Helgen

I lördags åkte vi till badhuset hela familjen och hade det mysigt. Loke var lite ledsen i början och ville inte alls bada, men efter ett par minuter släppte det och han hade det jätteskoj, han tyckte ju croco island var roligast, där han kunde leka mer själv, men vi var även i simskolebassängen för erica gillar ju den nu, Loke tyckte mer o mr om dne oxå, trots att vi var tvungna och hålla honom.

Erica gör framsteg där varje gång. Kan ju börja med att tillägga att hon har varit livrädd att få vatten över huvudet och i ögonen. Men nu vågade hon doppa huvudet och, hör o häpna, till och med hoppa från kanten ner i bassängen, verkligen stolt över henne.
Har tänkt att hon ska få börja i plask&lek i höst, det lär hon tycka är jätteskoj! Och sen när hon fyllt 5 ska hon få börja i simskolan.

Igår hade vi tvättstugan, mindre kul i denna värme, men vi hade inte så mycket som tur va.
Efter den åkte vi ut till kvarsebo och tog ett dop, eller barnen skulle, men de tyckte det va för kallt, va väl runt +20grader tror ja, jag badade bara smalbenen ;p lite kallt i början, men rätt skönt efter ett tag.

Vi åkte dit för att jag skulle på ljusparty på kvällen, så henka o Loke åkte till jönåker ett tag och erica stannande kvar hos mej och lekte med freddie.
Så man blev 300kr fattigare igår, men hndlade ändå på rea ;p köpte en fin pelarljusstake och ett rosa pelarljus med lukt av jordgubbsrabarber, tror ja det va ;p

Den 29aug, ska ja ha ljusparty
, så då får ni gärna komma hit, inget köpkrav!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0