Skönt väder

Var verkligen skönt väder ute idag, lagom varmt, och i lekparken var det skugga så det var verkligen toppen =) Barnen har fått gunga lite, leka i sandlådan och pysslat, Loke åt lite sand oxå, så idag behöver han ju ingen lunch *ironi*

Efter det gick vi en promenad och gick förbi dagiset, erica längtar massor till dagis, men hon ska va hemma typ 4v till, den 11 augusti börjar hon på dagis igen, och så kommer hon får vara med i stora samlingen med de större barnen och hon kommer att till höra gruppen rävar.

De har delat upp alla barnen i 3 olika grupper beroende på vilken åldersgrupp de till hör. 1-3år kallas myror, 3-4år kallas rävar och från 4-5år kallas björnar. så Loke blir en liten myra när han börjar på dagis.
De små barnen (myrorna) har en egen samling och de andra har en annan, och ibland hittar de på saker i bara just den gruppen de tillhör, skönt för de större att få vara själva i bland och slippa småbarnen.


Den 24:e augusti är det Lokes tur att börja på dagis, kommer nog gå bra, han lär nog tycka det är kul, han blev ju glad att komma dit då vi hämtade/lämnade stumpan på dagis, tjejerna flockades runt honom redan då, så han lär nog få det tufft på dagis ;)


Nu sover Loke en stund, och Erica tittar på tweenies på barnkanalen, sikket jäkla skitprogram ;p men hon gillar det, så jag får väl stå ut med oljudet.

Måste städa lite idag, dammsuga, städa toaletterna, damma får henka göra ikväll..



Imorrn väntar jag ett telefonsamtal, ska bli intressant att se vad de säger =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0