Barnen friska nu?

Barnen har vart fria från febern hela dan *peppar peppar* jag hoppas den inte kommer tillbaka till ikväll. Men upptäckte en vit grej under tungan på erica precis vid tungbandet. Blir att ringa till vc på måndag igen så de kan ta en titt på det.

Idag kom mamma o Freddie hit och hälsade på, passade på att låna hennes symaskin oxå.
Efter en himla massa bus, så var det dags för dom att åka hem och tid för att att åka till maxihuset och handlade lite. Så nu har man lite mat i kyl och frys.

På matsedeln idag står det hembakad pizza =D ska bli mumsigt. Se om erica äter nåt, åt lite macka imorse och en bullängd förut, kanske börjar gå åt rätt håll igen, fast hon kanske har ätit dåligt för att det gör ont under tungan. Frågade henne om det gör ont, men det gör det inte sa hon.



Uppdatering

Lovisa: näe det stämde inte med ericas vita grej. ser ut som om det ligger ett riskorn eller typ sitter fast precis vid tungbandet, är ungefär i samma storlek som ett risgryn eller majskorn.

Kommentarer
Postat av: LOvisa

Finns något som heter Afte! Det kan du söka på och se om det stämer överens med Ericas vita prick!

2009-03-21 @ 20:19:16
Postat av: tezzan

den vita pricken kanske kan vara höstblåsor vanligt hos barn

Här kan läsa om de : http://www.vardguiden.se/templates/Article.aspx?Articleid=7696

2009-03-21 @ 22:03:54
URL: http://tezzankullbohr.blogg.se/
Postat av: Lina

låter som steptokocksvirus om hon har prick under tungan, det är typ samma virus som halsfluss, hoppas hon slipper från det, kan ju va förkylningsblåsor också, men tur att hon inte har ont av det! Låter som ni haft en trevlig helg iaf, kul med tripp till kumla, har Linda fått någon stor mage än?! kram

2009-03-22 @ 09:58:47
URL: http://lmizzlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0