julgransplundring

Igår efter dagis gick erica och jag hem till helen och ellinor, där de hade lite dans runt granen eller spring kanske det va mer =) Men kul hade dom och det var ju huvudsaken. Efter det fick vi lite fick lite fika, bullar och gott té, har verkligen fastnat för te den senaste tiden, väldans gott, speciellt nu när det är kallt ute.
Barnen lekte jättebra ihop, mamma,pappa, barn.
Ellinor kom ut till oss och sa att erica hade kräkts, kände hur paniken växte inom mej och tänkte näe inte igen, men när vi kom in i rummet så lekte dom ju bara och erica låg i sängen och var "sjuk", ellinor matade henne med lite soppa,så gulliga dom är <3

Igår kväll åkte vi till city gross och handlade lite, för att fylla på lite hemma. Köpte två färdiga kelda soppor för att testa, tänkte om det var nåt man kunde ta efter op. Provde nån kycklingsoppa idag, lite stark men god, man blev lite mätt iaf, tog bara 2,5dl, lite mer än vad jag kommer kunna äta sen, men som sagt testade ju bara.

Idag är barnen på dagis och busar, henka på jobbet och jag hemma själv, tänkte sätta mej och bläddra igenom Mama tidningen, hoppas det hinner komma en innan op,som man kan ha med sig upp till sthlm.

Kommentarer
Postat av: feztis

Ja de är fina men jag kan inte heller göra såna haha

2010-01-14 @ 14:38:45
URL: http://feztis.blogg.se/
Postat av: Lina

Barn är så roliga när dom leker, då kommer dom vuxnas beteende fram =) Bra att du testar dig fram i matväg nu, då vet du ju vad du ska köpa sen när det är dags =)

2010-01-15 @ 08:23:15
URL: http://mizzlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0