Tröttare än tröttast

Idag har ja vart hur trött som helst, vaknade 8,20, gjorde lite gröt till Loke och umgicks lite med erica innan dagis. Henka gick och lämnade henne på dagis vid 9-tiden, Loke la sig igen vid 9,40 ungefär, så vid 10 tiden gick både henka o ja o la oss igen, båda var trötta, sen väckte henka mej vid 12-tiden, då hade han fixat lite brunch till oss och mat till Loke, så himla skönt det var att sova.

Vid 2 tiden var det dags att hämta stumpan igen, gick till affären efter det och stannade vid rutschkanan som finns där, efter ett tag kom helen och ellinor, så då blev vi kvar där ett tag till. Vi skulle gå till pappa en sväng så vi hade sällskap med helen o ellinor dit, stannade även till på gården utanför och lekte ett tag, trevligt med oplanerade saker oxå ju =)

Sen var det dags att gå hem och börja med maten efter besöket hos pappa, blev tacopaj idag, mumsigt som vanligt. Busat inne på rummet oxå, Loke har slitit ut alla pussel, så ligger massor med pusselbitar, och detta var andra gången, hade redan hunnit plockat upp dom en gång, men sen struntade jag i det, får städa innan läggdags sen hehe.

Ikväll blir det att bänka sig framför tv:n, först äntligen hemma och sen desperate housewifes.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jätteskoj att du är med o tävlar hos mig (me&i)!



Vill tipsa om att jag precis nu startat ännu en spännande tävling..en som passar hela familjen:



http://uj76.blogspot.com/2009/04/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html



Ha en jättebra dag!

2009-04-01 @ 09:39:49
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0