Små olyckor händer

Erica har nu även slutat med vilan på dagis. De sa att hon har vart rätt svårsövd de senaste gångerna innan jul, så de frågade om vi skulle skippa det, eftersom om inte sover nåt hemma heller om dagarna, så det hade gått bra, de hade suttit i soffan och lyssnat på en saga.

Och hon var torr när vi hämtade henne, hade vart utan blöja ute oxå, så himla skönt det är *peppar*peppar* att det fortsätter så här bra.

Haft tvättstugan idag, tur det, behövdes verkligen efter ericas små olyckor de senaste dagarna, men det är ju sånt som händer.Måste ner på stan nästa vecka och köpa på oss en del trosor till erica, de hon har räcker inte, om det händer en del olyckor, sen kan hon ju önska sig det när hon fyller år =)

Jag har ingen aning om vad vi ska köpa till henne, eller en sak vet jag blir iallafall en my little pony till henne..Får se vad vi hittar mer..

Känner mej lite småduktig idag, cyklade 6km förut, bättre än ingenting =D


Så här stilig var vår kille när vi var hos fotografen förra veckan





Här ser ni lite av rummet, den stora bokhyllan är borta, och Lokes säng står vid den väggen istället, har inte tagit några kort på rummet än =/


Erica gör lite pärlplattor och halsband

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, en del olyckor kan det ju bli och det kan väl bli i omgångar. Williams lika gamla kompis har varit helt torr både dag och natt sen innan sommaren och nu har han börjat kissa på sig på natten ibland. Men det blir väl så! Inte en lätt sak att komma på när man sover heller:)

Hoppas ni hittar på någon kul födelsedagspresent:) Willian är så nöjd med sina saker så han vill inte till dagis nu på morrnen för han vill bara leka leka leka och hem snabbt och leka leka leka! haha

2009-01-14 @ 18:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0