Kalas ideér

Blir inget ikea idag =( Henka ringde dit imorse och kolla om de hade kommit in, men det var 3 veckors väntetid på dom =( Att inte puckot då såg det i datorn igår när han kollade. Hoppas vi hinner köpa den innan Erica fyller år.


Funderar på att ha ett litet barnkalas, den 31 januari, hon fyller ju den 2 februari, men det är ju på en måndag det, så då passar det bättre med ett barnkalas på lördan innan tycker jag. Bara hitta lite barn och bjuda, ska väl inte bli så svårt =) Vill dock inte ha för många, då blir det nog lätt rörigt, tänkte att 5-6st ungefär med Erica inräknat borde vara lagom vid den här åldern. Sen komma på vad man ska bjuda på och så..

Satt och kollade lite igår på lite kalasgrejer som duk, tallrikar och sånt med motiv, hittade ett som jag vet hon skulle bli jätteglad över, men dom hade inte den i lager, så jag har mejlat till dom och kolla när de får in dom igen, se om man hinner köpa det till henne, annars får jag köra på ett annat tema.



Detta vill ja ha till hennes kalas, hon älskar verkligen dessa, hon leker med sina hästar varje dag =)


Hon kommer ju blir firad 4 dar i rad då =) barnkalas på lördan, släkten på söndag, vi familjen på måndan och sen på dagis på tisdan, kan ju inte bli bättre hehe.

Se när henka kommer hem, så vi kan gå en liten promenad sen på eftermiddan hela familjen, i kylan =/

Och natten gick jättebra, Loke och Erica sov i samma rum, Erica vaknade inte när Loke vakna vid 7 tiden så det är ju bra, skönt att hon inte är så lättväckt.

Nehe Erica vill titta på en film, se vad det blir för nåt.

Kommentarer
Postat av: Carro

Oh så skojigt med kalas!! =) Alltid lika svårt med vilka man ska bjuda in.. kram

2009-01-05 @ 18:40:56
URL: http://snuttungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0