Midsommar

Midsommar idag ifall nån hade missat det ;p

Här har det varit lungt, blir inget midsommarfirande i år, inte med stång o sånt iallafall. Vi har varit ute hos mamma och tagit en liten fika och tittat lite på hundvalpen, snart blir det lite midsommarlunch här med burkskinka,färskpotatis, gräddfil och gräslök, blir ingen sill o nubbe här inte.

Om en timme ska barnen till sin morfar coh spendera några timmar där, och vi ska ut till ett par bekanta utanför åby nånstans tror ja det va och grilla lite.

Igår var henaks syster med familj här och fikade och fira henka o Loke, de kan ju tyvärr inte komma imorrn. Han fick 2 bilar och en gammelsmurf av dom, jättesöt.
Jag gillade verkligen smurfarna när ja va mindre, trist att det inte går på tv nu, barnprogrammen förr var verkligne bättre.


På kvällen sen åkte vi ut till eksund och firade mia som fyllde år, där fick vi varm smörgåstårta och marängtårta och barnen busade och hade skoj.


Trevlig midsommar på er!

Kommentarer
Postat av: ninni

Jag kan inget annat än o hålla med, barnprogram idag e bara en massa elakheter... Här har de inte heller blivit ngt specillt traditionellt midsommarfirande, men inte mig emot, skönt hahaha

2010-06-25 @ 21:13:15
URL: http://ninniyesthatsme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0