas hon tog rätt kuvert =D

Ska ni oxå spela?

Glodde på Heartbreak hotel igår kväll, rolig och bra film, velat se den länge, så det var ju kul att dom visade den igår. Under tiden fick henka bada barnen, så jag fick en stund lugn och ro framför tv:n, inte ofta det händer.

Händelserik morgon

Vakna vid 9-tiden av erica ropa på henka, men han va ju inte hemma, han hade redan dragit. Hon hade bajsat igenom blöjan och pyjamasen, dålig i magen, =8så det var bara att ställa henne i duschen och duscha av henne, tur man har tvättstugan ikväll.

Sen var det dags för Loke, han hade kissat igenom sin blöja, så det var ju bara att byta blöja, slänga pyjamasen i tvätten och även lakanet och filten, på med kläder på honom, och sen fixa frukost till oss, vilken start på dagen.

Halsov på soffan förut med erica i knät, Loke sov i sin säng, vaknade när erica kräktes, kräktes upp skumtomtarna vi åt igår kväll, hoppas det inte är magsjuka, inget kul att ha det till jul. Hon har inte kräkts nåt mer, än och ja hoppas det inte kommer nåt mer, spritar mina händer som idiot nu, ifall det skulle vara det.

Nog om det, är grymt sugen på pannkaka, ugnspannkaka, med lite glass till, mumsigt.

Väntar..

Sitter och glor på grinchen på dumburken, nu sover Erica istället och Loke är vaken, de sover om varandra, att dom inte sover samtidigt istället :p

Väntar på att henka ska komma hem, så vi kan handla och laga lite mat..

 Här kommer lite bilder från får lill jul igår =)


Syns det att dom ätit choklad? =D



Loke öppnar sin allra första julklapp, tyckte det va jätteskoj =)

Ericas favorit är syrrans kille Micke


Den söta griffeltavlan hon fick igår


Erica kollar på simpsons o family guy i datorn


Loke och Alina pratar lite, och så vill han ju känna oxå =)

Lilljul

Igår ringde ericas farfar och frågade henne om hon ville följa med och träffa tomten i kolmårdsskogen, men det ville hon inte, tråkigt, så vi får nog åka dit med henne nästa år istället.

Hade julfika här igår kväll med hela familjen + joy & Alina, var jätte trevligt tyckte jag. Barnen fick öppna julklapparna från Linda och micke och från Joy. Erica fick en jättefin griffeltavla från Joy o Benny, Tack ännu en gång Joy =)

Loke satt o pratade lite med Alina igår, jättesöta små ungar <3


Erica ville sova hos morfar, så hon följde med dom hem. Vi skulle dra en sväng till lokalen, var på väg, väntade på bussen men bestämde oss att gå istället, men då kläckte henka ur sig att det  nog inte är bra att vi följer med, nehe ok? Och det kunde du inte kläckt ur dej tidigare då, så hade man sluppit slita fram vagnen ur förrådet och klä på Loke en massa kläder *suck* jävla idiot tänkte och sa oxå, vet inte om han hörde  men bryr mej inte. Så det var ju bara att gå hem igen och sätta sig hemma och glo på tv för sig själv. Han lova att han inte skulle dricka nåt, yeah right, kände ju att det lukta så fort han kom hem..Funderar på att va hemma nyår, han verkar ju inte vilja ses med mej, så då kan ja sitta hemma för mej själv och dricka eller om man skulle vara hemma med barnen.

Erica kom hem tidigt idag, hon följde med linda o micke hit, de hade glömt en julklapp till dom här, och glömt öppna den, se de var de ju tvungna o göra innan de skulle ham idag. Då sa jag till henka då kanske vi kan gå en promenad sen, men näe han skulle ju till lokalen igen..

Nehe nu vaknade Loke, dags för lite lunch för hans del.

Lägger in lite bilder senare..

stan

Nu har vi shoppat de sista julklapparna. Blev 2 st T-shirtar till Freddie + ett 3pack med bilar, tuschpennor till erica, en skallra till Loke och en liten klänning till joys bebis(En kombinerad grattis till dottern present+ julklapp.
) och 2 fotoramar till våra mödrar.
Sen vart det som vanligt tjafs hos pappa sen när vi skulle hämta barnen om att vi inte köpt nåt till lottas dotter. Samma jävla sak varje år, det är väl fan egentligen upp till mej om jag vill köpa till henne eller inte. Har ingen kontakt med henne, och har fan aldrig sett henne som min syster. Jämt Lotta som tjatar om detta varje år, men nämner aldrig att ja inte köper nåt till hennes son, utan bara hennes jädra dotter, fan så trött jag blir på henne.

Hennes kommentar: vi ställer alltid upp för er och barnen, och gör ingen skillnad på er,  W (dottern alltså) har inte haft det lätt) Men fan det är inte mitt fel utan ditt, då som gjort att hon har blivit överviktig och sen blev mobbad pga av det, inte jag. Och fan heller att dom gör skillnad på oss, precis det dom gör. Vi pappas barn är bara luft jämfört med hennes unge, kräks fan på dom.

Sorry om det vart ett tråkigt inlägg..

Lite julklappshandling

Idag tog erica och jag bussen till sjukhuset, enbart för att hon ville åka buss =D men det regna ju lite, så gjorde det ju inte så mycket. Träffade Jenny och köpte jacka o termobyxor, jättefina, tack för ett bra köp =D Passade på att dra till apoteket där ocå och hämta ut lite nya minipiller, och erica fick ett nytt bamse lypsyl, hon fick en reflex oxå, en skyddsängel av en tant som stog framför oss i kassan, jättesnällt =)

Sovit en timme har jag gjort med Loke, sen nu tog vi en liten fika ihop hela familjen, lite lussebullar o kaffe/julmust. Ska snart lämna av barnen hos deras morfar och sen ska jag och henka hoppa på bussen och bege oss ner mot stan och köpa de sista julklapparna.

Imorrn fm kommer en och hämtar kökssoffan. Var ju en annan som skulle komma och titta på den, men hon kom aldrig, så ringde det en idag och sa att han ville komma och hämta den,så han fick ta den för 750kr om han tog den snart, så imorrn blir vi av med obäket, skönt =D

En hel natts sömn?

Ska bli intressant att se hur denna natt blir, Loke har sovit så himla mycket under dagen, försöker minska på sömnen, för då kanske han sover om nätterna, måste få nån fason på det alltså. Nu han fick lite välling nyss sen somna han i knät hos mej,nu ligger han i sängen och sussar gott.

Idag kom sanna o freja hit på en fika medans erica var på dagis, trevligt.
Efter dagiset gick vi till affärn för att köpa pepparkakshus delar, men de va slut och kom inte in förrän imorrn, ringde då till pappa, visste att han hade sånt hemma, och frågade om vi kunde ta hans, så får vi köpa nytt till honom. Så hem och gjorde pepparkakshus, det var ju verkligen inte det lättaste, dels var delarna lite trasiga, så vi fick pyssla lite, men vart skapligt till slut iallafall.



Testade ett nytt recept idag, lite hemmafix, men vart supergott. Bestod av kyckling, creme fraiche, grädde .ajvar relish + liite ris till och en massa broccoli.



Ikväll ska jag ställa mej och göra det sista julgodiset, kokoschoklad (typ bounty), sen är jag klar med allt sånt pyssel.

Imorrn ska jag träffa Jenny, en gammal skolkamrat, ska nämligen köpa en vinterdress av henne till erica. Hennes jacka och overall är lite korta i ärmarna har jag sett, så nytt behövs. Erica vill så gärna åka buss, tjatat om det ett tag, så hon och jag tar bussen dit vi ska träffa henne,allt för att göra erica glad =D

Nehe nu kolla på Du är vad du äter och sen Nytt läge.


Loke smakar lite på erica hand =D



Mina underbara barn <3

Julbak

Nu har jag och henka gjort lite julgodis tills vi ska ha lite julfika på lördag. Testade att göra Rocky road, hoppas det smakar gott, ser ju väldans gott ut, eller vad tycker ni?


bild lånad från tv4

Bakade tidiagre idag med, men blev bara lussekatter, pepparkaskhuset får vänta tills imorrn efter dagis, + annat julgodis, som jag avslöjar imorgon =D


Baka lite?

Gud vad man hinner med en del när man inte sover bort hela dagen ;p hehe.

Vi har vart och fixat med lite papper, vart och handlat på maxi och rusta och fått i oss lite lunch.
Tänkte försöka mej på att göra ett pepparkakshus, eller köpte ju ett färdigt, men sätta ihop den och garnera ska erica och jag göra, sen kanske baka lussekatter oxå. Hoppas erica är på bra humör ovh vill hjälpa till =)

Idag lämnade hon julklappen till Carina på dagis, hon var sjuk på lucian och kunde inte få den. Men hon vart jätteglad, till o med jag fick en kram av henne. Rose-Mary hade testat kaffet i helgen och tyckte det var jättegott =D var ju roligt att höra.

Nehe strax gå ner till dagis och hämta erica.

Vaken

Nu vart ni väl förvånade =D hehe, men jag är allt vaken, men trött, så jag försöker få i mej lite té här så man kanske piggnar till lite.

Ska dra o handla lite sen, ska låna mammas bil, köpa de sista julklapparna och lite grejer så jag kan baka.

Linda hade tur och kom in på lastbilsskolan, de hade glömt bort henne, hon har mejlat och ringt massor, men det såg inte dom förän typ 2 dar innan de skulle ha ett möte om vilka som skulle få gå kursen, men hon får gå den, så hon ska bli lastbilschaufför hon oxå =)

Oj oj oj Erica åt upp hela knäckemackan :p hon är så dålig på att äta frukost ibland. Ibland kan hon äta flera mackor + gröt eller risifrutti ibland (de få gångerna vi lyxar till det med en sån ;p) men som igår då gnagade hon bara på mackan 2 gånger sen ville hon inte ha mer.

Nehe dricka lite té och plocka fram kläder till barnen.

Dåligt samvete

Usch sikket dåligt samvete jag har idag. Har sovit bort hela dan =( var fan supertrött, Loke somnade inte om förän vid 2 tiden, sen vaknade han en gång under natten och åt lite och hade problem med att somna om. Och det är ju jämt jag som tar honom eftersom han ammas då oxå, så mitt nattsömn blir ju helt rubbat.

Vaknade vid halv 10 då Loke vaknade till, ammade honom och bad henka ta honom, jag skulle snart gå upp, tänkte bara ligga och dra lite, men jag somnade om, och vaknade när henka väckte mej vid 13,50 =/ när han skulle gå och hämta erica, imorrn måste jag fan upp vid 7 alltså, oavsett hur trött jag är, annars kommer aldrig min dygnsrytm att bli bra igen ju, måste få Loke att vara vaken mer om dagarna istället oxå, så han inte är uppe så sent om nätterna.

Fick smaka välling igår för första gången, köpte mild havrevälling till honom från semper och det slank ju ner det med, men inte sov han hela natten för det, och ändå ammades han en gång till innan han somnade..

Ge mej min sömn tillbaka!

Hoppas det blir bättre snart. Fick hem en barnmatsbok igår från semper. Där i stog det lite om barnens sömn oxå, och efter 6mån behöver de oftast bara 2 sömntillfällen under dagen, han har nog 3-4 tror jag. Och efter 3år behöver de oftast ingen alls. Så i januari sen när dagis börjar igen, tänkte jag testa om Erica kan vara utan vilan på dagis, då kanske hon somnar lite tidigare hemma, typ vid kl.20 istället för 21 eller senare. För hemma klarar hon sig utan vila, på dagis sover hon oftast bara 30-40min, och det borde hon klara sig utan. Blir ingen napp då heller, eftersom hon ska ge dom till tomten nu vid jul, hon har pratat massor om det, så hon verkar vara beredd på det.

Pottränandet går bra oxå, snart vart utan blöja i en månad på dagis utan en enda olycka =D Inga hemma heller, springer väldigt ofta till pottan, ibland kommer nummer 2 oxå, men oftast vill hon göra det i blöjan.

Nehe Erica är sömnig redan nu, så ska försöka lägga henne i sängen och se om hon somnar.

Vill du vinna en ny kamera?



Det vill jag iallafall, fotograferingen är ju så himla roligt, och blir ju roligare med en en sån här fin kamera med en del finnesser på. För at tkomma till tävlingen klickar ni på länken fotografering, enkelt va =D


Vinna en goodiebag




Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Mynta, spännande va =D

Alla bloggare se hit!

Nu kan du som bloggar på chansen att få ett par månadslinser gratis, gå in på länken så får du veta hur
- fargadelinser.com

Dessa vill ja ha


Så ta chansen du oxå..

Yatzy spelande

Igår kväll eller kanske var det mer inatt? Kommer faktiskt inte ihåg hur mycket klockan va, men iallafall, vi satte oss i köket och spelade lite yatzy, trevligt och skoj, var nog minst 1-2 år sen vi gjorde det sist, spelade fram tills Loke vaknade och va hungrig.

Han har vart lite smågnällig inatt, så henka gick upp med honom och så somnade han till slut, skönt =)
Så vi har sovit fram tills nu typ :p Ska snart ätalite frukost, henka skulle bara gå ner och köpa lite mjölk.

Se när vi ska hämta stumpan sen, de skulle baka pepparkakor o pepparkakshus hos morfar, hade vi med tänkt o göra men då får vi ta det en annan dag.

Vi hade tänkt dra ner till stan till 10, som ni vet kanske vet så blev det inte så ;) så vi ska ner imorrn bitti när vi har lämnat erica på dagis, måste till lindex och hämta ut en babybox som vi har fått gratis, ska bli intressant och se vad det kan va i den =D Fick aldrig nån sån med erica. Ska köpa eller kolla iallafall på en bilbana till freddie med, funderat lite på en flexitracks (tror de stavas så)

Fick hyresavierna idag, de har höjt hyran med 140kr, så vi kommer att betala nåt på 6400kr i månaden, med parkeringen inräknat, sjukt dyrt ju, vi har en 3:a på 90kvm..

Tredje advent och julgranen är på plats..

Idag har vi fått upp julgranen, blev väldigt nöjd med den, lyser så mysigt borta i hörnet nu, nu börjar man få lite julkänslor. Loke har vart framme och klämt lite på kulorna, de i granen alltså ;p, tog bort honom och hann bara vända ryggen så var han framme vid granen igen, busunge.

Annars inte gjort så mycket direkt, mest slappat med familjen.
Blev sugen på att baka idag, så det blev att testa göra en jordgubbspaj, aldrig ätit det, mend et var väldans gott faktiskt =) över förväntan, så jag bjöd hit jessica, pappa o lotta på en fika, så man inte svullar i sig allt själv, bättre att låta andra svulla ;p hehe

Erica försvann idag, alltså hem till morfar, hon frågade honom om hon fick sova hos dom, och så frågade hon oss, och det är ju klart hon får,alltid. Skönt, för idag har hon vart extra trotsig =/ så då är det skönt med ett litet break.

Har planer inför nyår, ska bli onykter =D Så då blir det att lämna bort Loke över natten för första gången, hoppas verkligen det går bra, men det borde det väl göra *håller tummarna* ja erica ska ju oxå sova där då. Ska bli skoj, att få festa lite alltså =D Har ju inte festat direkt sen sept-07, visst jag har druckit några cider, men det räknas inte tycker jag, så detta förtjänar jag absolut.


Näe henka är inte borta varje lördag, men han vill gärna vara borta varannan, men jag tycker inte det är okej, speciellt inte när man har barn hemma. De är ju inte bara mitt ansvar utan bådas, och han vet vad jag tycker om det, men men..

 Tror inte han skulle gilla att jag festade eller va iväg varannan lördag, tror inte han skulle palla med det, han har aldrig vart hemma själv med båda barnen själv, han har så dåligt tålamod, så jag vet inte om jag skulle våga lämna barnen hos honom då, om han blir på skitdåligt humör och bara struntar i barnen..Han skulle ju aldrig göra nåt mot dom, aldrig!


Lördagen

Sitter och slöar i soffan nu..Har städat och bytt sängkläder, tjafsat lite med henka och erica, låter väl som en vanlig dag här typ =/

Henka drog till lokalen vid 16, mötet börjar 18, fattar inte varför så lång tid innan, men orkar inte bry mej längre.
Jessica kom hit en sväng, alltid lika trevligt. Gcik ner till affärn och köpte lite godis och läsk, och kastade en massa snöbollar på varann, eller det vart mest jessica och erica som gjorde det.

Imorrn tänkte jag att vi skulle sätta upp granen, blev ju inget med den familjekvällen som jag hade planerat här,eftersom henka drog. Men lär väl bara bli erica och jag imorrn, han ligger nog bakis hela dagen..

Annars händer inte så mycket, tänkte glo på Brockback mountain sen, när Loke somnat, har ju inte sett den än, hoppas den e bra.

Nehe nu byta blöja på Loke o på med en pyjamas sen ska han få sova lite.

Fredag fredag

fick sovmorgon idag, sköönt. Gick upp kvart i 12, då Loke var hungrig igen. Ammade honom tidigare på morgonen, men vet inte vad klockan va då, tydligen somna jag, för när jag vakna till så låg Loke så mysigt brevid mej och jag med tuten i vädret ;) hehe sover ju med bh o tröja, måste fan det, annars blöter jag ner hela sängen med mjölk =/

Fick årets första julkort idag, från Linda o Micke, tackar tackar. Hon hade fått det vi skickade oxå, wow redan? La ju på det igår på brevlådan, men kul det.

Just det vi har lagt ut vår kökssoffa på blocket, vill bli av med den, så imorrn kommer det en tjej som ska kolla på den =) hoppas hon tar den, då blir vi 800kr rikare =), en kort stund iaf, måste ju betala tbx pengar till pappa som vi lånat, bara för att fk strular, som vanligt =/

Mmm vilket gott chokladte =) smakar ju inte så mycket choklad, men gräddig smak på nåt sätt, utsökt =)

Gått ner -0,9kg denna vecka oxå, trodde nästan ja hade gått upp igen, gick upp +0,7kg förra veckan, så egentligen är ju inte minuset så stort, mne ett minus är ett minus hihi, hoppas ja klarar gå ner minst 1kg till innan jul

HAr fått en del snö oxå, började lite smått igår kväll och har hållt på sen dess, mysigt. Håller verkligen tummarna att denna jul blir vit *hoppas, hoppas*

Lucia firandet

Stressade som en galning för att hinna till dagis i tid, suck, jag bara avskyr att stressa, därför jag planerar oftast, vilket många inte tycker om =/

Men väl där, så var det bara att slita på henne lucialinnet, som var väldans kort, strl på den kan fan inte stämma, stod 4-5år, men ändå slutar klänning typ 15 cm från golvet, jag tycke rju klänningen ska vara ända ner till golvet, men men fick gå ändå.
Sjöng jättefint och stog där framme hela tiden, trodde faktiskt inte att hon skulle det, men jättestolt över min älskade dotter <3




Håller Calle i handen  =)
Var trevligt på dagis, men vart en liten tabbe med fikat, glömde muggar, men det kunde vi låna där, glömde köpa dricka till erica o mej som inte dricker kaffe, och glömde köpa pepparkakor till erica, vi hade bara med och lussekatter, och det tycker hon inte om, en väldans miss det där, men nåt att tänka på till nästa år.

Tyvärr slutade hela firandet inget kul, var en tjej som tappa sitt lusseljus i golvet så lampan gick sönder i miljoner delar, det sopades ju upp, men inte allt tydligen, så nån timme efter det fick erica ont i foten och så såg vi att det blödde en del i hennes fot, då hade hon fått i en liten glasbit, var inte lätt att få henne att sitta still och ta ut den, smetade på lite bedövningssalva och henka fick hålla henne så fick ja ut den tillslut med en pincett.

Hon ville sova hos morfar ikväll så det fick hon göra. Hon ska ju hjälpa till att klä granen där imorron, blir nog skoj för henne. Var och handlade lite idag, bl.a på rusta, jag fick pappa att köpa en liten julgran till henne =D hihi, så den står i henens rum, blev jätteglad när hon kom och såg det: Åh va fint =), sa hon.

Imorrn ska henka till lokalen igen, jag ska sova så länge som möjligt, hoppas Loke oxå vill det *håller tummarna*


Så himla duktig och sitter stadigt själv nu vid 5,5mån *stolt*


Plutten leker med en kamera på ericas dagis (hans blivande =))

Utmärkelse


Snacka om kul, har fått en utmärkelse av Festiz, så här lyder den:

"Denne bloggen investerer i och tror på närhet, närhet i rum, tid och forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og söte og föremålet er att finne og att vare vänner. De er icke opptatt av utmerkelser og selvhävdelse. Vår håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet vill ena mere vänskap fortplante sig. Var venlig och giv lite extra oppmerksamhet till disse. Giv denne utmerkelse till åtta bloggare och inkludera texten i deras utmärkelse."

Och så här skrev festiz om mej =)

Tessan - För att din blogg är rolig att läsa, har följt den ett tag och det är lika spännande varje gång att läsa om era dagar. Du förskönar inte vardagen, du skriver precis som det är, bra som dåliga dagar.

Tackar och bockar ännu en gång, grymt kul ju.

Och nu ska jag ge detta vidare till några andra som bloggar.

Ninninusen - Din blogg är trevlig och rolig, tittar ofta in i den under dagen för se om du har skrivit nått nytt, vill ju inte missa nåt.

pinkisbeautiful - Du är en underbar tjej, gillar att läsa din blogg, verkligen trist att du tar bort den ibland, så sluta nu va ;) hihi vill ju fortsätta läsa om din vardag och så.

mammas prinsessa -  Du har en mysig och trevlig blogg, och en väldans söt liten tjeja. Läst din blogg ett tag, kul att läsa om hur andra med lika gamla barn har det i sin vardag.

Orkar inte skriva flera, har ju så många jag skulle vilja ge till bl.a Carro, Lina.L Lina Q,Linda,  + en massa andra fina personer.

Nu måste jag verkligen fixa lite, ses ikväll.

överraskning

Idag har vi lånat mammas bil medans hon jobbar, så vi kunde åka och handla lite. Vilket förövrigt kommer bli vår snart, så fort de hittat en annan bil ska vi köpa den, en opel kombi, duger helt klart åt oss.

Hämtade ut mitt paket från Aromboden, fick en liten gåva oxå, för att leveranstiden blev förlängd, såjag fick 100g té av dom, som lukat underbart gott. Skörde té hette den och består av: svart té, äppelbitar, sockeräpplen och aromer. Jag besällde té oxå som heter varm choklad & grädde och innehåller : svart te, toffeekulor, chokladspån, mandel o aromer.

Nehe om man skulle hoppa in och duscha och sen stryka ericas luciaklänning.

Jahaja

Onsdag idag då, och henka är hemma =) han ville inte cykla i kylan. Tack snälla kylan =D hehe

Erica är på dagis som vanligt, idag skulle dom på julspel i kyrkan, blir nog skojigt för dom att titta på.
Lucia firande imorrn på dagis då,pga av att fk strular så kan ja inte köpa nåt lucialinne till henne, så pappa o dom skulle köpa det åt henne så hon kan vara med. Hon har ju pratat massor om det och vill ju så gärna vara med.

Idag börjar min syster jessica på sitt nya jobb oxå, de ringde i måndags och sa att hon börjar idag =D snacka om toppen för henne, så nu jobbar hon på Q-star´s huvudkontor här i stan, grattis älskade syster.

Undra hur länge Loke ska sova, han somna på vägen hem från dagis, alltså strax efter 9 och sover fortfarande, man kanske skulle väcka honom, så han inte är uppe så sent om kvällarna.


Lillemor: tyvärr verkar inte alla våga skriva att de har problem i förhållandet, för tvivlar verkligen på att alla har det toppen hemma  dygnet runt, men de kanske intalar sig själva det. kram

Tävling



Åh ja vill verkligen ha en ny kamera, så jag är med och tävlar om denna HÄR

Tävling


Jag är med och tävlar om kläder från Lollopard i Ninninusens blogg

Måndag igen

Blev inte att man gick upp tidigt idag, men tidiagre iallafal, gick upp vid 9,30 iallafall, henka drog då till lokalen och jag gjorde i ordning té till mej och åt några mackor, sen var det dags för Loke för frukost, alltså tutten =D

Han gick omkring lite i sin gåstol och lekte med babygymet och jag satt vid datorn ett tag, sen dags för Loke att sova igen, så la honom i sängen, så somna han inom några sekunder. Jag gick upp o satte med vid datorn igen ett tag, sen gick även jag o la mej och sov fram till 13,15, ammade Loke, glodde lite på tv och sen hämta stumpan på dagis.

Efter dagis kom Sanna o freja hit på en fika, snackade lite skit och glodde på filmen Robotar.Hon hade kollat på gamla kort, typ 7-8år gamla, typ då henka och jag vart ihop. Har sett nåt kort från då, jag va mycket finare då, typ 20kg mindre, gud vad glad jag kommer att bli när jag kommit ner dit igen och gått ner ännu mer än så =D


Inte långt kvar till jul

Vaknade sent idag med, inget bra det där, men vi har ju vart uppe till 2 om nätterna de senaste veckorna, och gått upp tidigast kl.10, om det inte är dagis, för då går vi ju upp vid 7,30 eller nån av oss iallafall, imorrn ska ja nog gå upp när klockan ringer ja med, kanske ta en promenad efter dagis, beronde på när han ska till lokalen, igen, suck. Han som sa att han absolut inte skulle dit nåt i veckan, yeah right.

Ska festa där på lördag oxå tydligen, enbart för att peter kommer hem från thailand, larvigt att ha en jävla välkommen hem fest för det, snacka om rövslickeri i klubben ;p
Men att vi hade bestämt att sätta upp julgranen, baka pepparkakshus, pepparkakor och lussekatter och haft en mysig familjestund, det skiter han i =( men ja börjar bli van att vi familjen kommer i andra hand. Får väl se hur länge jag står ut med det,tids nog kanske man blir en ensamstående mamma istället..får väl se vart det leder.

Spelat lite tv-spel idag med, innan vi gick till pappa och åt lite mat och fikade, jessica hade med sig lussekatter som hon hade bakat idag *mums*

Fick mejl från Aromboden idag oxå, leveransen blir försenad, de kommer skicka det på onsdag som brev och så ska ja få det dagen efter, hoppas det hinner komma tills på torsdag, så erica kan lämna julklapparna till fröknarna vid luciafirandet.

Söndag

Vaknade vid 12 tiden idag, skönt. Åt lite frukost och glodde på tv.
På eftermiddan sen så gick henka och erica en promenad till kneippen, jag och Loke var hemma, han sov och jag slappade lite vid datorn, diskade och plockade lite hemma.

Sen ner till affärn och handlade, blev ost och skinkpaj till middag idag. Efter maten kom pappa och lotta på en fika, och tog med sig Erica hem till dom, hon ville sova där inatt.

Ska bara få Loke att somna så ska vi spela lite tv-spel, blev sugen på det bara för helen skulle det ;p nintendo 8-bit =D kult hehe

Tjejkväll

Under dagen har vi inte alls gjort mycket, bara suttit hemma och tråkat.

Men kvällen har varit trevlig. Erica och jag har vart hos Helen o Ellinor och haft tjejkväll, ätit pizza, godis och chips och tittat på tecknat med barnen, och snackat en massa skit, det måste vi göra om fler gånger, hade jättemysigt =) Verkligen skönt att komma hemifrån.

Erica hade jättekul med Ellinor, även fast det tjafsade lite med varann, gullungar. Hon satt i soffan max 5min efter att vi kom hem, sen sov hon =D

Henka hade ju haft tur, Loke har sovit nästan hela tiden vi var borta =/ jag som hade hoppats på att han skulle jävlas med henka hehe

Imorrn ska vi väl ev ta en promenad till kneippen igen, hoppas det inte ska regna bara.

Blir god frukost imorrn iallafall, nämligen risgrynsgröt =) hihi gött som satan ju

Tråkiga familjen

Jaha lördag idag då. Ni kan ju aldrig gissa vart henka är nånstans, jo precis i lokalen, vilket han även var igår fram till 17-tiden, och idag skulle han väl vara där till 15-16 jag hoppas verkligen inte det blir senare än så, så man hinner duscha och så innan jag och erica ska iväg sen. Tror han vart där nästan varje dag under veckan =/ o helgen oxå, lär inte bli förvånad om han drar dit imorrn med,nästan så att jag funderar på att ut till djurön, ca 2mil, enbart för att slippa sitta hemma själv med barnen.

Har du ingen kompis och gå till då? frågar han, och jag sa det att dom vill väl hellre umgås med sina familjer, som normalt folk gör än att umgås med tråkiga mej..

Erica och jag ska iväg på tjejkväll sen hos Helen o Ellinor, ska bli mysigt, slippa vårt tråkiga hem för ett tag och just nu tråkiga maken.

Loke har blivit helt galen i sin gåstol =D Han har förstått hur den funkar nu oxå, så han kan få upp väldans fart och sa sig från ena sidan av rummet till den andra på några sekunder bara =D
Skrika har han börjat göra oxå, glädjeskrik, speciellt när han tittar på Erica då, och om hon gör nåt kul.

1000 kronor


Jag är med och tävlar om 1000kr i kontanter hos
En Andra Chans.
        Tävlingen avslutas den 16 december kl 23.59.
Var med du oxå, extra julkklappspengar.
Lycka till




Vem vill inte ha lite extra pengar nu inför jul?
Jag vill det iallafall, därför är jag med och tävlar

Julklapp

I år har ja köpt julklappar till Ericas fröknar, en varsin till dom alltså, inget märkvärdigt, beställde julkaffe+choklad från Aromboden, tänkte att hon skulle få ge dom det på lucia uppvisningen nästa vecka, passade även på att beställa nytt té till mej, hittade nåt té med lite smak av choklad, måste ju va perfekt för mej =D

Tänkte fixa och dona lite hemma idag, dags och städa toaletterna igen, diska och plocka lite, och slå in en julklapp till erica som kom med posten idag =)

Nehe om man skulle lägga Loke i sängen, han verkar lite trötter.

Ha det bra!

Tröttare än tröttast

Idag har Loke somnat på en knasig plats, nämligen i sin gåstol, och hela 2 gånger. Tyckte det vart tyst och kollade på vad han gjorde då satt han och sov, lillaplutten, så det var ju bara att lyfta upp honom och lägga honom i sängen.

Idag har vi inte gjort mycket, bara slappat hela dan, efter dagis tog vi en fika hos pappa, ätit lite mat, badat barnen, de badade ihop idag för första gången, gick jättebra, Loke satt då i sin badstol.



hungrig

Åh börjar bli hungrig, men måste ner till affärn och handla, men Loke sover och henka är fortfarande i lokalen =/ + att luften är ur ena däcket på vagnen, skitsvårt att köra vagnen, såg det när jag skulle hämta erica på dagis, så då hade jag ju inget val än att ta vagnen ändå, måste be henka dra till macken och fixa det.

Grymt sugen på rostbiff och potatissallad + baugette till och lite sallad, ska man ta det kanske eller tråkig enkel spagetti och köttfärssås?

Hoppas henka kommer snart, har ett paket att hämta ut i kiosken, och dom stänger kl.19. Vann en massa strumpor till loke på tradera förra veckan, närmare bestämt 33par i strl 16-18 och 19-20.

Sen när barnbidraget kommer ska jag dra till PO.P och shoppa till Loke, vill nämligen ha dessa
Så han inte fryser om fötterna när det blir kallare..



Titta vilken söt plutt ja har <3

Sovmorgon

Fick sovmorgon idag, tack älskling <3

Erica ville att bara henka skulle lämna henne på dagis och att jag o Loke skulle stanna hemma, tack gumman =D

Så jag har nyss vaknat,Loke sussar fortfarande och henka drog till lokalen precis.

Så vad ska ja hitta på då? Jag för väl fixa med tvätten, vika och lägga in i byråerna och i garderoberna, vilket skulle ha gjorts i måndags, men men så är det ju ibland hehe.

Pratat med jessica oxå, se om hon kommer hit nån sen, så tråkigt och sitta själv. Jag är en sån person som inte tycker om att vara ensam, vill gärna ha folk omkring mej =D

Se om mamma har tid att skjutsa oss till maxi en sväng sen, skulle ju behöva handla, inget kul att ha en massa påsar på bussen, så jag håller tummarna att mamma hinner, hon skulle ju jobba över oxå.

Ingen feber

Erica har inte haft nån feber sen igår, så det blev en feberfri dag idag, så imorrn är det dags för dagis, märks verkligen att hon frisk igen, lika trotsig som hon brukar vara, suck, hur ska man stå ut med det när hon 15år om man knappt står ut nu? Enda är väl att bita ihop och se glad ut :p

Vart duktig idag och rensat bland en massa gamla papper i skåpet i köket, och vad hittade vi där, jo ett kuvert från förra julen med pengar i =D det var ju kul.

Annars har man inte gjort så mycket idag, mest tagit det lungt och busat med barnen.

sjukling

På vägen hem från kneippen förut, märkte vi att erica började bli sämre, ledsen och hängig, så fick ta tempen på henne när vi kom hem, hade då runt 38 så hon fick lite alvedon och satte oss ner i soffan och myste lite framför  tv:n och kollade på hennes favvofilm Kalle och chokladfabriken. Hon åt lite mat iallafall och dricker vatten, annars går det trögt med maten, någon fika ville hon inte alls ha förut när pappa och dom var här.Hon hade 39 nu innan hon somnade, min lilla sjuka tjeja, inget kul när dom är sjuka =(

Imorrn ska hon va hemma från dagis, onsdag med kanske, beroende på hur dagen ser ut imorrn, om hon har feber eller inte.

Hämtade ut paket idag igen, från ellos, så nu har jag äntligen fått upp röda fina julgardiner i vardagrummet, och alla julstjärnorna är uppe me.
 
Längtar till nästa helg då vi ska sätta upp julgranen, erica längtar oxå. Hon ska ha en mini gran i sitt rum, henkas gamla som han hade i sin 1:a, men måste köpa ny belysning till den, blir nog mysigt =)

1:a december

Oj idag vart det en låång sovmorgon, närmare bestämt fram till kl.12 hihi

Vaknade inatt då erica ville hålla min hand och kände att hon var supervarm om handen, så jag kände henne på resten av kroppen och hur var varm överallt, så jag tog tempen på henne och den visade 39 grader, så upp och hämta flytande alvedon och ett glas vatten ville hon ha. Sen somnade vi om alla.

Loke har börjat lägga sig på magen under natten, inget ja gillar, men de ska tydligen klara av att sova på mage om de själva vänder på sig, men jag är elak och vänder tillbaka honom. Vaknade av att han låg i min säng och pratade hihi busunge. Vi har tagit bort ena långsidan på hans spjälsäng och ställt den emot vår säng, smidigt värre =D

Ska strax bege oss ut på en promenad till Kneippen och fixa lite hos svärmor.

Ha de bra alla goa och rara människor.

När ja vägde erica på vår våg i okt, strax innan vi skulle till bvc vägde hon 18,1, hon vägde sig idag när henka vägde sig och då visade vågen 15,9kg.

RSS 2.0