Folkhemmet

Folkhemmet är en inredningsbutik som finns i Stockholm, tyvärr ingen här i Norrköping. Detta företag har funnits sedan 2003 och butiken är ett familjeföretag.
De har prisvärda möbler till bra priser,de jobbar med leverantörer som Sits, Torkelsson och Hans K som fungerar som jättebra vardagsmöbler, men de har även samarbete med företag som Conform och Calligaris som gärna tar ut svängarna lite i inredningsvängarna, sånt är ju verkligen skoj, om man vill köpa nåt som sticker ut lite och som inte alla andra har.
Man kan även få skräddarsydda garderober från Mirro, det är ju verkligen en toppenidé tycker jag, för jag menar alla lägenheter och hus ser ju inte alls likadana ut, och då kan ju inte alla köpa en och samma garderob, då är ju detta väldans bra och man kan bestämma hur möjligheterna inuti ska se ut, och anpassat för vad man just behöver.
Belysning har dom även med ett samarbete med By Rydéns.
Accessoarer är hett och et toppensätt att göra en stor förändring i hemmet, man kan ju köpa lite nya kuddar eller en fin filt och på detta sät förvandlar man hela rummet på ett kick.
Spana in Möbler Stockholm och se hela deras utbud, och har du vägarna förbi stockholm kan du gå in i deras butiker och ta en titt på deras sortiment.


Hur snygg var inte denna lampa då, jätteläcker. Priset på denna är 1830kr.


Och dena soffa vill jag verkligen ha, perfekt när man är 4 personer som ska sitta och ta plats.
Psriet är 12590, verligen ett kanonpris tycker ja.

Bilderna är lånad från deras hemsida.

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, det är en snygg soffa! :) Vi har typ en lika ;) 3.5m bred ungefär, mycket bra att ha! :D

2010-06-08 @ 18:57:30
URL: http://willinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0