Inte långt kvar till jul

Vaknade sent idag med, inget bra det där, men vi har ju vart uppe till 2 om nätterna de senaste veckorna, och gått upp tidigast kl.10, om det inte är dagis, för då går vi ju upp vid 7,30 eller nån av oss iallafall, imorrn ska ja nog gå upp när klockan ringer ja med, kanske ta en promenad efter dagis, beronde på när han ska till lokalen, igen, suck. Han som sa att han absolut inte skulle dit nåt i veckan, yeah right.

Ska festa där på lördag oxå tydligen, enbart för att peter kommer hem från thailand, larvigt att ha en jävla välkommen hem fest för det, snacka om rövslickeri i klubben ;p
Men att vi hade bestämt att sätta upp julgranen, baka pepparkakshus, pepparkakor och lussekatter och haft en mysig familjestund, det skiter han i =( men ja börjar bli van att vi familjen kommer i andra hand. Får väl se hur länge jag står ut med det,tids nog kanske man blir en ensamstående mamma istället..får väl se vart det leder.

Spelat lite tv-spel idag med, innan vi gick till pappa och åt lite mat och fikade, jessica hade med sig lussekatter som hon hade bakat idag *mums*

Fick mejl från Aromboden idag oxå, leveransen blir försenad, de kommer skicka det på onsdag som brev och så ska ja få det dagen efter, hoppas det hinner komma tills på torsdag, så erica kan lämna julklapparna till fröknarna vid luciafirandet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0