Storhandling

Efter vi lämnat av stumpan på dagis så åkte vi och hämtade jessica och åkte sen vidare till maxi och handlade, tog även en fika på lindhals, jag var tvungen att äta så det fick bli en leverpastejmacka till mej, så inget fika bröd om ni trodde det.

Väl hemma sen satte jag mej och betalade lite räkningar, så nu är man nästan fattig igen =/ men henka får sina cash imorrn, så vi klarar oss. Får se hur det blir i framtiden sen...

Om ett tag blir det mat, köttfärslimpa, potatis, sås och kokta grönsaker, mumsigt värre =)

Ikväll sen kommer pappa o co hit på en kaffe.

Lindas operation har gått bra, har dock inte pratat med henne än, tänkte ringa ikväll. Pappa pratade med hennes sambo på eftermiddan, då hade hon precis kommit tillbaka till avdelningen och sitt rum, rejält groggy fortfarande haha. Men skönt att allt hade gått bra iallafall.
För er som inte vet, så upptäckte dom en cysta på ena hennes äggstock, hon har haft ont i ett par dar och åkte tillslut in för att kolla upp det, de trödde först det kunde vara njursten, men det var det ju inte.
Hoppas hon fick behålla sin äggstock, de visste inte hur det skulle bli, för den satt tydligen runt själva äggstocken på något sätt, så vi får se vad linda säger sen när jag pratar med henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0