Torsdag

Sista dan på dagis denna vecka för Erica,sen går hon bara nästa vecka oxå och sen är hon ledig i 7veckor. Och sen i augusti börjar ju Loke oxå dagis, shit det är bara 2mån kvar, måste inhandla lite grejer under sommaren, som regnkläder och en liten ryggsäck att ha på dagis.

Idag kanske vi ska ut till Ättertorp och hälsa på sanna o robin och kolla in deras nya lägenhet, dessutom fyller Robin 30år idag. Så då måste vi ju dra och hitta nån present till honom oxå ju.Vad man nu ska hitta på?
Annars blir det lungt idag, plocka och städa lite, så det ser skapligt ut till midsommar imorrn.

Vad har ni för planer till midsommarafton?

Vi ska nog ev ut till Kvarsebo och fira midsommar, Linda kommer ner till stan idag, så blir att umgås med henne där ute imorrn då. De har en massa aktiviteter där ute bl.a,ponnyridning, yxkastning, loppis och en massa annat skoj hade dom.

8 dar kvar tills Loke fyller 1år!

Kommentarer
Postat av: Helen

Vi ska fira midsommar i fyrby med mamma och pappa och Niklas föräldrar samt Niklas bästis Martin. Ska äta sill (alla utom jag som ska äta lax) och sen grilla på kvällen. Hoppas det är uppehåll när vi ska dansa kring stången.kram

2009-06-18 @ 15:02:54
Postat av: carro

Låter som en trevlig midsommar! =) Vi ska vara hos mamma och pappa i simonstorp, vi ska ner till midsommarstången för att ta lotter och dansa. Sen ska vi grilla och dricka gott! =)

Trevlig helg på er.

kram

2009-06-18 @ 19:51:37
URL: http://snuttungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0