Dags för jobb igen..

Barnen är nu lämnade på dagisoch jag har fått lite lunch i magen.
Ska snart göra mej redo att dra tilll jobbet, jobbar 14-21,15 idag, hoppas det blir en lugn dag, känner mej fortfarande lite konstig i huvudet =/ men det gick bra på zumban igår iallafall, och lika skoj som vanligt. Erica följde med dit och tittade på, såg väl inte så road ut :p men hon skratta inte åt oss iallafall och det var ju snällt haha..

Är sugen på att köpa färg och måla om hemma, måste måla om en vägg i ericas rum, och så vill jag måla vitt i hallen och köpa en snygg tapet och göra en fondvägg. Så får se om man kanske skulle göra det nästa vecka =)

Kommentarer
Postat av: Helen

Ring fastighetsägaren innan du köper färg. Vi fick färg och spackel till kök, hall och vardagsrum. Fast inte samtidigt, jag frågade när det gått ett tag emellan så han mindes nog inte. Jag skyllde på att jag hade barn som hade fläckat ner tapeten och att jag ville måla med färg så jag kunde torka på väggen. I vardagsrummet skyllde jag på att det var mörkgrått och jättemörkt. Han tyckte bara det var bra med vitt=) Så prova det innan du köper dyra färgburkar.

kram

kram

2011-08-18 @ 08:44:17
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se
Postat av: Camilla (carmella.se)

Hej,

Jag har nyligen startat företag och har min första bloggtävling där man kan vinna ett halsband från min webshop. Det vore jättekul ifall du ville vara med och tävla!



Länk till tävlingen:

http://carmellas.blogg.se/2011/august/tavling-1.html

2011-08-18 @ 15:19:45
URL: http://carmellas.blogg.se/
Postat av: Helen

jaså, när jag kollade tidningen stod det nämligen inte det.

ja det verkar haft roligt! Stora de är!

2011-08-18 @ 20:56:08
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0