Helg igen..

Kalaset igår gick bra, mamma kom förbi med grejerna så fixade jag med tårtan, för hon skulle hem och hämta freddie, han var hemma hos sin grannkompis medans mamma var i stan och köpte presenter till Freddie.

Sen blev det fika och en massa snack. Lite spelande blev det oxå, han fick nämligen ett spöket laban spel som vi spelade, erica och freddie verkligen älskade spelet, de fortsatte att spela själva när vi vuxna inte ville vara med mer.
Av oss får han mer presenter nästa helg när vi firar mamma, då hans presenter inte hann att komma, men han var nöjd ändå,btw han blev jätteglad över skivan med E.M.D =D

Fredag idag och äntligen helg, fick tyvärr ingen sovmorgon idag, barnen vaknade vid 8-tiden, men det kanske är lika bra att vänja sig, snart dags för dagistider igen ju. Idga är det en månad kvar, om man räknar till datumet, som Lokes inskolning börjar på dagiset, ska bli skojigt. Är inte alls nervös, vet att det kommer att går bra, känner det på mej. Eftersom han har varit där förut är det inte så nytt och främmande för honom, han trivs ju redan där, de få gånger han har vart där, en liten tjejtjusare är han ju oxå ;p

Ikväll blir det nog att se på film med familjen, ja sen när Loke har somnat, blir att se Bedtime stories., kanske lite gott till filmen, får se om det blir godis eller grönsaker med dipp.
Måste ju även till systemet sen och shoppa lite cider inför morgondagen, ska då till Peking mc och festa lite och barnen ska sova hos morfar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0