Rosa ballong

Idag var det dags för gympa igen för stumpan, de lekte med ballonger i slutet som de öven fick ta med sig hem sen, ni kan aldrig gissa vilken färg Erica valde...japp en ROSA ballong. Hon är helt galen i rosa den där madam.

Efter det åkte vi hem till jessica och skulle hämta upp henne, erica fick passa på att duscha där innan vi begav oss ut till kvarsebo för att ta en fika på Café Margit, tror jag det heter. Billigt och trevligt café, det är annelie och conny som äger och driver. Så har ni vägarna förbi nån helg så ta en fika där, ligger vid gamla färjeläget i kvarsebo.
Satt och myste lite med lilla Lucas <3 mosters lilla plutt! Han är så go när han prata/jollrar. Tyävrr gör han det oftast om kvällarna och kan babbla på mycket då =D
De kommer hit imorrn igen, så då ska jag mysa lite till med honom och knäppa några kort på honom oxå, kanske kan få ett när han sitter i ericas knä =)

Loke ligger och sussar sen ett tag tillbaka, erica och jag har mumsat lite godis och kollat på singing bee. Henka är fyllechaffis ikväll, så han kommer väl hem nån gång i natt.

Kommentarer
Postat av: Helen

Hälsa systrarna! Så kul med op, grattis igen! Kram

2009-11-22 @ 09:05:50
URL: http://www.metrobloggen.se/LovelyHelen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0