Mysig dag

Vart lite sen till dagis idag, Loke vaknade strax innan vi skulle gå, och då var ju han hungrig, så det var ju bara att sätta sig och amma honom innan vi gick, men till slut kom vi ju till dagis. Efter att ha hämtat Erica så gick vi med Helen o Ellinor till en lekpark, då töserna fick leka lite, som de inte hade gjort det på dagis? hihi dom verkar trivas så bra med varann =D Så medans de lekte stog helen och jag och snackade om det mesta mellan himmel och jord. Tack för en trevlig eftermiddag gumman =)

Sen helt plötsligt var ju klockan nästan 16, så då var det ju dags att röra sig hemåt och börja med maten. Efter maten åkte vi till farmor och peter och hälsade på. Alltid lika trevligt. Känns mycket bättre att åka dit nu än vad det har gjort förut, vet inte varför, men skönt känns det iallafall. Kankse för att man inte är lika blyg längre, kan ju vara därför.

Kollat på desperate housewifes nu, alltid lika trevligt. Men nu är det nog dags att gå och lägga sig, alla andra ligger ju redan och sussar, sitter uppe själv, vilket absolut inte är vanligt.

Go natt på er!

Kommentarer
Postat av: helen

Tack själv gumman!=) kram

2008-10-08 @ 09:20:57
URL: http://www.metrobloggen.se/pinkisbeutiful

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0