Utmärkelse


Snacka om kul, har fått en utmärkelse av Festiz, så här lyder den:

"Denne bloggen investerer i och tror på närhet, närhet i rum, tid och forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og söte og föremålet er att finne og att vare vänner. De er icke opptatt av utmerkelser og selvhävdelse. Vår håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet vill ena mere vänskap fortplante sig. Var venlig och giv lite extra oppmerksamhet till disse. Giv denne utmerkelse till åtta bloggare och inkludera texten i deras utmärkelse."

Och så här skrev festiz om mej =)

Tessan - För att din blogg är rolig att läsa, har följt den ett tag och det är lika spännande varje gång att läsa om era dagar. Du förskönar inte vardagen, du skriver precis som det är, bra som dåliga dagar.

Tackar och bockar ännu en gång, grymt kul ju.

Och nu ska jag ge detta vidare till några andra som bloggar.

Ninninusen - Din blogg är trevlig och rolig, tittar ofta in i den under dagen för se om du har skrivit nått nytt, vill ju inte missa nåt.

pinkisbeautiful - Du är en underbar tjej, gillar att läsa din blogg, verkligen trist att du tar bort den ibland, så sluta nu va ;) hihi vill ju fortsätta läsa om din vardag och så.

mammas prinsessa -  Du har en mysig och trevlig blogg, och en väldans söt liten tjeja. Läst din blogg ett tag, kul att läsa om hur andra med lika gamla barn har det i sin vardag.

Orkar inte skriva flera, har ju så många jag skulle vilja ge till bl.a Carro, Lina.L Lina Q,Linda,  + en massa andra fina personer.

Nu måste jag verkligen fixa lite, ses ikväll.

Kommentarer
Postat av: tessan

åå va go du är gumman =D



2008-12-11 @ 20:38:44
URL: http://mammasprinsessa.blogg.se/
Postat av: helen

Tack så jättemycket! din blogg är bra den också, gillar att läsa den! kramar/helen

2008-12-12 @ 09:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0