Sommarjobb

Kanske lite tidigt att tänka på sommarjobb, men samtidigt kan det vara skönt att veta att man har jobb i sommar fixat, blir kvar här på sandbyhov ;p hehe men det är kul att de vill ha kvar mej här :)


jomenvisst

Erica är hemma idag, de tyckte hon hostade lite för mycket på dagis, de ringde enbart för att de vet att henka var hemma idag och att de har dåligt med personal, men men bara ca ett halvår kvar för henne på dagis, skönt för henne, för hon har tröttnat på dagis och vill till skolan istället, loke har sagt att han inte gillar dagis, eller han hatar dagis har han sagt, men vet inte om han säger så bara för att han inte får göra som han vill :p

Ikväll är det jobb som gäller för mej, även imorrn kväll, skulle ha varit ledig och tränat imorrn, men får se om man kanske tar det på morgonen istället, så jobb tis-sön, nice =)

Erica har hål i öronen

Igår var ni nere på stan, dels för att gå till bibban och lämna böcker och låna nya och för att Erica skulle ta hål i öronen, vilket hon vågade denna gång :) hon sa inte ett ljud, jätteduktig var hon. Vi hade ju på emla salva innan för att det inte skulle göra så ont på henne, funkade kanon!


Tävling - Onepiece

Jag tävlar hos mansondust


pepparkaksdräkt

Nån som vill köpa en pepparkaks klänning med hatt till?

Stl.122/128, använd 1gång.



Adventsrea hos L8Nyberg

Allt du behöver göra är att kolla in L8Nyberg och beställa det du vill ha, kanske något fint smycke till dej själv i julklapp eller något fint till nyårsafton, en massa fint smink finns ju oxå!

Hon är snäll nu och erbjuder mina läsare rabattkoder

Handlar du för 500 kr får du 50 kr i rabatt när du anger: "GODJUL500"

Handlar du för 700 kr får du 75 kr i rabatt när du anger "GODJUL700".

Handlar du för 1000 kr får du 150 kr i rabatt när du anger "GODJUL1000".

Dessa koder gäller enda fram till 24 december 2011, och du anger koderna i varukorgen.



För att få dina saker levererade innan julafton så lägg din beställning senast 19 december, gäller när du väljer klarna eller payson som betalningalt.

Fredag

Fredag idag och jag är ledig, och alltså är barnen oxå lediga. Men inte blir det nån sovmorgon för det.. Jag tror kl va 5,50 när jag hörde att tv var på inne i Ericas rum, fattar inte vad hon ska upp så tidigt och göra.. Vet inte om hon gör det istället för att komma in till oss och lägga sig. Har sagt åt henne att hon kan göra det längre, för min sömn blir så drabbad då, och så får man ingen plats i sängen, tyvärr har hon inte tillräckligt med vett att sänka tv:n =/

Sista dan på vrinnevi hus gick bra igår, tror jag skulle kunna trivas där, dock inte lika bra som på hagaborg :p Synd man inte jobbar på söndag, en stor känd artist kommer och spelar på den avd då, dock hemligt, så jag säger inte vem, förrän på söndag :p Hans fru´s pappa är en boende på hemmet :p

Ikväll blir det ner på vipers och ha de skoj =) träffa lite trevligt folk och dricka gott =D Barnen ska vara hos morfar o lotta i natt, och imorrn em/kväll ska deras mormor och morbror vara barnvakt. Henka ska till göteborg imorrn och jag jobbar kvällen imorrn, ville inte att de skulle ligga borta, för då kan inte jag sova, kan inte sova själv hemma =/ Så mamma ska vara här hemma med dom, de skulle ev baka lussekatter, blir nog skoj, om dekan hålla sams :p blir nog tufft för mamma, freddie och erica är ju inte alltid sams, och inte loke och erica heller :p

Barnens dagis foton

När vi kom hem låg barnens dagisfoton i brevlådan, va fort det gick, brukar få vänta i flera månader, men det var ett nytt företag nu, verkar mycket bättre.


Erica vill ha bling bling

Erica har bestämt sig för att ta hål i öronen nu, och tjatar varje dag, så imorrn ev ska vi ner på stan och kolla om nån har tid. Igår kväll satt hon med reklam från smyckesbutiker och klippte ut bilder på örhängen hon ville ha, men sen blev det andra smycken oxå, bl.a en ring som kostade 10800kr :p allt det här vill jag ha, sa hon..hahaha.. Så vi får väl se om hon vågar denna gång, 3:e gången gillt kanske haha

jobbet rullar på

Suck,vi blev en mindre på jobbet igår, så vi var bara 2 vikarier, men det gick bra ändå, anna och jag är duktiga :p så länge inget oväntat händer så flyter det på bra trots att man bara är 2 personal. Idag tänkte jag stryka lite julgardiner och hänga upp och packa upp min fina adventstake jag köpte i ullared, och se hur den passar i fönstret, många som redan har satt upp stakar i fönstrena redan, så jag är ju inte ute först direkt :p Ikväll är det jobb som gäller =) Och så har jag fixat ledigt annandag jul, ska ju på fest i blå huset på juldan, och har verkligen ingen lust att jobba 7-14,30 dagen efter :p så anna var snäll och tog det passet åt mej, visst förlorar ju lite pengar, men som sagt pengar är ju inte allt här i världen.

Gå intro

Vrinnevi hus ringde nu på morgonen, samordnaren där frågade om jag kunde gå intro på onsdag och torsdag, och jag är ju ledig då, så det passar ju bra, så det ska bli skoj att få prova på det stället =) Hoppas man kommer trivas lika bra där som på sandbyhov. Igår hade Erica klädsim på simskolan och klarade det märket, livbojen =) Idag blir det att jobba kväll, börjar passet med att åka med en brukare till sjukhuset, shit va nervöst, har aldrig gjort det, vet inte hur saker och ting funkar med det =/ Nehe om man skulle göra i ordning barnens väskor och klä på oss och röra oss till dagis snart..

Söndag

Fan nu är jag sugen på att flytta igen, vill ha ett eget sovrum till oss, så man kan stänga in sig om det skulle behövas.. Sen en liten uteplats skulle jag ju inte tacka nej till :)
Har sökt en annan lägenhet, bara vänta och se om man får en visning..

Fick ett ryck och och rensade bland lokes leksaker idag och även bland hans tröjor, ska även rensa bland mina kläder, men orka hålla på och sälja och greja, näe det får bli myrorna eller nåt..

Jag vet en hemlis, men får inte säga nåt, inte än ;p


Julklappar eftersökes...

Igår jobbade jag kväll, rätt skönt faktiskt att jobba en fredag kväll.
Fick även höra av en personal att hon gillar att jobba med mej och att jobbet går smidigare och snabbare när hon jobbar med mej =) Så himla kul att höra =D

Idag ska Erica och jag ner på stan och kolla lite på julklappar, se om vi hittar nåt.

Sen ska vi till klocket på fika hos en jobbarkompis till mej, henka känner hennes man, snacka om att stan är bra liten ibland =D det ska bli trevligt..

Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda..

förskoleplats

Fick hem ett brev från kommunen idag, Erica har blivit erbjuden en plats på skolan här nere i 6-årsgruppen.
Tror jag har bestämt mej för att vi ska bo kvar här i vilbergen, som det ser ut som nu iallafall..
Men med mej vet man ju aldrig haha :p

bio maraton

Igår drog linda och jag ner på stan för att gå på bio och se alla twilght filmerna, även den nya Breaking dawn, var trevligt och en trevlig stämning, trots att filmerna strulade lite, men vi fick en ny biljett som kompensation.
Fick även en planch, nyckelband. sen kunde man vinna lite olika saker om man svarade rätt på frågor, men eftersom man inte är något större fan så kunde man ju inte en enda fråga haha..
Men sista filmen va bra och lite spännande!

Kl.2,45 ungefär var ja hemma inatt, klarade att se alla, men kände att ögonen började gå i kors under sista filmen, men ja klarade det! haha.

Sen ringde klockan 8 imorse, henka jobabr så jag fick ju lämna barnen på dagis, ska lägga mej på soffan och sova några timmar snart tänkte jag..

Barnen har maskerad på dagis idag, Erica är djävul och loke ett spöke typ. loke ville inte riktigt gå in på avd först, men fick med honom in tillslut, sen rog ena fröken med honom och gick iväg, de skulle på något äventryr, så det lär jag får höra om sen när jag hämtar dom kan ja tänka mej.

Intervju

Idag var ja på ett annat äldreboende, uppe vid sjukan på en gruppintervju om att bli tim-vikarie där, pratade lite med chefen och samordnaren och fick titta runt lite. De fick mina referenser så nu är det bara att vänta på att de hör av sig =) bra med lite tider på att annat ställe oxå, dock fick jag gå ner 5kr i lön i timmen :p trodde man tjänade mer på privata boenden?..

Ikväll blir det bio med linda, vi ska se alla twlight filmerna inkl. den nya som har premiär idag, bara hoppas man håller sig vaken, får nog köpa med mej lite redbull hahaha :p

Ska nog handla lite julklappar i helgen tror jag, kanske gå ner på stan med erica en sväng och shoppa..

Bulle på jäsning


På förmiddan idag mötte jag och barnen upp Helen och ellinor för en promenad i skogen, blev lite lek oxå såklart.
Skönt att röra på sig, men lite kyligt dock, skönt att solen värmer lite när den väl är framme.

Nu står bulldegen på jäsning, så sugen på att baka bullar, men alla andra får äta upp dom :p
Har lovat henka en kladdkaka oxå, han skulle ha fått det igår på fars dag, men maten blev så sent så vi bestämde att vi tar det idag efter maten istället.


Igår var vi ju på borgen och såg mora träsk, vilket barnen gillade, fick även autograferna =) köpte en varsin planch till barnen och nyckelband, freddie fick oxå såklart.

Just det, måste komma ihåg att ringa dagis idag oxå, och kolla om man kan ändra tiden imorrn, så de börjar en halvtimme tidigare och slutar en halvtimme tidigare..

perfekt present

Tror jag har hittat den perfekta presenten till Erica, hon fyller ju 6år i början av februari, inte långt kvar nu nu, tror jag ska beställa biljetter till Disney on ice,som kommer till Linköping i början av februari.

De har prinsess tema denna gång, och det borde ju hon gilla =D


Möte

På tisdag ska jag på ett möte på Vrinnevi hus, ett äldreboende borta vid sjukhuset här i stan, ska prata med samordnaren där och ev bli timvikarie där oxå =) nära och bra ju, hoppas det går vägen :)
*håll tummarna för mej*

Kaos på jobbet

Usch vilket kaos det blev på jobbet igår. Personalen skulle ha möte och vi vikarier skulle hålla ställningarna, men en vikarie ringde typ 20 min efter att hon skulle ha börjat att hon är hemma och vabbar =/ så vi var 3 st på 30 brukare,  men det gick bra ändå, som tur är.
De frågade om jag kunde jobba kvällen, men jag skulle ju hämta barnen, annars hade jag kunnat gjort det.

Idag börjar barnen kl.11, så vi  ska klä på oss snart och bege oss till dagis, jag jobbar ikväll, tänkte skriva att det var sista arbetsdagen denna vecak, men det är det ju inte, jag jobbar ju på lördag oxå, sen efter det har jag inget jobb förrän 21 nov, som det ser ut som nu, ev skulle jag få några tider av Ida, hon skulle ev jobba  på ett annat ställe, och det är ju bra för mej =)

På söndag ska vi till borgen och se mora träsk =) mamma och freddie ska med oxå, lär nog bli kanon =D


jobbtime idag..

Idag är det jobbdags igen, de ringde igår och frågade om jag ville, så klart att jag vill och ställer upp :)

Igår var jag på skolan och skrev prov i svenska B, hoppas jag blir godkänd, och idag var ja där igen för att låna böcker på bibban på skolan, och efter det åkte henka och jag städade ur bilen, just det, vi köpte ju bil i helgen :p en volvo 745, en riktig familjebilen, får man plats med barnvagn och ett barn till och det skulle hända i framtiden :p hehe man vet ju aldrig..

Imorrn ska barnenha höstfest på dagis med maskerad, Erica ska vara djävul och loke ett spöke, de kommer nog få det skoj :D

Fick ingen visning på de radhusen vi hade sökt i klocket =/ bara och vänta tills det kommer ut nya då..

Tävling - Dotto

”Jag är med och tävlar om en valfri tavla i A4-format från Dotto hos Nilma.se, tävla här du också!”

Träning

Vid lunchtid mötte jag och erica upp jessica vid gymmet och tränade en timme..sen blev vi upphämtade av henka och Loke och drog vidare till hageby centrum, in i teliabutiken för att lämna in mammas dator och modem för att se om de kunde hitta felet, vet inte riktigt om de gjorde det, får se om hon kanske kan köpa mobilt bredband från bredbandsbolaget istället, mycket bättre än telia..

Sen lunchade vi där, barnen fick mat från 4 kök och henka och jag tog lite wok, mumsigt värre =)

Ska snart röra mej till skolan och skriva prov i svenska B, och imorrn blev det jobb =) de ringde och kollade om jag kunde jobba imorrn kväll, och det klart jag vill =)

Fredag!

Idag är vi lediga här hemma, ja alla utom henka, han fick jobba idag, kan han gott ha :p
På söndag ska jg jobba igen, blev inringd idag, frågade även om lördagen, men på kvällen ska vi på halloween fest, jag och erica, så jag vill nog umgås med familjen under lördagen.

Här blir det att städa och fixa, slänga igång en maskin med tvätt, diska, sen blir det nog pepparkaksbak, antingen själv eller med barnen, beror på om de är duktiga och städar sina rum.

Gud va jobbigt det är att gå och vänta på besked om lägenhet, vi har sökt 2 st, och de behandlar ansökningarna nu =/ skynda er va!

Fotografering på dagis idag

Skönt att man kom med i vik-banken, ska bara vänta på mitt lösenord till sidan, sen kan manbörja lägga in tider där.

Efter det mötte jag upp helené och hämtade ut våra saker från sexpartyt, så blir en trevlig kväll här :p haha
Henka var på nordea och öppnade ett konto där ist, swedbank är ju rena skiten, sen har ju vi resten i familjen konto hos nordea, så nu är vi en nordeafamilj :p

Henka är och hämtar barnen på dagis nu, ska tillbaka dit vid 15-tiden för porträtt fotografering,hoppas det går bra och att barnen är samarbetsvilliga *håll tummarna för mej*

Sen blir det en tripp till far min för en kaffe, sen kl.16 ska ja emd Lucas för fotografering på dagis, linda visste om hon skulle hinna med, så jag får haka på..

Imorrn är det dags för jobb igen, dock 2 tim extra, blir 12-21 imorrn, och henka fick lite jobbdenna vecka, skönt :)

RSS 2.0