Grattis pappa på 50-årsdagen!

I lördags var vi som sagt bjudna hem till henkas farmor och farfar på middag, då hon hade fyllt år i veckan, fick god mat och hade det trevligt. Blev mycket usa-snack då henkas far nyligen kom hem från usa, besökt graceland och så, elvis-galen som han är ;p
Efter middan där blev vi hämtade av svärmor och blev skjutsade ner till klubben där det oxå var fest, helené fyllde 40år, så där blev det att dricka lite, eller lite och lite blev det visst inte ;p men hade det väldigt kul faktiskt =) Drog sen vidare till en annan klubb, men där var vi bara typ en halvtimme, ingen höjdare där direkt enligt mej.
Var hemma strax efter 4 typ, glodde lite på tv och sen dök ner i sängen och soova =)

Vaknade vid halv 12, vakna till lite, barnen kom hem vid 12 tiden, söndan blev rätt lugn.

Idag var det dags för ett besök på bvc för lite vägning och mätning. Loke ligger nu på 10870g eller 10,8kg och 78,5cm, så som jag misstänkte, de mätte fel på dagis, där hade de fått till 88cm, men nu vet jag iallafall hur lång han är.  Efter besöket där gick vi upp till pappa och tog en fika och grattade honom, han fyller nämligen 50år idag. Så han fick en blombukett och en fotobok med bilder på barnen i. Ska dit i helgen igen och fira honom, så då får han mer presenter. Kan ju skriva vad, eftersom han inte läser här ;p han ska få en tatuering av oss barn, en platta öl och en jägermeister.

På eftermiddan kom Jussi på en fika och även jessica dök upp på en kaffe, snackade lite och hade det trevligt. Blev lite uno-spel oxå =)
Sen dags för tvättstugan, och fy vad mycket tvätt vi hade,  märks ju att Loke äter mer själv, inte lika lätt att hålla han kläder rena då ;p men skitiga barn är glada barn, så han får hållas.

Nehe få erica i säng snart och sen titta på Färjan 3, imorrn är det ju dags för dagis igen..

Kommentarer
Postat av: Lina

Härligt att han växer som han ska och det är inget fel i att vara matglad, än själv e ju det =D

2009-09-22 @ 08:05:45
URL: http://mizzlina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0