Torsdag

Igår var vi ju som sagt på badhuset och det var rätt så kul, erica är ju dock lite feg och vill helst bara vara i lilla bassängen, men vi var även i dom andra oxå, spenderade ngo mest tid i simskolebassängen och efter tag fick ja ner erica i bassängen, först satte hon sig i trappan ner i bassängen, men jag lyfte ner henne och visade att hon kunde stå där och då gick det bra. Sen stog hon och hoppade längs kanten och strax innan vi skulle hem då vågade hon sig ut i bassängen utan att hålla i sig, så det går ju framåt iallafall.
Har funderingar på att låta henne börja i simskola, Loke oxå, eller mer lek och plask men ändå. I höst ska ju erica börja på gympa oxå, de har det är borta i vrinnevipark är korpen som anordnar det, så måste ringa och anmäla henne snart, det börjar i början av september, lär hon nog tycka är kul.

Sen blev det att åka hemåt, bestämde oss för att vi skulle ta pizza till middag, lite lyx i veckan ;p jessica och freddie följde med hem hit och åt oxå, han fick oxå sina andra presenter och han vart väl glad över dom, tror ja ;p

Blev rastlös förut efter att jag hade fixat lunch till barnen, så jag ställde mej och städa ur kylen, torkade rent och så, så nu är det bara att dra och handla lite och fylla på den, skulle behöva frysa ur frysen oxå, men det kanske man kan ta imorrn eller i helgen.

Se när karln kommer hem sen då, kanske man kan dra och handla, Lokes gröt är slut och hans välling oxå snart och så behöver vi ju lite mat oxå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0