Händelserik morgon

Vakna vid 9-tiden av erica ropa på henka, men han va ju inte hemma, han hade redan dragit. Hon hade bajsat igenom blöjan och pyjamasen, dålig i magen, =8så det var bara att ställa henne i duschen och duscha av henne, tur man har tvättstugan ikväll.

Sen var det dags för Loke, han hade kissat igenom sin blöja, så det var ju bara att byta blöja, slänga pyjamasen i tvätten och även lakanet och filten, på med kläder på honom, och sen fixa frukost till oss, vilken start på dagen.

Halsov på soffan förut med erica i knät, Loke sov i sin säng, vaknade när erica kräktes, kräktes upp skumtomtarna vi åt igår kväll, hoppas det inte är magsjuka, inget kul att ha det till jul. Hon har inte kräkts nåt mer, än och ja hoppas det inte kommer nåt mer, spritar mina händer som idiot nu, ifall det skulle vara det.

Nog om det, är grymt sugen på pannkaka, ugnspannkaka, med lite glass till, mumsigt.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Usch då! Vill inte byta med dig. Hoppas att det inte är maginfluensa, vore ju tråkigt nu när julen snart är här.

Ni får ha en riktigt god jul och krya på er!

Kram Jenny

2008-12-22 @ 15:33:58
URL: http://metrobloggen.se/mammatillenprinsessa
Postat av: Lina

usch stackars henne om det är vinterkräksjukan! hoppas att hon slipper bli sjuk nu lagom till jul, eller hoppas ni alla slipper bli sjuka nu lagom till jul. Linnéa va dålig imagen igår men det gick över, så det hoppas jag det gör på erica med! kram Lina

2008-12-22 @ 16:05:18
URL: http://mizzlina.blogg.se/
Postat av: Lina

Usch då. Inte kul att få magsjuka lagom till jul. Tyvärr verkar det gå precis överallt nu. Hoppas hon blir bättre snart och att ni andra klarar er. Kram

2008-12-22 @ 16:07:08
URL: http://www.metrobloggen.se/linaq

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0