så himla trist

Skrev ett långt inlägg i lördags, men det bara försvann, så jobbigt, har ju inte lust att skriva om allt =/

I lördags var erica och jag på kalas på busfabriken, hennes kompis joline fyllde 5år, vi köpte en mysig fleecefilt och ett halsband till henne, hoppas det blev uppskattat =)
På kvällen hade vi mys i soffan, hela familjen med godis och lejonkungen, haha kan ju den filmen utantill :p men det var första för barnen att se filmen.

På söndagen jobbade jag på en annan avdelning, och personalen där blev lättade över att det var jag som kom, hon tyckte jag var så duktig på att göra mitt jobb, kul att man även är uppskattad där =D

Igår var vi på öppna förskolan med helen och ellinor igen och även henka följde med som var ledig, var trevligt att han oxå ville följa med, allt för lite pappor på sådana ställen :p

På kvällen var det dags för jobb igen, hade en brukare som avled igår under mitt pass, så Tessan och jag fick göra iordning henne, vi erbjöd oss faktiskt (visst är vi konstiga :p) men ingen av oss hade gjort det tidigare och vi ville gärna ha den erfareneten.
jättekul att jobba ihop med Tessan, då har man aldrig tråkigt =)

Idag ska vi åka och handla lite och fixa, måste ju passa på att baka inför ericas kalas i helgen, får ju passa på när man är ledig..

Fredag

Fredag och äntligen helg.
Jobbar fram till 14 sen blir det att dra och hämta barnen, gå till affären en sväng och se vad barnen vill ha för gott till helgen, Henka är inte hemma förrän till kl20 :/

Imorrn är det kalas på busfabriken för min och ericas del och söndag jobb igen..skönt med en dag ledigt iaf..


Skolväska

Har hittat en ryggsäck till Erica som hon kan ha sen när hon börjar 6-års på skolan =) Tycker hon är lite för gammal för hello kitty, hon tycker dock inte det, men än så länge bestämmer jag .p

Blev en rosa björn borg väska =)

Kostade ju bara 199kr, halva priset mot vad den har kostat.

Så denna ska hon få i present när hon fyller år nästa vecka, hoppas den hinner komma bara, skulle ta max 4 dar, så jag hoppas det.


Tävling - barnlyan

Jag tävlar hos Mansondust


Pulkaåkning

Igår var vi ute och åkte pulka på pappas gård, tyckte barnen var jättekul =)
passade på att ta en kaffe hos pappa oxå.

Rensade lite i linneskåpen igår oxå och packade lite, är ju  "bara" ca 2 mån kvar till flytt :p
Ska bli så skönt när man är klar med flytt och allt sen =)

Måste ner på stan i veckan, dels för att köpa en present till Ericas kompis joline som ska ha kalas på lördag och sen presenter till Erica, men har ingen aning om vad jag ska köpa till Erica..

Tävling - darling express

"Jag tävlar hos ENDENISE.SE om ett presentkort inne hos Darling Express.
TÄVLA HÄR du med!"


Tävling - skålar

*Jag tävlar hos Coquina om skålset från Ib Laursen på Home of Happiness. Tävla HÄR du också!

 


Tävling - Mysmyran

Jag tävlar hos Mansondust


Tävling - footway

Jag tävlar hos mansondust


Fredag

Jobbat ikväll, eller mellan 14-21, var en lugn dag, jobbade med en vikarie och det gick bra, jättetrevlig tjej, så jag hoppas hon söker sommarjobb där :)

Svärmor var snäll och hämtade mej på jobbet ikväll och ska även köra mej dit imorrn bitti :) visst är hon underbar <3

Imorrn kväll blir det mys med familjen, tacos till middag och så ville barnen köpa lösgodis, kanske se nån film tillsammans eller lite uno spel :)


Ledsen i ögat

Jobbet ringde på förmiddan och kollade om jag ville jobba ikväll, men tackade nej, dels för att jag redan har 6 dar i sträck som jag ska jobba och för att jag ville ha kvällen med familjen, nu när henka äntligen jobbade så att han skutade tidigare istället för kl.19 på kvällarna, men vad fick jag för det? Inget =/ han ska ner till klubben och städa istället, bara för att det var så länge sen han gjorde det.
Och? Tänkte jag för mej själv, var länge sen du städade hemma oxå..verkligen inte lika ofta som jag måste göra det..blev irriterad och la på luren..

Annars har jag och barnen haft en bra dag, varit hos pappa ett par timmar och fördrivit tiden, deras kusin Lucas var där medans linda var på kk och gjorde ul. Den lille är beräknad den 23juli, på vår lillebrors födelsedag, då blir jag moster igen =)

killarna lekte väldigt bra ihop idag, oftast brukar de bara bråka med varandra, men idag gjorde de bus ihop istället:p
När linda och micke kom tillbaka hade de med sig en semletårta, så det blev en fika innan vi gick till affären och hemåt.


tandlösa tjejen

Sjukskrev mej idag, lite feber på morgonen, men känns bättre nu.

Så det har varit lungt idag, diskat och tvättat och slappat framför tv:n, skönt det med ibland..

Imorrn är jag ledig, så barnen är oxå lediga, får se vad vi ska hitta på för nåt skoj.
Henka skulle oxå varit ledig, så hade tänkt vi skulle ha dragit till badet, men nu fick han hoppa in och jobba, inget kul att dra dit själv, så det får vi väl ta en annan gång, funderar på om man kanske skulle dra till linköpings badhus nån dag, har inte varit där sen jag var liten, och Erica vill testa finspångs badhus, där har vi inte heller varit, dyrare än här i stan på båda ställena, men det kanske man kan stå ut med..


Erica tappade sin 5:e tand idag, den första där uppe.
Hon och loke lekte på sitt rum, så krockade dom med varandra så loke slog i sitt huvud i ansiktet på erica, så såg jag att det blödde från tanden. Den har varit jättelös i flera dagar nu, så jag sa åt henne att dra ut den och då lossnade den, hon blev överlycklig =)


hello hey

Nu är det nästan en vecka sen jag bloggade sist.. men jag lever..jobbat massor som vanligt :p

i fredags var vi nere på vipers på barhäng, skojigt som vanligt, dock bev jag ap-full efter 3  drinkar =/ måste ha varit starka..inget kul alls, låg däckad på en soffa i ett privat rum, med en hink nedanför, men så himla jobbigt att man inte kan spy, skulle gjort allt mycket bättre..låg där nån timme eller två innan vi kudne åka hem, och den resan som tar ca 5 min kändes oerhört lång =/ var skönt att få lägga sig i sin säng och sova sen haha..

Lördagen var lugn, var bara hemma, henka var på klubben, möller sov över här mellan lör/sön, en kompis till henka från göteborg.

Söndagen var oxå lugn, lämnade loke hos sin morfar en stund, erica gick till simskolan med jessica, medans vi fiade lite grejer, hämtade sen upp erica igen och vi alla drog hem till helené och pekka på en fika och snackade lite skit..


Idag  var vi på öppna förskolan igen med helen och ellinor, barnen lekteoch pysslade lite, de gjorde en varsin krona som man kan ha på huvudet.
Nu har vi ätit lite lunch, blev våfflor med keso för min del.

Ska snart göra mej iordning och redo för att röra mej till jobbet, jobba 14-21 idag.
Har varit skönt att fått vara ledig i 2 dar och på en helg dessutom =)

dra täcket över sig

Usch har haft världens stressigaste dag på jobbet från 16 och fram tills jag slutade kl.21 =/

och som grädde på moset fick jag stå och vänta 30 min på bussen, för att den jävla bussen innan gick för tidigt =/ hatar verkligen kollektivtrafiken...skit på er era jävlar på östgötatrafiken!!!

fan så trött jag är idag pga av allt detta, så ska man försöka kommer ner i varv här nån gång så man kan lägga sig för att gå upp kl,5,50 imorrn bitti..jobb mellan 6.45-16 och sen gymmet.
Ska bli nice att få avreagera sig på gymmet imorrn..

bredband

Igår gick jag intro på våningen under på det stället jag jobbar på, gick bra, kul att få se lite annat =)
Men idag ska jag jobba där uppe där jag brukar vara, och har fått lite tider till nästa vecka oxå, så nästa helg jobbar jag hela helgen..

Rinde bredbandsbolaget idag och kollade om de kunde leverera till nya adressen, men det kunde de inte, men man kunde ta via tele-jacket, men vet inte om vi kanske ska ta via tele 2 där vi har hemmatelefon idag eller om man skulle satsa på mobilt bredband via bredbandsbolaget ist..krånglit..får se hur vi ska göra..

öppna förskolan

Imorse följde vi med helen&ellinor till öppna förskolan, så barnen fick leka lite och vi kunde prata, blev mest bebissnack, då hon ska ha en liten bebbe om ca 8v, och jag är ju grymt sugen på en till nu, men vi får väl se vad som händer ;)

Väl hemma igen, var det ju bara att hänga upp tvätt och ställa sig och diska och laga lunch, för det hade ju inte min snälla man gjort, utan han lata sig i soffan framör en film istället =/

Fattar inte varför karlar är såna? Väntar på tills nån annan tar tag i sakerna, extremt irriterande ibland, och då är han ändå hemma hela dagen idag pga att dagis är stängt, jag ska ju ändå jobba sen och behöva göra allt annat hemma oxå..

Idag är första introdagen på ena avd på våningen under,ska bli intressant att få se lite annat, och chans till fler timmar kanske =)

Badrumsinredning

Åh längtar tills den dagen man köper en lägenhet eller ett hus där man kan inreda det precis hur man vill, speciellt badrummet. Skulle ju va en dröm att få ett stort badrum som kan användas som en relaxavdelning oxå, det är min dröm.
Ett badrum som är enkelt men med bra förvaring, helst inget som står på golvet, utan gärna väggburet så det blir smidigare att städa och hålla rent.

Färgerna ska gå i svart och vitt på själva badrumsinredningen och sen kan man komplettera med färg på textilier, då kan man variera lite mera tycker jag.

Det ska finnas bra beysning, gärna några spotlights som man kan dimra, för lite mysigare stämning, blanka ytor som är lätta att torka av, bra med speglar, både för stora och små och som sagt bra förvaring.

Bio

Det gick bra på bion, barnen skötte sig jättebra, loke blev dock lite rastlös sista halvtimmen, hade lite svårt att sitta still, men de gillade filmen och själv tycker jag den var helt okej.

Efter bion åkte vi till maxi och handlade lite och drog in på lindex en sväng, Erica fick byta en julklapp hon fick av sin farfar, de hade tagit för liten stl.

Nu har vi ätit hemmagjord pizza, sen blir det att städa lite, för på måndag kommer en kille och ska kolla på lägenheten, imorrn jobbar jag och på kvällen ska Henka och jag på bio, fik ju fribiljetter till en film för ett tag sen, så så tänkte vi dra imorrn och barnen får vara en stund hos farmor.


Tävling - eco mössa

Jag tävlar hos Jenny


Bio time med barnen

Idag ska jag gå på bio med barnen tänkte jag, alldeles själv =/ men det gåt nog bra,hoppas jag.Blir första gången för loke, blir nog spännande för honom. Vi ska se Alvin och gänget 3, de fick bestämma film själva.
De fick ju presentkort i julklapp och jag fick en ersättningbiljett från då jag var och såg twilightfilmerna, för att det strulade, så kostar inte alls mycket för oss idag :p


Bio time med barnen

Idag ska jag gå på bio med barnen tänkte jag, alldeles själv =/ men det gåt nog bra,hoppas jag.Blir första gången för loke, blir nog spännande för honom. Vi ska se Alvin och gänget 3, de fick bestämma film själva.
De fick ju presentkort i julklapp och jag fick en ersättningbiljett från då jag var och såg twilightfilmerna, för att det strulade, så kostar inte alls mycket för oss idag :p


en snabbis på jobbet

Ja nu fick ni något att fundera på va ;) haha..

men näe jag menaratt jag bara ska dit en kort sväng och jobba, mellan 14-16,30, medans de har möte.
Samordnaren frågade i måndags om jag jobbade idag onsdag, och jag sa att jag gjorde det, trodde ju ja :p
Sen ringde hon upp till avd ca 10min senare och sa att jag inte jobbade haha, men så kollade hon om jag kunde komma in under den tiden iallafall, och det är klart man gör.
Henka slutar samtidigt idag, då han kör blacka-turen så då kan han  hämta upp mej på jobbet =)

Nehe om man ska sminka sig och göra sig iordning för att lämna kidsen på dagise och hoppa på buss och spårvagn till jobbet..

disney on ice

Nu är biljetterna till disney on ice hämtade!



Den 4 feb kl.11 ska vi vara där, Erica får det i födelsedagspresent av sin mormor, men det är erica och jag som drar dit, tar tåget själva över, blir en mysig fm tillsammans.
Sen på eftermiddagen kommer våra familjer och firar henne.

kalas bokat!

Nu har jag bokat Ericas barnkalas på bowlinghallen här i vilbergen =) Hon ville ha det och självklart ska hon få det, min lilla älskling fyller 6år om ca en månad <3

Så ni i vilbergen (och klocket) som brukar bli bjudna, boka in ett kalas den 5 feb, inbjudningskort kommer snart =)




Annars har vi börjat rensa bland kläder här hemma, har 3 kassar med barnkläder som jag ska göra mej av med, en del har fått åka till myrorna, och de första kartongerna har blivit packade, en bra och skötn snart på året tycker jag.


RSS 2.0