Kesokaka
Har en kesokaka i ugnen nu som vi ska avnjuta sen tillsammans med varma hallon och en klick med vispgrädde. här kommer receptet som jag testade på:
Kesokaka
2 ägg
2 msk socker
2 msk hackad mandel
4 msk mjöl
rivet apelsinskal från 1 apelsin (valfritt, jag tog en vaniljstång ist..)
3 dl keso
1 1/2 dl lättmjölk
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg och socker. Blanda ner vetemjöl, mandel, keso och apelsinskal.
3. Slå i mjölken och rör om.
4. Häll smeten i en smord form och grädda i 45 min eller tills den har stelnat.
2 ägg
2 msk socker
2 msk hackad mandel
4 msk mjöl
rivet apelsinskal från 1 apelsin (valfritt, jag tog en vaniljstång ist..)
3 dl keso
1 1/2 dl lättmjölk
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg och socker. Blanda ner vetemjöl, mandel, keso och apelsinskal.
3. Slå i mjölken och rör om.
4. Häll smeten i en smord form och grädda i 45 min eller tills den har stelnat.
Kommentarer
Trackback