Loke 3mån

Tänka sig att han blir hela 3 månader idag, redan, herregud snart fyller han ju 1år, vad fort tiden har gått och kommer nog att fortsätta i den takten.

Igår hade henka uppskrivning på släp till lastbilen, han kuggade ju förra veckan, men igår klarade han det =) så nu är det bara uppkörningen kvar, den är han inte orolig över, men man har funktionsbeskrivning oxå, där han från vägverket betsämmer en sak och då ska henka kunna beskriva den för honom. Tror det är 11 olika saker som han måste kunna utantill. Men det klarar han nog galant.

Och Linda ska flytta till kumla, näe inte kumlaantalten om ni trodde det ;p hehe utan hon och Micke ska flytta ihop, nästa vecka redan, de var o kollade på den i förrigår, och var de enda som hade tittat på den, och ville de ha den så fick dom den. Så det är ju kul för henne, bara hoppas att hon hittar nåt jobb där uppe snart.

Idag ringde bvc igen, nu var hon tydligen frisk, kunde hon inte blivit frisk igår hehe, men iallafall nästa torsdag ska vi dit kl.10 så ska han få sin spruta oxå, måste fan fråga när erica ska få sin tid, hon blev ju 2,5 i aug, snart oktober ju, tar ju inga långa tider och väga och mäta.

Nehe om man skulle ringa sin kära syster Jessica och kolla när hon o Joy kommer ikväll och tar hand om barnen, ska ringa till mamsen en sväng oxå.

Ha en bra dag =D

Ps. Jag har Me & I party den 8nov, så vill ni komma så hojta till, vore skoj =)



Kommentarer
Postat av: Lillis

Vad är Me & I??

2008-09-26 @ 14:55:36
Postat av: helen

vad är ett me and i klädparty? Vad är dte frö typ av kläder?kram

2008-09-26 @ 15:40:11
URL: http://www.metrobloggen.se/pinkisbeutiful
Postat av: linda och william

Go Kväll! Ja, tiden bara susar förbi! Han är då för goo:)

Kul med Me&I party, som du läst hos mig så har jag beställt massa kläder:p han har 2 byxor och 4 tröjor från nya kollektionen nu:p nu får det räcka:)

HOppas Erica får en tid snart hos bvc!

Nu ska vi se film! Kram!

2008-09-26 @ 21:11:27
URL: http://willinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0