Tårtbakning

Ja alltså middan igår på Texas Longhorn, jag säger bara herregud, fan så jävla gott det va. Ursäkta språket, men det va fan så det kn****de i mun ;p hehe, så dit lär vi gå fler gånger. Jag tog en entrecote stek på 200g, med majskolv och bakad potatis, supergott.

Kom hem till pappa vid 21 tiden, barnen var ju där under kvällen. Verkligen skönt att få komma ut lite utan barnen, och få gå ut och käka me henka, första gången vi gör det hehe. Men det va väldigt trevligt.
Barnen hade haft det bra hos pappa. Erica sov ju kvar där, vilket hon har tjatat om hela veckan.
Linda hade kommit dit oxå, hon skulle inte ha kommit förän vid 23-tiden, men det va hon som hade kört hem, så det hade gott undan =D Roligt att träffa henne igen, inte gjort det sen i julas tror ja det va.

Ja idag blir det att baka tårtbotten till på söndag, och fixa med alla tårtfyllningar, blir inte samma tårta på lördag och söndag. Måste även köpa lite mer grejer till barnkalaset. Imorrn smäller det ju, som Erica har tjatat om sitt kalas alltså, inte ett dugg jobbigt ;p men kul att hon ser fram emot det =)

Lagt Loke i sängen nu, han började bli trött. Så himla skönt att man kan lägga honom i sängen och han somnar själv, vi gjorde misstaget att inte göra så med erica, utan vi vaggade henne till sömns och hon fick hålla handen för att sova, det får vi äta upp nu, måste sitta hos henne tills hon somnar.

Kommentarer
Postat av: thess

hej gumman, vi kan tyvärr inte komma imorgon:-( Joline är jätte hostig & snorig & jag är heller inte så bra,,skulle ha varit jätte kul att komma men hoppas på att vi kanske kan ses en annan dag. Kramis Thess.

2009-01-30 @ 13:15:57
URL: http://prinsesstess.blogg.se/
Postat av: Linda o william

hoppas kalaset blir bra:)

Du kanske kan säga till Erica på kvällen när hon lagt sig att du måste gå på toa eller nått sånt så hon ligger kvar i sängen själv.. kanske tar nån dag innan hon somnar på en gång själv men sen gör hon ju de, tänkte mest att det kanske är tjorvigt att sitta med henne tills hon somnar om lillebror är vaken någongång.. Kram!

2009-01-30 @ 21:38:07
URL: http://willinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0