Jobbkoll

Idag var jag och besökte en brukare ute i ringdansen. De ringde igår och kollade om jag kanske var intresserad av att jobba som personlig assistent till en handikappad kille. Så jag var där och hälsade på idag och för att se om det var nåt för mej.
Men jag kände att det verkligen inte var nåt för mej, tyvärr. Tror det hade passat mej bättre om det hade varit ett barn som var handikappad istället för en vuxen.
Men jag tipsade min bror om jobbet istället, som har jobbat som personlig ass i 5år, så han ska dit i helgen och kolla läget, hoppas han får det istället.

Ska snart gå och hämta barnen och sen till centrum en sväng, de har lite aktiviteter där idag, så vi tänkte kolla läget lite grann.


Kommentarer
Postat av: tezzan

ja vill med jobba med barn;)

Ha en bra em/kväll

2010-05-27 @ 14:30:59
URL: http://tezzankullbohr.blogg.se/
Postat av: feztis

Aha okej, nej jag tycker inte det gör ont att ta sprutor, men känns lite läskigt att man ska ta dom på sig själv bara :p Var tog du dom sprutorna? Tog du dom i magen?

2010-05-27 @ 22:39:55
URL: http://feztis.blogg.se/
Postat av: Lindet

Hej!



Tänkte tipsa om tävlingar som pågår hos mig just nu.

Solskyddskläder från Sunmate, personliga kläder från Simply Colors, Nappar från Namnnappen och presentkort hos My Baby´s.

Om det låter intressant så kika gärna in hos mig och var med och tävla ;)



Kram Lindet

http://lindet.blogg.se

2010-05-28 @ 12:03:25
URL: http://lindet.blogg.se/
Postat av: feztis

Okej, nej jag vet inte än var jag ska ta sprutorna, han sa bara att jag skulle ta sprutor i en vecka efteråt, får mer info om det innan jag går hem sen på fredagen..Men magen lär ju vara öm, så låret är nog bättre :)

2010-05-28 @ 15:12:29
URL: http://feztis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0