Händelserik dag

Dagen började med ett besök på bvc med båda barnen. Jessica hängde med så hon kunde ha ena barnet när jag var inne med det andra. Började med Erica. Fick leka lite o säga namnet på alla sakerna. Ställa muggen på fatet och lägga hunden där i, och allt det kunde hon ju. Sen ville hon ha pärlor som hon hittade där, och började sätta de på ett snöre, tyckte bvc sköterskan var duktigt för det ska man tydligen inte kunna förän vid 4år, så där duktigt. Men hon gillar ju verkligen att hålla på med pärlor så =)
  • 17,3 kg (lite över medel, men inget att oroa sig för sa hon, eftersom hon rör på sig så mycket och inte är tjock.)
  • 94cm lång (hade vuxit 9,5cm på 6mån, mycket ju hehe)
Gick bra med Loke oxå, och hostan var inte så farlig tyckte, sitter inte så långt ner uten rätt högt upp och det är ju skönt, han lider ju inte av det, är nog mer jag som tycker det verkar jobbigt för honom än vad han tycker.

  • 6350g
  • 62,3 cm
  • 40,5 cm huvudomfång

Sen vid lunchtid drog vi ner på stan med jessica och mötte joy. Kollade runt lite, sen drog vi till mique och shoppade lite, köpte choklad, kaffe med baylies smak och en mugg med texten Världens bästa pappa, en liten tidig fars dag present till henka, erica fick en julklapp oxå en liten godisskål. Även erica handlade lite, inne på BR-leksaker, hon köpte två plastmuggar, en med bilar på (från filmen) och sen med my little pony på.

Nehe nu börja med maten.

Kommentarer
Postat av: linda och william

vad kul att det gick bra idag!

jaha, ska man "kunna" det från 4 år med pärlorna.. Ja, de gör ju det på dagis här jämt men det är ju så olika med allt. Kul med pärlor:) Men det är ju bra för motoriken att hålla på att grejja.. William klipper väldigt bra med saxen tycker jag, jag ser ju skillnad på mycket äldre barn på skolan hur de är. God Natt!

2008-10-27 @ 21:43:16
URL: http://willinda.blogg.se/
Postat av: tessan

hehe bella är 92 lång =P

2008-10-28 @ 07:22:59
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0