Skön dag ute på Djurön

Ute hos mamma tog vi en lite fika, sen gick vi utåt. Tänkte sparka lite boll med barnen, men det va några som hade nån träning där tror ja så vi bestämde oss för att gå en skogspromenad istället. Först gick vi en sväng bort till bryggan som är precis där mamma bor typ, där stog vi och kastade lite stenar innan vi fortsatte vår promenad. Tyvärr fick vi inte syn på några råddjur men 2006 när Erica var liten så sov vi över hos mamma en natt, på förmiddan sen när alla sov, så gick jag o henka ut med erica en sväng i skogen, och då stog det ett råddjur på stigen framför oss bara några meter ifrån, jättefin, men sån tur hade vi inte idag.

När vi hade gått genom skogen så beslutade vi oss för att gå till naturreservatet där och gå stigen som finns där, blev att vi tog det långa varvet där, så sammanlagt blev det att vi gick ca 2mil idag, och erica gick hela vägen, jättestarkt gjort av henne tycker jag. Trevligt att göra nåt ihop med hela familjen puss på dej min älskling! Tyvärr tog man ju aldrig med sig kameran, tänkte ta med den, men tänkte skit samma ;p typiskt.

Nu sover äntligen båda barnen, Loke har vart lite gnällig under kvällen, så henka gnuggade in lite alvedon på tandköttet, sen somnade han som en stock. Ska snart se Ballar av stål och sen Sex and the city.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0