Torsdag

Torsdag idag och det var dags för maskerad på dagis, Loke fick vara en katt, målade hans näsa svart och sen lite morrhår, blev sisådär, då han inte ville vara med och inte sitta still, erica hade sin klänning med askungen på och klackskor som hon fick när hon fyllde år.

Medans de var på dagis, så drog vi till klubben och fixade lite, kl.10,30 var det dags att hämta Loke, men de var inte klara då, så vi fick vänta en stund, men de hade haft det skoj, dansat och mumsat godsaker, de hade fått en massa frukt, popcorn och salta pinnar. duger bra när de ska ha lite fest, man måste inte alltid ha glass och sånt, tycker fler dagis borde bli sockerfria, bättre med fruktsocker som är ett naturligt socker än vitt socker.

Efter dagis åkte vi till åby en sväng och hälsade på sanna och familjen, så barnen fick busa lite och vi vuxna snacka lite skit.


Jessica kom förbi en sväng idag och klippte håret på Loke, blev en läcker mohikanfrilla, supersnygg blev han, måste köpa vax eller gelé tills hans hår och nya uppladdningsbara batterier till digitalkameran, så man kan fota lite =)

Kommentarer
Postat av: Lina

Tror många dagis har blivit sockerfria nu. Armbandet har blivit det!

2010-02-19 @ 11:14:12
URL: http://linapralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0