Hållt i gång

Så himla skönt det har varit att vara ledig idag, sov fram till ca 9,30, skönt att slippa känna stressen att man måste ställa väckningen på mobilen, ligga och vara orolig att man missar när den ringer, näe det var verkligen skönt att slippa det.

Då tror ni säkert att jag har sovit jättegott i natt, men näe det har jag inte. Nån gång under natten kom erica in till oss och la sig mellan oss, senare kom även loke in, som då började gråta för att han inte kunde lägga sig brevid mej, så då fick jag försöka flytta på erica närmare åt henkas håll, men det ville inte hon så då började hon gråta oxå, suck =/ har ingen aning om vad klockan var när de sedan gick upp och in i ericas rum för att kolla på tv, jag sov vidare, henka gick ju upp så småningom.

Annars har vi städat lite och donat hemma, var tvungen att slänga in barnens overaller i maskinen, för de var leriga och dana =/

På eftermiddagen kom pappa och lotta hit på en kaffe och ville smaka lussebullarna vi bakade här om dagen. Här hemma blir det lite mys med familjen nu, kanske glo på pirates of the carribean (eller hur det stavas :p)

Kommentarer
Postat av: Helen

Visst är det jobbigt när de "nattvandrar", åh kan bara tänka mej hur det blir med två barn sen....

Fick höra ett tips av en bekant att man ska ha en bäddad madrass på golvet brevid föräldrarnas säng och säga att de får sova där när de kommer in på natten. Då ska de tydligen upptäcka att det är mysigare och bekvämare i sina egna sängar....

Kanske något man skulle prova?! kramar

2011-12-17 @ 21:41:18
URL: http://www.milfamera.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0